מצרכים להכנת שיפודי ירקות
- ניתן להכין עם כל סוגי הירקות לבחירתכם:
- גמבה, בטטה, פלפל ירוק, גזר, קישוא, תפו”א, בצל, חציל.
תיבול:
- 4 כפות שמן זית, 2 כפות סילאן, מלח ופלפל גרוס גס.
- *ניתן להכין עוד רוטב במידת הצורך.
איך מכינים שיפודי ירקות?
- חותכים את הירקות לקוביות/ עיגולים. מניחים בקערה ומתבלים.
- משפדים את הירקות ומטגנים במחבת פסים משני הצדדים או צולים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות במשך כ-20 דקות עד לריכוך והזהבה.
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- אופצית “על האש”: ניתן גם לצלות על המנגל משני הצדדים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
שיפודי ירקות על האש ירקות על האש על האש צמחוני על האש טבעוני
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
33 תגובות
כניסה
33 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

