שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 40 דקות

סוג: חלבי

תבנית מלבנית בגודל 22X31

מצרכים:

פרחי ברוקולי מבושלים/ שקית ברוקולי קפואה

2 ביצים+ 1 חלבון (הלבן)

3 כפות קמח מלא

1/2 כפית אבקת אפיה

גבינת קוטג’ 1% (250 גרם)

גבינה צהובה לייט מפוררת (לפזר מעל).

1 גזר קטן חתוך ל”גפרורים” דקים (לפזר מעל- לא חובה)

תיבול: 1/2 כפית אבקת מרק, מלח ופלפל.

אופן הכנה:

-מניחים את כל החומרים בקערה ומערבבים.

-מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.

הפעל טיימר (40 דק’)
+
טיימר פועל

פשטידת ברוקולי וגזר

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
מאפה בשר טחוןמאפה בשר טחון
פשטידת כרובית דיאטטית פשטידת כרובית דיאטטית
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
רותי רצון (18:24 17.12.2023)

האם אפשר גבינה לבנה במקום קוטג’

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:53 17.12.2023)

כן:)

avatar
מיכל (18:37 4.07.2021)

הי
אפשר לטחון את הברוקולי?זה יצא טעים?
(פשוט אנחנו לא כ”כ סומכים על ההכשר ומעדיפים לטחון)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:41 4.07.2021)

לא ניסיתי, אבל חושבת שיצא מצוין גם עם ברוקולי טחון. הדבר היחיד שעשוי להשתנות הוא המרקם.

avatar
מיכל (07:12 16.06.2021)

היי, אפשר בבקשה כמויות לתבנית 25*35?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:33 16.06.2021)

היי,
הנה הכמויות המתאימות:
1.2 קילו פרחי ברוקולי מבושלים/ שקית וחצי ברוקולי קפואה
3 ביצים+ 2 חלבון (הלבן)
6 כפות קמח מלא
כפית אבקת אפיה
גביע וחצי גבינת קוטג’ 1% (375 גרם)
גבינה צהובה לייט מפוררת (לפזר מעל).
2 גזרים קטנים או אחד גדול חתוך ל”גפרורים” דקים (לפזר מעל- לא חובה)
תיבול: כפית מחוקה אבקת מרק, מלח ופלפל.

avatar
אלינה (11:49 5.01.2021)

היי, אם אני מגרדת את הברוקולי הטרי, אז אפשר לא לבשל אותו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:10 5.01.2021)

אפשר 🙂

avatar
מיטל (17:38 4.10.2020)

הי אפשרת, מה אפשר לשים במקום אב’ מרק עוף?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:45 4.10.2020)

אפשר לוותר על אבקת המרק ולשים כפית מלח (לא לגמרי מלאה).

avatar
מיטל (20:29 4.10.2020)

תודה רבה.
אני לא רשמתי מקודם, אבל אני מכורה לאתר שלך.
חג שמח ושנה טובה ובריאה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:20 5.10.2020)

חג שמח ושנה טובה ומבורכת❤️

avatar
הודיה (13:52 11.01.2018)

היי אפשרי להחליף קמח מלא בקמח כוסמין?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:28 11.01.2018)

כן.

avatar
חנה (14:14 1.06.2016)

היי אפרת,
האם יש לך מתכון לפשטידת ברוקולי פרווה?
אם לא,האם יש לך מתכון לפשטידה אחרת פרווה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:06 1.06.2016)

היי חנה,
את יכולה להכין את פשטידת הברוקולי ולוותר על הגבינות (אין צורך לשים שום דבר במקומן).

avatar
רעות (12:17 9.05.2016)

היי!
כמה זמן בד״כ צריך לבשל ברוקולי טרי?
והאם יש תחליף לקוטג׳? אין לי בבית..
תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:00 9.05.2016)

היי רעות,
כדאי לפרק את הברוקולי קודם לפרחים קטנים כדי לזרז את משך הבישול. זה לוקח בסביבות 7-10 דקות בישול במים רותחים, עד שמזלג ננעץ בקלות בברוקולי.
במקום קוטג’ את יכולה לשים גבינה לבנה, שמנת חמוצה או יוגורט.
בהצלחה 🙂

avatar
מור (14:02 19.04.2016)

יצא מעולה! עם המתכונים שלך אני ממש מרגישה בשלנית.
תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:17 19.04.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה מור וחג שמח 🙂

avatar
דנה (19:23 7.10.2013)

יצא מש ממש טעים. שווה להיות בדיאטה:)

לקריאת כל התגובות