מצרכים להכנת אטריות עם בצל ועגבניות מיובשות
- 400 גרם אטריות רחבות
- 2-3 שמן זית/קנולה (לטיגון הבצל)
- 2 בצלים גדולים קצוצים
- שן שום כתושה
- שליש כוס עגבניות מיובשות קצוצות גס
תיבול:
- 2 כפות שמן זית, חצי כפית מלח, חצי כפית בזיליקום מיובש, כפית שטוחה אבקת מרק (לא חובה), קמצוץ פלפל שחור.
איך מכינים אטריות עם בצל ועגבניות מיובשות?
- מכינים את האטריות לפי הוראות ההכנה על גבי האריזה (בדר”כ יש לבשל במים רותחים במשך 10-12 דקות ולהעביר למסננת).
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- במקביל, מחממים סיר עם 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה יפה. מוסיפים שן שום כתושה ומערבבים כחצי דקה. מוסיפים את האטריות המבושלות והעגבניות מיובשות ומערבבים.
- מתבלים ב-2 כפות שמן זית, מלח, אבקת מרק, תבלין בזיליקום ומעט פלפל שחור. טועמים ומשפרים תיבול לפי הצורך.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
16 תגובות
כניסה
16 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

