זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 5 דקות
סוג: חלבי
רכיבים
50 ג’ חמאה
שן שום כתושה
5-6 עלי מרווה
רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
2-3 כפות גבינת פרמז’ן
אופן ההכנה
-מחממים את החמאה במחבת על אש נמוכה ומוסיפים שן שום כתושה, עלי מרווה, מלח ופלפל שחור.
-כשהחמאה נמסה מוסיפים גבינת פרמזן ומערבבים כדקה.
טיפים והערות
*הרוטב מספיק לחצי חבילת פסטה (250 ג’). אפשר להכפיל כמויות.
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים חלביים
מה אפשר לשים במקום מרווה?
יש לי רוזמרין, זה הולך?
נראה לי שכן:)
הי, האם אפשר לוותר על פרמז’ן?
אפשר למרות שזה מוסיף טעם.
האם יש צורך לבשל את הרביולי עם הרוטב או רק לערבב?
מספיק לבשל על אש נמוכה תוך כדי ערבוב במשך 1-2 דקות.