מצרכים להכנת חמין בנינג'ה
- 1 קילו בשר שריר בקר (קדמי או אחורי) חתוך לקוביות גדולות
- 1 בצל גדול קצוץ
- 6 שיני שום פרוסות
- 3 כוסות שעועית שהושרו במי ברז במשך לילה (מומלץ לגוון מסוגים שונים: אדומה,
- לבנה, מנומרת וכו’)
- חצי כוס גריסי פנינה שטופים היטב
- 5 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחצויים
- 9 כוסות מים רותחים
תיבול:
- 2 כפות גדושות רסק עגבניות
- 2 כפות מלאות סילאן
- כף מלאה פפריקה מתוקה
- כפית כמון
- כף וחצי מלח
- חצי כפית פלפל שחור
איך מכינים חמין בנינג'ה?
- מפעילים את מכשיר הסמארט ליד על מצב טיגון באוויר/בישול ובוחרים בתוכנית בישול/צריבה.
- מוסיפים לסיר 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומטגנים כחצי דקה.
- מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים כדקה מכל צד. מוסיפים את השעועית, הגריסים, תפוחי האדמה והמים הרותחים.
- מתבלים ברסק עגבניות, סילאן, פפריקה, כמון, מלח, פלפל שחור ומערבבים.
- סוגרים את הסיר. מעבירים את הסליידר למצב סיר לחץ. בוחרים באופציית “שחרור מהיר” ומפעילים על HI למשך 60 דקות (שימו לב שהשסתום מכוון על seal).
- כשהבישול הסתיים והלחץ שוחרר, מעבירים למצב בישול איטי למשך 3 שעות (עוצמה 70).
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*רצוי להשרות את הקטניות לפחות 12 שעות (אפילו 24 שעות) ומומלץ להחליף מידי פעם את המים (זה הופך את הקטניות להיות קלות יותר לעיכול).
*אפשר להכין חמין צמחוני ופשוט לוותר על הבשר.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
13 תגובות
כניסה
13 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

