זמן הכנה: 5 דקות
מס’ מנות: כוס אחת
סוג: פרווה
רכיבים
כוס לויסקי/ אולד פשן
30 מ”ל קמפרי
30 מ”ל ורמוט אדום/ מרטיני רוסו
30 מ”ל ג’ין
פלח תפוז לקישוט
אופן ההכנה
-ממלאים כוס בקוביות קרח.
-מוזגים לכוס מידה שווה מכל אחד משלושת המשקאות ומערבבים בעזרת כפית ערבוב.
-מקשטים בפלח תפוז.
*מומלץ לקרר את הכוס לפני המזיגה: להכניס אותה למקפיא כ-5 דקות לפני ההכנה או למלא אותה בקרח.
ראו גם
- סופלה ללא תוספת סוכר |
- כריך פרח |
- שבלולי וניל ללא תוספת סוכר |
- קונוס אבוקדו |
- קינוח ג’לי ללא סוכר |
- פרגיות ושוקיים בנינג’ה
מתכון זה שייך לאוסף: קוקטיילים
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה