זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 35-40 דקות
סוג: חלבי
רכיבים
תבנית אינגליש קייק
1 בצל גדול קצוץ + 2 כפות שמן לטיגון
2 שיני שום כתושות
2 ביצים
250 גרם גבינת קוטג’
שליש כוס (46 ג’) קמח תופח
כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור
אופן ההכנה
-מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מעבירים לקערה ומצננים מעט.
-מוסיפים לקערה את יתר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.
-משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים את התערובת לתבנית.
-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 35-40 דקות בחום 180 מעלות, עד להזהבה.
הפעל טיימר (35 דק’)
+
טיימר פועל
*מומלץ להניח לפשטידה להתקרר לטמפ’ החדר (היא מתייצבת לאחר כמה שעות).
ראו גם
- קיש טורטיה |
- קוגל תפוחי אדמה |
- פשטידת מנגולד |
- פשטידת קישואים וברוקולי |
- פשטידת פצפוצי אורז |
- קוגל ירושלמי
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לפשטידות
תודה על המתכונים המאלפים שלך! הם תמיד מצליחים והעיקר קלים להכנה!!!
תודה יקרה❤️
הי
האם הפשטידה טובה בהקפאה?
נראה לי שכן
היי אפרת יש לי שאלה דחופה
אני רוצה לעשות בגרסת פרווה
אפשר לוותר על הקוטג’? מה לשים במקום?
אני מארחת היום אז אם תוכלי לענות בהקדם יעזור לי בטירוף
הקוטג’ מוסיף נפח ואווריריות.
לא ניסיתי להכין בגרסת פרווה אבל תנסי לשים 2-3 כפות מיונז.
תודה וכל הכבוד על המענה המהיר
הכנתי יצא מושלם,❤️😋
אשמח להצעות הגשה לדברים נוספים לידה לארוחה
שמחה שיצא טעים🙂
אפשר להגיש עם סלט ירקות או סלט עלים ו/או מאפינס מלוחים
תודה
פשטידה מושלמת באפס מאמץ. כרגיל, אין על המתכונים שלך אפרתוש!
שמחה שיצא טעים❤️
היי אפרת
קריטי לטגן את הבצל? כי בטעות שמתי עליו כבר את ה ביצים
לא נורא
וואו יצא מושלם!
כולם ביקשו עוד
מתכננת לעשות שוב עם בצל מטוגן…:)
שמחה שיצא טעים❤️
תודה שחזרת לעדכן!
טעים וקל!!!
אין על האתר שלך,
כיף לשבת ולחפור עליו ולמצוא המון מתכונים מגוונים, קלים וטעימים,
והיחס שאת עונה לכל שואלת- מדהים!
תודה מירי❤️
היי אפרתי,
קודם כל חייבת לציין שהפשטידה הזו קבועה אצלי.. היא טעימה ברמות ואני משדרגת אותה עם פטריות מקופסא, קצת בולגרית וצהובה מגורדת ומעט אגוז מוסקט..
היא בדיוק מוכנה (רותחתתת) ומיועדת למחר לסביבות 9 בבוקר.
אם יישאר כל הלילה בתנור זה נורא??
נשמע מעולה:)
בגלל שחם עכשיו (ולא חורף) עדיף לשמור אותה במקרר (אחרי שתתקרר לטמפ’ החדר).
האם מתאים לשים את הגב”צ והבולגרית בתוך התערובת או מעל?
בתוך התערובת ואפשר לפזר קצת גבנ”צ גם מעל
הי אפרת. יצא כל כך טעייייים! וואו! תודה רבה
כמה שאלות בבקשה. יותר מדי חח אז מה שנוח לך לענות זה בסדר 🙂
1. כמה זמן מראש התנור צריך להיות מחומם?
2. אפשר במאפינסים? אם כן, זה אותו זמן?
3. אפשר עם קמח שיבולת שועל במקום רגיל?
4. יש לך רעיון במה אפשר לגוון? (קמח/ ירקות / גבינות אחרות)
5. יצא לי מעט נמוכה. מה גודל התבנית אינגליש שאיתה השתמשת?
6. יצא לי קצת מלוח. את שמה כפית מלח בכמות של כפית מידה? יהיה בסדר לדעתך אם אשים חצי מכמות המלח שכתבת?
7. לא ממש הבנתי למה אפשר לאפות עם גבינה פג תוקף? מה זה משנה אם היא אפויה?
היי אילה,
1. כ-10 דקות. לפני שאת מתחילה להכין תדליקי אותו.
2. אפשר במאפינס. זמן אפיה כ-35 דקות.
3. לא ניסיתי. מניחה שאפשר
4. אפשר להוסיף עוד גבינות – פטה, בולגרית, פרמזן, מוצרלה, צהובה מגורדת.
5.תבנית אינגליש קייק חד פעמית מקרטון. היא יוצאת קצת נמוכה
6. אני משתמשת בכפית רגילה של מטבח. שימי חצי כמות אם זה יצא מלוח
7. גבינה פג תוקף הכוונה בכמה ימים. וכן, כשאופים את הגבינה זה בסדר.
שלום אפרת, מהתגובות אני מבינה שלא ככ מומלץ להקפיא השאלה אם עדיף להכין יומיים קודם ולשמור במקרר? או אולי אפשר לסנן את הנוזלים מהקוטג? זה יעזור?
כן אפשר להכין יומיים לפני ולשמור במקרר.
תסנני קצת את הנוזלים.
בוקר טוב אפרת:)
אם אני משתמש בתפוא מבושל בפשטידה במקום ביצים כדי שיהיה נפח טיפ שלך:)
האם אני יכול לבשל את תפו”א יום לשים במקרר ולמחרת להוסיף לפשטידה
והאם לשים את תפוחי האדמה המבושלים בחי כלום בכלי סגור או להוסיף קצת פפריקה או שמן מדובר על כמות של 2 תפו”א בינוניים/גדולים
תודה מראש על העזרה
היי חיים
אתה יכול לבשל את תפו”א היום ולשמור במקרר. תשמור בכלי סגור. אפשר לשמן אותם קצת.
קח בחשבון שהם יכולים קצת להשחיר (זו הנטייה הטבעית שלהם) אבל אם אתה מגרד אותם אח”כ ושם בפשטידה זה לא קריטי.
גם יום אחד או פחות זה ישחיר?
לפעמים גם אחרי כמה שעות, תלוי בסוג תפוח האדמה.
סתם בשביל הידע לאחסן במדף העליון והקר ביותר או בתחתון או באמצע ?
הייתי שמה בתחתון או באמצע.
ערב טוב אפרת:):)
יש לי שאלת תם לגבי חוזק התנור
תמיד אומרים תנור חזק או תנור חלש
לדוגמה כשאני שם בקומה השניה פשטידה ולא משנה מה הרכיבים שלה אז בקומה השניה היא בקושי נאפית וכשאני שם בקומה השלישית אז היא נאפית בצורה עוצמתית וחזקה מדי
סתם בשביל הידע התנור הוא חזק או חלש?
והאם כדי ליהנות מכל העולמות הפתרון ל”עניין” הזה
הוא 20 דקות קומה שניה מלמטה ועוד 20-25 דקות בקומה השלישית להשחמה וכולי
ועוד שאלה שולית כאשר משלבים בצל ירוק אפשר לשים אותו מעל הבלילה לפני ההכנסה לתנור או בתוך הבלילה עצמה ?
תודה מראש על העזרה
חיים:)
בוקר טוב חיים🙂
אתה מתכוון שאתה שם בקומה השנייה מלמטה נכון? כי זה המיקום הנכון.
כששמים בקומה השלישית זה קרוב יותר לחלק העליון ועלול לשרוף את המאפה (או מה שזה לא יהיה).
כדי לדעת אם התנור שלך חזק או חלש אתה צריך לאפות (עוגה למשל) במדף השני מלמטה לפי הזמנים שרשומים במתכון. חשוב רק להקפיד תמיד לחמם את התנור לפחות 10 דקות לפני.
אם לצורך העניין רשום במתכון 30 דקות ובפועל לוקח לעודה 40-45 דקות, זה אומר שהתנור קצת יותר חלש מתנורים אחרים.
באיזה מתכון אתה מתכוון? אם למשל מדובר בפשטידה אז את הבצל הירוק כדאי לשלב בתוך הבלילה כי אם תשים מעל הוא עלול להשרף.
טוב אם התנור חלש יותר אז אפשר לשים 20 דקות בשניה מלמטה ואז עוד 25 דק בשלישי להשחמה?
כן בתנאי שלא מדובר בעוגה.
כשמדובר בעוגות – אין לפתוח את התנור במהלך האפיה ויש לאפות רק במדף השני מלמטה.
וואו! כמה פשוט ככה טעים! בונוס שמהיר ביותר!
אני הוספתי פטה וטיפה אגוז מוסקט. ויתרתי על הבצל. תודה על מתכונים טעימים❤️
שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לשתף❤️
שלום אפרת וטו בשבט שמח,
הכפלתי כמויות ושמתי תבנית שקעים אלומניום ואני לא מצליחה להוציא את התכולה מהשקעים. מה עושים?
שמתי במקרר אולי יעזור, בנתיים ללא הצלחה.
מקווה שבסוף אצליח, יבאס אם לא…
איפה טעיתי?
תודה רבה
היי אביגיל,
שימנת את השקעים היטב?
חשוב להוציא רק אחרי קירור מוחלט.
תנסי בעדינות לעבור עם סכין בשוליים ואז לחלץ.
אם אלה תבניות מאפינס בודדות אפשר להגיש עם התבנית.
עשיתי כהכוונתך.
יצא קצת פגום אבל הטעם- תענוג
תודה על המענה המהיר
ממש אוהבת את המתכון הזה!
לידיעה – ניסיתי עם קמח תפ”א בשביל חברה צליאקית, יצא מצויין! קצת פחות יציב אבל הטעם מעולה ממש.
תודה רות🙂
רציתי לשאול איך ניתן לעשות את הפשטידה הזו ללא גלוטן
תודה על האתר המקסים
היי רחל,
לא ניסיתי, אבל מניחה שאפשר להחליף את הקמח בקמח תפו”א.
בסוף שמתי כ 2 כוסות חד”פ של פצפוצי אורז , יצא מעולה
תודה על מתכון מושלם
תודה לך שחזרת לעדכן🙂
פעם שניה שאני מכינה
הפעם 50 מאפינס אישיים, הכפלתי את הכמות פי חמש.
והוספתי עוד שני בצלים בינוניים
תודה רבה לך
איזה כיף לשמוע🙂
תודה לך
איזו פשטידה מושלמת!
קלילה וטעימה ומתאימה לארוחת ערב חורפית…
זה היה פתרון מצוין לקוטג’ שפג תוקפו במקום לזרוק לפח…
יצא מדהים. תודה!
שמחה שאהבת🙂
תודה מילי
יואו! זו אחת הפשטידות הכי טובות שטעמתי אי פעם!
עדינה ורכהההההה
שמחה שאהבת ❤️
אפשר להוסיף גבינה צהובה בבלילה?
היי
אפשר(:
איך אפשר להכין בלי ביצים?
היי
אין תחליף מוצלח לביצים בפשטידה הזו(:
ואוו זה קל כ”כ ומהר כ”כ!
אין על האתר המדהים הזה!
אני תמיד עליו וכל המשפחה נהנית!!
יאמי של אוכל קל ומהיר.תודהה
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
היי
פחות כדאי להקפיא כי יש קוטג’ בפשטידה אבל אפשר למשך כשבועיים(:
יכול להתאים כמאפינסים ? צריך לשנות משהו ? כמה בערך יצאו ? תודה וחג שמח 🌾🍾
כן. בערך 8-10 מאפינס.
זמן אפיה 30-35 דקות.
חג שמח:)
היי אפרת את אלופה!!!
מתכון מהיר מאד וקל בטירוף
נראה טעים
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
מה המתכון ל25 אנשים?
היי
תכפילי כמויות פי 2.
אפרת שלום
האם אפשר להוסיף פטריות מקופסת שימורים ?
וכמה לשים ?
והאם אפשר בלי לטגן אותם ?
אשמח אם תגידי לי דחוף כי אני רוצה להכין .
תודה רבה .
היי
מומלץ לטגן את הפטריות אבל אפשר לשים ללא טיגון.
שימי שליש עד חצי כוס.
היי אפרת
ילדיי אוהבים מאוד את הפשטידה אבל בלי שום ובצל
אפשרי בלי שמן בכלל?
יצא מרקם טוב?
תודה רבה מראש והמשך יום נעים.
היי
אפשר לוותר על שום ובצל למרות שהם מוסיפים.
אפשר לוותר על שמן אך הפשטידה תצא פחות טעימה ובמרקם לא מוצלח כל כך.
ושוב אני
אז עדיף להוסיף 2 כפות שמן למרות שלא מטגנת בו?
ותודה על העזרה .
כן, שימי כף-שתיים.
קליל ממש גם המוצרים וגם ההכנה – יפה מאוד – הטעם באמת עדין מידי כזה
שמחה שאהבת את המתכון!
הטעם אמור להיות עדין יחסית, אפשר להוסיף תבלינים שאת אוהבת ותוספות כמו זיתים/פטריות.
הי, אפרת, המתכונים שלך פשוט מוצלחים אחד אחד!
רציתי להעיר שהפשטידה יוצאת מלוחה מדי, לדעתי מספיק 1/3 כפית מלח ולא יותר.
תודה רבה!
שמחה שנהנית מהמתכונים!
תודה על השיתוף, כמות המלח היא אכן ענין של טעם(:
בוקר טוב אפרת
מעדכנת יצא טעים
(לא הוספתי אבקת אפייה )
הילדים מבסוטים
תודה לך
על מתכון עם חלבונים
מתכון קל מהיר ופשוט
נהנית מאוד מהאתר .
איזה כיף שנהניתם מהמתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
היי אפרת
לגבי השום
לטגן עם הבצל
או לא?
ותודה על התשובה .
אפשר, לא חייב.
שלום אפרת המקסימה
הכנתי לאורחת ערב מגבינות לפי מה שיש במקרר ויצא אליפותתתת
לא טיגנתי את הבצל כדי לחסוך בעבודה (קצת התעצלתי…)
טעים!!!
תודה רבה לך
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
שלום,
אפשר לעשות את הפשטידה הזו במחבת?
היי
לא ניסיתי כך שאני לא בטוחה איך יצא(:
אבקת מרק יכול להוסיף?
וא”כ כמה?
אפשר לשים שליש כפית אבקת מרק פטריות.
הי האם אני יכולה להוסיף זיתים?
וכן לגבי הקמח תופח, איך אני יכולה להכין אותו מקמח רגיל ואבקת אפיה?
אשמח שתעני לי תודה רבה!
היי,
אפשר בהחלט להוסיף זיתים.
אפשר לשים שליש כפית אבקת אפייה יחד עם שליש כוס קמח לבן.
מה אפשר להכין ליד? משהו מהיר? תודה!
היי,
אפשר להכין פיצה מבצק פילו, בורקס גבינה מטורטיה, לביבות קוטג’, מאפינס שמנת חמוצה וכדומה.
האם אפשר להחליף את הקמח בקמח תירס?
אני חושבת שאפשר, אבל המרקם יצא קצת פחות יציב.
האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין?
זה אותו הדבר?
אפשר, זה עשוי לשנות מעט את המרקם.
אפשר לוותר על הבצל? אין לי בבית
אפשר לוותר על הבצל אבל הוא מאד מוסיף(:
עשיתי משו כזה אבל זה הולך כך: 4 קוטג’, 6 כוסות פצפוצי אורז, 1 בצל מטוגן, 6 ביצים, פלפל שחור, חצי כוס שמן ואבקת רוטב פטריות ויוצא-טעיםםםם שווה ומומלץ!!
תודה על השיתוף(:
ואו אפרת את אלופה.
הוספתי 3 כפות קמח עדשים שחורות (שבקשתי מבעלי לטחון ) וגירדתי קשוא. לא הוספתי קמח לבן בכלל, מנסה להכין ולאכול אוכל בריא. יצא אליפות. תודה רבה.
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה על השיתוף🌺
מה אפשר לשים במקום קמח תופח? יש לי קמח רגיל או קמח תפוח אדמה
היי,
אפשר לשים שליש כוס קמח רגיל ולהוסיף שליש כפית אבקת אפייה.
היי
האם אפשר לטגן יום לפני בצל עם בטטה
ורק למחרת להוסיף את שאר החומרים ולאפות?
היי,
אפשר(:
היי, אם אני רוצה להכין את זה בתבנית בגודל 22 אני צריכה להכפיל את הכל ב2?
היי,
כן, לתבנית בקוטר 22-24 יש להכפיל כמויות פי 2.
תודה רבה על התשובה תכף אכין ❤️
איזה גודל תבנית זה המתכון הבסיס
תבנית אינגליש קייק (10*31 ס”מ)
הכנתי ויצא מעולה!!!
תודה רבה! אין על המתכונים שלך!!!
איזה כיף שיצא מוצלח! תודה על השיתוף🌷
היי אפרת האם ניתן להכין הפשטידה הזו ללא קמח
היי,
לא ניסיתי, אבל מניחה שאפשר להחליף את הקמח בקורנפלור או ב1/6 כוס (40 גרם) קמח אורז+ 1/6 כוס קמח שקדים.
היי אפרת, המתכונים שלך מוצלחים, נהנת להכין אותם
כדי להכין את הפשטידה בתבנית עגולה צריך להכפיל את כמות המצרכים ?
היי,
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים!
לתבנית עגולה בקוטר 24 יש להכפיל כמויות פי 2.
בהצלחה😊
הי אפרת
תודה על מתכונים מוצלחים תמיד!
רציתי לשאול אם אפשר להפחית את כמות הקמח
והאם אפשר להוסיף ירק כלשהו-אם כן-מה ובאיזה אופן.
תודה🙏
היי,
לא ניסיתי, אבל מניחה שאפשר להסתפק גם ב-2-3 כפות קמח.
אפשר להוסיף תפוח אדמה קטן מבושל ומעוך למחית, או בטטה מגורדת/ תירס/ פטריות… ניתן לשלב כמעט כל ירק שאוהבים(:
הי אפרת
באיזה שמן לטגן את הבצל? זית? קנולה?
היי,
זה לא משנה, אפשר לטגן בכל סוג שמן שאוהבים(:
יש לי קמח רגיל, לא תופח
מה וכמה לשים?
תודה! המתכונים שלך מעולים אחד אחד!
בזכותך נהיה לי מגוון במטבח! שמחה שהכרתי את האתר…
היי לאה,
איזה כיף שאת נהנית מהאתר!
יש לשים שליש כוס קמח+ שליש כפית אבקת אפייה.
חייבת להגיד שאף פעם לא הייתי לוקחת מתכונים מאתר אחד, מאז שאני מכירה את האתר פשוט התמכרתי, כל מתכון יוצא פשוט יותר טוב מהשני, האוכל יוצא תמיד טעים וכל המצרכים מאוד זמינים וקלים להכנה. פשוט תודה שיש אותך-
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים באתר! תודה על התגובה המפרגנת ושבוע מקסים❤
היי מירי,
פחות מומלץ להקפיא משום שהפשטידה מכילה קוטג’, אבל אפשר(:
היי אפרת,
המתכון פצצה תודה רבה🤩…
שטעמתי את הפשטידה היה טעם של שום למרות שכתשתי אותם…
מה עושים שלא יהיה טעם יותר מדי חזק של שום?
תודה רבה על מתכונך😋
נהנת כך יום שבמטבח…
היי,
אם הטעם של השום היה מודגש מדי עבורך אפשר להפחית בפעם הבאה מכמותו ולשים רק שן שום אחת.
שמחה שאהבת את המתכון❤
היי פחות התלהבתי על הפשטידה הזאת לא האהבתי…
אין על הפשטידה הזו!!!
מכינים אותה קבוע.
תודה רבה!!!
איזה כיף שאהבת את המתכון, תודה חן❤
היי,
יש לי קוטג’ שפג תוקפו בכמה ימים והוא בעל טעם חמצמץ ומרקם נוזלי…
האם עדיין ראוי לשימוש בפשטידה זו ?
היי אור,
אם הטעם של הקוטג’ הפך לחמוץ אני לא ממליצה להשתמש בו.
זה ללא גבינה צהובה למעלה? אפשר להוסיף אם רוצים או שאין צורך/ לא כדאי?
תודה רבה!
אם רוצים- אפשר בהחלט להוסיף גבינה צהובה מעל הפשטידה, משדרג(:
תודה!!!
הי, אפשר לשים את הבצל בלי טיגון? רק לאפייה יד עם הפשטידה?
אני רוצה פשוט להספיק לאפות לפני שבת.. תודה
היי תהילה,
פחות כדאי משום שאז הבצל יהיה מורגש בדומה לבצל חי בפשטידה.
שבת שלום:)
היי 😊 רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בקמח מלא?
היי,
אפשר, אבל המרקם עשוי לצאת מעט דחוס יותר.
תודה, וכמה אבקת אפייה צריך להוסיף?
שליש- חצי כפית אבקת אפייה.
הכנתי עם גבינת שמנת ויצא פשוט מושלםםם!!! תודה!!
איזה כיף לשמוע! שמחה מאד שיצא מוצלח😊 שבת שלום:)
היי אפרת.
הוצאתי את הפשטידה מהתנור, ונראית, ומורגשת לא אפוייה, למרות שהשארתי אותה מעבר לזמן.
מה דעתך?
היי מיכל,
הפשטידה עדיין נוזלית ורוטטת, או שהיא פשוט לא שחומה?
אם היא עדיין נוזלית תשאירי בתנור עד להתייצבות, זה בסדר.
אם היא רק נראית מעט לא יציבה ויחסית לא שחומה- אפשר להוציא מהתנור.
הפשטידה מתקבלת בהירה יחסית והיא מתייצבת אחרי שעה- שעתיים בערך.
שלום וברכה
ראיתי שמישהי כבר התעניינה לגבי הכנת הפשטידה בלי קמח.
האם היית אומרת שמטרת הקמח במתכון הזה היא לתוספת טעם, או בשביל המרקם?
המון תודה על המתכון, ועל האופציה לשאול!
היי,
הקמח נחוץ יותר למרקם מאשר לטעם.
כפי שכתבתי בתגובות- אפשר להחליף את הקמח בקמח ללא גלוטן או קורנפלור או קמח אורז+ קמח שקדים.
בהצלחה!
היי אפרת
מנסה את המתכון על ילדיי הקטנים.
יש לי תבנית זכוכית אניגליש קייק ריפדתי אותה בנייר אפייה להניחה על רשת התנור?(או עדיף תבנית התנור?
והאם זה משנה עם נייר אפייה על הרשת או רצוי ללא?
מבחינת המרקם או אולי הטעם?
תודה מראש על המענה.
עדיף להניח את התבנית על רשת התנור, וכמו שכתבתי לך בתגובות קודמות- אין בעיה להניח נייר אפייה מתחת לתבנית.
בהצלחה.
לא רשום במתכון כמה מעלות צריך לחמם את התנור?
צודקת, על 180 מעלות. אוסיף עכשיו😊
היי אפרת,
ניתן להמיר את הקוטג’ בגבינה?
או שזה יצא דליל מידי?
אפשר, המרקם יצא קצת יותר כבד.😊
יש לך מתכון לפשטידה עם גבינה ובצל?
תודה 🙂
מצרפת מתכון לפשטידת בצל פשוט מושלמת😊
היי אפרת, איך אני מכינה את זה ללא גלוטן (פחות אוהבת קמח תמי/כרגיל)?
תודה לך!
לא נכנסת למטבח בלי לפתוח את האתר שלך!!
עוד שאלה קטנה, כמה אבקת אפיה להוסיף? כי במקור יש קמח תופח…
תודה!
1/3 כפית:)
היי,
לא ניסיתי, אבל מניחה שאפשר להחליף את הקמח בקמח תפו”א.
אם את מנסה אשמח לשמוע איך יוצא💗
צריך להוסיף גם אבקת אפיה? ואם כן, כמה? תודה 🙂
היי,
להוסיף שליש כפית אבקת אפייה.
יצא לי מצוין!!!
הוספתי פיטריות טריות לטיגון הבצל
(-סתם כי אין כמו פטריות!!)
קל ודיאטתי וטעיםם
באמת כדאי לחכות מעט כשיוצא מהתנור,זה מתגבש
מומלץץ
מסכימה לגבי הפטריות😊 שמחה שיצא מוצלח!
היי אפרת נראה מעולה, האם יכולה לאפות כמאפיינס? תודה רבה🌹נהנים תמיד מהמתכונים שלך!
היי,
כן, אפשר ב8-10 מאפינס. זמן האפייה עשוי להתקצר ב5-10 דקות.
היי אפרת יקרה,
האם ניתן להמיר את הקמח בקוואקר?
במידה שכן, מהי כמותו?
תודה רבה🌺
היי,
לא בטוחה אם יצא מוצלח. אפשר קמח ללא גלוטן כמו “תמי” או “כרגיל”😊