מצרכים להכנת מרק גריסים
- כוס גריסי פנינה שטופים היטב ומסוננים
- בצל בינוני קצוץ
- 2 שיני שום קצוצות
- גזר בינוני חתוך לקוביות קטנות
- תפו”א בינוני חתוך לקוביות קטנות
- קישוא בינוני חתוך לקוביות קטנות
- חצי כוס עלי פטרוזיליה/כוסברה קצוצים (מומלץ לשלב)
- 6 כוסות מים רותחים
תיבול:
- כפית גדושה אבקת מרק, חצי כפית כורכום, כפית גדושה מלח, שליש כפית כמון (לא חובה), רבע כפית פלפל שחור
איך מכינים מרק גריסים?
- מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית/קנולה ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים שום, קוביות גזר, תפו”א, קישוא וגריסים ומערבבים.
- מוזגים מים רותחים ומביאים לרתיחה (כשהמים מבעבעים). מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 30 דקות.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
- מוסיפים את עלי הפטרוזיליה ומתבלים באבקת מרק, כורכום, מלח, כמון ופלפל שחור. מבשלים 7 דקות נוספות.
הפעל טיימר (7 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
484 תגובות
כניסה
484 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

