זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 45-55 דקות
מס’ מנות: 4-5 מנות
סוג: פרווה
מצרכים:
3 קולורבי בגודל בינוני-קטן קלופים חתוכים לקוביות קטנות (כס”מ וחצי)
3 גזרים בינוניים קלופים חתוכים לקוביות קטנות (כס”מ וחצי)
3 קישואים קלופים חתוכים לקוביות קטנות (כס”מ וחצי)
תיבול: 3 כפות שמן זית, 3 שיני שום כתושות, כפית שטוחה פטרוזיליה מיובשת, ⅔ כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
אופן הכנה:
-מניחים את הירקות בתבנית ענקית מרופדת בנייר אפיה. מתבלים בשמן זית, שום כתוש, פטרוזיליה מיובשת, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
-אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 45-55 דקות.
הפעל טיימר (45 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים דיאטטיים
הכנתי ויצא מעולה!!!!!!
כמה זמן אפשר לשמור במקרר?
שמחה מאד שיצא מוצלח!
מומלץ לשמור במקרר כ-5 ימים.
תודה רבה על האתר המושששלם!!!
שאלה קטנה, אפשר לוותר על הקולורבי? יש לי רק קישוא וגזר…
(יש לי גם תפו”א, מתאים?)
היי,
אפשר לוותר על הקולורבי, ואפשר לשים קישוא ותפו”א וגזר חתוך לחתיכות קטנות.
אחד הדברים הטעימים!
קל להכנה ומוצלח ביותר!
תודה רבה גדולה!!!
שמחה שאהבת 🙂
תודה ושבוע נפלא 🌷
האם מגישים את הסלט קר/חם/בטמפ’ החדר?
חם או בטמפ’ החדר.
אפשר להוסיף שומר?
כן.
שלום
האם ניתן לוותר על הפטרוזיליה או להמיר במשהו אחר?
אפשר לוותר.
תודה לך!
השאלה היא האם צריך להיות רך מאוד? או כמו מוקפצים?
זה לא צריך להיות רך מאוד אבל רך קצת יותר ממוקפץ.
לאחר כ-45 דקות תטעמי.
בוקר אור !
אפשר לשנות את היחס בין הירקות?
לא מכוסה, נכון?
כיצד יודעים מתי מוכן?
תודה רבה ושבת שלום!
כן אפשר.
לא מכוסה.
לבדיקה אם מוכן נועצים מזלג בירקות.
שבת שלום ❤️
אפרת בוקר טוב
איש כמוני , שלא אוהב קישואים
מה היית מציעה לו לשים במקום?
היי יעקב,
אפשר לשים במקום תפוח אדמה, בטטה, לפת.