שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 35-40 דקות

סוג: חלבי

רכיבים

תבנית אינגליש קייק

1 בצל גדול קצוץ + 2 כפות שמן לטיגון

2 שיני שום כתושות

2 ביצים

250 גרם גבינת קוטג’

שליש כוס (46 ג’) קמח תופח

כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מעבירים לקערה ומצננים מעט.

-מוסיפים לקערה את יתר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.

-משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים את התערובת לתבנית.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 35-40 דקות בחום 180 מעלות, עד להזהבה.

הפעל טיימר (35 דק’)
+
טיימר פועל

*מומלץ להניח לפשטידה להתקרר לטמפ’ החדר (היא מתייצבת לאחר כמה שעות).

ראו גם
אורז עם קישוא וגזראורז עם קישוא וגזר
גלידת קפה ופקאן גלידת קפה ופקאן
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
רבקה (01:20 12.03.2025)

תודה על המתכונים המאלפים שלך! הם תמיד מצליחים והעיקר קלים להכנה!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:54 12.03.2025)

תודה יקרה❤️

avatar
סימי (23:28 28.11.2024)

הי
האם הפשטידה טובה בהקפאה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:17 29.11.2024)

נראה לי שכן

avatar
פעסי (11:37 20.10.2024)

היי אפרת יש לי שאלה דחופה
אני רוצה לעשות בגרסת פרווה
אפשר לוותר על הקוטג’? מה לשים במקום?
אני מארחת היום אז אם תוכלי לענות בהקדם יעזור לי בטירוף

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:53 20.10.2024)

הקוטג’ מוסיף נפח ואווריריות.
לא ניסיתי להכין בגרסת פרווה אבל תנסי לשים 2-3 כפות מיונז.

avatar
פעסי (13:20 20.10.2024)

תודה וכל הכבוד על המענה המהיר

avatar
צ (14:15 22.08.2024)

הכנתי יצא מושלם,❤️😋
אשמח להצעות הגשה לדברים נוספים לידה לארוחה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:06 23.08.2024)

שמחה שיצא טעים🙂
אפשר להגיש עם סלט ירקות או סלט עלים ו/או מאפינס מלוחים

avatar
צ (10:50 25.08.2024)

תודה

avatar
TalyaEjigo (23:07 13.08.2024)

פשטידה מושלמת באפס מאמץ. כרגיל, אין על המתכונים שלך אפרתוש!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:30 14.08.2024)

שמחה שיצא טעים❤️

avatar
אילה (16:43 2.08.2024)

היי אפרת
קריטי לטגן את הבצל? כי בטעות שמתי עליו כבר את ה ביצים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:12 2.08.2024)

לא נורא

avatar
אילה (00:27 4.08.2024)

וואו יצא מושלם!
כולם ביקשו עוד
מתכננת לעשות שוב עם בצל מטוגן…:)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:31 4.08.2024)

שמחה שיצא טעים❤️
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
מירי (17:10 3.07.2024)

טעים וקל!!!
אין על האתר שלך,
כיף לשבת ולחפור עליו ולמצוא המון מתכונים מגוונים, קלים וטעימים,
והיחס שאת עונה לכל שואלת- מדהים!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:49 3.07.2024)

תודה מירי❤️

avatar
מעיין (23:15 9.06.2024)

היי אפרתי,
קודם כל חייבת לציין שהפשטידה הזו קבועה אצלי.. היא טעימה ברמות ואני משדרגת אותה עם פטריות מקופסא, קצת בולגרית וצהובה מגורדת ומעט אגוז מוסקט..
היא בדיוק מוכנה (רותחתתת) ומיועדת למחר לסביבות 9 בבוקר.
אם יישאר כל הלילה בתנור זה נורא??

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:59 10.06.2024)

נשמע מעולה:)
בגלל שחם עכשיו (ולא חורף) עדיף לשמור אותה במקרר (אחרי שתתקרר לטמפ’ החדר).

avatar
צביה (17:26 24.06.2024)

האם מתאים לשים את הגב”צ והבולגרית בתוך התערובת או מעל?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:14 25.06.2024)

בתוך התערובת ואפשר לפזר קצת גבנ”צ גם מעל

avatar
אילה (01:52 15.05.2024)

הי אפרת. יצא כל כך טעייייים! וואו! תודה רבה

כמה שאלות בבקשה. יותר מדי חח אז מה שנוח לך לענות זה בסדר 🙂

1. כמה זמן מראש התנור צריך להיות מחומם?
2. אפשר במאפינסים? אם כן, זה אותו זמן?
3. אפשר עם קמח שיבולת שועל במקום רגיל?
4. יש לך רעיון במה אפשר לגוון? (קמח/ ירקות / גבינות אחרות)
5. יצא לי מעט נמוכה. מה גודל התבנית אינגליש שאיתה השתמשת?
6. יצא לי קצת מלוח. את שמה כפית מלח בכמות של כפית מידה? יהיה בסדר לדעתך אם אשים חצי מכמות המלח שכתבת?
7. לא ממש הבנתי למה אפשר לאפות עם גבינה פג תוקף? מה זה משנה אם היא אפויה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:08 15.05.2024)

היי אילה,
1. כ-10 דקות. לפני שאת מתחילה להכין תדליקי אותו.
2. אפשר במאפינס. זמן אפיה כ-35 דקות.
3. לא ניסיתי. מניחה שאפשר
4. אפשר להוסיף עוד גבינות – פטה, בולגרית, פרמזן, מוצרלה, צהובה מגורדת.
5.תבנית אינגליש קייק חד פעמית מקרטון. היא יוצאת קצת נמוכה
6. אני משתמשת בכפית רגילה של מטבח. שימי חצי כמות אם זה יצא מלוח
7. גבינה פג תוקף הכוונה בכמה ימים. וכן, כשאופים את הגבינה זה בסדר.

avatar
מרגלית (15:36 19.03.2024)

שלום אפרת, מהתגובות אני מבינה שלא ככ מומלץ להקפיא השאלה אם עדיף להכין יומיים קודם ולשמור במקרר? או אולי אפשר לסנן את הנוזלים מהקוטג? זה יעזור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:32 20.03.2024)

כן אפשר להכין יומיים לפני ולשמור במקרר.
תסנני קצת את הנוזלים.

avatar
חיים (09:37 26.02.2024)

בוקר טוב אפרת:)
אם אני משתמש בתפוא מבושל בפשטידה במקום ביצים כדי שיהיה נפח טיפ שלך:)
האם אני יכול לבשל את תפו”א יום לשים במקרר ולמחרת להוסיף לפשטידה
והאם לשים את תפוחי האדמה המבושלים בחי כלום בכלי סגור או להוסיף קצת פפריקה או שמן מדובר על כמות של 2 תפו”א בינוניים/גדולים
תודה מראש על העזרה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:36 26.02.2024)

היי חיים
אתה יכול לבשל את תפו”א היום ולשמור במקרר. תשמור בכלי סגור. אפשר לשמן אותם קצת.
קח בחשבון שהם יכולים קצת להשחיר (זו הנטייה הטבעית שלהם) אבל אם אתה מגרד אותם אח”כ ושם בפשטידה זה לא קריטי.

avatar
‪haim (11:50 26.02.2024)

גם יום אחד או פחות זה ישחיר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:23 26.02.2024)

לפעמים גם אחרי כמה שעות, תלוי בסוג תפוח האדמה.

avatar
‪haim (17:12 26.02.2024)

סתם בשביל הידע לאחסן במדף העליון והקר ביותר או בתחתון או באמצע ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:08 26.02.2024)

הייתי שמה בתחתון או באמצע.

avatar
‪haim (18:09 21.02.2024)

ערב טוב אפרת:):)
יש לי שאלת תם לגבי חוזק התנור
תמיד אומרים תנור חזק או תנור חלש
לדוגמה כשאני שם בקומה השניה פשטידה ולא משנה מה הרכיבים שלה אז בקומה השניה היא בקושי נאפית וכשאני שם בקומה השלישית אז היא נאפית בצורה עוצמתית וחזקה מדי
סתם בשביל הידע התנור הוא חזק או חלש?
והאם כדי ליהנות מכל העולמות הפתרון ל”עניין” הזה
הוא 20 דקות קומה שניה מלמטה ועוד 20-25 דקות בקומה השלישית להשחמה וכולי
ועוד שאלה שולית כאשר משלבים בצל ירוק אפשר לשים אותו מעל הבלילה לפני ההכנסה לתנור או בתוך הבלילה עצמה ?
תודה מראש על העזרה
חיים:)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:27 22.02.2024)

בוקר טוב חיים🙂
אתה מתכוון שאתה שם בקומה השנייה מלמטה נכון? כי זה המיקום הנכון.
כששמים בקומה השלישית זה קרוב יותר לחלק העליון ועלול לשרוף את המאפה (או מה שזה לא יהיה).
כדי לדעת אם התנור שלך חזק או חלש אתה צריך לאפות (עוגה למשל) במדף השני מלמטה לפי הזמנים שרשומים במתכון. חשוב רק להקפיד תמיד לחמם את התנור לפחות 10 דקות לפני.
אם לצורך העניין רשום במתכון 30 דקות ובפועל לוקח לעודה 40-45 דקות, זה אומר שהתנור קצת יותר חלש מתנורים אחרים.

באיזה מתכון אתה מתכוון? אם למשל מדובר בפשטידה אז את הבצל הירוק כדאי לשלב בתוך הבלילה כי אם תשים מעל הוא עלול להשרף.

avatar
‪haim (09:43 22.02.2024)

טוב אם התנור חלש יותר אז אפשר לשים 20 דקות בשניה מלמטה ואז עוד 25 דק בשלישי להשחמה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:14 22.02.2024)

כן בתנאי שלא מדובר בעוגה.
כשמדובר בעוגות – אין לפתוח את התנור במהלך האפיה ויש לאפות רק במדף השני מלמטה.

avatar
דנה (10:00 13.02.2024)

וואו! כמה פשוט ככה טעים! בונוס שמהיר ביותר!
אני הוספתי פטה וטיפה אגוז מוסקט. ויתרתי על הבצל. תודה על מתכונים טעימים❤️

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:55 13.02.2024)

שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
אביגיל (18:45 24.01.2024)

שלום אפרת וטו בשבט שמח,
הכפלתי כמויות ושמתי תבנית שקעים אלומניום ואני לא מצליחה להוציא את התכולה מהשקעים. מה עושים?
שמתי במקרר אולי יעזור, בנתיים ללא הצלחה.
מקווה שבסוף אצליח, יבאס אם לא…
איפה טעיתי?
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:15 24.01.2024)

היי אביגיל,
שימנת את השקעים היטב?
חשוב להוציא רק אחרי קירור מוחלט.
תנסי בעדינות לעבור עם סכין בשוליים ואז לחלץ.
אם אלה תבניות מאפינס בודדות אפשר להגיש עם התבנית.

avatar
אביגיל (22:18 24.01.2024)

עשיתי כהכוונתך.
יצא קצת פגום אבל הטעם- תענוג
תודה על המענה המהיר

avatar
רות (23:51 12.12.2023)

ממש אוהבת את המתכון הזה!
לידיעה – ניסיתי עם קמח תפ”א בשביל חברה צליאקית, יצא מצויין! קצת פחות יציב אבל הטעם מעולה ממש.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:54 13.12.2023)

תודה רות🙂

avatar
רחל (10:49 6.12.2023)

רציתי לשאול איך ניתן לעשות את הפשטידה הזו ללא גלוטן

תודה על האתר המקסים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:55 6.12.2023)

היי רחל,
לא ניסיתי, אבל מניחה שאפשר להחליף את הקמח בקמח תפו”א.

avatar
רחל (09:34 20.12.2023)

בסוף שמתי כ 2 כוסות חד”פ של פצפוצי אורז , יצא מעולה
תודה על מתכון מושלם

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:42 20.12.2023)

תודה לך שחזרת לעדכן🙂

avatar
פייגי (02:03 24.11.2023)

פעם שניה שאני מכינה
הפעם 50 מאפינס אישיים, הכפלתי את הכמות פי חמש.
והוספתי עוד שני בצלים בינוניים
תודה רבה לך

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:24 24.11.2023)

איזה כיף לשמוע🙂
תודה לך

avatar
מילי (21:29 19.11.2023)

איזו פשטידה מושלמת!
קלילה וטעימה ומתאימה לארוחת ערב חורפית…
זה היה פתרון מצוין לקוטג’ שפג תוקפו במקום לזרוק לפח…
יצא מדהים. תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:08 20.11.2023)

שמחה שאהבת🙂
תודה מילי

avatar
ברכה (10:14 14.11.2023)

יואו! זו אחת הפשטידות הכי טובות שטעמתי אי פעם!
עדינה ורכהההההה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:43 14.11.2023)

שמחה שאהבת ❤️

avatar
נופר (19:48 30.10.2023)

אפשר להוסיף גבינה צהובה בבלילה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:52 30.10.2023)

היי
אפשר(:

avatar
דבורה (17:13 25.10.2023)

איך אפשר להכין בלי ביצים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:38 25.10.2023)

היי
אין תחליף מוצלח לביצים בפשטידה הזו(:

avatar
דינה (00:11 16.10.2023)

ואוו זה קל כ”כ ומהר כ”כ!
אין על האתר המדהים הזה!
אני תמיד עליו וכל המשפחה נהנית!!
יאמי של אוכל קל ומהיר.תודהה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:01 16.10.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:40 27.09.2023)

היי
פחות כדאי להקפיא כי יש קוטג’ בפשטידה אבל אפשר למשך כשבועיים(:

avatar
בתאל (12:57 11.06.2024)

יכול להתאים כמאפינסים ? צריך לשנות משהו ? כמה בערך יצאו ? תודה וחג שמח 🌾🍾

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:15 11.06.2024)

כן. בערך 8-10 מאפינס.
זמן אפיה 30-35 דקות.
חג שמח:)

avatar
פייגי (21:48 6.09.2023)

היי אפרת את אלופה!!!
מתכון מהיר מאד וקל בטירוף
נראה טעים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (02:12 7.09.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
רבקי (10:41 1.08.2023)

מה המתכון ל25 אנשים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:52 1.08.2023)

היי
תכפילי כמויות פי 2.

avatar
הודיה (15:22 6.07.2023)

אפרת שלום
האם אפשר להוסיף פטריות מקופסת שימורים ?
וכמה לשים ?
והאם אפשר בלי לטגן אותם ?
אשמח אם תגידי לי דחוף כי אני רוצה להכין .
תודה רבה .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:42 6.07.2023)

היי
מומלץ לטגן את הפטריות אבל אפשר לשים ללא טיגון.
שימי שליש עד חצי כוס.

avatar
עינת (13:48 12.06.2023)

היי אפרת
ילדיי אוהבים מאוד את הפשטידה אבל בלי שום ובצל
אפשרי בלי שמן בכלל?
יצא מרקם טוב?
תודה רבה מראש והמשך יום נעים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:43 12.06.2023)

היי
אפשר לוותר על שום ובצל למרות שהם מוסיפים.
אפשר לוותר על שמן אך הפשטידה תצא פחות טעימה ובמרקם לא מוצלח כל כך.

avatar
עינת (15:30 13.06.2023)

ושוב אני
אז עדיף להוסיף 2 כפות שמן למרות שלא מטגנת בו?
ותודה על העזרה .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:59 13.06.2023)

כן, שימי כף-שתיים.

avatar
אפרת (14:33 28.05.2023)

קליל ממש גם המוצרים וגם ההכנה – יפה מאוד – הטעם באמת עדין מידי כזה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:43 28.05.2023)

שמחה שאהבת את המתכון!
הטעם אמור להיות עדין יחסית, אפשר להוסיף תבלינים שאת אוהבת ותוספות כמו זיתים/פטריות.

avatar
אודליה (12:14 25.05.2023)

הי, אפרת, המתכונים שלך פשוט מוצלחים אחד אחד!
רציתי להעיר שהפשטידה יוצאת מלוחה מדי, לדעתי מספיק 1/3 כפית מלח ולא יותר.
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:43 25.05.2023)

שמחה שנהנית מהמתכונים!
תודה על השיתוף, כמות המלח היא אכן ענין של טעם(:

avatar
עינת (10:41 17.05.2023)

בוקר טוב אפרת
מעדכנת יצא טעים
(לא הוספתי אבקת אפייה )
הילדים מבסוטים
תודה לך
על מתכון עם חלבונים
מתכון קל מהיר ופשוט
נהנית מאוד מהאתר .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:13 17.05.2023)

איזה כיף שנהניתם מהמתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
עינת (14:46 15.05.2023)

היי אפרת
לגבי השום
לטגן עם הבצל
או לא?
ותודה על התשובה .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:19 15.05.2023)

אפשר, לא חייב.

avatar
אביגיל (19:58 26.04.2023)

שלום אפרת המקסימה
הכנתי לאורחת ערב מגבינות לפי מה שיש במקרר ויצא אליפותתתת
לא טיגנתי את הבצל כדי לחסוך בעבודה (קצת התעצלתי…)
טעים!!!
תודה רבה לך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:22 26.04.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
נעמי (16:55 25.04.2023)

שלום,
אפשר לעשות את הפשטידה הזו במחבת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:04 25.04.2023)

היי
לא ניסיתי כך שאני לא בטוחה איך יצא(:

avatar
חנהלה (22:47 17.04.2023)

אבקת מרק יכול להוסיף?
וא”כ כמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:08 18.04.2023)

אפשר לשים שליש כפית אבקת מרק פטריות.

avatar
חנהלה (22:41 17.04.2023)

הי האם אני יכולה להוסיף זיתים?
וכן לגבי הקמח תופח, איך אני יכולה להכין אותו מקמח רגיל ואבקת אפיה?
אשמח שתעני לי תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:07 18.04.2023)

היי,
אפשר בהחלט להוסיף זיתים.
אפשר לשים שליש כפית אבקת אפייה יחד עם שליש כוס קמח לבן.

avatar
S (20:50 13.03.2023)

מה אפשר להכין ליד? משהו מהיר? תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:03 14.03.2023)
avatar
לילך (17:08 11.03.2023)

האם אפשר להחליף את הקמח בקמח תירס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:29 11.03.2023)

אני חושבת שאפשר, אבל המרקם יצא קצת פחות יציב.

avatar
ר (20:24 4.03.2023)

האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין?
זה אותו הדבר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:39 4.03.2023)

אפשר, זה עשוי לשנות מעט את המרקם.

avatar
טילה (15:20 2.03.2023)

אפשר לוותר על הבצל? אין לי בבית

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:56 2.03.2023)

אפשר לוותר על הבצל אבל הוא מאד מוסיף(:

avatar
גולדי (11:23 12.02.2023)

עשיתי משו כזה אבל זה הולך כך: 4 קוטג’, 6 כוסות פצפוצי אורז, 1 בצל מטוגן, 6 ביצים, פלפל שחור, חצי כוס שמן ואבקת רוטב פטריות ויוצא-טעיםםםם שווה ומומלץ!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:01 12.02.2023)

תודה על השיתוף(:

avatar
מירב (14:41 21.01.2023)

ואו אפרת את אלופה.
הוספתי 3 כפות קמח עדשים שחורות (שבקשתי מבעלי לטחון ) וגירדתי קשוא. לא הוספתי קמח לבן בכלל, מנסה להכין ולאכול אוכל בריא. יצא אליפות. תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:42 21.01.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה על השיתוף🌺

avatar
יהודית (02:28 18.12.2022)

מה אפשר לשים במקום קמח תופח? יש לי קמח רגיל או קמח תפוח אדמה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:45 18.12.2022)

היי,
אפשר לשים שליש כוס קמח רגיל ולהוסיף שליש כפית אבקת אפייה.

avatar
אסתר (22:11 12.12.2022)

היי
האם אפשר לטגן יום לפני בצל עם בטטה
ורק למחרת להוסיף את שאר החומרים ולאפות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:52 13.12.2022)

היי,
אפשר(:

avatar
אסתר (09:10 11.12.2022)

היי, אם אני רוצה להכין את זה בתבנית בגודל 22 אני צריכה להכפיל את הכל ב2?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:30 11.12.2022)

היי,
כן, לתבנית בקוטר 22-24 יש להכפיל כמויות פי 2.

avatar
אסתר (18:33 11.12.2022)

תודה רבה על התשובה תכף אכין ❤️

avatar
אחת שמכורה לאתר הזה (17:28 23.10.2022)

איזה גודל תבנית זה המתכון הבסיס

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:42 23.10.2022)

תבנית אינגליש קייק (10*31 ס”מ)

avatar
אילה (15:31 5.08.2022)

הכנתי ויצא מעולה!!!
תודה רבה! אין על המתכונים שלך!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:15 5.08.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח! תודה על השיתוף🌷

avatar
אנונימי אנונימי (11:05 4.06.2022)

היי אפרת האם ניתן להכין הפשטידה הזו ללא קמח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:22 5.06.2022)

היי,
לא ניסיתי, אבל מניחה שאפשר להחליף את הקמח בקורנפלור או ב1/6 כוס (40 גרם) קמח אורז+ 1/6 כוס קמח שקדים.

avatar
מגי (22:56 26.03.2022)

היי אפרת, המתכונים שלך מוצלחים, נהנת להכין אותם
כדי להכין את הפשטידה בתבנית עגולה צריך להכפיל את כמות המצרכים ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:39 26.03.2022)

היי,
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים!
לתבנית עגולה בקוטר 24 יש להכפיל כמויות פי 2.
בהצלחה😊

avatar
מרים (14:30 14.02.2022)

הי אפרת
תודה על מתכונים מוצלחים תמיד!
רציתי לשאול אם אפשר להפחית את כמות הקמח
והאם אפשר להוסיף ירק כלשהו-אם כן-מה ובאיזה אופן.
תודה🙏

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:02 14.02.2022)

היי,
לא ניסיתי, אבל מניחה שאפשר להסתפק גם ב-2-3 כפות קמח.
אפשר להוסיף תפוח אדמה קטן מבושל ומעוך למחית, או בטטה מגורדת/ תירס/ פטריות… ניתן לשלב כמעט כל ירק שאוהבים(:

avatar
dorotka (11:06 10.12.2021)

הי אפרת
באיזה שמן לטגן את הבצל? זית? קנולה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:01 10.12.2021)

היי,
זה לא משנה, אפשר לטגן בכל סוג שמן שאוהבים(:

avatar
לאה (11:14 14.11.2021)

יש לי קמח רגיל, לא תופח
מה וכמה לשים?
תודה! המתכונים שלך מעולים אחד אחד!
בזכותך נהיה לי מגוון במטבח! שמחה שהכרתי את האתר…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:20 14.11.2021)

היי לאה,
איזה כיף שאת נהנית מהאתר!
יש לשים שליש כוס קמח+ שליש כפית אבקת אפייה.

avatar
אליס (21:47 22.10.2021)

חייבת להגיד שאף פעם לא הייתי לוקחת מתכונים מאתר אחד, מאז שאני מכירה את האתר פשוט התמכרתי, כל מתכון יוצא פשוט יותר טוב מהשני, האוכל יוצא תמיד טעים וכל המצרכים מאוד זמינים וקלים להכנה. פשוט תודה שיש אותך-

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:00 23.10.2021)

שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים באתר! תודה על התגובה המפרגנת ושבוע מקסים❤

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:40 19.10.2021)

היי מירי,
פחות מומלץ להקפיא משום שהפשטידה מכילה קוטג’, אבל אפשר(:

avatar
אחת שיודעת לאפות..😉 (11:22 31.08.2021)

היי אפרת,
המתכון פצצה תודה רבה🤩…
שטעמתי את הפשטידה היה טעם של שום למרות שכתשתי אותם…
מה עושים שלא יהיה טעם יותר מדי חזק של שום?
תודה רבה על מתכונך😋
נהנת כך יום שבמטבח…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:18 31.08.2021)

היי,
אם הטעם של השום היה מודגש מדי עבורך אפשר להפחית בפעם הבאה מכמותו ולשים רק שן שום אחת.
שמחה שאהבת את המתכון❤

avatar
נועה שטרן (10:26 31.08.2021)

היי פחות התלהבתי על הפשטידה הזאת לא האהבתי…

avatar
חן (14:55 15.08.2021)

אין על הפשטידה הזו!!!
מכינים אותה קבוע.
תודה רבה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:15 15.08.2021)

איזה כיף שאהבת את המתכון, תודה חן❤

avatar
אור (18:46 11.08.2021)

היי,
יש לי קוטג’ שפג תוקפו בכמה ימים והוא בעל טעם חמצמץ ומרקם נוזלי…
האם עדיין ראוי לשימוש בפשטידה זו ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:50 11.08.2021)

היי אור,
אם הטעם של הקוטג’ הפך לחמוץ אני לא ממליצה להשתמש בו.

avatar
אפרת (08:55 9.07.2021)

זה ללא גבינה צהובה למעלה? אפשר להוסיף אם רוצים או שאין צורך/ לא כדאי?
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:11 9.07.2021)

אם רוצים- אפשר בהחלט להוסיף גבינה צהובה מעל הפשטידה, משדרג(:

avatar
אפרת (15:20 9.07.2021)

תודה!!!

avatar
תהילה (19:04 18.06.2021)

הי, אפשר לשים את הבצל בלי טיגון? רק לאפייה יד עם הפשטידה?
אני רוצה פשוט להספיק לאפות לפני שבת.. תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:19 18.06.2021)

היי תהילה,
פחות כדאי משום שאז הבצל יהיה מורגש בדומה לבצל חי בפשטידה.
שבת שלום:)

avatar
אורן (10:42 17.06.2021)

היי 😊 רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בקמח מלא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:31 17.06.2021)

היי,
אפשר, אבל המרקם עשוי לצאת מעט דחוס יותר.

avatar
אורן (13:12 17.06.2021)

תודה, וכמה אבקת אפייה צריך להוסיף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:25 17.06.2021)

שליש- חצי כפית אבקת אפייה.

avatar
שרה (16:44 4.06.2021)

הכנתי עם גבינת שמנת ויצא פשוט מושלםםם!!! תודה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:01 4.06.2021)

איזה כיף לשמוע! שמחה מאד שיצא מוצלח😊 שבת שלום:)

avatar
מיכל שחר (16:20 3.06.2021)

היי אפרת.
הוצאתי את הפשטידה מהתנור, ונראית, ומורגשת לא אפוייה, למרות שהשארתי אותה מעבר לזמן.
מה דעתך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:12 3.06.2021)

היי מיכל,
הפשטידה עדיין נוזלית ורוטטת, או שהיא פשוט לא שחומה?
אם היא עדיין נוזלית תשאירי בתנור עד להתייצבות, זה בסדר.
אם היא רק נראית מעט לא יציבה ויחסית לא שחומה- אפשר להוציא מהתנור.
הפשטידה מתקבלת בהירה יחסית והיא מתייצבת אחרי שעה- שעתיים בערך.

avatar
חיה (20:25 1.06.2021)

שלום וברכה
ראיתי שמישהי כבר התעניינה לגבי הכנת הפשטידה בלי קמח.
האם היית אומרת שמטרת הקמח במתכון הזה היא לתוספת טעם, או בשביל המרקם?
המון תודה על המתכון, ועל האופציה לשאול!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:30 1.06.2021)

היי,
הקמח נחוץ יותר למרקם מאשר לטעם.
כפי שכתבתי בתגובות- אפשר להחליף את הקמח בקמח ללא גלוטן או קורנפלור או קמח אורז+ קמח שקדים.
בהצלחה!

avatar
עינת (16:09 1.06.2021)

היי אפרת
מנסה את המתכון על ילדיי הקטנים.
יש לי תבנית זכוכית אניגליש קייק ריפדתי אותה בנייר אפייה להניחה על רשת התנור?(או עדיף תבנית התנור?
והאם זה משנה עם נייר אפייה על הרשת או רצוי ללא?
מבחינת המרקם או אולי הטעם?
תודה מראש על המענה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:27 1.06.2021)

עדיף להניח את התבנית על רשת התנור, וכמו שכתבתי לך בתגובות קודמות- אין בעיה להניח נייר אפייה מתחת לתבנית.
בהצלחה.

avatar
חן (14:45 28.05.2021)

לא רשום במתכון כמה מעלות צריך לחמם את התנור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:55 28.05.2021)

צודקת, על 180 מעלות. אוסיף עכשיו😊

avatar
שיר (18:22 27.05.2021)

היי אפרת,
ניתן להמיר את הקוטג’ בגבינה?
או שזה יצא דליל מידי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:43 27.05.2021)

אפשר, המרקם יצא קצת יותר כבד.😊

avatar
שיר (19:00 27.05.2021)

יש לך מתכון לפשטידה עם גבינה ובצל?
תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:11 27.05.2021)

מצרפת מתכון לפשטידת בצל פשוט מושלמת😊

avatar
תהילה (09:09 27.05.2021)

היי אפרת, איך אני מכינה את זה ללא גלוטן (פחות אוהבת קמח תמי/כרגיל)?
תודה לך!
לא נכנסת למטבח בלי לפתוח את האתר שלך!!

avatar
תהילה (10:30 27.05.2021)

עוד שאלה קטנה, כמה אבקת אפיה להוסיף? כי במקור יש קמח תופח…
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:52 27.05.2021)

1/3 כפית:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:09 27.05.2021)

היי,
לא ניסיתי, אבל מניחה שאפשר להחליף את הקמח בקמח תפו”א.
אם את מנסה אשמח לשמוע איך יוצא💗

avatar
תיקי (15:17 17.07.2022)

צריך להוסיף גם אבקת אפיה? ואם כן, כמה? תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:06 17.07.2022)

היי,
להוסיף שליש כפית אבקת אפייה.

avatar
מלכה לוי (20:14 26.05.2021)

יצא לי מצוין!!!
הוספתי פיטריות טריות לטיגון הבצל
(-סתם כי אין כמו פטריות!!)
קל ודיאטתי וטעיםם
באמת כדאי לחכות מעט כשיוצא מהתנור,זה מתגבש
מומלץץ

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:24 26.05.2021)

מסכימה לגבי הפטריות😊 שמחה שיצא מוצלח!

avatar
שולמית (11:58 26.05.2021)

היי אפרת נראה מעולה, האם יכולה לאפות כמאפיינס? תודה רבה🌹נהנים תמיד מהמתכונים שלך!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:21 26.05.2021)

היי,
כן, אפשר ב8-10 מאפינס. זמן האפייה עשוי להתקצר ב5-10 דקות.

avatar
אריאלה (08:15 25.05.2021)

היי אפרת יקרה,
האם ניתן להמיר את הקמח בקוואקר?
במידה שכן, מהי כמותו?
תודה רבה🌺

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:47 25.05.2021)

היי,
לא בטוחה אם יצא מוצלח. אפשר קמח ללא גלוטן כמו “תמי” או “כרגיל”😊

לקריאת כל התגובות