מצרכים להכנת אסאדו ביתי בתנור
- 3 ק”ג בשר בקר (מס’ 9)
- 200 מ”ל סילאן
- 200 מ”ל מיץ תפוזים
- 400 מ”ל צ”ילי מתוק
- 300 מ”ל מים.
- 2 כוסות יין אדום.
- 5 גזרים חתוכים לקוביות גדולות.
- 5 בצלים סגולים חתוכים לרבעים.
- חופן שיני שום \ חופן פלפל אנגלי ועלי דפנה.
איך מכינים אסאדו ביתי בתנור?
- צולים את הבשר משני הצדדים על גריל (מנגל) עם מלח גס ופלפל שחור (אפשר גם במחבת על הגז – אש גבוהה).
- מעבירים למגש בתנור (גסטרונום).
- בקערה מערבבים את כל המצרכים ביחד ושופכים על הבשר עד כיסוי מלא.
- מכסים בנייר אפיה ונייר כסף.
- שמים בתנור על 160 מעלות למשך 5 שעות.
הפעל טיימר (300 דק’)+טיימר פועל
המתכון באדיבות מסעדת רגי’נה, מסעדה כשרה בתל אביב.
*הערה: המתכון נמסר על-ידי המסעדה ולא נבדק על ידי האתר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
54 תגובות
כניסה
54 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

