שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 60 דקות

סוג: פרווה

תבנית אלומיניום בינונית-קטנה/ עגולה 24

מצרכים:

3 קישואים גדולים/ 4 קישואים בינוניים מגורדים

1 בצל גדול קצוץ דק

1/2 כוס קמח מלא/לבן

2 ביצים

תיבול: כף שטוחה אבקת מרק, מלח, פלפל




אופן הכנה:

-מטגנים בצל במחבת עם 4 כפות שמן זית/קנולה עד להזהבה קלה (במקום להוסיף את השמן לתערובת הפשטידה, מוסיפים אותו בזמן טיגון הבצל).

-מחממים תנור ל180 מעלות. מעבירים את הבצל לקערה ומערבבים יחד עם הקישואים המגורדים (מומלץ לסחוט מעט את הקישואים מהנוזלים). מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.

-משטחים את התערובת בתבנית ואופים במרכז התנור כ- 45 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה בחלק העליון.

הפעל טיימר (45 דק’)
+
טיימר פועל

מורידים את התבנית לחלק התחתון של התנור ואופים 10 דקות נוספות.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

*הערה: הפשטידה יוצאת נמוכה אך מאוד טעימה!

 

פשטידת קישואים דיאטטית, פשטידת קישואים ובצל, פשטידת קישואים קלה

 

 

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
קרקרים משיבולת שועלקרקרים משיבולת שועל
אורז מלא עם פלפלים אורז מלא עם פלפלים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
אסתי (22:56 29.09.2024)

אפרת יקרה!
האם יש אפשרות לעשות את הפשטידה הזאת עם קרע לראש השנה, אם כן, האם ההוראות אותו דבר, אשמח לשמוע

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:38 1.10.2024)

נראה לי שכן. זה אמור לעבוד באותו אופן.

avatar
שרי (22:07 18.09.2024)

אפרתוששש!
אוהבת אותך ואת המתכונים שלך!
איזה כיף להשתמש באתר שלך
ולהתענג במתכונים הנדירים!!
הפשתידה יצאה מהממת
קיבלתי ה-מ-ו-ן מחמאות!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:33 19.09.2024)

תודה יקרה
שמחה שיצא טעים🧡

avatar
רות (14:52 26.03.2024)

אפשר עם כרוב במקום קישוא?
אשמח לתשובה מהירה
תודה על הכל!!!!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:50 26.03.2024)

היי רות,
יש מתכון לפשטידת כרוב.

avatar
רות (16:53 26.03.2024)

תודה רבה אני מאד אוהבת את המתכונים שלך:)
עלי והצליחי!

avatar
חן (13:30 8.05.2024)

יעבוד עם כרובית במקום קישוא?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:51 8.05.2024)

עדיף להכין את המתכון הזה – פשטידת כרובית.

avatar
חן (08:32 28.12.2023)

יעבוד גם עם פטריות במקום הקישואים? בדרך כלל עושה חצי מהכמות באינגליש
שתניה פשטידת פטריות ובצל הכוונה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:43 28.12.2023)

אפשר (כ-2 סלסלות פטריות) אבל יש צורך לטגן את הבצל והפטריות קודם במחבת.

avatar
חן (12:44 28.12.2023)

כן בוודאי..ולשים חצי מהכמות נכון?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:16 28.12.2023)

לא. 2 סלסלות פטריות לכמות שבמתכון.

avatar
חן (12:58 28.12.2023)

אגב באיזה עוד תוספות או עשבי תיבול ניתן לשדרג? בצל ירוק/שום/פטרוזיליה או שזה לא קשור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:17 28.12.2023)

אפשר להוסיף שום וקצת פטרוזיליה קצוצה.

avatar
חן (12:47 24.04.2024)

יעבוד עם רבע כוס קמח מצה? תמיד שמה רבע כוס קוואקר

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:35 25.04.2024)

שימי 3-4 כפות.

avatar
נורית (18:06 28.05.2023)

צריך לקלוף את הקישואים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:56 28.05.2023)

כן(:

avatar
חן (19:45 23.04.2023)

מתכון טוב וטעים רק הגובה שלה מבאס. אפשר לאפות בתבנית יותר קטנה? ואם כן איזו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:24 23.04.2023)

היי,
הפשטידה אכן אמורה לצאת נמוכה(:
אפשר לאפות בתבנית עגולה בקוטר 20 כדי שתצא גבוהה יותר.

avatar
חן (23:08 23.04.2023)

ואפשר להכין את זה כמתכון בסיס עם ירקות אחרים גם או להוסיף ירק נוסף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:58 24.04.2023)

אפשר להוסיף עוד קצת ירקות.

avatar
חן (08:42 26.05.2023)

היא לא נחרכת אחרי 55 דקות בתנור. לאפות הכל על טורבו או רק בסוף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:29 26.05.2023)

55 דקות זה משך האפייה שבד”כ לוקח לפשטידה הזו להיאפות.
תאפי בתכנית קו עליון ותחתון או בטורבו מההתחלה.

avatar
שילת (13:58 9.02.2023)

שלום האם אפשר להכיןי את הפשטידה הזאת רק עם פנים של הקישואים? רוקנתי 6 קישואים ומחפשת מה לעשות עם הפנים…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:35 9.02.2023)

היי,
לא ניסיתי אבל מניחה שאפשר(:

avatar
חיה (10:20 25.09.2022)

האם אפשר להקפיא את פשטידת הקישואים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:42 25.09.2022)

היי,
אפשר להקפיא(:

avatar
חן (14:23 8.09.2022)

מה המתכון לתבנית אינגליש אחת?
ניתן להמיר את הקמח בקוואקר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:22 8.09.2022)

היי,
לתבנית אינגליש יש להכין מחצית מהכמויות במתכון.
אם אין אפשרות אחרת אפשר להמיר את הקמח בקוואקר, המרקם יצא מעט שונה.

avatar
חן (18:53 8.09.2022)

שונה בקטע לא טוב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:15 8.09.2022)

יצא קצת פחות יציב ופחות במרקם של פשטידה.

avatar
חן (19:18 8.09.2022)

אז במה בעצם אפשר להמיר קמח בפשטידות? יש לך מתכון כזה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:47 8.09.2022)

ברוב הפשטידות ניתן להחליף את הקמח בקמח חומוס או קמח שיבולת שועל. בחלקן- בפירורי לחם.

avatar
חן (20:56 8.09.2022)

יש לי רק קוואקר, אין לי קמח שיבולת שועל. ולא צריך פה אבקת אפייה?
בכל מקרה, זה יוצא במרקם סבבה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:37 8.09.2022)

לא צריך אבקת אפייה.
לא ניסיתי בעצמי עם קוואקר כך שאני לא יודעת איך בדיוק יצא, יכולה רק להעריך כמו שכתבתי לך- שהמרקם ישתנה ויהיה יותר נוזלי ופחות יציב.

avatar
חן (22:04 2.12.2022)

ובקמח שיבולת שועל זה ייצא יציב כמו בקמח מלא או רגיל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:46 3.12.2022)

פחות יציב מאשר עם קמח רגיל, אבל אמור לצאת מספיק יציב(:

avatar
שמואל (10:48 3.08.2022)

היי זאת פעם ראשונה שאני אופה פשטידה.
לפי התגובות הבנתי שאפשר להוסיף קוטג וגבינה וגם צהובה אז זרמתי עם זה.

לאחר 55 דק של אפייה בתנור שמתי לב שטיפה “נשרפה” לי הפשטידה האם .
משתמש באובןטוסטר*
לפעם הבאה אולי אשים פחות זמן.
מחכה כרגע שזה יתקרר ואז אגיש לאשתי ולי.
תודה על המתכון
אעדכן איך יצא

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:06 3.08.2022)

היי,
בטוסטר אובן יש נטייה לחלק העליון של פשטידות ועוגות להישרף, לכן אפשר לאפות בחום נמוך יותר ולהשגיח על זמן האפייה.
מקווה שיצא טעים🙂

avatar
אל (11:40 5.03.2022)

היי אפרת,
המתכונים שלך פשוט מעולים!
רציתי לשאול האם ניתן לקצוץ קישואים ולא לגרד בפומפייה? פשוט אין לי פומפייה. תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:49 5.03.2022)

היי,
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים!
אפשר לקצוץ קישואים אך חשוב שיהיו אכן קצוצים (ולא לחתוך אותם לחתיכות גדולות יותר).

avatar
מנוחה (15:42 19.10.2021)

שלום האם אפשר להמיר את הקמח בקמח שקדים או שיבולת שועל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:30 19.10.2021)

היי מנוחה,
אני מניחה שאפשר להשתמש ברבע כוס קמח שקדים+ רבע כוס קמח שיבולת שועל, אך המרקם ישתנה.
בהצלחה!

avatar
מאור (18:18 5.09.2021)

הכמות יכולה להתאים לתבנית אינגליש קייק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:34 5.09.2021)

היי מאור,
הכמות מתאימה ל-2 תבניות אינגליש.

avatar
ש.ג. (00:54 12.07.2021)

הכנתי מספר פעמים ויצא מעולה! במקום ביצים שמתי זרעי פשתן (אחרי השריה של כמה דקות במים) וטחינה. תודה רבה על המתכונים הפשוטים והטעימים 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:55 12.07.2021)

שמחה מאד לשמוע, ותודה ששיתפת!❤

avatar
הילה דניאל (00:06 4.06.2021)

האם ניתן להוסיף מעט אבקת אפיה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (03:54 4.06.2021)

אפשר, המרקם טיפה ישתנה😊

avatar
א.ס (12:21 22.04.2021)

האם ניתן להחליף את הביצים (למתכון טבעוני) ולקבל עדיין תוצאה טובה?
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:45 22.04.2021)

היי,
כעקרון על כל ביצה אפשר לשים חצי כוס מחית תפו”א. לא ניסיתי בפשטידה הזאת כך שאני לא יודעת איך זה יוצא. אשמח לעדכון אם תנסי🙂

avatar
א.ס (13:00 22.04.2021)

תודה רבה! גם קמח תפו”א עשוי להצליח (למי מן השניים יש העדפה)?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:08 22.04.2021)

עדיף תפו”א, הוא יתרום למרקם:)

avatar
אוריאל (13:39 22.04.2021)

סליחה לא הבנתי.. עדיף תפו”א- הכוונה לקמח או למחית?…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:49 22.04.2021)

נכון, תפו”א מעוכים למחית🙂

avatar
א.ס (14:01 22.04.2021)

תודה רבה!

avatar
הדרו'ש (01:16 26.03.2021)

סליחה על השעה….
אבל, אם אני רוצה להשים במקום קמח רגיל קמח מצה (לפסח).

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:33 26.03.2021)

היי הדרוש,
במקום קמח רגיל אפשר לשים חצי כוס קמח מצה (עדיף קמח מצה דק) וחצי כפית אבקת אפיה.🙂

avatar
שירה (19:21 23.01.2021)

היי, יצא ממש טעים אבל די נוזלי ורטוב. איך אפשר לשפר להבא כדי להגיע למרקם קשה יוצר. התנור דווקא מאוד חזק

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:38 23.01.2021)

היי שירה,
בגלל שהקישואים מלאים בנוזלים זה יוצא במרקם קצת לח ורטוב יותר מפשטידות אחרות.
מומלץ לסחוט את הקישואים מנוזלים לאחר שמגרדים אותם (אפילו לייבש קצת עם נייר מגבת).
אני גם ממליצה להכין את הפשטידה יום לפני ולשמור במקרר. יום למחרת היא מתייצבת יותר.
וכמובן חשוב לאפות על חום עליון ותחתון (לא טורבו) ולשים את הפשטידה על רשת התנור המונחת במדף התחתון מלמטה (במשך 45 דק’).

avatar
תילי (13:58 27.10.2020)

הי אפרת,
יודעת לאמר לי כמה קלוריות הפשטידה?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:37 27.10.2020)

בסביבות 900-1000 קלוריות לכל הפשטידה.

avatar
שרית (09:33 10.11.2020)

נשמע לי מוגזם מדי 900 קלוריות לפשטידה הזאת!יש בזה רק קישואים וקמח, ואין גבינות, אז איך ייתכן שיש בזה כמעט 1000 קלוריות?!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:55 10.11.2020)

זה החישוב יקירה, המתכון כולל 4 כפות שמן וזה מה שבעצם מעלה את הערך הקלורי של המנה

avatar
יעל (08:28 12.10.2020)

האם ניתן להוסיף טוב טעם וקוטג או טוב טעם וגבינה לבנה?
כדאי להוסיף בצל מטוגן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:21 12.10.2020)

היי יעל,
במתכון יש כבר בצל מטוגן.
אפשר להוסיף טוב טעם ו 2 כפות קוטג’.

avatar
יסכה (16:24 2.09.2020)

אני חייבת לעשות אבקת מרק?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:01 2.09.2020)

אפשר להכין בלי אבקת מרק ולתבל בכפית שטוחה מלח ורבע כפית שטוחה פלפל שחור.

avatar
אתי (12:47 9.06.2020)

היי,
הכנתי את הפשטידה והיא יצאה מעולה.
האם אני יכולה להוסיף צפתית וגבינה צהובה? היא תצא טוב?

תודה על המתכונים המעולים 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:45 9.06.2020)

כן אפשר 🙂

avatar
צביה (12:57 1.05.2020)

קודם כל אני רוצה להודות לך על המתכונים המעולים שלך! תמיד מחפשת קודם כל אצלך 😍
אפשר לשים את הבצל ישירות בפשטידה ולהוסיף את השמן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:54 1.05.2020)

היי צביה,
יותר טעים עם בצל מטוגן אבל אפשר גם לוותר על הטיגון.

avatar
תהילה (11:54 30.04.2020)

אולי אפשר לשים פירה תפו\’א במקום ביצים?אם כן כמה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:15 30.04.2020)

כעקרון על כל ביצה רצוי לשים חצי כוס מחית תפו”א. לא ניסיתי בפשטידה הזאת כך שאני לא יודעת איך זה יוצא.

avatar
ריבה (08:04 26.04.2020)

בוקר טוב
פשטידה קלה וטעימה
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:41 26.04.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
שרון (18:44 23.04.2020)

היי יש לי קמח תופח אפשרי? ומעוניינת להוסיף קוטג כמה להוסיף?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:51 23.04.2020)

אפשר לשים קמח תופח ו¾ מיכל קוטג’.

avatar
קרן (07:31 27.12.2019)

בוקר טוב,אפשר להכין אותה חלבית ולהוביף קוטג’וגבינה צהובה? אותה כמות קמח? תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:58 27.12.2019)

כן, לדעתי אפשר (שימי 3/4 מיכל קוטג’ וכשליש כוס גבנ”צ מגורדת).
אותה כמות קמח.

avatar
רותי (08:35 27.11.2019)

האם אפשר להוסיף פטריות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:56 27.11.2019)

אני חושבת שכן. את הפטריות כדאי לקצוץ ולטגן עם הבצל עד שהן מצטמצמות. לסנן נוזלים ולהוסיף לתערובת.
אפשר לוותר על קישוא אחד אם מוסיפים פטריות וכדאי להשתמש ב-2 ביצים גדולות.

avatar
עדנה (11:33 25.09.2019)

אם אני רוצה להחליף את הבצל בבצל מטוגן מוכן. כמה אני שמה ואיך ? תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:04 25.09.2019)

שימי כחצי כוס בצל מטוגן ותוסיפי אותו ישירות לתערובת.

avatar
ליזה (23:02 8.08.2019)

היי אפרת,יש סיבה לכך שהפשטידה יצאה מרירה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:17 9.08.2019)

זה יכול לקרות אם אחד הקישואים או יותר היה מר.

avatar
טלי (12:48 29.03.2019)

שלום , איך לגרד? בפומפיה גדולה או קטנה? צריך לסחוט נוזלים?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:26 29.03.2019)

פומפיה גסה וכן, צריך לסחוט מנוזלים.

avatar
ליאור (11:58 27.03.2019)

האם ניתן להמיר את קמח החיטה בקמח נטול גלוטן? ואם כן, איזה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:43 27.03.2019)

לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר לשים קמח תפוח אדמה או קמח חומוס אם אוהבים את הטעם.

avatar
אתי (19:44 27.12.2018)

ערב טוב, אפרת,האם אפשר להוסיף פטרוזיליה, ואם כן, כמה את ממליצה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:52 27.12.2018)

היי אתי,
אפשר להוסיף כחצי כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק.

avatar
שני (19:41 10.12.2018)

היי, הפשטידה בתנור ברגעים אלו לאחר 50 דק’ באמצע התנור ועשרים דק בתחתית אך עדיין נראית לא אפויה מבפנים. יש דרך לדעת אם היא אפויה מספיק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:51 11.12.2018)

היי שני,
ככה זה עם פשטידת קישואים. זה בגלל שהקישואים מלאים בנוזלים. יש להמתין עד שהפשטידה מתקררת לגמרי ורק אז היא מתייצבת.

avatar
רונית (12:51 7.09.2018)

הי אפרת,
אפשר לרסק במג’ימיקס קישואים , לסנן ולהקפיא? מחפשת קיצורי דרך וזמן 🙂
אוהבת מאד את המתכונים שלך ואת התיבול המדוייק
רונית

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:08 7.09.2018)

היי רונית,
מבינה לגמרי את הרצון לחסוך בזמן 🙂
בדר”כ ירקות שמקפיאים אותם מפרישים הרבה נוזלים. לכן ירקות קפואים מתאימים בעיקר למרקים או תבשילים שיש בהם רוטב.
אם את רוצה להכין פשטידה אז פחות מומלץ שהירקות יפרישו נוזלים. מה שכן, אפשר לשמור במקרר עטוף בניילון נצמד 1-2 ימים.
שנה טובה ומתוקה

avatar
עינת (13:10 3.07.2018)

היי אפרת

מנסה להכין את המתכון

יש לי תבנית מלבנית נמוכה אחת אבל רחבה האם אפשרי להכין בה?

והאם אפשרי להכין את התנור על חימום גם בקו התחתון וגם בקו העליון במקום ולשים את הפשטידה באמצע התנור במקום בתחתית התנור?

הרבה תודה לך מראש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:28 3.07.2018)

היי עינת,
הכמות במתכון מספיק לתבנית מלבנית בגודל 20X30 או תבנית עגולה בקוטר 24. מה גודל התבנית שיש לך?
יש לאפות בקו עליון וקו תחתון באמצע התנור ורק בסוף האפיה יש להוריד לתחתית התנור.

avatar
שרה (18:41 22.06.2018)

הי אפרת אפשר להוריד את הבצל כי אין לי כאן כיריים תודה ושבת שלום

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:14 22.06.2018)

אפשר לגרד את הבצל בפומפיה דקה ולסחוט היטב. יש להוסיף לתערובת 3 כפות שמן.

avatar
גל (12:37 16.05.2018)

היי אפרת
יצא לא כ”כ לטעמי כלומר זה אכיל אבל טפל
אולי בגלל שאני רגילה לפשטידה הזו עם גבינות
יש דרך להוסיף גבינות עכשיו,לערבב ושוב לתנור?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:16 16.05.2018)

היי גל,
אם את רגילה לפשטידות חלביות אז יכול להיות שזה חסר לך.
בכל מקרה, את יכולה לפזר מעל גבינה מלוחה מפוררת וגבינה צהובה מגורדת ולהכניס לתנור עד שהגבינה מותכת.
אני גם ממליצה להניח לפשטידה להתייצב במשך כמה שעות, הטעם אמור להשתפר.

avatar
אתי (23:28 9.04.2018)

היי,
אני רוצה להכין תבנית גדולה יותר 37×32 בערך…
אני רק צריכה להכפיל כמויות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:28 10.04.2018)

כן. קחי בחשבון שהפשטידה אמורה לצאת נמוכה יחסית.
יום מקסים 🌷

avatar
כרמל (15:11 8.04.2018)

היי,לאיזו גודל תבנית מתאים המתכון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:09 8.04.2018)

תבנית מלבנית בגודל 20X30 או עגולה 24.

avatar
מיכל (19:03 17.02.2018)

הכנתי עם קמח מלא, וטיגנתי את הקישואים ביחד עם הבצל, כדי לספוח נוזלים. יצא מעולה! תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:15 17.02.2018)

מעולה 🙂
תודה מיכל.

avatar
מיכל (21:27 14.02.2018)

היי אפרת, האם הפשטידה יכולה לצאת טוב רק עם שני קישואים? אולי כדאי לשלב 2 קישואים עם ירק נוסף (אולי תפוח אדמה/גזר/בטטה?)? תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:30 14.02.2018)

כדאי להוסיף ירק נוסף כמו גזר – אגב יש מתכון פשטידת קישואים וגזר.
אפשר לשלב גם בטטה או תפו”א.

avatar
גל (14:13 13.02.2018)

היי
האם אפשר בתבנית אינגליש קייק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:00 13.02.2018)

היי גל,
הכמות אמורה להספיק ל-2 תבניות אינגליש קייק כי התערובת אמורה להיות נמוכה.

avatar
גל (15:32 13.02.2018)

אם התערובת יוצאת נמוכה לא עדיף לשים את זה בתבנית אינגליש קייק אחת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:42 13.02.2018)

לא, עדיף שזה יהיה נמוך. מאחר ובקישואים יש המון נוזלים (אפילו שסוחטים את התערובת) – אם הפשטידה גבוהה יש הרגשה כאילו הפשטידה לא אפויה לגמרי.

avatar
אירית (13:28 21.11.2017)

היי אפרת הכנתי עם קמח כוסמין ויצא טעים מאוד. שמתי 3 ביצים ו-5 קישאים ואפיתי בתבנית 25 ויצא די נמוך. אם אני רוצה להכפיל כמויות אבל להשאיר חצי כוס קמח האם יצא טוב או שהפשטידה תתפרק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:49 21.11.2017)

היי אירית,
הפשטידה אמורה לצאת נמוכה. אם היא גבוהה אז מבפנים היא לא נאפית כמו שצריך.
הביצים הן אלה שקושרות את החומרים והקמח למעשה סופח את הנוזלים. יכול להיות שאם תשימי פחות קמח אז הפשטידה תרגיש “רטובה” יותר.

avatar
אירית (08:55 16.11.2017)

היי אפרת האם אפשר לשים קמח כוסמין במקום קמח רגיל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:10 16.11.2017)

מניחה שכן.

avatar
צבייה (15:05 25.08.2017)

היי שלום.
הכנתי היום יצא מעולה ונכון יצאה נמוכה אך טעימה. תודה רבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:16 25.08.2017)

תודה שחזרת לעדכן 🙂
שבת שלום

avatar
יה (13:31 15.08.2017)

איך להפוך לחלבית?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:29 15.08.2017)

אפשר להוסיף לתערובת 2-3 כפות גבינה לבנה/קוטג’ ולפזר מעל גבינה צהובה מגורדת.

avatar
דוד (15:27 2.06.2017)

מתכון קל ומקסים והמאכל מאד מאד טעים.
תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:17 2.06.2017)

תודה דוד 🙂
שבת שלום

avatar
יהודית (08:36 23.03.2017)

הי אפרת 🙂
האם אפשר לשים קמח תופח במקום? כדי שתצא גבוה קצת?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:46 23.03.2017)

כן, אפשר.
יום מקסים 🙂

avatar
שלי (20:22 13.11.2016)

היי
רציתי לדעת אם אפשר במקום בתבנית אחת לאפות את הפשטידה בתבנית מאפינס. ואם כן כמה?
תודה וערב טוב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:40 13.11.2016)

היי שלי,
אפשר לאפות בתבנית מאפינס. יש לשמן את השקעים לפני ולצקת את הבלילה בגובה של כ-2 ס”מ מהשקעים (הפשטידה אמורה לצאת נמוכה. לא מומלץ שהמאפינס יהיו עבים).
אני מניחה שהכמות אמורה להספיק ל 12-15 יחידות מאפינס.

avatar
תמר (11:33 3.11.2016)

היי! אני מכינה את הפשטידה לשבת ביחד עם פשטידת הבטטה שלך (שאני מכינה הרבה ותמיד יוצא מדהים) ורציתי לדעת אם אפשר להכין את פשטידת הקושואים בתבנית אינגליש ארוך? אם כן, האם יש הוראות אחרות לגבי משך או טמפרטורת האפיה? גם, לא בטוח שאעשה כך אבל האם אפשר להוסיף עוד בצל אחד? תודה רבה! לא רק שאני יודעת שתמיד אפשר לסמוך על המתכונים שלך אבל אני כל כך נהנית מהזמינות שלך לענות על שאלות! ☺

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:55 3.11.2016)

היי תמר,
אם זאת תבנית אינגליש קייק רגילה (10X31) אז יותר יהיה נכון להכין ב-2 תבניות מאחר ובתבנית אחת הפשטידה תצא גבוהה וזה לא נכון במקרה הזה (כי אז תהיה הרגשה כאילו הפשטידה “לא אפויה”). אם כן, אני מניחה שזמן האפיה יתקצר ב-5 דקות (כלומר בסביבות 40 דקות אפיה, ובנוסף- 10 דקות אחרונות אפיה בתחתית).
אפשר להוסיף בצל נוסף ואז כדאי להוסיף גם כף נוספת של קמח (בנוסף לחצי כוס).
בהצלחה ויום מקסים 🙂

avatar
שרון (11:52 28.10.2016)

אפרת אפשר להשאיר את הרשת התחתונה בתנור במקביל לזו העליונה כדי שיהיה נוח להעביר את התבנית בשלב השני של האפייה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:53 28.10.2016)

כן בטח.

avatar
אליס שפר (01:21 15.10.2016)

הי אפשרי לשים גביע קוטג ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:46 15.10.2016)

היי אליס,
אני מניחה שאפשר.

avatar
אביבית (09:11 5.08.2016)

אפרת היקרה,ראשית רציתי להודות לך על כל מה שאת עושה.
על האתר המדהים הזה שעוזר מאוד. ותודה של שאת תמיד נותנת מעצמך המון,
ועושה ממש השתדלות לענות לכולם, וכמה שיותר מהר.
ורציתי לאחל לך ראש חודש טוב ומבורך בעזרת ה’, ושבת שלום.
ניסיתי להבין את פשטידת הקישואים, ומשום מה זה לא מצליח לי.
אפיתי אותה ואי אפשר לפרוס אותה כי היא יצאה רכה. אז הכנסתי והוצאתי, ושוב הכנסתי והוצאתי מהתנור כדי שהנוזלים יתייבשו וזה לא עזר. היא רק נאפתה מלמעלה ומבפנים היא פשוט לא התאחדה לי. היא גם עדיין רכה, וגם לא מאוחדת משום מה.
תוכלי לייעץ לי, מה עשיתי לא טוב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:35 5.08.2016)

היי אביבית,
קודם כל תודה רבה על המחמאות והאיחולים 🙂
לגבי הפשטידה, סחטת את הקישואים מנוזלים? באיזה תבנית אפית אותה (סוג וגודל)? אפית אותה ללא כיסוי נכון?

avatar
אביבית (11:43 5.08.2016)

לא סחטתי את הקישואים כי רשום לא חובה, אפיתי בתבנית עגולה חד פעמית אלומיניום גודל 24 וללא כיסוי.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:32 5.08.2016)

הקמח הוא זה שסופח את הנוזלים. יכול להיות שהיו קצת יותר קישואים ביחס לכמות הקמח.
אם הפשטידה ממש רכה ומתפרקת את יכולה להעביר את כל התערובת לקערה, לערבב וליצור קציצות שטוחות. לשמן נייר אפיה ולהניח על הנייר ולאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות במשך 20-25 דקות, עד להזהבה קלה.

avatar
תהל (23:56 4.08.2016)

היי אפרת עם לא הוצאתי נוזלים והפשטידה יצאה רכה צריך עוד זמן בישול להתייצבות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:16 5.08.2016)

כן תהל, רצוי להמשיך לאפות כדי לייבש את הנוזלים.

avatar
ענבל (18:06 9.06.2016)

היי, האם צריך אבקת אפיה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:09 9.06.2016)

אין צורך ענבל.

avatar
sari (15:05 1.06.2016)

יצא טעים מאוד!!
המון זמן חיפשתי מתכון לפשטידת קישואים אפויה (עד היום הייתי מטגנת…)
ממש אהבתי.
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:57 1.06.2016)

שמחה שאהבת 🙂
תודה על העדכון והמשך יום מעולה!

avatar
אנו (20:37 15.04.2016)

שבת שלום,

לשאלתי לקראת פסח;-

ניתן לבצע את הפשטידה עם קמח מצה במקום קמח
תופח?-

מה עם קמח תפוחי אדמה במתכון כתחליף?

אם כן, כמה?-
גם אבקת אפיה להוסיף זה לא כשר, מה האלטרנטיבה?-

תודה מראש.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:00 16.04.2016)

היי אנו,
במקום קמח רגיל אפשר לשים חצי כוס קמח מצה (עדיף קמח מצה דק) וחצי כפית אבקת אפיה (אבקת אפיה היא כשרה לפסח ולא עשויה מחומרים שהם חמץ אפילו שהיא מתפיחה).
אם בכל זאת את רוצה לוותר על אבקת האפיה את יכולה.
שבת שלום וחג שמח 🙂

avatar
אנו (09:59 16.04.2016)

תודה.
שבת שלום וחג שמח!

avatar
ענתי (20:25 18.03.2016)

ערב טוב
הגיע יום שישי ושוב אני מנסה מתכון שלך. יצא מהתנור. נראה מצויין ובטוחה שגם יהיה טעים.
שבת שלום ענתי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:42 19.03.2016)

מעולה 🙂
שבת שלום!

avatar
טניה (10:01 11.03.2016)

נ פ ל א ה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:21 11.03.2016)

תודה טניה 🙂
שבת שלום

avatar
טליה (12:44 8.03.2016)

האם ניתן להוסיף קמח תפו”א במקום קמח ?אם אני רוצה את הפשטידה ללא גלוטן ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:13 8.03.2016)

היי טליה,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר לשים קמח תפו”א.
אפשר גם לשים קמח חומוס אם אוהבים את הטעם.
בהצלחה 😉

avatar
אנו (21:28 20.01.2016)

ערב טוב!

ניתן להוסיף לפשטידה חופן בשר טחון, כמובן לא מבושל?-

תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:02 20.01.2016)

היי אנו,
האמת שאני לא יודעת איך זה ייצא כי לא ניסיתי. בכל אופן, אם את מחליטה לנסות כדאי לטגן את הבשר הטחון עם הבצל ולסנן היטב מנוזלים. לצנן ורק אז להוסיף לתערובת הפשטידה.
בהצלחה 😉

avatar
אנו (22:44 20.01.2016)

תודהההה!

avatar
רחלי (19:43 19.01.2016)

שלום אפרת,

הכנתי בשבוע שעבר, לדעתי יצא טעים אך אמא שלי טענה שזה לא מבושל. סחטתי את הנוזלים ואפיתי לפי ההוראות אך הבפנים לא היה מספיק יציב. מה אפשר לעשות על מנת לייצב את הפשטידה? (פרווה)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:20 19.01.2016)

היי רחלי,
פשטידת קישואים לרוב יוצאת במרקם כאילו לא מוכן. זה בגלל הקישואים עצמם. יש כמה המלצות להפחתת התופעה:
-חשוב לסחוט היטב את הקישואים מהנוזלים (שאת זה עשית).
-חשוב שהפשטידה לא תהיה גבוהה אלא נמוכה לכן כדאי לאפות בתבנית עגולה 24 או תבנית מלבנית בגודל 22X31. באיזה תבנית אפית?
-חשוב להוריד את התבנית לתחתית התנור בסוף האפיה כדי לייבש את הנוזלים שהצטברו בתחתית. אם הורדת לתבנית והמשכת לאפות 10 דקות וזה לא עזר, פעם הבאה אפשר להשאיר יותר זמן, אפילו 20 דקות.
*אפשרות נוספת היא להוסיף עוד 2 כפות גדושות קמח מעבר לכמות שרשומה.
בהצלחה בפעם הבאה 😉

avatar
רחלי (22:03 19.01.2016)

תודה על התגובה המהירה!אפיתי באינגליש קייק, אולי זה באמת בגלל הגובה? אנסה שוב מאוד אהבתי…ואוסיף גם קמח ליתר בטחון

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:53 20.01.2016)

כן, אם אפית בתבנית אינגליש קייק אני מניחה שזאת הסיבה.
יום נפלא!

avatar
אנו (20:42 4.01.2016)

ערב טוב,

א. לקלף את הקישואים?

ב. לאן להוריד ב-20 הדקות האחרונות, לדופן התנור?

ג. תבנית של שני אינגליש קייק?

תודה מראש,

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:23 4.01.2016)

היי אנו,
-כן, לקלף את הקישואים.
-לאחר אפיה של 45 דקות יש להעביר את התבנית לרשת התחתונה של התנור (אם הרשת היא באמצע יש להוריד אותה לחלק הכי קרוב לתחתית התנור ולהניח עליה את התבנית) ולאפות 10 דקות נוספות. הסיבה היא שהקישואים מפרישים נוזלים לתחתית במהלך האפיה ופעולה זו של הורדת התבנית לתחתית מייבשת מעט את הנוזלים.
-נכון, תבנית בגודל 22X31 שהיא בגודל של 2 תבניות אינגליש קייק צמודות.
בהצלחה וערב נעים 🙂

avatar
אנו (10:43 5.01.2016)

תודה.

בסוף אדע לבשל/לאפות.
החלום הוא לעשות ממולאים.
אשמח להתעדכן בהמשך, דרכך.

יום טוב!

avatar
אנו (10:44 5.01.2016)

שכחתי,

ברשותי קמח תופח.
אפשר?
כמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:59 5.01.2016)

כן, שימי חצי כוס קמח תופח.
ואני בטוחה שתהיי בשלנית ואופה מצוינת! 😉
יום נפלא

avatar
אנו (19:12 25.12.2015)

לגבי המתכון,
ללא גבינה?-

קמח תופח?-

גודל מגש?

תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:30 25.12.2015)

היי אנו,
הפשטידה היא ללא גבינה מאחר והקישואים גם ככה מרטיבים את התערובת.
קמח רגיל אבל אפשר להשתמש גם בקמח תופח.
תבנית עגולה 24 או 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית מלבנית קטנה (בגודל 2 אינגליש קייק).
קחי בחשבון שהפשטידה אמורה לצאת נמוכה בגלל שהיא יחסית לחה (אם היא תהיה עבה או גבוהה תהיה הרגשה כאילו היא לא אפויה מבפנים בגלל המרקם שלה).
שבת שלום!

avatar
אנו (21:22 25.12.2015)

ושוב תודהההה!

ו- סליחה על ההטרדה, ערב שבת.

שבת שלום!

avatar
גלית (08:36 12.12.2015)

פשטידה נהדרת ופשוטה להכנה. נאכלה במלואה בהנאה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:19 12.12.2015)

תודה גלית 🙂

avatar
שרון (15:34 11.10.2015)

מתכוונת להכין רק עם 1/2 כפית אבקת מרק – כמה מלח ופלפל לשים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:44 11.10.2015)

שימי בערך כפית שטוחה מלח ורבע כפית פלפל שחור.

avatar
זהר (21:09 10.10.2015)

האם ניתן להשתמש בקמח תופח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:13 10.10.2015)

כן זהר, אפשר.
שבוע טוב 🙂

avatar
יאנה (09:03 19.09.2015)

פרשייה יצאה מדהימה!! חבל שלא יכולה להוסיף תמונה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:10 19.09.2015)

שמחה לשמוע יאנה! 🙂

avatar
ציפי (11:35 9.09.2015)

היי אפשר בלי ביצים?
הבן שלי אלרגי לביצים.
תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:24 9.09.2015)

היי ציפי,
מוכרחה לציין שלא ניסיתי. אני מניחה שאפשר רק שאולי הפשטידה תהיה פחות יציבה.
תנסי לערבב את כל החומרים ואם תראי שהתערובת יבשה, תוסיפי מעט מים.
בהצלחה וחג שמח 🙂

avatar
רונית נתנאל (10:55 26.08.2015)

היי רציתי לדעת מה היא הכמות ל 29 איש תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:12 26.08.2015)

היי רונית,
הכמות במתכון מספיקה לתבנית בקוטר 24 או תבנית חד פעמית מלבנית בגודל 22X31. כל פשטידה ניתן לחלק ל 8-12 חלקים, תלוי בגודל שחותכים. אם כולם אוכלים פשטידה אז אני ממליצה להכפיל את הכמות ב-4. אם הפשטידה היא תוספת למאכלים נוספים, אפשר להכפיל ב-2 או ב-3. לשיקולך 🙂
בכל מקרה אני לא ממליצה להכין בתבנית גדולה יותר מאחר וייתכן שהפשטידה לא תהיה אפויה לגמרי באמצע לכן עדיף להכין בכמה תבניות בגודל שציינתי גם אם מכפילים כמויות.
בהצלחה ויום נפלא 🙂

avatar
זהר (12:12 9.08.2015)

אין לי אבקת מרק,איך לתבל בלעדיה? איזה תבלינים יכולים להתאים והאם צריך עוד מלח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:42 9.08.2015)

היי זהר,
פשוט לתבל במלח ופלפל שחור. בסביבות כפית שטוחה מלח ורבע כפית שטוחה פלפל שחור.

avatar
זהר (14:34 9.08.2015)

תודה רבה על התשובה. הכנתי ויצא ממש מעולה! אגב,שמתי רק ביצה אחת וזה יצא טוב.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:37 9.08.2015)

מעולה! שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
אלמוג (17:42 31.07.2015)

שלום באיזה טמפרטורה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:47 31.07.2015)

180 מעלות.
שבת שלום 🙂

avatar
אלונה (10:25 20.06.2015)

הפשטידה נהדרת! בגלל רגישות לגלוטן החלפתי את הקמח בעמילן תפו”א, ואידיתי את הקישואים (ללא שמן)כדי להפחית את כמות הנוזלים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:31 20.06.2015)

מעולה! תודה אלונה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
זוהר (20:11 21.05.2015)

תודה על מתכון מושלם כהרגלך! הכנתי עכשיו ואני ובן זוגי חיסלנו כבר חצי 🙂
שני טיפים:
1. לסחוט טוב טוב את הקישואים המגוררים כדי להוציא מהם את המים, כמו כשמכינים קציצות ירק. אחרת הפשטידה תהיה רכה מדי ותתפרק.
2. למי שהכשרות פרווה לא משנה – תוסיפו גבינות! שמתי גבינת פרומעז וזה שידרג אותה מאוד.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:13 21.05.2015)

תודה זוהר! טיפים מעולים 😉
חג שמח 🙂

avatar
זוהר (01:09 22.05.2015)

חג שמח מקסימה!

avatar
אפרת (21:03 10.05.2015)

שלום, אני בדר”כ מוסיפה את הבצל לפשטידות ללא טיגון. האם לשים 4 כפות שמן בתערובת עצמה אם אני לא משתמשת בו לטיגון?

בתודה מראש…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:15 10.05.2015)

הי אפרת,
כן תוסיפי לתערובת עצמה.

avatar
מיה הירש (21:17 27.04.2015)

הפשטידה בתנור ברגעים אלו – האם זה נורא אם טיגנתי רק בכף שמן אחת את הבצל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:28 27.04.2015)

זה בסדר מיה 🙂

avatar
גליה (23:00 17.02.2015)

שלום לך, רוצה להכין את הפשטידה. כדי להיות בטוחה, אין צורך לסחוט נוזלים מהקישואים? תודה על כל המתכונים הקלים והטעימים. גליה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:23 17.02.2015)

היי גליה,
לא חייב אבל אם רוצים שהפשטידה תהיה פחות רטובה מפנים אז כדאי לסחוט את הקישואים מנוזלים.

avatar
יעל דרורי (14:08 11.02.2015)

במה אפשר להשתמש במקום קמח לרגישים לגלוטן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:18 11.02.2015)

היי יעל,
אפשר להשתמש בפירורי לחם ללא גלוטן או בשליש כוס קמח חומוס (בתנאי שאוהבים את הטעם).
אפשרות נוספת היא להכין ללא קמח בכלל ולשים במקום תפוח אדמה גדול מגורד. אם כן, מומלץ לטגן את תפוח האדמה המגורד עם הבצל 3-4 דקות לפני שמוסיפים לתערובת.

avatar
נילי (10:17 11.02.2015)

שלום לך,
האם ניתן להקפיא את הפשטידה?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:30 11.02.2015)

כן אפשר, אני לא רואה סיבה שלא 🙂
רק חשוב לאחסן בתוך קופסה סגורה היטב.

avatar
חני (23:51 21.12.2014)

את הקישואים לגרד בפומפיה גסה או דקה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:27 22.12.2014)

היי חני,
מגורדים גס.
יום מקסים 🙂

avatar
חני (13:19 25.12.2014)

תודה,יצא מעולה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:34 25.12.2014)

תודה חני שחזרת לעדכן 🙂

avatar
שלום, נצרת עלית (13:17 5.11.2014)

יש פיתרון יותר טוב – להחליף את הקמח הרגיל בקמח מצה. הפשטידה יוצאת מוצקה ורכה.
בתודה על העצות שלכם.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:20 5.11.2014)

טיפ מצוין!
תודה שלום 🙂

avatar
שלום, נצרת עלית (19:28 4.11.2014)

אפיתי את הפשטידה בתבנית אלומיניום בינונית חד פעמית מרובעת (חמגשית). אולי זו הסיבה, או שיש אחרת??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:48 4.11.2014)

התבנית בסדר גמור, השאלה אם הפשטידה יצאה נמוכה ולא עבה מידי.
אם זה עדיין רלוונטי אני ממליצה להחזיר את הפשטידה לתנור ב180 מעלות ולהמשיך לאפות אותה עוד חצי שעה נוספת. אם הפשטידה יצאה זהובה ואפויה בחלק העליון ורק באמצע ובתחתית רטובה אז אני ממליצה לאפות אותה בתחתית התנור.

avatar
שלום, נצרת עלית (18:37 4.11.2014)

הכנתי הכל לפי המתכון, אפיתי את הפשטידה כשעה וחצי לייתר בטחון, אך מבפנים היא יצאה רטובה ולא התגבשה. מדוע?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:42 4.11.2014)

היי שלום,
באיזה תבנית אפית את הפשטידה? כי הפשטידה אמורה להיות נמוכה וכך היא נאפת גם מבפנים.

avatar
חני (12:16 3.11.2014)

האם אפשר להכין את הפשטידה בתבנית שקעים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:22 3.11.2014)

כן אפשר רק מומלץ לשמן לפני כל שקע ולמלא עד 2/3 מכל שקע כי הפשטידה אמורה להיות נמוכה.

avatar
חני (12:28 3.11.2014)

והכמות שרשומה כאן תספיק לתבנית שקעים של 12 שקעים כשכל אחד מהשקעים ימולא ב-2/3 מגובהו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:31 3.11.2014)

כן, הכמות אמורה להספיק.

avatar
סיון (11:04 31.10.2014)

הפשטידה יוצאת ממש טעימה! מומלץ! אפשרי להוסיף גזר, יוצא מעולה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:15 31.10.2014)

תודה סיון 🙂

avatar
גבי (23:23 8.10.2014)

הי, האם יהיה טוב גם עם זוקיני ? או כדאי להשאר רק עם קישואים רגילים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:34 9.10.2014)

הי גבי,
אני מניחה שהפשטידה תהיה טובה גם עם זוקיני.
חג שמח 🙂

avatar
77 (02:08 8.08.2014)

בס”ד
שלום.
האם הפשטידה תצא מוצלחת גם אם נכין אותה גבוהה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:54 8.08.2014)

היי,
במקרה הזה בגלל המרקם של הפשטידה שהוא מעט לח עדיף שהפשטידה תהיה נמוכה מאחר ואם היא תהיה גבוהה תהיה הרגשה כאילו הפשטידה “לא אפויה” מבפנים.

avatar
קרן (20:33 4.08.2014)

תודהההה איזה מהירות. אחלה אתררררר

avatar
קרן (20:18 4.08.2014)

כמה מלח פלפל לשים ? ולא צריך גבינות לפשטידת קישואים ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:32 4.08.2014)

הי קרן,
1/4 כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור (עם האצבעות).
הפשטידה הזאת היא פרווה והיא טעימה גם בלי גבינות אבל אם את רוצה את יכולה להוסיף כף גבינה לבנה/קוטג’, 2 כפות גבינה צהובה מגורדת וכף גבינה בולגרית/פטה מפוררת.

avatar
אור (12:22 4.08.2014)

היי,
אפשר בתבנית אינגליש קייק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:38 4.08.2014)

היי אור,
הפשטידה אמורה לצאת נמוכה לכן מומלץ להכין ב-2 תבניות אינגליש קייק.

avatar
לי (22:18 17.02.2014)

יצא מעולה.
האם אפשר להוסיף גם גזר/בטטה מגורדת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:21 17.02.2014)

היי לי, אפשר בהחלט. זה רק יוסיף יותר טעם לפשטידה 🙂

לקריאת כל התגובות