מצרכים להכנת מרק קרם ברוקולי
- בצל לבן בינוני חתוך לרבעים
- 2 שיני שום קלופות
- 2 כפות שמן זית
- 4 כוסות ברוקולי מפורק לפרחים (בגודל כ-3 ס”מ)
- 2.5 כוסות (600 מ”ל) מים
- חצי כוס (120 מ”ל) מיכל שמנת לבישול
- כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים מרק קרם ברוקולי?
- מניחים בקנקן הבלנדר בצל, שום ו-2 כפות שמן זית ובוחרים בתוכנית SAUTE (צריבה).
- מוסיפים את יתר המרכיבים ובוחרים ב- SMOOTH SOUP (מרק במרקם חלק).
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
10 תגובות
כניסה
10 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

