זמן הכנה: 5 דקות
מס’ מנות: כוס אחת
סוג: פרווה
רכיבים
כוס לויסקי/ אולד פשן
30 מ”ל קמפרי
30 מ”ל ורמוט אדום/ מרטיני רוסו
30 מ”ל ג’ין
פלח תפוז לקישוט
אופן ההכנה
-ממלאים כוס בקוביות קרח.
-מוזגים לכוס מידה שווה מכל אחד משלושת המשקאות ומערבבים בעזרת כפית ערבוב.
-מקשטים בפלח תפוז.
*מומלץ לקרר את הכוס לפני המזיגה: להכניס אותה למקפיא כ-5 דקות לפני ההכנה או למלא אותה בקרח.
ראו גם
- עוגיות אמסטרדם השחר |
- אורז וכנפיים בצ’ילי |
- אורז אחד אחד |
- מרק איטלקי |
- שניצל השחר |
- אוזני המן אלפחורס
מתכון זה שייך לאוסף: קוקטיילים
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה