שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: חלבי

רכיבים

2 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון

שן שום כתושה

2 כפות מלאות מיונז

3 כפות מים

2 כפות מלאות גבינת פרמזן מפוררת

חצי כפית דבש

חצי כפית חרדל דיז’ון

מלח לפי הטעם (כשליש כפית)

מעט פלפל שחור

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מערבבים את כל החומרים בקערית או צנצנת ומתבלים את הסלט לפני ההגשה.

ראו גם
רוטב בלסמי לסלטרוטב בלסמי לסלט
רוטב ויניגרט רוטב ויניגרט
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
דבי (18:41 2.01.2025)

הי, הכנתי, יצא טעים מאוד. אם אני רוצה שזה יהיה כמו מטבל, פחות נוזלי (לטבול בזה ירקות חתוכים) – מה מהנוזלים לצמצם?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:17 2.01.2025)

אפשר לוותר על המים:)

avatar
Lia (11:50 12.11.2024)

היי, אפשר בלי חרדל?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:49 12.11.2024)

אפשר

avatar
צילה (18:36 21.02.2024)

הכנתי את הרוטב בלי הגבינה ויצא ממש טעים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:21 22.02.2024)

תודה צילה🙂

avatar
אליק (10:53 3.02.2024)

שלום
מדוע בתמונה הרוטב יוצא לבן? במציאות זה יוצא צהבהב וגם אין סיבה על פי המרכיבים שיצא לבן…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:40 3.02.2024)

זה קשור לסוג המיונז.
יש מיונז לבן ויש צהבהב.

avatar
רבקה בלומינג (16:28 8.02.2023)

אפשר בלי הגבינה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:32 8.02.2023)

כן, אפשר בלי.

avatar
חי’ה (15:10 15.10.2021)

אני יכולה להכין את הרוטב עכשיו ולשמור אותו לערב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:30 15.10.2021)

כן, אפשר(:

לקריאת כל התגובות