מצרכים להכנת מצה במילוי גבינות
- 4 מצות
- 4 פרוסות גבינה צהובה חצויות
- גבינה בולגרית מפוררת (כ-8 כפות)
- זיתים פרוסים מגולענים (כ-8 כפות)
- גרגירי תירס מקופסת שימורים (כ-8 כפות)
לטבילה:
- ביצה גדולה טרופה מעורבבת עם 2 כפות מים/חלב
איך מכינים מצה במילוי גבינות?
- מרטיבים מצות במשך כ-20 שניות ומניחים אותן בתוך מגבת לחה במשך 20-30 דקות, עד שהן נעשות רכות וגמישות.
- חותכים כל מצה ל2 מלבנים שווים. מניחים על כל מלבן חצי פרוסת גבינה צהובה, כף גבינה בולגרית מפוררת, כף זיתים וכף גרגירי תירס.
- מקפלים כל מלבן פעמיים (2 קיפולים).
- מחממים מחבת ב 2-3 כפות שמן. טובלים כל יחידה בביצה טרופה משני הצדדים ומטגנים במחבת במשך 2.5 דקות מכל צד (יש לכסות את המחבת בזמן הטיגון, אש בינונית).
- *מגישים חם.

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
25 תגובות
כניסה
25 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







