www.10dakot.co.il

מאפינס ברוקולי

מאפינס ברוקולי פרווה - מינימום מצרכים, קל להכנה וטעים. אפשר להגיש עם סלט עלים/ירקות ויש לכם ארוחת ערב זריזה.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
מאפינס ברוקולי
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

35-40 דקות

מס׳ מנות

8 יחידות

כשר מסוג

מצרכים להכנת מאפינס ברוקולי

  • 400 גרם ברוקולי משקית קפואה (חצי שקית)
  • 2 ביצים
  • חצי כוס קמח תופח (או חצי כוס קמח לבן + חצי כפית אבקת אפיה)
  • 2 כפות שמן

תיבול

  • כפית שטוחה מלח
  • כפית אבקת מרק
  • קמצוץ פלפל שחור

איך מכינים מאפינס ברוקולי?

  1. מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
  2. מפשירים מעט את הברוקולי וקוצצים בעזרת סכין לחתיכות קטנות.
  3. מערבבים בקערה את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה. משמנים תבנית מאפינס מסיליקון או קוקטים לאפיה (תבניות מאפינס מקרטון) ויוצקים לתוכם את התערובת.
  4. מכניסים לתנור החם ואופים במשך 35-40 דקות.
הפעל טיימר (35 דק’)
+
טיימר פועל
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות

טיפים והערות

ניתן להכין בגרסה חלבית ולהוסיף לתערובת 250 ג’ גבינת קוטג’ או גבינה לבנה, חצי כוס מוצרלה מגורדת ורבע כוס בולגרית מפוררת (ולוותר על אבקת המרק).
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
34 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

34 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות