www.10dakot.co.il

ביסוני בטטה וברוקולי

מתכון לתינוקות מגיל חצי שנה: ביסונים / נגיסים קטנים וטעימים של ברוקולי, בטטה וגבינת מוצרלה. המתכון באדיבות אופיר בורגר, תזונאית קלינית.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
זמן הכנה

10 דקות

כשר מסוג

/

מצרכים להכנת ביסוני בטטה וברוקולי

מתכון לתינוקות מגיל 6 חודשים 
  • ראש ברוקולי מאודה או מבושל
  • בטטה בינונית מאודה או מבושלת
  • 1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת (לא חובה)
  • 2 כפות קמח עדשים (אפשר גם קמח רגיל)
  • 1-2 כפות פירורי לחם

איך מכינים ביסוני בטטה וברוקולי?

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים יחד את כל החומרים בקערה ובעזרת הידיים יוצרים קציצות קטנות.
  3.  ⁠מברישים נייר אפיה בשמן ומניחים את הקציצות. מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-15 דקות עד להשחמה קלה.
  המתכון באדיבות אופיר בורגר | תזונאית קלינית B.Sc, MAN | תזונת תינוקות וילדים.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
3 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

3 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות