מצרכים להכנת ברוסקטה אנטיפסטי
- ג’בטה קנויה
- 4 פרוסות גבינה צהובה (מומלץ עמק לייט עם זיתים)
- ירקות לפי בחירה חתוכים לקוביות קטנות: קישוא, בצל, גמבה, בטטה, פטריות, חציל
- עשבי תיבול טריים: עלי טימין ו/או עלי בזיליקום
- שמן זית
- מלח גס
איך מכינים ברוסקטה אנטיפסטי?
- מטגנים במחבת עם כף שמן זית את קוביות הירקות במשך 5-7 דקות עד שהירקות מעט מתרככים. מסירים מהאש.
- מחממים תנור ל190 מעלות.
- חוצים ג’בטה לאורך, מזליפים שמן זית בנדיבות. מניחים על כל חצי ג’בטה 2 פרוסות גבינה צהובה ומעל מפזרים באופן שווה את תערובת האנטיפסטי, עשבי תיבול ומלח גס.
- מניחים על נייר אפיה ואופים במשך 10-12 דקות, עד להזהבה.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
15 תגובות
כניסה
15 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

