שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15 דקות

מס’ מנות: 5-6 יחידות

סוג: חלבי/ פרווה

תבנית שקעים/ מאפינס מסיליקון

מצרכים:

לתחתית:

ביצה

כף סוכר

1/4 + 1 כוסות קוקוס (112 ג’)

למילוי:

חצי מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית (125 מ”ל)

חבילת שוקולד מריר (100 גרם)

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות.

הכנת התחתית (הבסיס): מערבבים בעזרת כף את הביצה, הסוכר והקוקוס עד לתערובת אחידה. משמנים היטב תבנית שקעים ויוצקים לתבנית. מהדקים היטב את התערובת לתחתית ולדפנות השקעים עד לקבלת צורה של קערית.  מכניסים לאמצע התנור ואופים במשך כ-15 דקות עד להזהבה קלה. מוציאים ומצננים.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

הכנת המילוי:  שופכים את השמנת לקערת זכוכית ומחממים מספק שניות במיקרוגל. מוציאים ומניחים בפנים את קוביות השוקולד המריר. מערבבים עד שהשוקולד מומס לגמרי ומתקבלת תערובת חלקה. יוצקים את תערובת השוקולד לכל אחת מקערות הקוקוס. מאחסנים במקרר 3 שעות לפחות לפני ההגשה.

 

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
כדורי שוקולד פצפוצי אורז
קינוח קצפת

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
ענת (14:43 10.08.2021)

היי
אין לי תבנית סיליקון
עם מאפינס לא ילך?

מתכונים ב-10 דקות (15:09 10.08.2021)

היי,
אפשר להכין כפאי אישי בתבניות מאפינס. יש לשמן לפני כן.

טל (10:26 19.04.2021)

האם הכוונה לשמנת להקצפה?

מתכונים ב-10 דקות (10:45 19.04.2021)

היי טל,
כן, שמנת להקצפה (32%/38%)😊

טל מועלם (22:53 31.10.2020)

ניתן להישתמש בממרח אחר במיקום השוקולד? או אפילו להכין עם אבקת קינמון?

מתכונים ב-10 דקות (12:03 1.11.2020)

היי טל, הייתי מציעה לך להשאר עם הגנאש שוקולד מכיוון שהוא מאוד טעים עם הקוקוס 🙂
ניתן להשתמש באיזה ממרח שתרצי יקירה
למשל במידה ותרצי שוקולד לבן-
אפשר להמיס 100 גרם שוקולד לבן + 4 כפות שמנת.

——

מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-
https://10dakot-shop.co.il/

טל מועלם (17:38 11.11.2020)

תודה רבה!, האם אחרי שאני מוציא מהמקרר השוקולד אמור לחזור למצבוא לפני שהמסתי כלומר מוצק?, אם כן אם אני מישתמשת למשל במימרח חלב ( של השחר עולה) אני צריכה להכניס למקפיא לזמן מסויים כדי להקשות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:07 12.11.2020)

ממרח לא מתקשה לגמרי בקירור אבל הוא נעשה סמיך/מוצק יותר.
אין צורך להקפיא.

טל מועלם (10:53 12.11.2020)

מה הכמות שצריך להשתמש בממרח?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:32 13.11.2020)

בערך כף מלאה בכל יחידה (איך צורך להמיס עם שמנת).

ענבל (19:43 21.07.2020)

היי אפרת, תודה על המתכון. כבר הכנתי בכמה וראציות ותמיד מוצלח.

הייתי רוצה לנסות להכין עם שוקולד לבן.
מה לשנות בכמויות?

תודה ❤️

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:01 22.07.2020)

היי ענבל,
אם זה שוקולד חלב רצוי להמיס עם 4-5 כפות שמנת.

ענבל (19:38 25.07.2020)

היי, שבוע טוב! דווקא בא לי עם שוקולד לבן (חלבי) לא שוקולד חלב.איך כדאי להכין?

תודה 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:59 25.07.2020)

שבוע טוב!
אוי סליחה, שאלת על שוקולד לבן והשבתי על שוקולד חלב.
אפשר להמיס 100 גרם שוקולד לבן + 4 כפות שמנת.

מירה (15:01 4.10.2020)

פשוט קל מושלם ולגמרי גונב את ההצגה, כולם אהבו וביקשו עוד. מומלץ בחום

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:12 4.10.2020)

מהמם 😍
תודה מירה

דניאלה (23:22 29.04.2020)

שלום לך האישה הכי מפורסמת שאני מכירה!
אני חוזרת לקינוח הזה-
שהכנתי לבריתה של הבת שלי לפני שלוש שנים!
מהאתר שלך כמובן, ונזכרת שאין איש שלא שאל אותי מאיפה הזמנתי
את הקינוח הזה, כל הקייטרינג כאילו לא היה וכולם התעניינו בצלוחיות
קוקוס שוקולד המפתיעות האלה,
קל להכנה הצלחה מסחררת תמידדד ,תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:16 30.04.2020)

איזה כיף לשמוע!
תודה דניאלה יקרה ❤️

גל (12:16 4.03.2020)

שלום אפרת,
אם אני משתמשת בשוקולד חלב או שוקולד לבן כמות השמנת משתנה?
איזה תחליף ביצה יתאים כאן יותר רסק תפוחים או טחינה?
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:22 4.03.2020)

אם זה שוקולד חלב רצוי להמיס עם 5 כפות שמנת.
אם זה שוקולד לבן רצוי להמיס עם 3 כפות שמנת.
לגבי תחליף ביצה, לא ניסיתי. אני דווקא אולי הייתי מנסה להחליף את הביצה ב-2 כפות דבש או מייפל ומוותרת על הסוכר. אם התערובת קצת יבשה אז אפשר להוסיף כמה כפות שמנת.

אוסנת (15:59 15.04.2019)

הטארטים האלו מצויינים ותודה! האם לדעתך אפשר להשתמש בבצק הקוקוס הזה גם לטארט אפוי? כלומר לאפות אותם עם מלית אחרת לאפיה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:57 15.04.2019)

כן, אפשר בהחלט.

סתו (12:29 15.04.2019)

היי אפשר לשים מוס חלבה בפנים? (אחרי האפיה?)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:49 15.04.2019)

כן ולשמור במקרר.

יפעת (22:49 27.01.2019)

היי אם אני מכפילה את הכמויות ב4, אז כמה זמן לאפות את ” הקעריות”?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:56 27.01.2019)

היי יפעת,
אם גודל הקעריות לא משתנה (גודל של תבנית מאפינס) אז גם זמן האפיה אינו משתנה.

תהילה (18:32 2.08.2018)

היי
אני מעונינת להכין את המתכון אבל בתבנית גדולה של עוגה האם זה אפשרי? ובמקום השמנת/קצפת אפשר קרם קוקוס?תודה רבה על המתכונים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:53 2.08.2018)

היי תהילה,
איזה סוג תבנית זו ומה קוטר שלה?
במקום שמנת אפשר לשים קרם קוקוס.

איריס (18:04 1.05.2018)

האם אפשר להכין לפיקניק (מכינה יום קודם)? יהיה כמה שעות ללא מקרר עד שיגיע שלב הקינוחים…
האם להקפיא לפני שיוצאים? האם לשמור בצידנית עם קרחומים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:08 1.05.2018)

היי איריס,
אפשר להעביר למקפיא כשעה לפני שיוצאים מהבית. בכל מקרה אני ממליצה לשמור בצידנית עם קרחונים.

יעל (17:40 30.03.2018)

יצא יפה ומרשים! חג שמח!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:01 30.03.2018)

שמחה לשמוע!
תודה יעל וחג שמח 🌷

פרי חמו (08:39 29.03.2018)

היי..אפשרי למלא בממרח תמרים במקום השוקולד? תודה…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:26 29.03.2018)

לדעתי זה ייצא “כבד” מידי מבחינת טעם.
חג שמח 🙂

אוסנת (12:18 28.03.2018)

תודה על המתכון. האם תחתית זו גם יכולה לשמש כתחתית לעוגת גבינה אפויה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:20 28.03.2018)

היי אוסנת,
לעוגת גבינה קרה ללא אפיה נראה לי שכן.
לעוגת גבינה אפויה, אין לי מושג. זה עניין של טעם.
חג שמח 🙂

יעל (08:37 26.03.2018)

בוקר טוב אפרת,
כמה שוקל הקוקוס במתכון? אני רוצה להכין כקינוח לליל הסדר ואצטרך להכפיל כמויות פי 4, אז אני צריכה לדעת כמה קוקוס לקנות בסופר. תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:06 26.03.2018)

היי יעל,
כוס קוקוס = 90 ג’.
אם את מכפילה כמויות ב-4 זה יוצא 5 כוסות קוקוס = 450 ג’.
חג שמח! 🙂

שירן (08:33 11.06.2017)

בוקר טוב אפרת.
אם אני משנה את התחתית לבסקוויטים מה הכמות ל5-6 יחידות כי נראה לי שהכמות שמצויינת בפאי שוקולד גדולה מידי.

מתכונים ב-10 דקות (17:52 11.06.2017)

היי שירן,
הערכה גסה שזה יוצא כ 100 גרם ביסקוויטים מפוררים + 65 גרם חמאה מומסת.

שירן (20:33 20.06.2017)

ערב טוב.
ניסיתי לעשות עם הבסקוויטים יצא מאוד טעים אך מתפורר מאוד. לפעם הבאה להוסיף יותר חמאה ?היה נראה שחסר משהו שידבק את החתיכות.

מתכונים ב-10 דקות (21:51 20.06.2017)

היי שירן,
פעם הבאה כדאי לפורר לפירורים כמה שיותר דקים ולהוסיף קצת יותר חמאה.

רעות (22:27 15.03.2017)

הי, אתר מקסים.
אפשר להכין במנג’טים? הבצק יציב?

מתכונים ב-10 דקות (22:31 15.03.2017)

היי רעות,
אלה צריכים להיות מנג’טים מקרטון קשיח (“קוקטים”). אם מדובר במנג’טים רגילים יש להניח אותם בתוך תבנית שקעים קשיחה (ממתכת או מסיליקון) כדי שיהיו יציבים.

מיכל (09:50 14.02.2017)

ראיתי שרשמת שאפשר להחליף ולעשות עם בחסקוויטים ואז אין צורך באפייה
בנוסף מה מבחינת המילוי? האם נשאר אותו דבר או שיש צורך לשנות בו משהו?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:29 14.02.2017)

היי מיכל,
אפשר להכין תחתית מביסקוויטים כמו במתכון הזה, באותן כמויות- פאי שוקולד.
מבחינת המילוי, אפשר להכין מילוי קרם כמו במתכון פאי שוקולד או להכין את המילוי במתכון הזה ואז לדעתי יהיה כדאי להכפיל את חומרי המילוי ב-2.
יום מקסים 🙂

מיכל (22:51 13.02.2017)

היי
רציתי לדעת אם יש אופציה לעשות עם ביסקוויטים
ואם כן איזה כמות?
תודה

נעמי (11:20 1.02.2016)

היי יש אפשרות לעשות את הפאי האישי עם קמח ?

מתכונים ב-10 דקות (12:27 1.02.2016)

היי נעמי,
אם רוצים להכין עם קמח יש צורך להכין בצק פריך: כוס קמח רגיל + 80 גרם חמאה/מרגרינה קרה חתוכה לקוביות + רבע כוס סוכר + 1-3 כפות מים קרים רק במידת הצורך.
אפשר לחסוך את העבודה ולהשתמש בבצק פריך מוכן קנוי (נמצא בכל סופר במחלקת הקפואים).
אפשר גם להכין את התחתית מביסקוויטים פתי בר כמו במתכון הזה- פאי שוקולד.
יום נפלא 🙂

עטר (05:03 13.12.2015)

היי, מה הכוונה בקוקוס? שבבי קוקוס? האם צריך לטחון אותם או משהו?
תודה! רק גיליתי את האתר שלך הרגע ויש לי חשק לרוץ למטבח ולנסות להכין הכל

מתכונים ב-10 דקות (09:01 13.12.2015)

היי עטר,
שמחה שגילית את האתר 🙂
הכוונה לקוקוס טחון.
שבוע נפלא!

יובל (16:06 28.06.2015)

היי, במה אני יכולה להחליף את הסוכר?

מתכונים ב-10 דקות (18:39 28.06.2015)

היי יובל,
אפשר לשים חצי כף אבקת סוכר או חצי כף דבש.

טל (02:08 10.04.2016)

את יכולה למצוא בכל סופר באזור של הסוכרזית;בקבוק שקוף עם פקק צהוב של סוכרזית בטעם סוכר. אני בקפה במקום כפית וחצי סוכר שמה 5 טיפות. כשבעצם צריך 12. זה מתוק ומרוכז ומתאים גם לעוגות. 🙂

אלישבע (15:22 3.06.2015)

צודקת. סליחה יקירתי.פשוט בכמה מתכונים לא היה וחבל … בכל מקרה מומלץ להכפיל אצלך כמויות… האתר הזה פשוט שובה לב ! כ”כ ביתי וחמים.

מתכונים ב-10 דקות (15:42 3.06.2015)

תודה אלישבע! כיף גדול לשמוע 🙂

אלישבע (15:12 2.06.2015)

נשמע ממש מעולה. חבל שאת לא כותבת כמויות.. זה חשוב . אשמח אם תצייני בכל במתכונים כמויות.
תודה. אין עלייך !

מתכונים ב-10 דקות (16:12 2.06.2015)

היי אלישבע,
בדר”כ הכמויות מצוינות בסוגריים ליד המצרכים, למשל מתכון זה מספיק ל 5-6 יחידות.
יכול להיות שיש מתכונים בהם פספסתי, אשתדל לשים לב ולציין זאת 😉

Esra (17:29 24.04.2015)

שלום,
מאוד אהבתי את המתכון.תודה
אפשר למלא בקצפת או מוס ?
תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות (18:03 24.04.2015)

היי,
אם אוהבים את השילוב של קוקוס וקצפת/מוס אז כן 🙂
שבת שלום

אמאשלדינו (11:18 19.04.2015)

הכנתי בתבניות מיני קאפקייק מסיליקון. יצא טעים ומרשים מאוד, ללא מאמץ. רוב תודות!!

מתכונים ב-10 דקות (11:55 19.04.2015)

מעולה!
תודה לך שחזרת לשתף 🙂

רותם (10:40 9.04.2015)

היי,
אין לי שמנת מתוקה או קצפת צמחית. האם ניתן להשתמש במקום בחלב סויה שהוא קצת מתקתק, הרי לא צריך להקציף. זה אפשרי?
תודה וחג שמח 🙂

מתכונים ב-10 דקות (11:15 9.04.2015)

היי רותם,
בשמנת/קצפת צמחית יש שומן שמתקשה בקור (זה מה שמקשה ומסמיך את מילוי השוקולד). אם תשתמשי בחלב סויה אני חוששת שהשוקולד ישאר נוזלי גם לאחר קירור.
חג שמח 🙂

אמאשלדינו (19:44 29.03.2015)

היי, נראה מעולה וקל. אני אחראית על הקינוחים, והיות והנסיעה לסדר במרחק שעה וחצי פלוס הכנתי בעיקר עוגיות יבשות. האם לדעתך הפאי ישרוד בצידנית? האם להביאו מורכב או להכניס את התחתיות לקופסה אטומה ואת הגנאש לצידנית ובמקום הסדר להרכיב? רוב תודות וחג שמח!!

מתכונים ב-10 דקות (21:16 29.03.2015)

היי,
הפאי אמור להחזיק כשעה וחצי בחוץ ועדיף להכין אותו לגמרי (אחרת הגנאש בנפרד יעשה סמיך ויהיה קשה לצקת אותו על שכבת הקוקוס).
מומלץ שתכיני את הפאי כמה שעות לפני שאת נוסעת כדי שיספיק להתייצב במקרר לפני הנסיעה.
כמובן שלאחר שאת מגיעה למקום תכניסי אותו למקרר. אני מאמינה שהוא יהיה במקרר לפחות כשעה לפני שתגישי אותו אז יהיה בסדר 🙂
שבוע נפלא וחג שמח!

נועה (12:57 1.11.2014)

אפשר להכין את זה גם בלי קוקוס ?

מתכונים ב-10 דקות (14:11 1.11.2014)

היי נועה,
לא הייתי ממליצה להכין בלי קוקוס.

Sabina-סבינה (20:14 31.10.2014)

האם אני יכולה לאפות את התחתית בתור עוגיות ?
ואיך בדיוק ?
תודה מראש ….

מתכונים ב-10 דקות (08:49 1.11.2014)

היי סבינה,
אני לא חושבת שיש בעיה להכין את המתכון הזה כעוגיות רק חשוב מאוד להדק ולדחוס היטב את תערובת העוגיות אחרת הן יתפרקו לאחר האפיה. לאחר האפיה אפשר להזליף עליהם מעט שוקולד מומס (במקרה הזה אני ממליצה לוותר על השמנת/קצפת ולהכין רק משוקולד מומס).
אם את רוצה להכין עוגיות קוקוס פשוטות את יכולה להכין את המתכון הזה:
https://www.10dakot.co.il/%D7%9B%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A7%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1/

Sabina (20:11 31.10.2014)

אין לי תבנית שקעים \ מאפינס . אני יכולה להכין את זה בתור עוגיות קטנות \ סוג של עוגיות
ואם כן אז יש המלצה לכך ?
תודה מראש …

לירי (06:59 31.10.2014)

אם אין לי קצפת צמחית יש אפשרות אחרת למילוי?

מתכונים ב-10 דקות (07:56 31.10.2014)

היי לירי,
לא הייתי ממליצה לוותר על מילוי הגנאש במקרה הזה וניתן להכין אותו רק עם קצפת צמחית..
שבת שלום 🙂

ספיר (09:46 10.10.2014)

יש אפשרות לעשות ללא הקוקוס ? או שזה מצריך משהו אחר כתחליף ?
ואיזו תבנית שקעים ? מה הקוטר לכל עוגה אישית זה צריך לצאת ?
תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (10:02 10.10.2014)

היי ספיר,
צריך לעשות תחתית מסוימת שעליה יהיה מונח מילוי השוקולד. לא ניסיתי להכין תחתית אחרת מלבד הקוקוס כך שאני לא יודעת לומר. אני מניחה שאפשר להכין עם ביסקוויטים מפוררים דק מעורבבים עם חמאה מומסת ואז לא יהיה צורך אפילו לאפות את זה (היחס הוא 100 גרם ביסקוויטים ל50 גרם חמאה).
קוטר השקעים: קוטר התחתית- 5 ס”מ וקוטר עליון- 7 ס”מ אבל זה לא חייב להיות מדויק.
שבת שלום 🙂

מורן (13:41 15.09.2014)

האם אפשר להכין מראש? איך לשמור? מקפיא? מקרר? כמה זמן אפשר לשמור?

מתכונים ב-10 דקות (13:51 15.09.2014)

הי מורן,
אפשר להכין מראש ולשמור במקרר עד 5 ימים בתוך קופסה סגורה.
אני מניחה שזה יכול להישמר בהקפאה עד 3 שבועות (קחי בחשבון שלעיתים המרקם יכול להשתנות מעט לאחר ההפשרה).
יום מקסים 🙂

שיר (19:13 11.08.2014)

יש אפשרות לעשות את התחתית עם אגוזי מלך מרוסקים או משהו אחר כתחליף לקוקוס?

מתכונים ב-10 דקות (21:30 11.08.2014)

הי שיר,
לא ניסיתי אבל יכול להיות שאפשר להשתמש באגוזי מלך בתנאי שהם טחונים ממש לאבקה.
אם תנסי אשמח לשמוע עדכון 🙂

אביטל (10:19 1.11.2017)

היי שיר,
חושבת לעשות את המתכון ולהחליף את הקוקוס בשקדים טחונים. האם ניסית עם אגוזי המלך? איך יצא?
אשמח לשמוע.
תודה

נעה (12:22 8.07.2014)

אוקיי תודה רבה

נעה (12:08 8.07.2014)

אין לי תבנית שקעים\מאפינס. יש אולי דרך אחרת שאוכל להכין את זה? תודה [=

מתכונים ב-10 דקות (12:20 8.07.2014)

הי נועה,
את יכולה להכין את זה בתבנית עגולה קטנה בקוטר 16 כפאי אחד שלם במקום מנות אישיות.
אם אין לך תבנית כזאת, אפשר להכפיל כמויות ולהכין בתבנית בקוטר 20.
אם זאת לא תבנית מסיליקון חשוב לשמן היטב את התבנית לפני שמהדקים את תחתית הקוקוס.
יום נפלא!

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.