זמן הכנה: 10 דקות
סוג: פרווה
רכיבים
2 כפות מיונז
חצי כף קטשופ
כפית מלפפון חמוץ קצוץ דק מאוד (מקופסת שימורים)
כף מנוזל קופסת השימורים
כפית שמן זית
רבע כפית מלח
אופן ההכנה
-מערבבים את כל החומרים בקערית או צנצנת. לפני ההגשה- שופכים את הרוטב מעל הסלט ומערבבים.
טיפים והערות
*ניתן להכין את הרוטב מראש ולשמור במקרר 3-4 ימים.
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכוני בסיס
נראה טובבבבבב!!!!
רציתי לדעת- האם אפשר להקפיא?
נראה לי שאפשר:)
היי, מה אפשר לשים במקום הקטשופ?
לא ניסיתי אבל אולי רסק עגבניות.
בגלל שזה מרוכז יותר הייתי מתחילה מחצי כפית וטועמת.
גמר חתימה טובה אפרת! מתכוונת להכין את הרוטב בע”ה, ורציתי לשאול, אם יש לי כרגע רק מלפפונים במלח, לא בחומץ, האם זה גם הולך או שזה ישנה את הטעם? ואם לא מתאים, אפשר להמיר בחומץ רגיל מבקבוק? והאם אפשר לוותר על המלפפונים הקצוצים אם רוצים רוטב חלק? תודה רבה 🙂
היי אודליה 🙂
אני חושבת שאולי עדיף חומץ 5%.
ואפשר לוותר על המלפפונים הקצוצים.