פלטת גבינות לשבועות - פשוט להכנה, מרשים וטעים.

גבינה צפתית – לחתוך למשולשים ולפזר מעל קצח או זעתר.
גבינה בולגרית/פטה – לחתוך לקוביות קטנות ולפזר מעל זעתר.
פרוסות גבינה צהובה – לחתוך כל ריבוע ל-4 משולשים.
גבינת לאבנה – להעביר לקערית, להוסיף מלמעלה מעט שמן זית וזעתר.
כדורי מוצרלה קטנים – לשים בצלוחית קטנה.
250 גרם גבינה לבנה או גבינת שמנת עם כחצי כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית שום כתוש ומעט מלח.
250 גרם גבינה לבנה או גבינת שמנת עם כפית שום כתוש, 2-3 כפות עלי שמיר קצוצים דק, מעט מלח ופלפל שחור
250 גרם גבינה לבנה או גבינת שמנת עם חצי כפית שום כתוש, 2-3 כפות עירית קצוצה, מעט מלח ופלפל שחור.
250 גרם גבינה לבנה או גבינת שמנת עם בצל בינוני מטוגן ומסונן משמן, מעט מלח ופלפל שחור.
250 גרם גבינה לבנה או גבינת שמנת עם כשליש כוס זיתים ירוקים קצוצים, מעט מלח ופלפל שחור.

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
*ניתן להגיש עם פרוסות באגט קלויות בתנור עם שמן זית, שום ועשבי תיבול יבשים.
*אפשר להגיש עם בייגלה ירושלמי, מקלות מלוחים, לחם ללא שמרים, לחם שום, פוקצ’ה.
*ניתן להגיש עם קרקרים קנויים או גריסיני. אפשר להכין עוגיות יוגורט מלוחות או חטיפים מלוחים.
*בנוסף מומלץ להגיש עם פלטת ירקות חתוכים.
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.