זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 15-18 דקות
סוג: חלבי/פרווה
רכיבים
3 טורטיות
ממרח השחר העולה (חלבי או פרווה)
*אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
-מורחים מעל כל טורטיה ממרח שוקולד השחר ומגלגלים לגליל הדוק.
-חותכים לפרוסות בעובי כ-2.5 ס”מ ומסדרים בתבנית (אחד צמוד לשני).
-מברישים את החלק העליון קצת בשמן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 15-18 דקות.
הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
- צ’ורוס עם ממרח השחר |
- קונוס אבוקדו |
- פחזניות קצפת והשחר |
- בורקס השחר |
- חיתוכיות בייגלה |
- קינוח גבינה והשחר
מתכון זה שייך לאוסף: קינוחים ומתוקים
אני רוצה לעשות הממרח עם קקאו במקום ממרח שוקולד, אבקש לזה מתכון, תודה.
2 כפות קקאו + חצי כוס סוכר + 100 גרם חמאה או מרגרינה מומסת (או שמן קוקוס)
תודה על התגובה המהירה.
עשיתי והוספתי פרוסות בננה באמצע.
מומלץ בחום (של 190°).
אחלה רעיון🙂
היי:) רציתי לדעת איך אפשר לשמור את מה שנשאר? להקפיא? מקרר? וכמה זמן, תודה!
אפשר לשמור במקרר כ-5 ימים או להקפיא ל-3 שבועות🙂
יצא מעולה! וסופר קל להכנה
שמחה לשמוע:)
תודה רוני
רעיון מדהים!
ראיתי את המתכון ברפרוף בשבוע שעבר,
ואתמול, כשלא היה לי זמן להכין משהו מרענן לילדים,
מרחתי שוקולד על פרוסת טורטיה אחרונה שנשארה לי, וגלגלתי כמו רוגלך.
הילדים טרפו את זה ובקשו עוד.
5 דק’ בתנור וטעים טעים.
תודה!!!
שמחה שיצא טעים:)
תודה לך שחזרת לעדכן💜
בסרטון אין מריחת שמן מעל הטורטיות, לפני האפיה, במתכון רשום.
האם צריך לשמן גם את נייר האפיה ?
בסרטון ריססתי ספריי שמן:)
לא חייב לשמן גם את נייר האפיה.
וואו נראה מדהים!
חייב ממרח שוקולד השחר? או שאפשרי לדוגמא ממרח פסק זמן
איזה ממרח שבא לך:)