www.10dakot.co.il

בלינצ'ס ללא תוספת סוכר

בלינצ'ס גבינה ללא תוספת סוכר- הכנה קלה ותוצאה מעולה.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
בלינצ'ס ללא תוספת סוכר
זמן הכנה

10 דקות

מס׳ מנות

10 יחידות

כשר מסוג

מצרכים להכנת בלינצ'ס ללא תוספת סוכר

  • כוס וחצי (210 ג’) קמח לבן
  • כף גדושה ממתיק סוויטאנגו
  • 2 ביצים
  • כוס וחצי (360 מ”ל) חלב
  • 3 כפות שמן

מלית הגבינה:

  • 250 גרם גבינת שמנת
  • כפית ממתיק סוויטאנגו
  • כפית אינסטנט פודינג וניל ללא סוכר (סוויטאנגו)

איך מכינים בלינצ'ס ללא תוספת סוכר?

  1. מכינים את בלילת בלינצ’ס: מערבבים את כל החומרים בקערה בעזרת מטרפה, לפי הסדר בו רשומים, עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים (אם נוצרו גושים ואין לכם מטרפה- מומלץ להעביר את הבלילה במסננת דקה).
  2. משמנים מחבת בקוטר של כ 24-26 ס”מ (עם ציפוי נון סטיק/ שאינו נדבק) ומחממים על אש בינונית, כשהמחבת חמה יוצקים כמות של כ-¾ מצקת ומטים את המחבת לצדדים בצורה מעגלית כדי שהבלילה תכסה את כל תחתית המחבת בצורה אחידה (זו צריכה להיות שכבה דקה). משאירים  במשך כדקה וחצי-שתיים, הופכים בעזרת תרווד צד ומשאירים כדקה נוספת. כך ממשיכים הלאה עם יתר הבלילה (יש לשמן מחדש בכל פעם).
  3. מערבבים גבינת שמנת עם פודינג וניל וממתיק סוויטאנגו.
  4. מניחים בלינצ’ס על צלחת, מניחים בחלק התחתון כף גדושה ממילוי הגבינה. מקפלים את החלק התחתון כלפי מעלה בכדי לכסות את המילוי ולאחר מכן מקפלים את הצדדים פנימה ומגלגלים עד הקצה.
  5. מגישים מיד או מניחים בקופסא אטומה ושומרים במקרר.
 
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
15 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

15 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות