מצרכים להכנת גלידת קינדר
- ¾ כוס (180 מ”ל) שמנת מתוקה
- כוס (240 מ”ל) חלב
- רבע כוס (50 ג’) סוכר
תוספת:
- 3 אצבעות קינדר, כפית מלאה ממרח קינדר/נוטלה/אגוזי לוז
איך מכינים גלידת קינדר?
- ממלאים את כוס הערבול של נינג’ה קרימי בשמנת מתוקה, חלב וסוכר ומערבבים עד שהסוכר נמס (שימו לב שאתם לא עוברים את קו המילוי המקסימלי).
- מכסים ומקפיאים למשך 24 שעות.
- לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
- כשהגלידה מוכנה יוצרים בעזרת כף חור בקוטר כ-4 ס”מ עד שמגיעים לתחתית הכוס וממלאים בכף ממרח ובאצבעות קינדר חתוכות.
- מכסים את הכוס, מרכיבים במקומה במכשיר ולוחצים על תכנית “תוספות”.
- כאשר מוכן מוציאים את הגלידה מהכוס בעזרת כף ומגישים מיד.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
8 תגובות
כניסה
8 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

