שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 5 דקות

סוג: חלבי

רכיבים

50 ג’ חמאה

שן שום כתושה

5-6 עלי מרווה

רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

2-3 כפות גבינת פרמז’ן

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מחממים את החמאה במחבת על אש נמוכה ומוסיפים שן שום כתושה, עלי מרווה, מלח ופלפל שחור.

-כשהחמאה נמסה מוסיפים גבינת פרמזן ומערבבים כדקה.

טיפים והערות

*הרוטב מספיק לחצי חבילת פסטה (250 ג’). אפשר להכפיל כמויות.

ראו גם
גלידת פיצוץגלידת פיצוץ
עוגת תפוחים מעלפת עוגת תפוחים מעלפת
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
רינה (19:36 15.07.2024)

מה אפשר לשים במקום מרווה?
יש לי רוזמרין, זה הולך?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:31 16.07.2024)

נראה לי שכן:)

avatar
אנה (06:34 12.04.2024)

הי, האם אפשר לוותר על פרמז’ן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:17 12.04.2024)

אפשר למרות שזה מוסיף טעם.

avatar
קמה שמחה (08:19 12.03.2024)

האם יש צורך לבשל את הרביולי עם הרוטב או רק לערבב?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:56 12.03.2024)

מספיק לבשל על אש נמוכה תוך כדי ערבוב במשך 1-2 דקות.