זמן הכנה
10 דקות
בישול/אפייה
30 דקות
מס׳ מנות
3-4 מנות
מצרכים להכנת מרק איטלקי
מכשיר בלנדר חם קר של נינג’ה
- 1 בצל קטן חתוך ל-4 רבעים
- 2 שיני שום קצוצות
- 2 כפות שמן זית
- חצי כוס עגבניות מרוסקות
- 1 גזר חתוך לקוביות
- 1 תפוח אדמה/קישוא גדול חתוך לקוביות
- גבעול סלרי חתוך
- כוס שעועית לבנה מבושלת משקית קפואה
- כוס פסטה יבשה קצרה מהסוג שאוהבים
- 2 כפות גדושות רסק עגבניות
- חצי כוס עלי סלרי קצוצים
- 4 כוסות (960 מ”ל) מים
- כפית וחצי מלח, כפית גדושה אבקת מרק (פרווה), רבע כפית פלפל שחור
- גבינת פרמז’ן לפיזור מעל (לא חובה)
איך מכינים מרק איטלקי?
- מניחים בקנקן הבלנדר בצל, שום ו-2 כפות שמן זית ובוחרים בתוכנית SAUTE (צריבה).
- מוסיפים את יתר המרכיבים (למעט הפסטה) ובוחרים ב- HEARTY SOUP
- 10 דקות לפני סיום התוכנית, מוסיפים פסטה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
תגובות
כניסה
0 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

