מצרכים להכנת תבשיל אטריות וחזה עוף
- 400 גרם אטריות בינוניות
- 400 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
- תיבול לעוף: שליש כפית פפריקה מתוקה, שליש כפית מלח, קמצוץ כורכום, קמצוץ פלפל שחור.
- תיבול לתבשיל: 4 כפות שמן זית, כפית שום כתוש (טרי או קפוא), כפית שטוחה פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, כפית שטוחה אבקת מרק (רצוי מחומרים טבעיים), קמצוץ כורכום, חצי כפית בזיליקום מיובש, קמצוץ פלפל שחור.
איך מכינים תבשיל אטריות וחזה עוף?
- מכינים את האטריות לפי הוראות ההכנה על גבי האריזה (בדר”כ יש לבשל במים רותחים במשך כ-8 דקות) ומעבירים למסננת. מזליפים מעל כף שמן זית ומערבבים.
- מתבלים את קוביות חזה העוף בפפריקה, מלח, כורכום ופלפל שחור. מחממים מחבת רחבה עם כף שמן ומטגנים את חזה העוף כ-2 דקות מכל צד.
- מוסיפים למחבת את האטריות המבושלות ומתבלים ב4 כפות שמן זית, שום כתוש, פפריקה מתוקה, מלח, אבקת מרק, כורכום, בזיליקום מיובש ופלפל שחור. מערבבים במשך 2-3 דקות.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?


-
כל התגובות (33)
-
חוות דעת וטיפים (0)
-
שאלות (0)
רגע לפני שאתם שואלים, שימו לב שלפעמים השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכםוואו יצא פשוט מטורף
טעים עסיסי אני ממליצה לכל מי שרואה את התגובה שלי שיעשה את המתכון
טעים מאד! הוספתי קצת סילאן כי אני אוהבת שזה מתקתק,
אפרת את אלופה, ארוחת הצהרים שלנו נהיו מגוונות וטעימות, כל פעם לפני שאני מבשלת אני פותחת את האתר ובוחרת משהו טעים, פשוט תענוג :)
מאד אוהבת את המתכונים שלך את אלופה!!!
רציתי לשאול אם אפשר לוותר על העוף?
הי אפרת,
אני רוצה להכין המתכון הזה הערב לארוחת צהריים מחר,
האם כדאי? ראיתי תגובה שהחזה עוף מתייבש...
תודה
היי אפרת, תודה על האתר, במתכונים כמו הנ"ל , יום לאחר מכן החזה עוף גם מאוד מתייבש וגם משום מה נהיה לו טעם לוואי, אני כבר שנים במטבח וכל פעם מנסה להבין למה נהיה הטעם לוואי ביום שאחרי, אולי האחסון שלי לא נכון , אולי משהו בבישול הראשוני, אשמח לעצתך :) , אוסיף גם שזה קורה לי לפעמים גם המתכונים עם כנפי עוף .