מצרכים להכנת מרק קרם כרובית
מכשיר בלנדר חם קר של נינג’ה
- 1 בצל קטן חתוך ל-4 רבעים
- 2 שיני שום קלופות
- 2 כפות שמן זית
- 3 כוסות כרובית חתוכה לפרחים בגודל כ-3 ס”מ
- תפו”א קטן חתוך לקוביות
- 2 כוסות (480 מ”ל) מים
- רבע כוס (60 מ”ל) חלב קוקוס
- כפית מלח, חצי כפית אבקת קארי, קמצוץ כמון, קמצוץ פלפל שחור
- כוסברה לקישוט
איך מכינים מרק קרם כרובית?
- מניחים בקנקן הבלנדר בצל, שום ו-2 כפות שמן זית ובוחרים בתוכנית SAUTE (צריבה).
- מוסיפים את יתר המרכיבים ובוחרים ב- SMOOTH SOUP (מרק במרקם חלק).
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
5 תגובות
כניסה
5 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

