שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15 דקות

מס’ מנות: 5-6 יחידות

סוג: חלבי/ פרווה

תבנית שקעים/ מאפינס מסיליקון

מצרכים:

לתחתית:

ביצה

כף סוכר

1/4 + 1 כוסות קוקוס (112 ג’)

למילוי:

חצי מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית (125 מ”ל)

חבילת שוקולד מריר (100 גרם)




אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות.

הכנת התחתית (הבסיס): מערבבים בעזרת כף את הביצה, הסוכר והקוקוס עד לתערובת אחידה. משמנים היטב תבנית שקעים ויוצקים לתבנית. מהדקים היטב את התערובת לתחתית ולדפנות השקעים עד לקבלת צורה של קערית.  מכניסים לאמצע התנור ואופים במשך כ-15 דקות עד להזהבה קלה. מוציאים ומצננים.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

הכנת המילוי:  שופכים את השמנת לקערת זכוכית ומחממים מספק שניות במיקרוגל. מוציאים ומניחים בפנים את קוביות השוקולד המריר. מערבבים עד שהשוקולד מומס לגמרי ומתקבלת תערובת חלקה. יוצקים את תערובת השוקולד לכל אחת מקערות הקוקוס. מאחסנים במקרר 3 שעות לפחות לפני ההגשה.

 

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
כדורי שוקולד פצפוצי אורזכדורי שוקולד פצפוצי אורז
קינוח קצפת קינוח קצפת
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
אוסנת (20:28 23.09.2024)

נראה נפלא!
תודה על השיתוף
במידה ואני רוצה קצת לעדן את טעם הקוקוס , האם אפשר להחליף חלק עם קמח שקדים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:16 24.09.2024)

נראה לי שכן:)

avatar
אוסנת (14:40 24.09.2024)

תודב רבה

avatar
ש (14:22 3.08.2023)

יש דרך לעשות את זה בלי מיקרוגל? אין לי מיקרוגל… אשמח לתשובה בהקדם…
תודה רבה לך, תמיד כשבא לי להכין משהו טעים אני הולכת לאתר שלך… אף פעם לא התאכזבתי…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:39 3.08.2023)

אפשר להמיס באש הכי נמוכה על הגז.
שמחה שאת נהנית מהמתכונים❤️

avatar
itzik30 (10:14 16.03.2023)

תודה על המתכון, האם צריך לשים את הקוקוס ישירות בתבנית שקעים או על נייר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:54 16.03.2023)

היי,
לא צריך לשים נייר, אפשר לשים ישירות בתבנית.

avatar
שרה (20:20 6.10.2022)

היי אפרת,
האם אפשר להקפיא את הדבר הטעים הזה😉
כמה זמן כדאי להוציא לפני ההגשה?
תודה אהובה על הסבלנות שלך לכולנו💕

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:18 6.10.2022)

היי שרה,
אפשר להקפיא אך המרקם עשוי להשתנות מעט.
כדאי להוציא כמה שעות לפני ההגשה.
תודה על המילים הטובות❤

avatar
אורטל (11:48 8.04.2022)

המתכון הכי קל וכיף שיש. רצה עליו כבר שנים לימי הולדת כי זה פשוט טעים ברמותתתת ונראה ליגה אחרת.
אני תמיד מכפילה כמויות ועושה פאי ענק, מתחת לבסיס אני שמה נייר אפיה כדי שאצליח להרים אותו בשלמות. בקצוות אני מכווצת עם היד שיהיה עגול ויפה.
עכשיו כשאני טבעונית החלפתי 2 ביצים בחצי כוס רסק תפוחים (ושמנת צמחית כמובן)

פאי קוקוס ושוקולד
avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:06 8.04.2022)

איזה כיף שאהבת את המתכון והצלחת לטבען אותו(:
הפאי נראה פשוט מושלם! תודה על השיתוף🌺

avatar
גל (13:44 14.04.2022)

נראה מדהים כל הכבוד

avatar
גל (17:25 6.04.2022)

היי אפרת. ברצוני להכין מתכון זה לליל הסדר.
כמה שאלות:
1. איך אפשר למנוע מהתחתית להשבר כאשר מוציאים אותה מהתבנית?
2. מה העובי המומלץ לתחתית?
3. לשפוך את המילוי כשהתחתית מחוץ לתבנית או מחוצה לה?
4. תבנית סיליקון עם צורות (פרח) יכולה להתאים או מומלץ משטח חלק?
תודה מראש🙏

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:34 6.04.2022)

היי,
1. היות והתחתית מורכבת מקוקוס היא מאד עדינה וקשה להימנע משבירתה אם מוציאים מהתבנית. אם בכל זאת מעוניינים להוציא מהתבנית חשוב להדק היטב ולדחוס את התערובת לתבנית על מנת שתצא כמה שיותר יציבה.
2. התחתיות דקות יחסית- מעריכה שהעובי הוא כחצי ס”מ או קצת יותר.
3. אם משאירים את הקינוח בתבנית- לשפוך כשהתחתית בתבנית, ולהיפך(:
4. מומלץ להשתמש בתבנית חלקה כדי שהפאי יצא יציב יותר.
בהצלחה!

avatar
גל (09:18 7.04.2022)

תודה רבה🙏

avatar
גל (13:48 14.04.2022)

היו לי המון חששות לגבי תחתית הקוקוס, וזה המתכון שהלך לי הכי “חלק”!😀 מוכרחה לשתף תמונה (לפני שהשוקולד התקשה במקרר)

פאי קוקוס ושוקולד
avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:20 14.04.2022)

מקסים! איזה כיף שיצא מוצלח🌺

avatar
גל (05:12 17.04.2022)

שמחה לעדכן שזה לא רק נראה יפיפיה אלא גם טעים בטירוף.
מומלץ מאד לכל ימות השנה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:56 17.04.2022)

שמחה שיצא מוצלח! תודה על השיתוף וחג שמח🌺

avatar
מור (19:00 15.02.2022)

שלום אפרת אפשר מתכון לתבנית פאי 24?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:51 15.02.2022)

היי,
לתבנית 24 יש להכפיל כמויות פי 4(:

avatar
מור (20:05 15.02.2022)

את יכולה בבקשה לרשום לי כמויות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:46 15.02.2022)

לתחתית:
4 ביצים
4 כפות סוכר
5 כוסות קוקוס
למילוי:
2 מיכלים שמנת מתוקה
4 חבילות שוקולד מריר

avatar
ענת (14:43 10.08.2021)

היי
אין לי תבנית סיליקון
עם מאפינס לא ילך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:09 10.08.2021)

היי,
אפשר להכין כפאי אישי בתבניות מאפינס. יש לשמן לפני כן.

avatar
טל (10:26 19.04.2021)

האם הכוונה לשמנת להקצפה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:45 19.04.2021)

היי טל,
כן, שמנת להקצפה (32%/38%)😊

avatar
טל מועלם (22:53 31.10.2020)

ניתן להישתמש בממרח אחר במיקום השוקולד? או אפילו להכין עם אבקת קינמון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:03 1.11.2020)

היי טל, הייתי מציעה לך להשאר עם הגנאש שוקולד מכיוון שהוא מאוד טעים עם הקוקוס 🙂
ניתן להשתמש באיזה ממרח שתרצי יקירה
למשל במידה ותרצי שוקולד לבן-
אפשר להמיס 100 גרם שוקולד לבן + 4 כפות שמנת.

——

מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-
https://10dakot-shop.co.il/

avatar
טל מועלם (17:38 11.11.2020)

תודה רבה!, האם אחרי שאני מוציא מהמקרר השוקולד אמור לחזור למצבוא לפני שהמסתי כלומר מוצק?, אם כן אם אני מישתמשת למשל במימרח חלב ( של השחר עולה) אני צריכה להכניס למקפיא לזמן מסויים כדי להקשות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:07 12.11.2020)

ממרח לא מתקשה לגמרי בקירור אבל הוא נעשה סמיך/מוצק יותר.
אין צורך להקפיא.

avatar
טל מועלם (10:53 12.11.2020)

מה הכמות שצריך להשתמש בממרח?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:32 13.11.2020)

בערך כף מלאה בכל יחידה (איך צורך להמיס עם שמנת).

avatar
ענבל (19:43 21.07.2020)

היי אפרת, תודה על המתכון. כבר הכנתי בכמה וראציות ותמיד מוצלח.

הייתי רוצה לנסות להכין עם שוקולד לבן.
מה לשנות בכמויות?

תודה ❤️

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:01 22.07.2020)

היי ענבל,
אם זה שוקולד חלב רצוי להמיס עם 4-5 כפות שמנת.

avatar
ענבל (19:38 25.07.2020)

היי, שבוע טוב! דווקא בא לי עם שוקולד לבן (חלבי) לא שוקולד חלב.איך כדאי להכין?

תודה 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:59 25.07.2020)

שבוע טוב!
אוי סליחה, שאלת על שוקולד לבן והשבתי על שוקולד חלב.
אפשר להמיס 100 גרם שוקולד לבן + 4 כפות שמנת.

avatar
מירה (15:01 4.10.2020)

פשוט קל מושלם ולגמרי גונב את ההצגה, כולם אהבו וביקשו עוד. מומלץ בחום

פאי קוקוס ושוקולד
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:12 4.10.2020)

מהמם 😍
תודה מירה

avatar
דניאלה (23:22 29.04.2020)

שלום לך האישה הכי מפורסמת שאני מכירה!
אני חוזרת לקינוח הזה-
שהכנתי לבריתה של הבת שלי לפני שלוש שנים!
מהאתר שלך כמובן, ונזכרת שאין איש שלא שאל אותי מאיפה הזמנתי
את הקינוח הזה, כל הקייטרינג כאילו לא היה וכולם התעניינו בצלוחיות
קוקוס שוקולד המפתיעות האלה,
קל להכנה הצלחה מסחררת תמידדד ,תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:16 30.04.2020)

איזה כיף לשמוע!
תודה דניאלה יקרה ❤️

avatar
גל (12:16 4.03.2020)

שלום אפרת,
אם אני משתמשת בשוקולד חלב או שוקולד לבן כמות השמנת משתנה?
איזה תחליף ביצה יתאים כאן יותר רסק תפוחים או טחינה?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:22 4.03.2020)

אם זה שוקולד חלב רצוי להמיס עם 5 כפות שמנת.
אם זה שוקולד לבן רצוי להמיס עם 3 כפות שמנת.
לגבי תחליף ביצה, לא ניסיתי. אני דווקא אולי הייתי מנסה להחליף את הביצה ב-2 כפות דבש או מייפל ומוותרת על הסוכר. אם התערובת קצת יבשה אז אפשר להוסיף כמה כפות שמנת.

avatar
אוסנת (15:59 15.04.2019)

הטארטים האלו מצויינים ותודה! האם לדעתך אפשר להשתמש בבצק הקוקוס הזה גם לטארט אפוי? כלומר לאפות אותם עם מלית אחרת לאפיה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:57 15.04.2019)

כן, אפשר בהחלט.

avatar
סתו (12:29 15.04.2019)

היי אפשר לשים מוס חלבה בפנים? (אחרי האפיה?)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:49 15.04.2019)

כן ולשמור במקרר.

avatar
יפעת (22:49 27.01.2019)

היי אם אני מכפילה את הכמויות ב4, אז כמה זמן לאפות את ” הקעריות”?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:56 27.01.2019)

היי יפעת,
אם גודל הקעריות לא משתנה (גודל של תבנית מאפינס) אז גם זמן האפיה אינו משתנה.

avatar
תהילה (18:32 2.08.2018)

היי
אני מעונינת להכין את המתכון אבל בתבנית גדולה של עוגה האם זה אפשרי? ובמקום השמנת/קצפת אפשר קרם קוקוס?תודה רבה על המתכונים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:53 2.08.2018)

היי תהילה,
איזה סוג תבנית זו ומה קוטר שלה?
במקום שמנת אפשר לשים קרם קוקוס.

avatar
איריס (18:04 1.05.2018)

האם אפשר להכין לפיקניק (מכינה יום קודם)? יהיה כמה שעות ללא מקרר עד שיגיע שלב הקינוחים…
האם להקפיא לפני שיוצאים? האם לשמור בצידנית עם קרחומים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:08 1.05.2018)

היי איריס,
אפשר להעביר למקפיא כשעה לפני שיוצאים מהבית. בכל מקרה אני ממליצה לשמור בצידנית עם קרחונים.

avatar
יעל (17:40 30.03.2018)

יצא יפה ומרשים! חג שמח!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:01 30.03.2018)

שמחה לשמוע!
תודה יעל וחג שמח 🌷

avatar
פרי חמו (08:39 29.03.2018)

היי..אפשרי למלא בממרח תמרים במקום השוקולד? תודה…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:26 29.03.2018)

לדעתי זה ייצא “כבד” מידי מבחינת טעם.
חג שמח 🙂

avatar
אוסנת (12:18 28.03.2018)

תודה על המתכון. האם תחתית זו גם יכולה לשמש כתחתית לעוגת גבינה אפויה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:20 28.03.2018)

היי אוסנת,
לעוגת גבינה קרה ללא אפיה נראה לי שכן.
לעוגת גבינה אפויה, אין לי מושג. זה עניין של טעם.
חג שמח 🙂

avatar
יעל (08:37 26.03.2018)

בוקר טוב אפרת,
כמה שוקל הקוקוס במתכון? אני רוצה להכין כקינוח לליל הסדר ואצטרך להכפיל כמויות פי 4, אז אני צריכה לדעת כמה קוקוס לקנות בסופר. תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:06 26.03.2018)

היי יעל,
כוס קוקוס = 90 ג’.
אם את מכפילה כמויות ב-4 זה יוצא 5 כוסות קוקוס = 450 ג’.
חג שמח! 🙂

avatar
שירן (08:33 11.06.2017)

בוקר טוב אפרת.
אם אני משנה את התחתית לבסקוויטים מה הכמות ל5-6 יחידות כי נראה לי שהכמות שמצויינת בפאי שוקולד גדולה מידי.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:52 11.06.2017)

היי שירן,
הערכה גסה שזה יוצא כ 100 גרם ביסקוויטים מפוררים + 65 גרם חמאה מומסת.

avatar
שירן (20:33 20.06.2017)

ערב טוב.
ניסיתי לעשות עם הבסקוויטים יצא מאוד טעים אך מתפורר מאוד. לפעם הבאה להוסיף יותר חמאה ?היה נראה שחסר משהו שידבק את החתיכות.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:51 20.06.2017)

היי שירן,
פעם הבאה כדאי לפורר לפירורים כמה שיותר דקים ולהוסיף קצת יותר חמאה.

avatar
רעות (22:27 15.03.2017)

הי, אתר מקסים.
אפשר להכין במנג’טים? הבצק יציב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:31 15.03.2017)

היי רעות,
אלה צריכים להיות מנג’טים מקרטון קשיח (“קוקטים”). אם מדובר במנג’טים רגילים יש להניח אותם בתוך תבנית שקעים קשיחה (ממתכת או מסיליקון) כדי שיהיו יציבים.

avatar
מיכל (09:50 14.02.2017)

ראיתי שרשמת שאפשר להחליף ולעשות עם בחסקוויטים ואז אין צורך באפייה
בנוסף מה מבחינת המילוי? האם נשאר אותו דבר או שיש צורך לשנות בו משהו?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:29 14.02.2017)

היי מיכל,
אפשר להכין תחתית מביסקוויטים כמו במתכון הזה, באותן כמויות- פאי שוקולד.
מבחינת המילוי, אפשר להכין מילוי קרם כמו במתכון פאי שוקולד או להכין את המילוי במתכון הזה ואז לדעתי יהיה כדאי להכפיל את חומרי המילוי ב-2.
יום מקסים 🙂

avatar
מיכל (22:51 13.02.2017)

היי
רציתי לדעת אם יש אופציה לעשות עם ביסקוויטים
ואם כן איזה כמות?
תודה

avatar
נעמי (11:20 1.02.2016)

היי יש אפשרות לעשות את הפאי האישי עם קמח ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:27 1.02.2016)

היי נעמי,
אם רוצים להכין עם קמח יש צורך להכין בצק פריך: כוס קמח רגיל + 80 גרם חמאה/מרגרינה קרה חתוכה לקוביות + רבע כוס סוכר + 1-3 כפות מים קרים רק במידת הצורך.
אפשר לחסוך את העבודה ולהשתמש בבצק פריך מוכן קנוי (נמצא בכל סופר במחלקת הקפואים).
אפשר גם להכין את התחתית מביסקוויטים פתי בר כמו במתכון הזה- פאי שוקולד.
יום נפלא 🙂

avatar
עטר (05:03 13.12.2015)

היי, מה הכוונה בקוקוס? שבבי קוקוס? האם צריך לטחון אותם או משהו?
תודה! רק גיליתי את האתר שלך הרגע ויש לי חשק לרוץ למטבח ולנסות להכין הכל

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:01 13.12.2015)

היי עטר,
שמחה שגילית את האתר 🙂
הכוונה לקוקוס טחון.
שבוע נפלא!

avatar
יובל (16:06 28.06.2015)

היי, במה אני יכולה להחליף את הסוכר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:39 28.06.2015)

היי יובל,
אפשר לשים חצי כף אבקת סוכר או חצי כף דבש.

avatar
טל (02:08 10.04.2016)

את יכולה למצוא בכל סופר באזור של הסוכרזית;בקבוק שקוף עם פקק צהוב של סוכרזית בטעם סוכר. אני בקפה במקום כפית וחצי סוכר שמה 5 טיפות. כשבעצם צריך 12. זה מתוק ומרוכז ומתאים גם לעוגות. 🙂

avatar
אלישבע (15:22 3.06.2015)

צודקת. סליחה יקירתי.פשוט בכמה מתכונים לא היה וחבל … בכל מקרה מומלץ להכפיל אצלך כמויות… האתר הזה פשוט שובה לב ! כ”כ ביתי וחמים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:42 3.06.2015)

תודה אלישבע! כיף גדול לשמוע 🙂

avatar
אלישבע (15:12 2.06.2015)

נשמע ממש מעולה. חבל שאת לא כותבת כמויות.. זה חשוב . אשמח אם תצייני בכל במתכונים כמויות.
תודה. אין עלייך !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:12 2.06.2015)

היי אלישבע,
בדר”כ הכמויות מצוינות בסוגריים ליד המצרכים, למשל מתכון זה מספיק ל 5-6 יחידות.
יכול להיות שיש מתכונים בהם פספסתי, אשתדל לשים לב ולציין זאת 😉

avatar
Esra (17:29 24.04.2015)

שלום,
מאוד אהבתי את המתכון.תודה
אפשר למלא בקצפת או מוס ?
תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:03 24.04.2015)

היי,
אם אוהבים את השילוב של קוקוס וקצפת/מוס אז כן 🙂
שבת שלום

avatar
אמאשלדינו (11:18 19.04.2015)

הכנתי בתבניות מיני קאפקייק מסיליקון. יצא טעים ומרשים מאוד, ללא מאמץ. רוב תודות!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:55 19.04.2015)

מעולה!
תודה לך שחזרת לשתף 🙂

avatar
רותם (10:40 9.04.2015)

היי,
אין לי שמנת מתוקה או קצפת צמחית. האם ניתן להשתמש במקום בחלב סויה שהוא קצת מתקתק, הרי לא צריך להקציף. זה אפשרי?
תודה וחג שמח 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:15 9.04.2015)

היי רותם,
בשמנת/קצפת צמחית יש שומן שמתקשה בקור (זה מה שמקשה ומסמיך את מילוי השוקולד). אם תשתמשי בחלב סויה אני חוששת שהשוקולד ישאר נוזלי גם לאחר קירור.
חג שמח 🙂

avatar
אמאשלדינו (19:44 29.03.2015)

היי, נראה מעולה וקל. אני אחראית על הקינוחים, והיות והנסיעה לסדר במרחק שעה וחצי פלוס הכנתי בעיקר עוגיות יבשות. האם לדעתך הפאי ישרוד בצידנית? האם להביאו מורכב או להכניס את התחתיות לקופסה אטומה ואת הגנאש לצידנית ובמקום הסדר להרכיב? רוב תודות וחג שמח!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:16 29.03.2015)

היי,
הפאי אמור להחזיק כשעה וחצי בחוץ ועדיף להכין אותו לגמרי (אחרת הגנאש בנפרד יעשה סמיך ויהיה קשה לצקת אותו על שכבת הקוקוס).
מומלץ שתכיני את הפאי כמה שעות לפני שאת נוסעת כדי שיספיק להתייצב במקרר לפני הנסיעה.
כמובן שלאחר שאת מגיעה למקום תכניסי אותו למקרר. אני מאמינה שהוא יהיה במקרר לפחות כשעה לפני שתגישי אותו אז יהיה בסדר 🙂
שבוע נפלא וחג שמח!

avatar
נועה (12:57 1.11.2014)

אפשר להכין את זה גם בלי קוקוס ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:11 1.11.2014)

היי נועה,
לא הייתי ממליצה להכין בלי קוקוס.

avatar
Sabina-סבינה (20:14 31.10.2014)

האם אני יכולה לאפות את התחתית בתור עוגיות ?
ואיך בדיוק ?
תודה מראש ….

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:49 1.11.2014)

היי סבינה,
אני לא חושבת שיש בעיה להכין את המתכון הזה כעוגיות רק חשוב מאוד להדק ולדחוס היטב את תערובת העוגיות אחרת הן יתפרקו לאחר האפיה. לאחר האפיה אפשר להזליף עליהם מעט שוקולד מומס (במקרה הזה אני ממליצה לוותר על השמנת/קצפת ולהכין רק משוקולד מומס).
אם את רוצה להכין עוגיות קוקוס פשוטות את יכולה להכין את המתכון הזה:
https://www.10dakot.co.il/%D7%9B%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A7%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1/

avatar
Sabina (20:11 31.10.2014)

אין לי תבנית שקעים \ מאפינס . אני יכולה להכין את זה בתור עוגיות קטנות \ סוג של עוגיות
ואם כן אז יש המלצה לכך ?
תודה מראש …

avatar
לירי (06:59 31.10.2014)

אם אין לי קצפת צמחית יש אפשרות אחרת למילוי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:56 31.10.2014)

היי לירי,
לא הייתי ממליצה לוותר על מילוי הגנאש במקרה הזה וניתן להכין אותו רק עם קצפת צמחית..
שבת שלום 🙂

avatar
ספיר (09:46 10.10.2014)

יש אפשרות לעשות ללא הקוקוס ? או שזה מצריך משהו אחר כתחליף ?
ואיזו תבנית שקעים ? מה הקוטר לכל עוגה אישית זה צריך לצאת ?
תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:02 10.10.2014)

היי ספיר,
צריך לעשות תחתית מסוימת שעליה יהיה מונח מילוי השוקולד. לא ניסיתי להכין תחתית אחרת מלבד הקוקוס כך שאני לא יודעת לומר. אני מניחה שאפשר להכין עם ביסקוויטים מפוררים דק מעורבבים עם חמאה מומסת ואז לא יהיה צורך אפילו לאפות את זה (היחס הוא 100 גרם ביסקוויטים ל50 גרם חמאה).
קוטר השקעים: קוטר התחתית- 5 ס”מ וקוטר עליון- 7 ס”מ אבל זה לא חייב להיות מדויק.
שבת שלום 🙂

avatar
מורן (13:41 15.09.2014)

האם אפשר להכין מראש? איך לשמור? מקפיא? מקרר? כמה זמן אפשר לשמור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:51 15.09.2014)

הי מורן,
אפשר להכין מראש ולשמור במקרר עד 5 ימים בתוך קופסה סגורה.
אני מניחה שזה יכול להישמר בהקפאה עד 3 שבועות (קחי בחשבון שלעיתים המרקם יכול להשתנות מעט לאחר ההפשרה).
יום מקסים 🙂

avatar
שיר (19:13 11.08.2014)

יש אפשרות לעשות את התחתית עם אגוזי מלך מרוסקים או משהו אחר כתחליף לקוקוס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:30 11.08.2014)

הי שיר,
לא ניסיתי אבל יכול להיות שאפשר להשתמש באגוזי מלך בתנאי שהם טחונים ממש לאבקה.
אם תנסי אשמח לשמוע עדכון 🙂

avatar
אביטל (10:19 1.11.2017)

היי שיר,
חושבת לעשות את המתכון ולהחליף את הקוקוס בשקדים טחונים. האם ניסית עם אגוזי המלך? איך יצא?
אשמח לשמוע.
תודה

avatar
נעה (12:22 8.07.2014)

אוקיי תודה רבה

avatar
נעה (12:08 8.07.2014)

אין לי תבנית שקעים\מאפינס. יש אולי דרך אחרת שאוכל להכין את זה? תודה [=

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:20 8.07.2014)

הי נועה,
את יכולה להכין את זה בתבנית עגולה קטנה בקוטר 16 כפאי אחד שלם במקום מנות אישיות.
אם אין לך תבנית כזאת, אפשר להכפיל כמויות ולהכין בתבנית בקוטר 20.
אם זאת לא תבנית מסיליקון חשוב לשמן היטב את התבנית לפני שמהדקים את תחתית הקוקוס.
יום נפלא!

לקריאת כל התגובות