www.10dakot.co.il

ברוסקטה אנטיפסטי

ברוסקטה קריספית עם ירקות אפויים וגבינה מותכת - תוספת מעולה לארוחה חלבית וקלילה.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
ברוסקטה אנטיפסטי
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

15-20 דקות

מס׳ מנות

2 מנות

כשר מסוג

מצרכים להכנת ברוסקטה אנטיפסטי

  • ג’בטה קנויה
  • 4 פרוסות גבינה צהובה (מומלץ עמק לייט עם זיתים)
  • ירקות לפי בחירה חתוכים לקוביות קטנות: קישוא, בצל, גמבה, בטטה, פטריות, חציל
  • עשבי תיבול טריים: עלי טימין ו/או עלי בזיליקום
  • שמן זית
  • מלח גס

איך מכינים ברוסקטה אנטיפסטי?

  1. מטגנים במחבת עם כף שמן זית את קוביות הירקות במשך 5-7 דקות עד שהירקות מעט מתרככים. מסירים מהאש.
  2. מחממים תנור ל190 מעלות.
  3. חוצים ג’בטה לאורך, מזליפים שמן זית בנדיבות. מניחים על כל חצי ג’בטה 2 פרוסות גבינה צהובה ומעל מפזרים באופן שווה את תערובת האנטיפסטי, עשבי תיבול ומלח גס.
  4. מניחים על נייר אפיה ואופים במשך 10-12 דקות, עד להזהבה.
    הפעל טיימר (10 דק’)
    +
    טיימר פועל
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
15 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

15 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות