מצרכים להכנת בורגול עם ירקות
- 1 כוס בורגול גס/עבה שטוף ומסונן (*אין להשרות במים)
- בצל גדול קצוץ
- 1 שן שום שמנה קצוצה
- גזר גדול חתוך לקוביות קטנטנות
- 7-8 פרחי ברוקולי בינוניים קצוצים
- 2 כוסות מים רותחים
תיבול:
- כפית מלח, כפית אבקת מרק (רצוי מחומרים טבעיים), כפית כמון וקמצוץ פלפל שחור.
איך מכינים בורגול עם ירקות?
- מחממים סיר עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות קלה. מוסיפים את הגזר, הברוקולי והשום, ממליחים מעט עם המלחייה, מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 8 דקות. מוסיפים בורגול, מתבלים במלח, אבקת מרק, כמון ופלפל שחור ומערבבים. מוסיפים מים רותחים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
- מנמיכים לאש בינונית-נמוכה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 20 דקות.
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה במשך 10 דקות.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
130 תגובות
כניסה
130 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

