מצרכים להכנת פיצות אישיות
מצרכים
- 500 גרם קמח לבן או קמח ללחם (3.5 כוסות)
- כף (10 גרם) שמרים יבשים
- 2 כפות (25 גרם) סוכר
- 2 כוסות (480 מ”ל) מים חמימים
- רבע כוס (60 מ”ל) שמן
- כפית גדושה מלח
- *רוטב פיצה, גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת וזיתים.
איך מכינים פיצות אישיות?
- מערבבים בקערה (בעזרת כף) את הקמח עם השמרים והסוכר. מוסיפים מים ומערבבים במשך כדקה. מוסיפים שמן ומלח ומערבבים במשך כ-2 דקות (אמורה להתקבל תערובת בצקית רכה ודביקה).
- מכסים את הקערה במגבת ומניחים בצד להתפחה במשך 30 דקות. מערבבים עם כף ומכסים שוב למשך 10 דקות.
- בינתיים מחממים תנור מראש ל-190 מעלות.
- מרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה ומשמנים את הנייר. בעזרת כף משומנת יוצקים עיגולים לתבנית במרווחים אחד מהשני (כל עיגול בכמות של כף וחצי גדושות). משמנים את כף היד ומשטחים מעט כל עיגול.
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך 12 דקות.
הפעל טיימר (12 דק’)+טיימר פועל
- מוציאים מהתנור ומורחים רוטב פיצה ומפזרים גבינה צהובה וזיתים.
- מחזירים לתנור החם, והפעם מניחים את התבנית על רשת התנור התחתונה. אופים במשך כ-20 דקות.
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
640 תגובות
כניסה
640 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

