מצרכים להכנת קוקטייל נגרוני
כוס לויסקי/ אולד פשן
- 30 מ”ל קמפרי 30 מ”ל ורמוט אדום/ מרטיני רוסו 30 מ”ל ג’ין פלח תפוז לקישוט
איך מכינים קוקטייל נגרוני?
- ממלאים כוס בקוביות קרח.
- מוזגים לכוס מידה שווה מכל אחד משלושת המשקאות ומערבבים בעזרת כפית ערבוב.
- מקשטים בפלח תפוז.*מומלץ לקרר את הכוס לפני המזיגה: להכניס אותה למקפיא כ-5 דקות לפני ההכנה או למלא אותה בקרח.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
תגובות
כניסה
0 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







