זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 38-43 דקות
סוג: חלבי
תבנית אינגליש קייק
3 כפות שמן
1 בצל גדול קצוץ
200 גרם עלי תרד קצוצים גס (כ-4 כוסות דחוסות)
200 גרם פרחי ברוקולי קצוצים משקית קפואה (כ-2 כוסות)
2 ביצים
3 כפות שמנת חמוצה/ גבינה לבנה/ קוטג’
חצי כוס קמח תופח
רבע כוס גבינה צהובה מגורדת
כפית מלח, מעט פלפל שחור
רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!
-מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
-מחממים מחבת עם 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את עלי התרד ומערבבים במשך 2-3 דקות, עד שהם מצטמצמים ומאבדים מנפחם. מסירים מהאש, סוחטים מעט את התערובת ומעבירים לקערה.
-מוסיפים לקערה את הברוקולי, הביצים, שמנת חמוצה, קמח תופח, גבנ”צ, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
-יוצקים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים בתנור במשך 30-35 דקות.
*יש להניח לפשטידה להתקרר לגמרי לפני חיתוך.
אם משתמשים בברוקולי טרי- יש לחלוט את הברוקולי במים רותחים כ-8 דקות לפני ההכנה.
- פשטידת תירס לילדים |
- קיש טורטיה |
- קוגל תפוחי אדמה |
- פשטידת מנגולד |
- פשטידת קוטג' ובצל |
- פשטידת קישואים וברוקולי
- כל התגובות (47)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
















