שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: חלבי

ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

3 סלקים בינוניים מבושלים (משקית ואקום)

2 כפות מיץ לימון

כף שמן זית

כף חומץ בלסמי

קמצוץ מלח גס

קמצוץ פלפל שחור (רצוי טחון גס)

1-2 כפות עירית קצוצה

2-3 כפות גבינה בולגרית מפוררת (רצוי רכה) או פירורי גבינה כחולה

כרבע כוס אגוזי מלך קצוצים גס

אופן הכנה:

-פורסים את הסלקים לפרוסות דקות-דקות בעזרת סכין ומסדרים בצלחת גדולה שטוחה בצורה מעגלית (כמו ספירלה).

-לפני ההגשה- מפזרים מעל באופן שווה מיץ לימון, שמן זית, חומץ בלסמי, מלח גס, פלפל שחור, עירית קצוצה, גבינה בולגרית ואגוזי מלך קצוצים.

*במקום עירית קצוצה אפשר לפזר כמה עלי רוקט או בזיליקום טריים. במקום גבינה בולגרית אפשר לשים גבינת פרמז'ן.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת קוקוס ושוקולד צ'יפס
כדורי כרובית

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
אילת (19:13 10.11.2020)

היי
אפשר במקום חומץ בלסמי לשים חומץ בן יין לבן או חומץ תפוחים?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:01 11.11.2020)

היי אילת,
לא הייתי ממליצה וגם לא ניסיתי, לבלסמי יש טעם ייחודי שמשתלב מעולה עם הקרפצ'יו
יום מקסים🌸

Avatar
נועה (23:31 17.08.2020)

גם כשאני רעבה בשעה 23:30 אני יודעת שיש מה להכין באתר שלך! פשוט טעיםםםם

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:09 18.08.2020)

מהמם 🙂
תודה נועה

Avatar
מילי (20:24 31.05.2020)

אם אני מכינה בתור בלט קוביות אפשר לטבל לפני או ממש רק לפני ההגשה? 🙏

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:22 31.05.2020)

אם זה שעה-שעתיים לפני אז אפשר לתבל אבל את הבולגרית והאגוזים כדאי לפזר סמוך להגשה.

Avatar
אתי (15:44 23.04.2020)

היי אפרת רציתי לדעת אפשר להכין את הפרוסות ולשים במקרר?
חומץ רגיל זה בסדר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:05 23.04.2020)

אפשר להכין מראש ולשמור במקרר עטוף בניילון נצמד.
עם חומץ בלסמי זה יותר טעים אבל אם אין לך תכיני עם חומץ רגיל.

Avatar
שרי (21:30 20.01.2020)

טעים, טעים, חבל על הזמן…

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:17 21.01.2020)

שמחה שאהבת 🙂

Avatar
נטלי (19:22 14.12.2018)

ניתן להכין מראש?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:39 15.12.2018)

כן. יש לעטוף בניילון נצמד ולשמור במקרר עד ההגשה.

Avatar
דניאל (03:41 18.11.2018)

אין חומץ בלסמי .. אפשר לוותר עליו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:28 18.11.2018)

הוא מוסיף טעם אבל אם אין, אפשר להכין בלי.

Avatar
אור (17:46 15.03.2018)

אם אני מכינה מסלק טרי צריך לבשל לפני?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:56 15.03.2018)

לדעתי כדאי לבשל לפחות באופן חלקי.

Avatar
נורית (14:53 22.02.2018)

אלגנטי וקליל. לקח 7 דקות להכין, 7 דקות לחסל.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:37 22.02.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה נורית.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.