מצרכים להכנת לחמניות פיצה
- 500 גרם קמח רגיל או קמח לחם (3.5 כוסות)
- 1 כף גדושה שמרים יבשים
- 4 כפות גדושות סוכר
- רבע כוס שמן
- 200 מ”ל מים פושרים-חמימים (כוס פחות 2 כפות)
- 1 כפית מלח
- למילוי
- רוטב פיצה/קטשופ
- פרוסות גבינה צהובה (כל פרוסה חותכים ל-3 רצועות)
לציפוי
- ביצה טרופה
- כפית שמן
- שומשום
איך מכינים לחמניות פיצה?
- מערבבים בקערת מיקסר את הקמח, השמרים והסוכר.
- מוסיפים מים ושמן ומערבבים כדקה. מוסיפים את המלח ולשים במשך כ-8 דקות לפחות, עד שמתקבל בצק חלק ורך.
- יוצרים מהבצק כדור, מניחים בקערה משומנת ומכסים במגבת. מתפיחים בטמפ’ החדר (עדיף במקום חמים בבית) במשך כשעה וחצי, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- מוציאים את האויר מהבצק ומחלקים ל – 12 כדורים בגודל שווה.
- כל כדור מרדדים בעזרת מערוך לעלה ארוך, מניחים כפית רוטב פיצה ו-3 רצועות גבינה צהובה ומגלגלים ללחמניה ארוכה.
- מניחים בתבנית על נייר אפיה, מברישים את הלחמניות בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות במשך 20-23 דקות, עד שהלחמניות מזהיבות.
הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*אפשר להכפיל כמויות ולהקפיא.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
127 תגובות
כניסה
127 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

