שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: חלבי

מצרכים:

3 סלקים בינוניים מבושלים (משקית ואקום)

2 כפות מיץ לימון

כף שמן זית

כף חומץ בלסמי

קמצוץ מלח גס

קמצוץ פלפל שחור (רצוי טחון גס)

1-2 כפות עירית קצוצה

2-3 כפות גבינה בולגרית מפוררת (רצוי רכה) או פירורי גבינה כחולה

כרבע כוס אגוזי מלך קצוצים גס




אופן הכנה:

-פורסים את הסלקים לפרוסות דקות-דקות בעזרת סכין ומסדרים בצלחת גדולה שטוחה בצורה מעגלית (כמו ספירלה).

-לפני ההגשה- מפזרים מעל באופן שווה מיץ לימון, שמן זית, חומץ בלסמי, מלח גס, פלפל שחור, עירית קצוצה, גבינה בולגרית ואגוזי מלך קצוצים.

*במקום עירית קצוצה אפשר לפזר כמה עלי רוקט או בזיליקום טריים. במקום גבינה בולגרית אפשר לשים גבינת פרמז’ן.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגת קוקוס ושוקולד צ’יפסעוגת קוקוס ושוקולד צ’יפס
כדורי כרובית כדורי כרובית
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
לילך (13:38 22.08.2023)

קרפצי’ו סלק משודרג (עם עלי בייבי)- יצא מושלם גם בנראות וגם בטעם!

קרפציו סלק
avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:32 22.08.2023)

איזה כיף לשמוע! נראה מעולה😊

avatar
לילך (23:18 20.08.2023)

קרפצ’יו עם בולגרית מפוררת- פשוט תענוג!

קרפציו סלק
avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:33 21.08.2023)

נראה מושלם🩷

avatar
צופית (09:14 25.09.2022)

יהיה טעים לדעתך גם בלי הגבינה? אני רוצה את זה כתוספת לעל האש 😬

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:40 25.09.2022)

בטח, יהיה מצוין(:

avatar
אודליה (20:27 17.07.2021)

יצא מעולה! כמה פשוט להכנה ככה טעים. מאוהבת במתכונים שלך

קרפציו סלק
avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:40 17.07.2021)

נראה טוב ממש! איזה כיף ששיתפת❤

avatar
שוב שני (18:15 27.04.2021)

היי אפרת יקרה! אם יש לי רק סלק טרי, יכולה להנחות אותי איך עדיף ונכון לבשל אותו? והאם לקלף אותם לפני או אחרי בישול?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:42 27.04.2021)

היי שני,
יש לבשל את הסלק עד לריכוך, לאחר מכן להמתין עד שיתקרר, ואז לקלף ולחתוך אותו לפרוסות דקות.
בהצלחה יקירה😊

avatar
שוב שני (18:28 1.05.2021)

תודה אהובה! אעדכן 😉

avatar
אילת (19:13 10.11.2020)

היי
אפשר במקום חומץ בלסמי לשים חומץ בן יין לבן או חומץ תפוחים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:01 11.11.2020)

היי אילת,
לא הייתי ממליצה וגם לא ניסיתי, לבלסמי יש טעם ייחודי שמשתלב מעולה עם הקרפצ’יו
יום מקסים🌸

avatar
נועה (23:31 17.08.2020)

גם כשאני רעבה בשעה 23:30 אני יודעת שיש מה להכין באתר שלך! פשוט טעיםםםם

קרפציו סלק
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:09 18.08.2020)

מהמם 🙂
תודה נועה

avatar
מילי (20:24 31.05.2020)

אם אני מכינה בתור בלט קוביות אפשר לטבל לפני או ממש רק לפני ההגשה? 🙏

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:22 31.05.2020)

אם זה שעה-שעתיים לפני אז אפשר לתבל אבל את הבולגרית והאגוזים כדאי לפזר סמוך להגשה.

avatar
אתי (15:44 23.04.2020)

היי אפרת רציתי לדעת אפשר להכין את הפרוסות ולשים במקרר?
חומץ רגיל זה בסדר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:05 23.04.2020)

אפשר להכין מראש ולשמור במקרר עטוף בניילון נצמד.
עם חומץ בלסמי זה יותר טעים אבל אם אין לך תכיני עם חומץ רגיל.

avatar
שרי (21:30 20.01.2020)

טעים, טעים, חבל על הזמן…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:17 21.01.2020)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
נטלי (19:22 14.12.2018)

ניתן להכין מראש?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:39 15.12.2018)

כן. יש לעטוף בניילון נצמד ולשמור במקרר עד ההגשה.

avatar
דניאל (03:41 18.11.2018)

אין חומץ בלסמי .. אפשר לוותר עליו?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:28 18.11.2018)

הוא מוסיף טעם אבל אם אין, אפשר להכין בלי.

avatar
אור (17:46 15.03.2018)

אם אני מכינה מסלק טרי צריך לבשל לפני?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:56 15.03.2018)

לדעתי כדאי לבשל לפחות באופן חלקי.

avatar
נורית (14:53 22.02.2018)

אלגנטי וקליל. לקח 7 דקות להכין, 7 דקות לחסל.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:37 22.02.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה נורית.

לקריאת כל התגובות