שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: פרווה

רכיבים

2 כפות מיונז

חצי כף קטשופ

כפית מלפפון חמוץ קצוץ דק מאוד (מקופסת שימורים)

כף מנוזל קופסת השימורים

כפית שמן זית

רבע כפית מלח

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מערבבים את כל החומרים בקערית או צנצנת. לפני ההגשה- שופכים את הרוטב מעל הסלט ומערבבים.

טיפים והערות

*ניתן להכין את הרוטב מראש ולשמור במקרר 3-4 ימים.

ראו גם
קסטה אוראוקסטה אוראו
עוגה ללא אפייה עוגה ללא אפייה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
sara (10:40 11.07.2024)

נראה טובבבבבב!!!!
רציתי לדעת- האם אפשר להקפיא?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:50 11.07.2024)

נראה לי שאפשר:)

avatar
צילה (18:13 19.02.2024)

היי, מה אפשר לשים במקום הקטשופ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:25 19.02.2024)

לא ניסיתי אבל אולי רסק עגבניות.
בגלל שזה מרוכז יותר הייתי מתחילה מחצי כפית וטועמת.

avatar
אודליה (13:09 26.09.2023)

גמר חתימה טובה אפרת! מתכוונת להכין את הרוטב בע”ה, ורציתי לשאול, אם יש לי כרגע רק מלפפונים במלח, לא בחומץ, האם זה גם הולך או שזה ישנה את הטעם? ואם לא מתאים, אפשר להמיר בחומץ רגיל מבקבוק? והאם אפשר לוותר על המלפפונים הקצוצים אם רוצים רוטב חלק? תודה רבה 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:51 26.09.2023)

היי אודליה 🙂
אני חושבת שאולי עדיף חומץ 5%.
ואפשר לוותר על המלפפונים הקצוצים.