מצרכים להכנת לחמניות שקשוקה
- 4 לחמניות מכל סוג שאוהבים
- רוטב לשקשוקה קנוי או ביתי (ראו- מתכון לשקשוקה)
- 4 ביצים
תוספות (לא חובה)
- קוביות גבינה בולגרית
- פטה
- מוצרלה
- גבינה צהובה
- עלי פטרוזיליה קצוצים
איך מכינים לחמניות שקשוקה?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
- חותכים עיגול רחב בחלק העליון של הלחמניות כך שישאר דופן של כ-2 ס”מ מסביב.
- מניחים בכל שקע של לחמניה 2-3 כפות גדושות רוטב שקשוקה ומוסיפים מעל ביצה. מפזרים תוספות שאוהבים ומעט פטרוזיליה קצוצה.
- מניחים בתבנית על נייר אפיה, מכניסים לתנור החם ואופים במשך 15-20 דקות (לפי מידת העשיה של הביצים שאתם אוהבים).
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*אפשר להכין מראש ולחמם בתנור לפני ההגשה.
*את כיפות הלחמנייה שחתכתם ניתן גם לאפות בתנור ולטבול אותן בביצה.
לארוחת בוקר שהילדים יאהבו, הוסיפו את הפנקייק לילדים שלנו – עם אפשרות להוסיף שוקולד צ’יפס או פירות לפי הטעם.
לחם שקשוקה מאפה שקשוקה
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
21 תגובות
כניסה
21 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

