שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 5 דקות

מס’ מנות: כוס אחת

סוג: פרווה

רכיבים

כוס לויסקי/ אולד פשן

30 מ”ל קמפרי
30 מ”ל ורמוט אדום/ מרטיני רוסו
30 מ”ל ג’ין
פלח תפוז לקישוט

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-ממלאים כוס בקוביות קרח.

-מוזגים לכוס מידה שווה מכל אחד משלושת המשקאות ומערבבים בעזרת כפית ערבוב.

-מקשטים בפלח תפוז.

*מומלץ לקרר את הכוס לפני המזיגה: להכניס אותה למקפיא כ-5 דקות לפני ההכנה או למלא אותה בקרח.

ראו גם
עוגת אספרסועוגת אספרסו
פינה קולדה פינה קולדה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה