זמן הכנה: 10 דקות
סוג: חלבי
רכיבים
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
שן שום כתושה
2 כפות מלאות מיונז
3 כפות מים
2 כפות מלאות גבינת פרמזן מפוררת
חצי כפית דבש
חצי כפית חרדל דיז’ון
מלח לפי הטעם (כשליש כפית)
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה
-מערבבים את כל החומרים בקערית או צנצנת ומתבלים את הסלט לפני ההגשה.
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכוני בסיס
הי, הכנתי, יצא טעים מאוד. אם אני רוצה שזה יהיה כמו מטבל, פחות נוזלי (לטבול בזה ירקות חתוכים) – מה מהנוזלים לצמצם?
אפשר לוותר על המים:)
היי, אפשר בלי חרדל?
אפשר
הכנתי את הרוטב בלי הגבינה ויצא ממש טעים
תודה צילה🙂
שלום
מדוע בתמונה הרוטב יוצא לבן? במציאות זה יוצא צהבהב וגם אין סיבה על פי המרכיבים שיצא לבן…
זה קשור לסוג המיונז.
יש מיונז לבן ויש צהבהב.
אפשר בלי הגבינה?
כן, אפשר בלי.
אני יכולה להכין את הרוטב עכשיו ולשמור אותו לערב?
כן, אפשר(: