מצרכים להכנת אצבעות גבינה מלוחות
- כוס קמח מצות (120 גרם)
- כוס קמח תפו”א (140 גרם)
- 2 כפיות שטוחות אבקת אפיה
- חצי כפית מלח
- שליש כוס שמן
- 4 כפות גבינה לבנה/קוטג’/ יוגורט
- כוס גבינה צהובה מגורדת/ גבינת קשקבל/ פרמזן (מומלץ לשלב)
- ביצה (רצוי גדולה)
לקישוט:
- שומשום, קצח (לא חובה)
איך מכינים אצבעות גבינה מלוחות?
- מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- מערבבים את כל החומרים בעזרת כף לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת בצקית אחידה וגמישה (אם הבצק יבש או מתפורר יש להוסיף בהדרגה 1-2 כפות נוספות של גבינה לבנה/יוגורט).
- יוצרים אצבעות באורך של כ-9 ס”מ ועובי כס”מ וחצי. מניחים בתבנית במרווחים קלים, מפזרים מעל מעט שומשום ואופים כ-20 דקות עד להזהבה.הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
39 תגובות
כניסה
39 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







