מצרכים להכנת עוף בתיבול פיקנטי
- 8-10 חלקי עוף (שוקיים, ירכיים, כנפיים)
- 2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים לקוביות בגודל 3 ס”מ
- בטטה קטנה קלופה חתוכה לקוביות בגודל 3 ס”מ
- שליש כוס מים
תיבול:
- 4 כפות שמן, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית פפריקה חריפה, כפית שטוחה מלח, כפית שטוחה תבלין גריל עוף, שליש כפית תבלין צ’ילי חריף, מעט פלפל שחור.
איך מכינים עוף בתיבול פיקנטי?
- מערבבים בקערית את חומרי התיבול ומתבלים את חלקי העוף, תפוחי האדמה והבטטה.
- מניחים בתבנית ענקית מרופדת בנייר אפיה ומוסיפים שליש כוס מים.
- מכניסים לתנור שחומם ל-185 מעלות במשך כשעה וחצי (חום עליון וחום תחתון).הפעל טיימר (90 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*בתנורים חזקים כדאי לאפות ב-180 מעלות.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
53 תגובות
כניסה
53 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














