שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15 דקות

מס’ מנות: 2 פיצות

סוג: חלבי

רכיבים

2 כוסות (280 ג’) קמח לבן (אפשר לשלב חצי כמות קמח כוסמין מלא)

כפית (5 ג’) שמרים יבשים

חצי כוס (120 מ”ל) מים חמימים

4 כפות שמן זית

כפית שטוחה מלח

*למריחה על הבצק: 2 כפות שמן זית + 2 שיני שום כתושות

*לפיזור מעל הבצק:

כוס גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת

¾ כוס גבינה בולגרית מפוררת

¾ כוס גבינת פרמזן מפוררת

כפית שטוחה כוסברה/פטרוזיליה מיובשת

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מערבבים בקערה את הקמח עם השמרים. מוסיפים מים ומערבבים כדקה. מוסיפים שמן ומלח ולשים את הבצק במשך כ-5 דקות לפחות, עד לקבלת בצק אחיד, מעט דביק אך נוח לעבודה (מומלץ להשתמש במיקסר עם וו לישה). אם הבצק דביק- להוסיף עוד קמח. אם הבצק יבש- להוסיף עוד קצת מים.

-משמנים קלות קערה גדולה, מניחים את הבצק ומכסים במגבת. מניחים במקום חמים ומתפיחים במשך כשעה (הבצק אמור לתפוח מעט).

-מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים. פורשים נייר אפיה על משטח עבודה ומרדדים עליו את הבצק לעיגול דק בקוטר של כ-26 ס”מ. כל עיגול מברישים בכף שמן זית ושן שום כתושה. מפזרים מעל כל עיגול מחצית מכמות הגבינות וכחצי כפית שטוחה כוסברה או פטרוזיליה מיובשת.

-מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות (יש לחמם את התנור כ-7 דקות לפני) ומניחים את התבנית על הרשת הנמוכה ביותר (שלב 1 מלמטה). אופים במשך 15 דקות עד להזהבה. חוזרים על הפעולה עם הפיצה השניה.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

מתכון לפיצה דקה

ראו גם
שעועית ירוקה וברוקולישעועית ירוקה וברוקולי
שיפודי הודו בתנור שיפודי הודו בתנור
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
אסנת (19:12 13.04.2024)

היה כיף וקל להכין. ואיזה ריח בבית ממש טעים…תודה רבה!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:20 13.04.2024)

תודה לך שחזרת לשתף❤️

avatar
רותי (10:02 23.12.2023)

הי בקר טוב הפיצה מעולה מעולה.שאלת האם אני יכולה להכין א הבצק לשטח למרוח שום ושמן זית ולהקפיא ולפני האפיה להפשיר ולשים גבינה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:48 23.12.2023)

כן:)

avatar
רותי (08:16 8.12.2023)

הפיצה מעולה לדעתי טעימה יותר מאשר עם רוטב עגבניות

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:31 8.12.2023)

תודה רותי🙂

avatar
הדס (23:49 18.09.2023)

היי ערב טוב .
הפיצה יצא פצצההה טעימה מאוד.
השתמשתי במתכון של פיצה לסוגי פיצות שונות…..
ממש מוצלח חחח.
תמשיכי להפציץ לנו מתכונים טובים כאלה..,..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:15 19.09.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
אנה (09:17 4.08.2023)

שלום אפרת,
האם אפשר להוסיף לפיצה זו רוטב ותוספות כמו לפיצה הרגילה שלך?
אם כן באיזה שלב האפייה להוסיף? בכמה מעלות לאפות ובאיזה מקום בתנור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:34 4.08.2023)

היי
אפשר, ניתן להוסיף לפני האפייה. לאפות במרכז התנור על 190 מעלות.

avatar
אתי (18:52 29.05.2023)

הי אפרת תודה על המתכונים הקלים והטעימים ועל התשובות הנדיבות.
האם חייבים חמאת עיזים על הבצק אפשר חמאה אחרת? או לוותר בכלל
100 גרם פטה עיזים מספיק לתת טעם?
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:53 29.05.2023)

היי
תודה לך על המילים הטובות(:
אפשר להשתמש בחמאה רגילה.
100 גרם גבינה לא תספיק לפיצה בנדיבות, יהיה מעט יחסית.

avatar
ר (08:14 1.01.2023)

הכנתי ויצא ממש טעים,
היה לי רק צהובה אז עשיתי עם רוטב פיצה וזיתים ויצא טעיםםםם
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:14 1.01.2023)

שמחה שיצא מוצלח ושאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף😊

avatar
אדל (09:15 13.11.2022)

היי אפרת, נראה פצצה! יש לי רק גבינה צהובה זה בסדר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:48 13.11.2022)

היי,
שמחה שאהבת את המתכון!
אפשר לשים רק גבינה צהובה.

avatar
נופר (19:38 5.11.2022)

אם אין מיקסר ולשים ביד זה יוצא אותו הדבר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:13 5.11.2022)

היי,
אם מקפידים על לישה טובה ומספיקה- אמור לצאת טוב גם ידנית(:

avatar
אמילי (15:11 3.08.2022)

היי אין על האתר הזה בעולם
האם מקפיאים לפני ההתפחה או אחרי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:48 3.08.2022)

היי,
איזה כיף שאת נהנית מהאתר(:
אפשר להקפיא לפני ההתפחה.

avatar
שרית (11:04 31.07.2022)

הכנתי את המתכון ופשוט יצא מושלם לא הפסיקו לאכול!! תודה רבה:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:32 31.07.2022)

שמחה שאהבתם את המתכון ושיצא מוצלח! תודה שחזרת לשתף❤

avatar
הודיה (00:58 26.04.2022)

יש לי 3 חבילות בולגרית עיזים שעובר להם מחר התאריך
רוצה להכין איתם משו
נראלך זה מתאים למתכון הזה?
ואם נראלך שיתאים רק בולגרית בלי שאר הגבינות
או להוסיף גם את הגבבינה הצהובה?
או שיש לך מתכון אחר להמליץ לי
תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (06:05 26.04.2022)

היי,
אם אתם אוהבים בולגרית עיזים אפשר בהחלט להשתמש בה לפיצה. בכל מקרה כדאי לשים גבינה צהובה אחרת זה יצא פחות מוצלח.

avatar
ברכה כהן (09:10 3.03.2022)

אפרת יקרה!
תודה רבה על האתר הנפלא!
אנחנו רוצים לאכול פיצה במוצאי שבת, ואין מספיק זמן להכין אותה אחרי צאת השבת. יש אפשרות להכין את הבצק היום (חמישי) או מחר ולאפות רק במוצ”ש?
וגם – האם המתכון הזה מתאים גם אם שמים על הבצק רוטב פיצה וגבינה צהובה? פשוט זה מתכון לכמות קטנה, וזה מה שאני צריכה הפעם.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:08 3.03.2022)

היי ברכה,
שמחה שאתם נהנים מהאתר!
אפשר להכין את הבצק היום או מחר ולשמור אותו במקפיא עטוף בניילון נצמד.
בהוצאה מהמקפיא יש לתת לבצק להפשיר כשעה- שעתיים ואז להתפיח במקום חמים למשך כשעה, הבצק אמור לתפוח מעט.
המתכון מתאים גם עם רוטב פיצה.

avatar
אירית (18:33 31.01.2022)

היי,
אין לי מיקסר עם וו לישה,
יש מעבד מזון,
אפשר להשתמש בו להכנת הבצק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:19 31.01.2022)

היי,
אם מדובר במעבד מזון עם וו לישה- אפשר להכין איתו, אבל אם המעבד מזון עם להב סטנדרטי הוא לא מתאים ללישה.
את יכולה ללוש ידנית, הלישה תיקח עד 10 דקות.

avatar
פיש (10:31 25.12.2021)

תודה על המתכון הנהדר. הכמויות בו מספיקות לכמות של 2 פיצות שלא כמו המתכונים האחרים עם ה-500 גרם קמח וזה נפלא למי שלא אוהב להכין הרבה בצק ולאחסן.הכנתי אותו פעמיים והבצק יוצא נהדר וקריספי. אני רק רוצה לציין שאני מכין את הבצק במעבד מזון נינג’ה, וצריך להוסיף עוד כ-30 מ”ל מים, כי אחרת הבצק יוצא יבש מדי.שמתי לב שיחס המים ברוב מתכוני הפיצה הוא 0.6 יחידות מים ליחידת בצק אחת, אז כנראה שלמרות שמוסיפים כ-40 גרם שמן (4 כפות), יש צורך במקרה שלי ביותר מים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:57 25.12.2021)

איזה כיף שאהבתם את המתכון! תודה על השיתוף(:

avatar
מיה (20:04 18.12.2021)

נראה מדהים!

מתכון לפיצה דקה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:39 18.12.2021)

איזה כיף שיצא מוצלח! נראה מעולה וטעים❤

avatar
אביגיל (18:58 9.11.2021)

על איזה מצב לשים את התנור?
טורבו עליון / תחתון בישול או שניהם? ניסיתי כמה מהמצבים וזה לא תמיד עבד יפה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:49 9.11.2021)

היי אביגיל,
מומלץ לאפות על מצב חום עליון ותחתון.

avatar
שושי (01:56 26.10.2021)

הכנתי ויצא מושלם!!
תודה רבה!

מתכון לפיצה דקה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (02:08 26.10.2021)

נראה מעולה! שמחה מאד שאהבת את המתכון ותודה על השיתוף❤

avatar
המושלמות של העולם (13:38 13.11.2021)

נראה מושששששש

avatar
ידידיה (18:46 22.08.2021)

האם חייבים להתפיח שעה? או שאפשר פחות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:36 22.08.2021)

היי ידידיה,
רצוי להתפיח לפחות שעה על מנת שהמרקם יהיה כמו שצריך(:

avatar
ידידיה (13:54 9.09.2021)

תודה רבה! יצא טעים ממש!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:00 9.09.2021)

איזה כיף לשמוע(:

avatar
נהוראי (17:31 18.07.2021)

מה הכמויות במתכון אם אני רוצה לעשות קילו קמח?
תודה מראש(:

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:03 18.07.2021)

היי נהוראי,
הנה הכמויות לקילו:
קילו קמח רגיל או קמח לחם או קמח פיצה
2 כפות מלאות (25 ג’) שמרים יבשים
4 כפות (55 ג’) סוכר
כוס + 3/4 כוס (430 מ”ל) מים חמימים
בין שליש לחצי כוס (110 מ”ל) חלב
7 כפות (70 מ”ל) שמן זית
2 כפיות ורבע (14 ג’) מלח
בהצלחה!

avatar
נהוראי חברוני (12:41 19.07.2021)

תודה יצא מושששש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:19 19.07.2021)

שמחה ממש לשמוע🙂

avatar
ורד (14:12 23.06.2021)

מתכון מעולה
בצק ממש נוח (השתמשתי בכוסמין 70%)

מתכון לפיצה דקה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:57 23.06.2021)

וואו נראה מעולה! שמחה שיצא מוצלח😊

avatar
נהוראי חברוני (17:36 1.06.2021)

היי זה שוב נהוראי(: נראה מדהים אני ניראלי מכין איך אני עושה צורת עיגול? אשמח לתשובה מהירה כי אני מתחיל להכין את הבצק… תודה מראש!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:02 1.06.2021)

אפשר לרדד לעיגול עם מערוך או לשטח עם הידיים לעיגול דק😊

avatar
נהוראי חברוני (19:45 1.06.2021)

תודה יצא פגזזזז

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:57 1.06.2021)

שמחה מאד לשמוע!

avatar
אדירה (16:47 13.05.2021)

הי,
קודם רוצה להגיד שהמתכונים שלך מעולים אחד אחד!!! האתר שלך מהמם ואני משתמשת בו המון.
ושאלתי היא, יש לך מתכון לרוטב להגשה לצד הפיצה כמו אלף האיים וכד’?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:16 13.05.2021)

היי,
איזה כיף שאת נהנית מהאתר😊
מצרפת מתכון לרוטב פסטו ולסלסה.
אין כרגע מתכון לאלף האיים, אבל אני יכולה לכתוב לך כאן:
תערבבי חצי כוס מיונז עם 2 כפות גדושות רסק עגבניות/קטשופ ומעט מיץ לימון. תוסיפי מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

avatar
נוי (19:33 22.04.2021)

איזה כיף! כמה פשוט ככה טעים 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:23 22.04.2021)

שמחה שאהבת😊

avatar
חיים (07:33 9.12.2020)

בוקר טוב אפרת
כשאני עושה פיצה לפי אחד המתכונים שלך אז כתוב לאפות את הבצק בנפרד ואז להוציא בזמן שהתנור דלוק להוסיף תוספות ואז להחזיר לתנור לעוד כ7 דקות אפשר בזמן אפיית הבצק לפני הוספת התוספות לשים על המדף השלישי או להקפיד לשים על המדף הראשון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:50 9.12.2020)

היי חיים, הכוונה לחמם את התנור כ-7 דק’ לפני,
והכוונה היא להקפיד להניח את התבנית במגש הראשון מלמטה ( אני מניחה שאתה מתכוון לשלישי ).

avatar
רותי (22:26 8.12.2020)

שלום אפרת תודה על האתר המעולה (אצלנו במשפחה יודעים שכל המתכונים מעשר דקות) האם יש לך מתכון להכנת פיצה מכמות של קילו קמח? תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:40 8.12.2020)

היי רותי,תודה רבה לך!
כמויות לקילו:
קילו קמח רגיל או קמח לחם או קמח פיצה
2 כפות מלאות (25 ג’) שמרים יבשים
4 כפות (55 ג’) סוכר
כוס + 3/4 כוס (430 מ”ל) מים חמימים
בין שליש לחצי כוס (110 מ”ל) חלב
7 כפות (70 מ”ל) שמן זית
2 כפיות ורבע (14 ג’) מלח

avatar
אביב (22:09 8.12.2020)

עוד שאלה בקטנה זה מתכון בלי סוכר או דבש🤔

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:41 8.12.2020)

נכון מאוד 🙂

avatar
דבי (10:04 8.12.2020)

אפרת אמרת להניח על הרשת אבל אין לי רשת חלבית אז אם אאפה את הבצק ואוציא כדי להוסיף את הרסק והרכיבים או שאחמם את התבנית לבד ואז אשים את הבצק עם הרסק והרכיבים יתן אותו אפקט ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:33 8.12.2020)

היי דבי,
הכוונה להניח את התבנית על הרשת הנמוכה ביותר (לא את הבצק ישירות על הרשת).
את משתמשת בתבנית תנור רגילה? כזאת אפשר לשים בין השלבים בתנור? אם כן אפשר לשים את התבנית בשלב הנמוך ביותר (בלי רשת).

avatar
דבי (17:21 7.12.2020)

ערב טוב אפרת:)
את כוכבת על בתחום המתכונים מגיע לך אוסקר
רק שאלה בקטנה כתוב 2 כוסות(280)
זה 280X2 או 2X140?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:35 7.12.2020)

140X2 🙂
תודה רבה דבי, בהצלחה!

avatar
נעמה (00:04 3.12.2020)

יאואיויאואו יצא טעים ברמות!!!
אין אליך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:42 3.12.2020)

תודה נעמה 🙂
שמחה לקרוא שאהבת ❤️

avatar
מוריה (19:14 30.11.2020)

היי אפרת מחפשת מתכון של פיצה בלי התפחה של הבצק יש לך משו כזה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:25 30.11.2020)

היי מוריה 🙂
תוכלי להכין את המתכון פיצה ללא שמרים
פיצה דקה קריספית וללא התפחה.
בהצלחה🌸

avatar
Atzmona (14:10 21.11.2020)

מאוד נהנית להכין מתכונים מהאתר. הכל מוצלח וטעים.
במידה ואני מכינה את הבצק יום לפני ושומרת במקרר להכנה למחרת.
איך עובד ענין ההתפחה? להוציא מהמקרר ולהתפיח לשעה כמו שכתוב במתכון?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:36 21.11.2020)

אפשר להכין יום לפני ולשמור את הבצק במקרר עטוף בניילון נצמד עד הבוקר.
אם רוצים ליותר זמן אפשר להקפיא.
בהוצאה מהמקרר תתפיחי במקום חמים למשך שעה, אולי קצת יותר.. הבצק אמור לתפוח מעט
שבוע טוב 🙂

avatar
רותם (08:45 29.09.2020)

בוקר טוב אפרת😊
אין לי רשת חלבית..
זה בסדר לאפות על תבנית?
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:14 29.09.2020)

כן 🙂

avatar
רותם (18:38 11.10.2020)

תודה רבה!!! אפרת, רציתי להגיד שכל המתכונים שלך מעולים אחד אחד!!! באמת אינכמוךך😘😘

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:39 11.10.2020)

❤️

avatar
לימור (15:17 30.08.2020)

יצאה פיצה מושלמת! תודה רבה אפרת! כל מתכון שלך יוצא נהדר!

מתכון לפיצה דקה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:35 30.08.2020)

נראה מעולה 😍
תודה לימור

avatar
דורין (17:52 26.08.2020)

הכנו את הפיצה כבר פעמיים ויצא מושלם
חילקנו את הכמות בצק ל2 פיצות והוספנו גם שומשום בקצוות שממש משדרג😍

מתכון לפיצה דקה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:02 27.08.2020)

מהמם 😍
תודה דורין

avatar
מירי (09:27 26.06.2020)

אפשר להכין פיצה אחת בתבנית של תנור במקום שתי פיצות עגולות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:02 26.06.2020)

אני חושבת שכן.

avatar
גילה (18:06 21.05.2020)

הי אפרת, תוכלי בבקשה לכתוב כמה כפות שמרים טריים עלי להשתמש ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:02 21.05.2020)

12 גרם.
אם אלה שמרים טריים בגרגירים אז בערך כף אחת.

avatar
חן (12:44 18.05.2020)

בצק ממש נוח והפיצה היתה טעימה מאוד לצערי הבת שלי לא אהבה.אפשר להפוך אותה לפיצה רגילה?עם רוטב עגבניות לפיצה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:13 18.05.2020)

כן בטח.

avatar
לילי (11:41 4.04.2020)

יצא בצק מצוין, תפח ממש יפה ונוח לעבודה 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:11 4.04.2020)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
דפנה (17:58 25.03.2020)

אפשר להשתמש בקמח תופח?
ואפשר להכין יום לפני ולקרר/להקפיא בלילה? כמה זמן הבצק יכול לחכות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:49 26.03.2020)

אפשר אבל עדיף קמח רגיל אם רוצים שהתחתית תהיה דקה.
בכל מקרה יש לשים שמרים.
אפשר להכין יום לפני ולשמור את הבצק במקרר עטוף בניילון נצמד עד הבוקר.
אם רוצים ליותר זמן אפשר להקפיא.

avatar
Keren (01:14 24.03.2020)

יצא פשוט מושלם! אחלה בצק לעבוד איתו ❣️

מתכון לפיצה דקה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:13 24.03.2020)

ואו מושלם! 😍
תודה קרן

avatar
מעריצה של האתר (20:41 10.01.2020)

יצא מדהים!
הבת שלי הגיע לאתר המופלא הזה כשחיפשה פעם רוטב לפיצה ומאז כל יום אנו משתמשים באתר כדי להכין ארוחות.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:18 11.01.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ❤️

avatar
צביה (21:47 14.12.2019)

אפשר להשתמש רק בקמח כוסמין מלא כלומר ללא קמח לבן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:09 14.12.2019)

כן אפשר. התחתית תצא פשוט במרקם קצת יותר דחוס.

avatar
הדר (18:05 17.11.2019)

האם אפשר להשתמש בקמח טף?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:51 17.11.2019)

לא יודעת, לא ניסיתי.

avatar
לאה אלכביר (15:32 3.10.2019)

היי חברה קנתה לי מיקסר טוב פעם ראשונה שרוצה להשתמש בוו לישה .
איך עובדים עם זה? נניח כתוב המתכון לשים את החומרים וללוש חמש דק’ אז עם הוו לישה זה גם כמעט אותו הדבר??
(כתוב לי בהוראות לעשות על מצב 2)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:07 3.10.2019)

כן. יש לשים את החומרים בקערה ולהפעיל את המיקסר עם וו הלישה.

avatar
צפורה (16:21 3.09.2019)

ראשית תודה על המתכונים הנפלאים: ענית בשאלה קודמת ששכחת סוכר ברשימת המרכיבים ושתקנת, אך אינני רואה את התיקון, כמה סוכר לשים בבצק?תותה על הכל.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:36 3.09.2019)

אין צורך בסוכר. התיקון היה שמחקתי את זה מאופן ההכנה 🙂

avatar
מיכל (20:58 29.08.2019)

בשביל להקל עלי ולקצר תהליכים יש אולי בצק מוכן שאפשר להשתמש בו? אם כן איזה? כמה זמן מראש להוציא אותו? צריך לרדד אותו? באיזה חום וכמה זמן אופים? עוד משהו שאני צריכה לדעת?

האם ניתן להשתמש ברוטב פיצה או שעדיף שלא? אם כן כמה למרוח? האם משהו משתנה בעקבות זה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:56 30.08.2019)

הבצק די פשוט להכנה אבל אם את רוצה להשתמש בבצק מוכן אפשר לקנות בצק שמרים מוכן. בדר”כ רשום על האריזה איך להשתמש בבצק.
אפשר להוסיף רוטב פיצה (כ 3-4 כפות). אין שינוי.

avatar
עמוס (15:57 29.08.2019)

אין סוכר ברשימת המצרכים.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:30 29.08.2019)

היתה טעות. תיקנתי תודה 🙂

לקריאת כל התגובות