שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 75-80 דקות

מס’ מנות: 6 יחידות

מצרכים:

6 נתחי פרגיות פרוסות, נקיות מעצמות ועור

150 גרם בשר בקר טחון

חצי בצל בינוני קצוץ

גזר קטן מגורד

שן שום שמנה

תבלינים לתערובת הבשר: כף רסק עגבניות,  רבע כפית כמון, רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

תיבול הפרגיות: כף גדושה רוטב טריאקי

רוטב לפרגיות הממולאות: 4 כפות רוטב טריאקי, שליש כפית פפריקה מתוקה, קמצוץ פלפל שחור

*נייר כסף/אלומיניום




אופן הכנה:

הכנת תערובת המילוי: מטגנים בצל עם כף שמן עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום והגזר ומערבבים כדקה. מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים במשך 2-3 דקות, עד שמנה את צבעו ללבן. מתבלים ברסק עגבניות, כמון, מלח ופלפל שחור, מערבבים דקה ומסירים מהאש. מצננים מעט את התערובת.

-מחלקים נייר כסף ל6 ריבועים בגודל 20X20 ס”מ.

-מתבלים את הפרגיות בכף גדושה רוטב טריאקי. פורשים פרגית על ריבוע נייר כסף ומניחים בצד אחד שלה כף גדושה מתערובת הבשר, מגלגלים את הפרגיות.

פרגיות ממולאות בשר- שלבי הכנה

עוטפים את הפרגיות הממולאות בנייר כסף ומהדקים בצדדים. חוזרים על הפעולה עם כל הפרגיות ומניחים בתבנית.

פרגיות ממולאות בשר- שלבי הכנה

מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל20 דקות.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

-לאחר מכן, הופכים בזהירות את הפרגיות צד (עם נייר הכסף) וממשיכים לאפות במשך 20 דקות נוספות.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

מוציאים את התבנית מהתנור, מסירים את נייר הכסף מהפרגיות ומחזירים את הפרגיות לתבנית. שופכים עליהן 4 כפות רוטב טריאקי ומפזרים מעל כשליש כפית פפריקה מתוקה וקמצוץ פלפל שחור. מחזירים לתנור ל 25-30 דקות נוספות, עד להזהבה (מומלץ לחצות פרגית אחת באמצע ולבדוק האם היא מבושלת לגמרי- כשהפרגית לבנה מבפנים היא מוכנה. אם היא עדיין ורדרדה מפנים -יש להחזיר את הפרגיות לתנור ל 10-15 דקות נוספות).

הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגת תפוזים ודבשעוגת תפוזים ודבש
ירקות צלויים בתנור ירקות צלויים בתנור
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
לימור (11:02 7.06.2024)

היי יקירה, יש לי סטייק פרגית
זה מתאים? ייכנס מילוי? רציתי עם אורז ובשר טחון
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:29 7.06.2024)

כן

avatar
לימור (15:32 7.06.2024)

וצריך לבשל את האורז?
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:33 7.06.2024)

כן רצוי.

avatar
ישראל (20:30 20.09.2022)

היי אפרת רציתי לשאול האם אפשר להכין יום קודם ולמחרת לחמם? ואם הכנתי ביום שישי ואני רוצה את זה לבוקר אפשר לחמם על הפלטה? ואיפה לשמור את האוכל אחרי שהוא מוכן עד שאני מחמם במקרר או במקפיא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:56 20.09.2022)

היי,
אפשר להכין יום קודם, לשמור במקרר ולחמם לפני ההגשה בתנור/פלטה וכו’.
אם מדובר על יום-יומיים לפני ההגשה אין צורך להקפיא ואפשר לשמור במקרר.

avatar
ישראל (23:37 27.08.2022)

היי אפרת אם אני רוצה לסגור עם קיסם בשני הצדדים במקום נייר כסף האם אני צריך לכסות עם נייר כסף את התבנית עם הפרגיות באפיה הראשונה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:24 28.08.2022)

היי,
הנייר לא נועד רק לסגירת הפרגיות, הוא גם שומר עליהן שיצאו עסיסיות.
לכן פחות כדאי לסגור את הפרגיות עם קיסם ולכסות את התבנית.

avatar
פולה (09:39 14.01.2022)

אפרת היקרה
יש לי 500 גרם בשר טחון
מה הכמויות האחרות למתכון לכמות טחון כזו?
תודה מראש 🌹

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:01 14.01.2022)

היי,
תכפילי כמויות פי 3.
בהצלחה(:

avatar
שרון (18:36 13.01.2022)

אפשר כמויות ל-8 נתחי פרגית?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:35 13.01.2022)

כמויות:
8 נתחי פרגיות, 200 גרם בשר טחון, חצי בצל גדול, גזר בינוני/גדול, 2 שיני שום קטנות.
תבלינים לבשר: כף ושליש רסק עגבניות, שליש כפית כמון, שליש כפית מלח, קורט פלפל
תיבול לפרגיות: כף ושליש טריאקי
רוטב לפרגיות ממולאות: 5 כפות טריאקי, חצי כפית פפריקה, קורט פלפל

avatar
שרון (20:52 13.01.2022)

תודה רבה !! מעריכה מאוד!!!

avatar
רחל (19:00 31.05.2021)

יצא מעולה תודה רבה על מתכון פצצה הגשתי לצד אורז לבן

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:42 31.05.2021)

שמחה מאד לשמוע! תודה על השיתוף😊

avatar
Nitza Takach (11:46 28.05.2021)

שלום אפרת!
תודה רבה לך על המתכונים המדהימים.
רציתי להכין פרגיות ממולאות באורז בלבד. בלי בשר.
יש לך מתכון?
ניצה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:01 28.05.2021)

היי ניצה,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים!
כדי להכין את הפרגיות עם אורז מטגנים בצל עד להזהבה, מבשלים 1/2 כוס אורז עם 1/2 כוס מים וכפית שמן עד לאידוי המים כ10 דקות.מערבבים את תערובת הבצל עם האורז, מוסיפים מלח ופלפל. ממשיכים כרגיל וממלאים את הפרגיות באותה צורה שבמתכון.
שבת שלום🙂

avatar
חנה (21:29 24.03.2021)

האם ניתן להכין ביום שישי ולחמם במוצאי שבת שזה ערב החג.
וגם באיזה חום לחמם ולכמה דקות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:53 24.03.2021)

היי חנה,
אפשר להכין בשישי, לשמור במקרר ולחמם בתנור על 170 כ10 דקות.
חג שמח!

avatar
יפעת (19:38 3.02.2021)

היי, האם אפשר להשתמש בנייר אפייה במקום נייר כסף? בגלל הבריאות..
אודה לך על תשובתך המהירה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:13 3.02.2021)

כן.

avatar
יפעת (20:24 3.02.2021)

תודה על התשובה המהירה

avatar
יפעת (22:09 4.02.2021)

היי, יצא מדהים, תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:11 4.02.2021)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן

avatar
דינה (20:00 15.10.2020)

היי, האם ניתן למלא בחזה טחון במקום בבשר טחון?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:07 15.10.2020)

כן אפשר.

avatar
מרים (09:28 10.09.2020)

היי
אפשר להכין ולהקפיא?בערך לשבועיים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:43 10.09.2020)

אני חושבת שכן.

avatar
דרורית (10:00 13.08.2020)

היי אפרת האם אפשר עם חזה עוף(שניצל דק)? לא ייצא יבש המעטפת?<

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:35 13.08.2020)

כן אפשר.

avatar
אסתי (13:38 4.10.2019)

תודה רבה על האתר אנחנו נהנים ממנו מאוד!

הכנסתי את הפרגיות לתנור לסגירה ראשונה ולא שמתי רוטב טריאקי על הפרגיות כי אני רוצה לבשל אולם טחרי שהם יתפסו צורה בתנור.
יש לך רוטב אחר שיתאים למתכון ולא טריאקי ודומיו? בעלי לא אוהב:/

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:42 4.10.2019)

היי אסתי,
מצרפת לינק לרטבים שאפשר להכין – מרינדות לפרגיות.

avatar
אסתי (13:54 4.10.2019)

מרינדת לימון תתאים למתכון הזה?
יתאים גם לתנור?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:50 4.10.2019)

כן.

avatar
רות (13:28 28.09.2019)

יפה מאוד

avatar
ערן (21:33 27.03.2019)

הי אפרת.
האם אפשר להוסיף אורז? אם כן, האם עש דגשים מיוחדים? חצי בישול וכד’

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:33 28.03.2019)

הכוונה להוסיף אורז לתערובת הבשר? אפשר, כדאי שהאורז יהיה מבושל.

avatar
מר (10:00 4.12.2018)

הייי,
האם ניתן להחליף בחזה עוף?
ואשמח לדעת אם יש לך מתכון לחזה עוף ממולא בבשר טחון רוטב אדום?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:15 4.12.2018)

אפשר להכין עם חזה עוף פרוס לשניצלים.
ולא, אין לי מתכון..

avatar
Lea_s (21:23 31.10.2018)

היי רציתי לעדכן, הכנתי את המתכון עם חזה עוף במילוי של אורז עם חמוציות וגזר וצנוברים גם המתכון שלך ויצא טעים ביותר…
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:40 31.10.2018)

נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
אפרת (19:51 12.09.2018)

שלום,
לא הרבה באתר אבל בחג האחרון חגגנו על המתכונים שלך…
הכנתי את הפרגיות בגירסא ממולאת בירקות מאודים (מהמתכון של העלי פילו) יצא מהמם!! כולם התענגו…
נהנית מההסבר הפשוט והברור לכל אחד, והתמונות להמחשה עושות חשק להכנס למטבח…
מצורפת תמונה מהתוצר, ומיד מצרפת תגובה גם למתכון המוצלח של הפרוסות בשר עם פטריות.
תודה על הכל!
אפרת

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:31 12.09.2018)

שנה טובה 🙂
נראה מעולה!
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
שמחה (12:28 12.07.2018)

שלום רב
פעם ראשונה באתר…
האם אפשר להשתמש במקום טרייאקי ברוטב ספייסי צ’ילי?
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:26 12.07.2018)

ברוכה הבאה 🙂
כן אפשר.

avatar
שמחה (14:42 12.07.2018)

תודה רבה
נעים להיות כאן…

avatar
נועה (11:38 6.07.2018)

מה אפשר לשים במקום טריאקי?
תודה

avatar
עדי (09:15 27.03.2018)

מה מומלץ סילאן או דבש וצילי מתוק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:03 6.07.2018)

אפשר לשים במקום 4 כפות שטוחות סילאן.

avatar
עדי (09:14 27.03.2018)

היי אפשר למרוח רק סילאן על הפרגיות ואז למלא את הפרגיות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:57 27.03.2018)

היי עדי,
אפשר למרוח סילאן בלבד ולמלא את הפרגיות. לאחר שמסירים את נייר הכסף כדאי להוסיף עוד קצת סילאן בשביל הצבע.
לגבי סילאן או דבש וצ’ילי, שניהם טעימים. הסילאן פשוט נותן יותר צבע.
חג שמח 🙂

avatar
מירי (18:17 18.03.2018)

היי אפרת,
האם במקום הטריקאי אפשר לתבל בדבש וצ’ילי? (ע”מ שיהיה כשר לפסח…). כשאנחנו עושים על האש תמיד שמים דבש וצ’ילי על הפרגית ויוצא מצוין 😊
תודה מראש וחג שמח.
מירי.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:50 18.03.2018)

כן מירי, אפשר.
חג שמח 🙂

avatar
מיקי (18:21 23.02.2018)

האם צריך לכסות את התבנית אחרי שמוציאים מהנייר כסף?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:23 23.02.2018)

לא, אין צורך.

avatar
ענבר (11:26 19.01.2018)

היי אפשר להמיר את הבשר הטחון בעוף טחון??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:55 19.01.2018)

אפשר אבל יותר טעים ועסיסי עם בשר טחון.

avatar
שרוליק (01:59 18.01.2018)

ואגב, אני שולח תמונה מהחלות של השבת האחרונה (על הפעם הראשונה.. מי האמין..)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:16 18.01.2018)

תקשיב, זה נראה מושלם 🙂

avatar
שרוליק (01:56 18.01.2018)

בקשר לתיבול, לא הבנתי האם למשל כף גדושה טריאקי הכוונה לכל פרגית? או לכולם? וא״כ איך מחלקים א״ז בשווה? בקיצור איך לתבל באופן הכי טוב?

(חסיד מושבע של האתר 😋 בעצם כל המשפחה 👨‍👩‍👧👩‍👩‍👦‍👦👨‍👨‍👦‍👦)

מארה״ב הרחוקה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:19 18.01.2018)

היי שרוליק,
כיף לשמוע שאתה נהנה מהאתר ובזכותך גם כל המשפחה 🙂
כף גדושה טריאקי זה לכל הפרגיות יחד.
בסוף (אחרי האפיה עם נייר הכסף) שופכים עליהן גם 4 כפות טריאקי נוספות.

avatar
מישל (15:24 30.12.2017)

יצא ממש ממש טעים! רוב המתכונים הם מהדף שלך ואין פעם שלא יצא מושלם! תודה רבה לך! עוקבת אחרי הדף שלך מ2010

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:26 30.12.2017)

נראה מצוין! תודה מישל 🙂

avatar
טליה אנטיזדה (14:02 6.12.2017)

איזה רוטב טריאקי? חריף או מתוק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:03 6.12.2017)

רגיל מתוק.

avatar
דפנה (15:46 17.11.2017)

אליפות!!!
🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:58 17.11.2017)

תודה 🙂

avatar
אורטל (15:28 4.10.2017)

היי הכנתי עכשיו והיו לי יותר פרגיות אז עשיתי כמות יותר גדולה של המילוי של הבשר טחון ונשאר לי
האם אפשרי להקפיא את המלוי של הבשר טחון שנשאר לי במחבת כי אין לי יותר פרגיות

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:59 4.10.2017)

כן אורטל, אפשר להקפיא.
חג שמח 🙂

avatar
תהילה (09:48 28.09.2017)

שלום
רציתי לדעת אם אפשר להקפיא את הפרגיות הממולאות-
אם כן האם בשלב לפני האפיה או אחרי?
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:50 28.09.2017)

לדעתי עדיף להקפיא לאחר אפיה.
יום מקסים 🙂

avatar
תהילה (09:51 28.09.2017)

וואוו, איזה מהירות!
תודה רבה!

avatar
דודו (17:17 12.04.2017)

שלום
רוצה להחליף את המילוי בירק בלבד מה את ממליצה כולל התבלון .
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:53 12.04.2017)

היי דודו,
אפשר להכין את מילוי הירקות כמו במתכון הזה – בצק פילו ממולא בירקות או אגרול ממצה.

avatar
חלי (22:18 9.04.2017)

היי אפרת
הכנתי כרגע את הפרגיות (עם סילאן כי טריאקי זה חמץ) נותר לי תערובת מהבשר טחון, יש לך ריעיון מה אפשר לעשות עם מה שנשאר?
מאחלת לך חג שמח ותודה על מתכונים נהדרים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:18 10.04.2017)

היי חלי,
מצרפת לינק למתכונים עם בשר טחון. תסתכלי על אלה שהם כשרים לפסח כמו מצה מגולגלת, מפרום, קציצות בשר ברוטב, אורז עם בשר וכו’.
חג שמח 🙂

avatar
margalit (15:44 22.01.2017)

הכנתי לאורחים לשבת ויצא טעים מושלם ומהמם
כולם התקשרו לשאול על המתכון

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:39 22.01.2017)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא 🙂

avatar
סאלי (14:39 2.12.2016)

הכנתי לכבוד שבת בפעם השניה כבר ויצא מושלם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:34 2.12.2016)

תודה סאלי, שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום!

avatar
יאלי (22:07 1.12.2016)

היי תודה הכנתי עכשיו לכבוד שבת יצאה נפלא מתכון קל וטעים, לא היה לי טריאקי המרתי את זה במה שהצעת…
פעם ראשונה נכנסת לאתר שלך ממש כיף
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:01 1.12.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום

avatar
שמרית (15:25 21.11.2016)

הכנתי יצא מושלם!
אשמח לעצה לפעם הבאה איך ליצור את הפרגית שטוחה כמו בתמונות כי הסתבכתי עם הניקיון שלהן. אני משערת שחזה עוף לא מומלץ כי הוא יבש יותר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:05 21.11.2016)

היי שמרית,
כדאי לקנות פרגיות יחסית גדולות. את הפרגיות מומלץ לפרוס, להניח עליהן שקית אוכל ולדפוק קצת בעזרת פטיש או מערוך כדי לשטח אותן. הפרגיות אמורות להיות כבר נקיות. רק אם יש בהן שאריות של גידים או סחוס אפשר להסיר עם סכין.
חזה עוף אכן ייצא יבש יותר.

avatar
ניצה* (20:16 27.10.2016)

יש מצב שאפשר לעשות עם חזה עוף במקום הפרגיות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:14 27.10.2016)

היי ניצה,
אני מניחה שאפשר.

avatar
חיה יפה (12:04 13.10.2016)

האם ניתן לכסות הפרגיות בנייר אפיה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:08 13.10.2016)

היי חיה,
את מתכוונת לעטוף אותם בנייר אפיה במקום נייר כסף? אם כן אז אני מניחה שאפשר.

avatar
purplr (16:02 3.10.2016)

שלום,האם אפשר להוסיף לתיבול צ’ילי מתוק ?חג שמח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:35 3.10.2016)

כן, אפשר להוסיף כף צ’ילי מתוק.
שנה טובה 🙂

avatar
בת עמי (21:44 29.09.2016)

שלום לך.
תודה על המתכונים המעולים שלך!
האם אפשר ומתאים להוסיף לבשר הטחון פירות יבשים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:10 29.09.2016)

כן, מתאים בהחלט.
שנה טובה 🙂

avatar
מתן (19:15 29.09.2016)

אין לי רוטב טריאקי…במה אפשר להמיר אותו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:23 29.09.2016)

היי מתן,
אפשר לשים במקום 4 כפות שטוחות סילאן או שאפשר לערבב כרבע כוס מים עם כף פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור (לדעתי הסילאן מומלץ יותר)

avatar
קרן אור (15:06 16.09.2016)

היי,
בתנור שמים על מצב אפיה (כמו לעוגות) או על גריל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:31 16.09.2016)

היי קרן אור,
מצב אפיה רגילה (כמו לעוגות).
שבת שלום 🙂

avatar
קרן אור (17:30 15.09.2016)

היי,
בתנור שמים על מצב אפיה (כמו שמכינים עוגות) או מצב של גריל ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:46 15.09.2016)

היי קרן אור,
בתוכנית האפיה הרגילה- קו עליון וקו תחתון (כמו שאופים עוגות).

avatar
יסכה (10:17 28.07.2016)

הי אפרת יקרה.
אני קצת חוששת לאפות עם נייר כסף (שמעתי שהם מפרישים חומר מסוכן).יש מצב לגלגל ולסגור בקיסם ולהימנע משמוש בנייר כסף?
שוב, חייבת לציין שבשבילי אין על האתר שלך!!! פשוט נהדר!!! רב תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:27 28.07.2016)

היי יסכה,
את יכולה לסגור בקיסם משני הצדדים או לקשור בחוט קשירה מיוחד לאפיה (אם יש לך). אם יש לך אפשרות לכסות את כל התבנית בשלב הראשון, זה מצוין (גם אם לא, זה לא נורא).
תודה רבה על הפירגון 🙂 יום נפלא!

avatar
מאיר (13:17 8.07.2016)

היי, אמנם זה לא בדיוק מתכון של 10 דקות כמו שחושבים, אבל יוצא כל כך טוב וטעים שזה שווה את זה! זו הפעם הרביעית שאני מכין. פשוט מעולה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:27 8.07.2016)

העיקר שבסוף זה יוצא טעים, זה הכי חשוב 🙂
תודה מאיר ושבת שלום

avatar
סופיה (22:03 5.05.2016)

תודה על התגובה המהירה

avatar
סופיה (21:30 5.05.2016)

היי
נישמע מתכון מעולה וגם ניראה טוב השאלה אם תוספת של פטריות במילוי יהיה גם טוב
תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:52 5.05.2016)

כן סופיה, נשמע מעולה 🙂

avatar
לאה (22:23 7.04.2016)

האם אפשר להכין את הפרגית עם המילוי (כולל לגלגל בתוך הנייר כסף) ולאפות ביום למחרת, שהוא יום האירוח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:25 7.04.2016)

כן לאה, אין שום בעיה.

avatar
הודיה (18:24 31.03.2016)

אפשר במקום גזר לשים כוסברה או משו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:31 31.03.2016)

כן הודיה, אפשר לשים כוסברה קצוצה.

avatar
ליאורה (12:14 17.01.2016)

תודה רבה יצאה ממש טעים הכנתי לערב שבת …

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:00 17.01.2016)

מעולה! שמחה שיצא טעים 🙂
תודה ליאורה ושבוע נפלא

avatar
חן (09:33 27.11.2015)

מה אפשר לשים במקום הטריאקי בכדי שלא יהיה סוכר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:02 27.11.2015)

היי חן,
אפשר לערבב 4-5 כפות מים עם כף פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.
שבת שלום 🙂

avatar
רבקה (17:28 4.11.2015)

הי.אפשר לעשות אותו הדבר עם חזה עוף?
ואולי גם לטגן במחבת ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:38 4.11.2015)

היי רבקה,
אפשר להכין עם חזה עוף פרוס לשניצלים.
אם את רוצה לטגן במקום לאפות בתנור תטגני את הגלילות משני הצדדים, קודם מהצד הפתוח כדי שייסגר ואח”כ תכסי את הסיר ותבשלי עד אש נמוכה כ-40 דקות. יש להוסיף כחצי כוס מים לסיר ולבדוק מידי פעם שהתבשיל לא מתייבש ושיש רוטב בתחתית הסיר (אם אין- יש להוסיף עוד מים ורוטב טריאקי).
בהצלחה 🙂

avatar
שמוצקין (20:01 31.10.2015)

יצא טעים תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:06 31.10.2015)

שמחה לשמוע!
שבוע טוב 🙂

avatar
דור (10:33 30.10.2015)

מאיזה חלק של בשר טחון כדאי לבקש מהקצב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:58 30.10.2015)

היי דור,
במקרה הזה כל חלק של בשר שמתאים לטחינה מתאים (צוואר, צלעות וכדו’).
שבת שלום 🙂

avatar
אסף (20:20 24.09.2015)

נשמע מתכון מעולה רציתי לשאול אם אפשר גם בבישול

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:09 24.09.2015)

היי אסף,
אפשר לבשל את הפרגיות הממולאות בסיר.
אפשר לקשור אותן בחוט ולטגן מכל הכיוונים כדי לסגור אותן. אח”כ אפשר להסיר את החוט ולבשל אותן ברוטב טריאקי ולהוסיף לו שליש כוס מים לפחות. לכסות את הסיר ולבשל באש נמוכה-בינונית כ- 45-60 דקות. מידי פעם יש להרים את המכסה ולהרטיב את הפרגיות ברוטב שבתחתית הסיר. אם הרוטב מתייבש יש להוסיף עוד מים וטריאקי.
בהצלחה 🙂

לקריאת כל התגובות