שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 70 דקות

סוג: חלבי

מצרכים:

בצל קטן קצוץ

חצי כרוב לבן בינוני קצוץ דק

1 שן שום שמנה כתושה

2 ביצים גדולות

3 כפות גדושות גבינה לבנה

3 כפות מלאות קמח תופח

כפית מלח, מעט פלפל שחור




אופן הכנה:

-מחממים מחבת גדולה ורחבה עם 2 כפות שמן זית/קנולה ומטגנים את הבצל עד לשקיפות קלה.

-מוסיפים את הכרוב הקצוץ והשום, ממליחים מעט עם המלחייה ומבשלים על אש בינונית עם מכסה כ-15 דקות, עד שהכרוב מתרכך ומאבד מנפחו (יש להרים את המכסה ולערבב מידי פעם). מסירים מהאש ומניחים לתערובת מעט להתקרר.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

-מעבירים את התערובת לקערה ומסננים משאריות נוזלים. מוסיפים ביצים, גבינה לבנה, קמח תופח, כפית מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב ויוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת.

-אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך כ-50 דקות עד שהפשטידה מתייצבת. מוציאים מהתנור ומניחים לפשטידה להתקרר לגמרי לפני שחותכים אותה (הפשטידה מתייצבת רק לאחר קירור).

הפעל טיימר (50 דק’)
+
טיימר פועל

*מומלץ להכין את הפשטידה יום לפני ולשמור במקרר. ניתן לחמם מעט לפני ההגשה או להגיש בטמפ’ החדר.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת וניל
דג מרוקאי

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
ליטל (14:45 23.07.2021)

היי אפרת,
יש לי ביצים גודל M
לשים 3?

מתכונים ב-10 דקות (16:01 23.07.2021)

כן, כדאי😊

עינת (19:19 7.07.2021)

היי אפרת
יש ברשותי כרוב גדול
כמה כמות מבחינת כוסות רצוי כרוב קצוץ?
תודה מראש.

מתכונים ב-10 דקות (20:52 7.07.2021)

בערך 7 כוסות(:

מיכל (23:13 1.06.2021)

יצא פצצה! 5 דק הכנה. תודה!

מתכונים ב-10 דקות (23:43 1.06.2021)

שמחה מאד שאהבת😊

מירי (08:14 10.05.2021)

יופי של פשטידה. קלה להכנה וטעימה. 1. איך אפשר להפוך אותה לפרווה? 2. האם אפשר להכין כמאפינס?

מתכונים ב-10 דקות (08:27 10.05.2021)

היי מירי,
אפשר לוותר על הגבינה או להחליף אותה במיונז (מישהי בתגובות כתבה שיצא לה מוצלח עם מיונז) ואפשא להכין כמאפינס. זמן האפייה עשוי להתקצר ב-5-10 דקות.

מיכל (13:09 30.04.2021)

הי אפרת, יש לי כרוב קייל. מתאים להכין ממנו? כמה לשים אם כן? ויש לך מתכונים לקציצות שניתן לשלב בהם קייל? או רעיונות איך לשלב אותו? תודה!

מתכונים ב-10 דקות (13:35 30.04.2021)

היי מיכל,
אפשר לשלב 100-150 גרם קייל. כדאי לקצוץ אותו ולטגן יחד עם הבצל.
באופן כללי-אפשר לשלב קייל בתבשילים כמו אורז, קינואה וכדומה, וכמובן גם בסלטים.😊

לאה (12:38 21.04.2021)

אני שוב מגיבה
כי הכנתי אתמול ויצא מדהים!(אני מכינה אותה הרבה)
וכמו שכתבתי לך היא טעימה גם חמה וגם קרה.
ודוקא בסדר גמור כשהיא יוצאת מהתנור (בלי לחכות יום)
תודה רבה!
🙂

מתכונים ב-10 דקות (13:26 21.04.2021)

שמחה שאהבת! תודה לאה❤

עינת (10:58 16.04.2021)

היי אפרת
הכנתי אך כמה שאלות ליתר ביטחון
אני מכינה בתוך פיירקס אינגליש קייק האם עדיף לשים אותה על רשת
או עם תבנית פיירקס על תבנית התנור?(שמה נייר אפייה גם במצב זה אם זה משנה
האם יש צורך לסחוט את הכרוב נוסף על הסינון האם אפשר להסתפק בסחיטה בלבד ללא הסינון?
האם 3 כפות זה יוצא כמעט קופסה גבינה לבנה (קופסה קטנה)
האם חייב לשמן את נייר האפייה ?
ושאלה אחרונה חביבה הבן שלי אוהב אך רוצה שגם החלק התחתון יהיה כמו החלק העליון ( הוא קורא לזה קליפה בן חמש)
האם זה א]פשרי למשל עם שיבולת שועל או שלעצור אפייה ולהפוך את הפשטידה יש לך רעיון ?
רוצה להמשיך עם המתכון
רוב תודות לך על הסבלנות ועל הלב הטוב שלך.
שבת שלום.

מתכונים ב-10 דקות (11:48 16.04.2021)

היי עינת,
אפשר לאפות על רשת התנור.
חשוב לסנן מנוזלים גם אם סוחטים את הכרוב לפני כן.
3 כפות יוצא כחצי קופסה גבינה.
רצוי לשמן גם את נייר האפייה.
כדי שהחלק התחתון יהיה גם כן קריספי אפשר לפזר על התבנית לפני ששופכים את התערובת לתוכה פירורי לחם או קוואקר (לא מומלץ להפוך את הפשטידה באמצע האפייה).
שבת שלום😊

עינת (11:50 11.04.2021)

היי אפרת
עכשיו כבר הכנתי את המתכון טרם הכנסתי לתנור לאפייה
שמתי 1 כפית מלח אך נראה לי מלוח מידי
ובני בן ה5 קצת בררן…
ניתן לעשות משהו להוסיף משהו כדי שפחות יורגש המלוח?
בתודה רבה רבה על העזרה
ושבוע נפלא.

מתכונים ב-10 דקות (12:09 11.04.2021)

היי עינת,
כפית מלח לא אמורה לגרום למליחות מורגשת בפשטידה, בייחוד בגלל השימוש בכרוב.
יום מקסים😊

עינת (21:35 11.04.2021)

אליפות כבר אמרנו?
היי אפרת
בסוף באמת התאימה כמות המלח לילד שלי
והוא קצת קשה באכילת ירקות
אבל ביקש עוד ועוד .
אז רוב תודות לך ולאתר על עוד מתכון שיכנס לתפריט הקבוע.

מתכונים ב-10 דקות (22:16 11.04.2021)

שמחה מאד לשמוע:) תודה שחזרת לעדכן🌺

יפעת (19:25 11.03.2021)

כרוב ששוקל 1.2 קילו… לאיזו כמות יתאים? בכמה להכפיל כמויות?

מתכונים ב-10 דקות (20:43 11.03.2021)

היי יפעת,
תכפילי פי 2.

יפעת (09:03 12.03.2021)

תודה אפרת.
נראה מעולה!! והריח בבית תענוג…
מחכה לטעום מהפשטידה. אחכה בסבלנות לשבת.
הוספתי בסוף הטיגון מעט סילאן וסויה כדי שיזכיר מוקפץ… אעדכן בטעמים.
שבת שלום ❤️

מתכונים ב-10 דקות (09:52 12.03.2021)

שבת שלום:)

דורית (21:12 10.02.2021)

אוייייי, במקום 3 כפות קמח שפכתי 3 כפות אבקת אפייה.
לזרוק?

מתכונים ב-10 דקות (07:37 11.02.2021)

עדיף להכין אחד אחר. הטעם של אבקת האפייה יתן טעם לוואי שיהרוס ממש.
אבל לא נורא זה דבר שקורה.

דורית (09:36 11.02.2021)

תודה אפרת

לאה (14:35 3.12.2020)

הכנתי עם מיונז ויצא מדהים!!
ונראה לי שבפעם הבאה אנסה עם הגבינה.
תכננתי כהמלצתך לשמור לילה במקרר אבל בעלי רצה רק לטעום וגילינו שזה ממש טעים חם מהתנור.
הכנתי 2 תבניות (כמות כפולה) אחת נגמרה ברגע והשניה ננסה היום לטעום קרה.

אין על המתכונים שלך!!!
אני לא מעזה להכין מתכונים מהאינטרנט אבל על האתר שלך אפשר לסמוך
תמיד טעים ולא מסובך.

אשמח לעוד רעיונות לפשטידות קלות ודיאטטיות

מתכונים ב-10 דקות (16:07 3.12.2020)

תודה רבה לאה! שמחה לקרוא שאת נהנת ❤️
תוכלי להכין – פשטידת כרובית דיאטטית,
פשטידת קישואים,
פשטידת תרד וקישואים
ובכלל לעבור על כל קטגוריית פשטידות באתר 🙂
יום נפלא ❤️

לאה (13:58 29.12.2020)

תודה!
גם הפשטידת כרובית דיאטטית מעולה!
והפשטידת כרוב טעימה גם קרה וגם חמה (עם המיונז את הגבינה עדיין לא ניסיתי אבל נראה לי שזה יצא מצויין)

מתכונים ב-10 דקות (14:03 29.12.2020)

תודה לאה!! 🙂
שמחה לקרוא שאת אוהבת🌸😍

דניאל (19:53 21.10.2020)

היי אפרת, הכנתי את הפשטידה שבוע שעבר והיא התחסלה. אהבו ממש!
אני רוצה להכין אותה שוב, והייתי שמח לדעת אם יש לך רעיון לעוד ירק שאפשר להוסיף לפשטידה שהולך טוב עם הכרוב.
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:35 21.10.2020)

היי דניאל,
אפשר להוסיף גזר מגורד .

דניאל (01:51 15.10.2020)

היי. מה אפשר להוסיף במקום גבינה? אני מעוניין לעשות את הפשטידה ליד ארוחה בשרית, אז אני צריך תחליף בשרי או פרווה. תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:48 15.10.2020)

היי דניאל,
לא ניסיתי אבל מישהי שיתפה בתגובות שאפשר להכין עם מיונז במקום הגבינה.

עומר אדם (11:10 27.09.2020)

יצא טעים👌👌👌

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:42 29.09.2020)

שמחה לשמוע 🙂

ציפי (19:18 19.07.2020)

אפשר להוסיף שומשום?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:04 19.07.2020)

אפשר לפזר מעל.

ליבי (18:41 22.04.2020)

אחד הדברים היותר מוצלחים שטעמתי!!!
עדיין לא מאמינה איזה טעים יצא
עשיתי עם קמח מלא
טנקס על המתכון מאמצת!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:34 22.04.2020)

שמחה שאהבת ❤️

ריקי (13:14 19.03.2020)

האם אפשר כרוב שקונים אותו קצוץ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:27 19.03.2020)

כן אפשר.

אפרת ר. (15:38 14.03.2020)

מתכון קל וטעים, טעם מאוד עדין. תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:00 14.03.2020)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

חגית (02:17 10.03.2020)

הכנתי עם יוגורט במקום גבינה ויצא טעים אש!
תודה רבה ופורים שמח!!🌹

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:01 10.03.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה חגית

רבקה (19:56 16.01.2020)

שלום אפרת!
האתר החדש מהמם ומושך, תתחדשי!
רציתי לשאול כמה כרוב את ממליצה לפי מישקל? אני לא טובה בלשער איזה כרוב נקרא קטן ומה בינוני, ולא בא לי שיתפשל…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:45 16.01.2020)

כ-600 גרם.

שוש (16:11 10.10.2019)

תודה על המתכונים הנהדרים!!
מה אפשר לשים במקום ביצה אחת? יש לי רק אחת במקרר:(

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:31 10.10.2019)

היי,
אין לי רעיון. אני מניחה שאת יכולה להכין עם ביצה אחת פשוט הפשטידה תהיה פחות יציבה.

שיר (22:15 1.08.2019)

היי אפרת תודה על המתכונים הטעימים
רציתי לשאול , יש לי כרוב סגול זה יכול ללכת במקום ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:12 2.08.2019)

לא ניסיתי אבל מישהי בתגובות רשמה שהיא שילבה כרוב סגול עם לבן ויצא מוצלח.

חגית (00:12 16.06.2019)

יש לי שקית גדולה של כרוב קצוץ, מה הכמות שצריך לפשטידה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:27 16.06.2019)

כמה גרם רשום על השקית?

חגית (11:06 16.06.2019)

רשום קילו,אבל בחלק מהכרוב השתמשתי,
אני רוצה להכין את הכמות במתכון רק רוצה לדעת מה הכמות שאני צריכה לקחת מהכרוב שישתווה לחצי כרוב קטן..
תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:13 16.06.2019)

חצי כרוב קטן יוצא בסביבות 500 גרם.
את יכולה למדוד בערך 7 כוסות כרוב קצוץ (הכוונה לכוס זכוכית רגילה עם ידית).

חגית (22:50 16.06.2019)

אפרת יצא מעולהה!!
הכנתי עם קצת פחות מ500 גרם, ועם קמח כוסמין 80 אחוז..
הפשטידה יצאה גבוהה יפה וטעימה!
תודה רבה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:16 17.06.2019)

שמחה שיצא טעים!
תודה לך שחזרת לעדכן 🙂

עדי (13:31 6.06.2019)

האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:50 10.06.2019)

כן. עדיף קמח כוסמין לבן.

דינה (22:54 1.06.2019)

כמו תמיד וכמובטח, מתכון קל, פשוט וטעים!! תודה רבה לכם. במקום רק כרוב ירוק, שמתי כרוב ירוק, כרוב סגול וגזר. עשיתי בתבנית סיליקון שקעים, מה שקיצר מעט את זמן האפייה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:56 2.06.2019)

מעולה 🙂
תודה ושבוע נפלא!

בר (00:44 10.04.2019)

היי
מה אפשר לשים במקום קמח? תודה לך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:27 10.04.2019)

הכוונה לתחליף ללא גלוטן?

רות (12:47 17.03.2019)

שלום
המתכונים מעולים. האם אפשר לאפות בתבניות אישיות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:30 17.03.2019)

כן אפשר.

חני (08:51 14.03.2019)

דחוף—
מה אפשר לשים במקום קמח תופח?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:02 14.03.2019)

אפשר לשים 3 כפות מלאות קמח רגיל + שליש כפית אבקת אפיה.

מיה (13:46 6.03.2019)

למי ששאלה ניתן לשים מיונז במקום גבינה מאוד טעים מנסיון.

חיה (14:06 8.08.2019)

בבקשה אם רוצים פרווה. כמה מיונז במקום גבינה?

טובי (21:42 16.06.2021)

אני השבת הכנתי 2 כפות מיונז. לטעמי אפשר גם פחות יצא פצצה. הכנתי בתבניות אישיות קטנות פיזרתי קצת פרורי לחם מוזהב.

מתכונים ב-10 דקות (23:03 16.06.2021)

תודה על השיתוף טובי:)

עינת (10:58 4.02.2019)

היי אפרת

ושאלה נוספת

אני מאדה בצל במעט מים במקום טיגון זה יפחית מהטעם לדעתך?

תודות ויום מקסים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:50 4.02.2019)

זה בסדר.

עינת (10:30 4.02.2019)

בוקר טוב אפרת

אפשרי גם בלי שום ?

עדיין יצא טוב או שאפשרי להוסיף תבלין של שום גבישי ואם כן מה הכמות?

תודה .

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:35 4.02.2019)

אפשר לוותר על השום.
יום נפלא 🙂

טלי (20:31 15.01.2019)

יצא מוצלח מאד, הוספתי מעט גרגרי תירס בשביל הגיוון:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:28 16.01.2019)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

יפית (20:23 13.01.2019)

האם יש פשטידה שניתן להקפיא לפני ואפיה ואז ברגע שבא לי אני אופה בתנור?
או שמומלץ לאפות ואז להקפיא? ואם כם אילו פשטידות מתאימות לזה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:57 14.01.2019)

יש פשטידות שיותר מוצלחות שמקפיאים אותן לאחר אפיה ויש כאלה שאפשר להקפיא אותן לפני האפיה אבל יש צורך להפשיר לגמרי לפני שמכניסים לאפיה.
זה משהו שצריך לנסות וללמוד.
בכל מקרה, כמעט כל פשטידה עוברת הקפאה טוב ובלבד שאינה מכילה תפו”א.

אמא (21:48 1.01.2019)

אם אני רוצה לעשות את הפשטידה בתבנית גדולה (הכפלתי כמויות) – כמה זמן בתנור?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:03 2.01.2019)

אם הכפלת כמויות ב-2 אז כשעה.

מיה (16:37 21.12.2018)

היי אפרת,
האם אפשר להוסיף אבקת מרק במקום מלח/בנוסף למלח לעוד קצת טעם?
תודה:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:10 22.12.2018)

כן בטח.

מיכל (15:22 21.12.2018)

מה אפשר לשים במקום גבינה, לרגישים לחלב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:55 21.12.2018)

היי מיכל,
אפשר לוותר על הגבינה אבל צריך לקחת בחשבון שהפשטידה תהיה פחות עם נפח ואווריריות.

ורד (12:29 22.11.2018)

היי אפשר לשים במקום גבינה לבנה יוגורט ללא סוכר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:04 22.11.2018)

כן אפשר.

נועה (22:51 13.11.2018)

היי אפרת, חשבתי להוסיף לפשטידה פטריות, מה את אומרת, ילך טוב או שלא כדאי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:07 13.11.2018)

אפשר. גם את הפטריות כדאי לטגן.

רותם (15:20 3.10.2018)

היי אפרת,
מכינה את הפשטידה הזאת כל פעם מחדש
מאוד טעימה ולא משמינה (שזה הכי חשוב)😁
תודה רבה על כל המתכונים הטעמים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:06 3.10.2018)

תודה רותם 🌺

יוליה (16:36 16.08.2018)

בכמה צריך להגדיל כמויות כדי לעשות תבנית מרובעת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:53 16.08.2018)

לתבנית מלבנית בגודל 30X20 יש להכפיל כמויות ב-2.

ציפי (20:32 1.08.2018)

הי!
אפשר להשים קוטג’ במקום גבינה?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:55 1.08.2018)

כן.

אסתר (10:30 19.06.2018)

היי אפרת אם אין לי אבקת אפייה מה אני יכולה להשים במקום?
אפשר אבקת סודה לשתיה במקום?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:02 19.06.2018)

היי אסתר,
את יכולה להוסיף כרבע כפית אבקת סודה לשתיה.
יום מקסים 🌷

שירלי (19:54 1.02.2018)

הילדות שגעו אותי, וכך קרה שלא טיגנתי את הירקות, פשוט ערבבתי את כול הפשטידה……
מה אפשרי לעשות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:29 1.02.2018)

היי שירלי,
הטיגון הוא כדי לרכך את הכרוב.
אם כבר ערבבת את כל החומרים אז אין הרבה מה לעשות חוץ מלקוות שייצא טוב 🙂

Orit (19:35 28.01.2018)

Can I use cottage cheese, I can’t find any substitute to soft white cheese in Florida, or maybe do you know any substitute,thanks,

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:57 28.01.2018)

yes, you can use cottage

Nurit (21:26 25.02.2018)

Or sour cream!

שרון (21:01 8.01.2018)

אפשר לשים קמח מלא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:02 8.01.2018)

אפשר לשים 3 כפות מלאות קמח מלא מעורבב עם חצי כפית אבקת אפיה.

דנה (22:37 30.10.2017)

הכנתי ויצא נהדר!!
תודה רבה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:38 30.10.2017)

תודה דנה 🙂

ליאת (11:31 13.10.2017)

שלום,
האם אפשר להוסיף עוד גבינות כמו צהובה וגבינת עיזים?/

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:52 13.10.2017)

כן, אפשר. זה רק יכול להוסיף עוד טעם.

יעל (21:19 31.07.2017)

היי אפרת,
הפשטידה יצאה טעימה מאוד, אפילו הילדים אכלו!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:59 1.08.2017)

תודה יעל, שמחה שאהבתם 🙂

הדסה (18:13 27.07.2017)

הי אפרת,
כמה כוסות כרוב מגורד זה בערך כי יצא לי כרוב קטן ולא יודעת אם לחצות אותו..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:15 27.07.2017)

היי הדסה,
אני מעריכה שבסביבות 5 כוסות.
אם זה כרוב קטן אני חושבת שכדאי לשים כ3/4 כרוב.

יהודית (11:10 27.07.2017)

לאיזה כמות זה?
אפשר גם כרוב וגזר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:23 27.07.2017)

תבנית אינגליש קייק.
אני חושבת שייצא טעים לשלב גם גזר.

תמרה (13:00 14.07.2017)

שלום אפרת, הפשטידה יצאה לגמרי חומה, אבל אצלך בתמונה היא לבנה. מה הסיבה לדעתך?

מתכונים ב-10 דקות (14:42 14.07.2017)

היי תמרה,
מוזר. האם השחמת את הבצל בטיגון או שהוא נשאר לבן-שקוף?
האם השחמת את הכרוב בטיגון?
אולי התנור שלך יחסית חזק וכתוצאה מכך הפשטידה השחימה במהלך האפיה.
מקווה שהפשטידה יצאה טעימה למרות הצבע 🙂
שבת שלום

תמרה (13:48 20.07.2017)

היי אפרת, הפשטידה יצאה מעולה, מאוד אהבו אותה, אך חבל לי על הצבע.

יוסי גואטה (18:50 12.07.2017)

האם ניתן להחליף בקמח מלא עם אבקת אפייה במקום קמח טופח.?

מתכונים ב-10 דקות (21:55 12.07.2017)

כן, אפשר לשים 3 כפות מלאות קמח מלא + שליש כפית אבקת אפיה.

מיכל (19:53 9.07.2017)

פשטידה מצויינת
גבוהה
ומשביעה,
תודה לך

מתכונים ב-10 דקות (20:06 9.07.2017)

שמחה שיצא מוצלח 🙂
תודה מיכל

ירון (08:49 9.07.2017)

עשינו את הפשטידה לשבת והיא יצאה טעימה מאוד!!
תודה על עוד מתכון מדויק, פשוט וטעים!

מתכונים ב-10 דקות (09:18 9.07.2017)

תודה ירון, שמחה לשמוע 🙂
שיהיה שבוע נפלא

מרינה בליאסני (15:08 6.07.2017)

שלום
אפשר לעשות את הפשטידה עם כרוב אדום?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (15:11 6.07.2017)

היי מרינה,
לא ניסיתי אבל לדעתי עדיף כרוב לבן.

צילה (17:46 4.07.2017)

תודה רבה

צילה (23:54 2.07.2017)

שלום.מה אפשר לשים במקום גבינה?אם רוצים פרווה.תודה

מתכונים ב-10 דקות (09:17 3.07.2017)

היי צילה,
אני מניחה שאפשר פשוט לוותר על הגבינה אבל צריך לקחת בחשבון שהפשטידה תהיה פחות עם נפח ואווריריות.
יום מקסים 🙂

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.