שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 40 דקות

סוג: פרווה

תבנית מלבנית בגודל 20X30  או 2 תבניות אינגליש קייק

מצרכים:

פלחי כרובית מבושלים/ שקית כרובית קפואה (800 גרם)

2 ביצים + 1 חלבון (הלבן)

4 כפות קמח מלא + 1/2 כפית אבקת אפיה

2 כפות פירורי לחם

תיבול: חצי כפית אבקת מרק, מלח, פלפל שחור




אופן הכנה:

-אם משתמשים בכרובית טריה- מפרקים אותה לפלחים ומבשלים במים 5-10 דקות עד שהיא מעט מתרככת.

-קוצצים את הכרובית גס. מניחים את כל החומרים בקערה ומערבבים היטב.

-מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.

הפעל טיימר (40 דק’)
+
טיימר פועל

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
פשטידת ברוקולי דיאטטיתפשטידת ברוקולי דיאטטית
פתיתים פתיתים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
שרית (16:40 19.05.2024)

היי אם משתמשים בכרובית קפואה של סנפרוסט צריך קודם לבשל לפי מה שכתוב על האריזה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:51 19.05.2024)

לא חייב.

avatar
אבי (11:56 29.04.2024)

היי, איזה תבלינים ניתן לשים במקום אבקת מרק?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:16 29.04.2024)

בפשטידות מספיק לשים מלח ופלפל שחור.

avatar
נחמה (09:28 1.03.2024)

בוקר טוב!!
קודם כל תודה על כל המתכונים הנפלאים!! אנחנו מאוד נהנים מהם.
דבר שני, מה הכמויות ל 600 גרם כרובית(קפואה)?
תודה רבה!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:41 1.03.2024)

היי נחמה,
תכיני כמו במתכון רק תוותרי על החלבון (שימי 2 ביצים) ותפחיתי כף קמח (שימי 3 כפות).

avatar
מיכל (17:35 26.02.2024)

נימוח וטעים בטירוף!!
לא להאמין שזה מתכון כזה פשוט ובסיסי
תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:09 26.02.2024)

שמחה שאהבת:)
תודה מיכל

avatar
עינת (18:23 6.01.2022)

היי אפרת
אם משתמשת בכרובית טרייה היא גם צריכה לשקול 800 גרם? או 400 גרם מספיק או משקל אחר? מה מומלץ?
בתודה מראש ושבת שלום ומבורך.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:11 6.01.2022)

היי עינת,
כן, יש להשתמש ב800 גרם כרובית טרייה. אפשר להפחית מעט מהכמות אם חסר לך(:
שבת שלום יקירה.

avatar
עינת (17:05 11.02.2021)

היי אפרת

כרובית טרייה מהי הכמות בכוסות(זכוכית ) ?
תודה.

avatar
עינת (17:06 11.02.2021)

האם את הכרובית האפויה צריך להפשיר קודם או לשים במים רותחים ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:48 11.02.2021)

האמת שאני לא יודעת לומר כמה זה יוצא בכוסות.
אם זאת כרובית טרייה יש לבשל אותה קצת במים רותחים עד לריכוך חלקי.
אם זאת כרובית קפואה מספיק להפשיר.

avatar
מור (11:58 10.02.2021)

היי, האם אפשר להשתמש בקמח אחר ולא בקמח מלא למי שאין זמין בבית?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:42 10.02.2021)

אפשר לשים קמח רגיל

avatar
יעל (00:51 3.01.2021)

הוספתי גזר אחד מגורד וסחוט מנוזלים, קצת אגוז מוסקט ושום גביעי. אפיתי 50 דקות ויצאה מעולה
בכל המתכון יש כ700 קלוריות למי שמעוניין לדעת
אחלה פשטידה, תודה אפרת 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:10 3.01.2021)

תודה על השיתוף יעל 🙂
שמחה לקרוא שאהבת❤️
שבוע נפלא

avatar
לאה (14:29 3.12.2020)

יצא מדהים!!
בא לי להכין שוב עם קוטג’/ גבינה לבנה
נראה לך שאפשר לשלב?
אם כן איך לשלב.
(לא גבינה צהובה או משהו משמין…)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:04 3.12.2020)

תוכלי להוסיף 3-4 כפות קוטג’/גבינה לבנה 🙂

avatar
לאה (14:27 3.12.2020)

יצא מדהים!!
נגמר ברגע
כיף שאפשר לאכול דיאטטי ובריא וגם טעים:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:03 3.12.2020)

שמחה שאת אוהבת לאה ❤️

avatar
קורין (11:24 22.08.2019)

היי 🙂

האם יש לך רעיון לתחליף בריא יותר לפירורי לחם?

תודה,
קורין

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:42 22.08.2019)

היי קרין,
אפשר לשים שיבולת שועל דקה (קוואקר).

avatar
מיכל (18:04 7.02.2019)

היי אפרת,
לתבנית בגודל 20*30 מהם הכמיויות הנדרשות?
תוגה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:06 7.02.2019)

הכמות שבמתכון מתאימה.

avatar
מיכל (22:25 3.02.2019)

היי, אשמח לדעת כמויות לתבנית בגודל 20*30 וכמו כן האם ניתן להשתמש בקמח כוסמין ?
תודה מראש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:45 4.02.2019)

היי מיכל,
הכמות במתכון מספיקה לתבנית 30X20.
אפשר להשתמש בקמח כוסמין.

avatar
סאקרה (01:38 8.04.2016)

במקום אבקת מרק הוספתי תבלינים- קימל טחון ושמיר קצוץ.
יצא מצויין.
למי שיש קמח טף זמין (מחנויות אתיופיות) שווה לנסות להשתמש בו במקום קמח רגיל.
הרבה יותר בריא ולטעמי גם יותר טעים. (תקנו את הטף האדום, לא האפור)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:32 8.04.2016)

תודה סאקרה 🙂
שבת שלום!

avatar
יערה (15:12 7.03.2016)

יצא מעולה!!!! הכנתי לארוחת ערב ועד הבוקר לא נשאר פירור. הילדים התלהבו מאוד.
שמתי שלוש ביצים שלמות וארבע כפות קמח תופח יצא פשוט מושלם,תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:02 7.03.2016)

מעולה! שמחה לשמוע 🙂
תודה יערה והמשך יום נפלא

avatar
סתיו (14:14 5.02.2016)

כבשלנית מאוד מאוד מתחילה, יצא מעולה!
אמא שלי טעמה ואישרה שיצא מוצלח – ככה שעשיתי את שלי, בזכותך. 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:04 5.02.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה סתיו ושבת שלום 🙂

avatar
יוני (19:02 28.04.2015)

תודה!! וזה בערך כרובית אחת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:15 28.04.2015)

כן, כרובית אחת גדולה.

avatar
יוני (11:06 27.04.2015)

קוצצים את הכרובית?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:09 27.04.2015)

כן יוני (אוסיף הערה במתכון 🙂 )

avatar
נופר (13:52 17.02.2015)

האם ניתן להכין בתבנית שקעים? ואם כן צריך לשמן אותה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:00 17.02.2015)

היי נופר,
כן אפשר להכין בתבנית שקעים ומומלץ לשמן אותה לפני.

avatar
נור (10:20 4.02.2015)

תודה!

avatar
נור (10:07 4.02.2015)

האם הפשטידה טובה בהקפאה,במנות אישיות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:10 4.02.2015)

היי,
כן, אין בעיה להקפיא את הפשטידות האישיות, בתנאי שעוטפים אותן היטב בניילון נצמד.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:27 2.11.2013)

היי עינבר, כן, את יכולה להשתמש בקמח תופח. ניתן גם להכין פשטידה זו עם קמח רגיל מבלי להשתמש באבקת אפיה בכלל

avatar
עינבר (22:31 1.11.2013)

האם ניתן לשים במקום קמח מלא קמח תופח ופשוט לא לשים אבקת אפייה??
תודה

avatar
נירה (19:22 7.10.2013)

הכנתי ויצא מעולה. גם דיאטטי וגם טעים מאוד, שילוב מצוין.

לקריאת כל התגובות