מצרכים להכנת ברוסקטה אנטיפסטי
- ג’בטה קנויה
- 4 פרוסות גבינה צהובה (מומלץ עמק לייט עם זיתים)
- ירקות לפי בחירה חתוכים לקוביות קטנות: קישוא, בצל, גמבה, בטטה, פטריות, חציל
- עשבי תיבול טריים: עלי טימין ו/או עלי בזיליקום
- שמן זית
- מלח גס
איך מכינים ברוסקטה אנטיפסטי?
- מטגנים במחבת עם כף שמן זית את קוביות הירקות במשך 5-7 דקות עד שהירקות מעט מתרככים. מסירים מהאש.
- מחממים תנור ל190 מעלות.
- חוצים ג’בטה לאורך, מזליפים שמן זית בנדיבות. מניחים על כל חצי ג’בטה 2 פרוסות גבינה צהובה ומעל מפזרים באופן שווה את תערובת האנטיפסטי, עשבי תיבול ומלח גס.
- מניחים על נייר אפיה ואופים במשך 10-12 דקות, עד להזהבה.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?


-
כל התגובות (8)
-
חוות דעת וטיפים (0)
-
שאלות (0)
רגע לפני שאתם שואלים, שימו לב שלפעמים השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכםיתאים לפזר גבינה בולגרית מעל? ולטגן עגבניות עם פלפלים ושום זה אמור לצאת טוב?
האם ניתן להכין את הברוסקטות יום לפני ההגשה? (בשישי ולהגיש בשבת). כמובן הכוונה להרכיב בשבת אבל לקלות את הלחם מראש?
רעיון נפלא! כל כך קל להכנה וטעים.
יצא לי סוףףףף הדרך ובאמת בכלום עבודה. תודה רבה!
היי יוסי,
דווקא כל המצרכים באתר פשוטים ומוכרים.
היכן ראית "100 גרם גבינת עמק"? במתכון הזה רשום בבירור שמדובר בגבינה צהובה ובסוגריים יש המלצה לסוג גבינה צהובה שנקראת "העמק" שהיא עם זיתים. וזאת רק המלצה.
אשמח אם תפנה אותי למצרך באתר שהוא אינו מוכר לך.