מצרכים להכנת מאפינס ברוקולי
- 400 גרם ברוקולי משקית קפואה (חצי שקית)
- 2 ביצים
- חצי כוס קמח תופח (או חצי כוס קמח לבן + חצי כפית אבקת אפיה)
- 2 כפות שמן
תיבול
- כפית שטוחה מלח
- כפית אבקת מרק
- קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים מאפינס ברוקולי?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
- מפשירים מעט את הברוקולי וקוצצים בעזרת סכין לחתיכות קטנות.
- מערבבים בקערה את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה. משמנים תבנית מאפינס מסיליקון או קוקטים לאפיה (תבניות מאפינס מקרטון) ויוצקים לתוכם את התערובת.
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך 35-40 דקות.
הפעל טיימר (35 דק’)
+
טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
ניתן להכין בגרסה חלבית ולהוסיף לתערובת 250 ג’ גבינת קוטג’ או גבינה לבנה, חצי כוס מוצרלה מגורדת ורבע כוס בולגרית מפוררת (ולוותר על אבקת המרק).
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
34 תגובות
כניסה
34 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

