מצרכים להכנת מרק בשר בנינג'ה
מכשיר הסמארט ליד
- 1 בצל גדול קצוץ
- 5 שיני שום חתוכות
- 2 גבעולי סלרי קצוצים
- 7 כוסות מים רותחים
- 600-700 גרם בשר מס’ 5 או 8 חתוך לקוביות בינוניות
- כוס וחצי שעועית לבנה שהושרתה במים ללילה לפני
- כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
- 2 כפות רסק עגבניות
תיבול:
- חצי כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית פפריקה חריפה (לא חובה), כף גדושה אבקת מרק, כפית וחצי מלח, רבע כפית פלפל שחור
איך מכינים מרק בשר בנינג'ה?
- מפעילים את מכשיר הסמארט ליד על מצב טיגון באוויר/בישול ובוחרים בתוכנית בישול/צריבה.
- מחממים 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים שיני שום, גבעולי סלרי ומטגנים כדקה נוספת. מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים כדקה מכל צד.
- מוסיפים שעועית לבנה, מים רותחים ועלי פטרוזיליה. מתבלים ברסק עגבניות, פפריקה, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
- מעבירים את הסליידר למצב סיר לחץ, בוחרים באופציית “שחרור מהיר” ומפעילים על HI למשך 45 דקות (שימו לב שהשסתום מכוון על seal).
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
תגובות
כניסה
0 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

