שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 60 דקות

מצרכים:

500 גרם כנפיים או שוקיים

כוס קטשופ

2 כפות דבש או סילאן

כפית פפריקה מתוקה

מלח, קמצוץ פלפל שחור




אופן הכנה:

-מתבלים את העוף (עדיף להשרות את העוף עם התיבול כמה שיותר זמן לפני), מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם ל- 200 מעלות במשך כחצי שעה.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

לאחר חצי שעה, מערבבים ומרטיבים את העוף ברוטב ומשאירים בתנור לחצי שעה נוספת.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוף מבושלעוף מבושל
עוף עם זיתים עוף עם זיתים
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
נחמי (21:56 13.04.2023)

ערב טוב, אשמח לדעת האם יש אפשרות להכין את המתכון הזה עם ירכיים והאם זה אותו זמן בתנור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:20 13.04.2023)

היי,
זמן האפייה אמור להישאר זהה.

avatar
בת ציון (13:29 4.10.2021)

הי אפרת,
האם אפשר גם לבשל על הגז?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:34 4.10.2021)

היי,
להכנת העוף בבישול יש לטגן את העוף כדקה מכל צד עם כ-2 כפות שמן ואז להוסיף את יתר החומרים + כחצי כוס מים ולבשל על אש נמוכה עם מכסה במשך כשעה ורבע-שעה וחצי.
אפשר להוסיף לסיר גם קוביות תפוחי אדמה. יש לשים לב כל הזמן שהתבשיל לא מתייבש ואם כן, יש להוסיף מים לפי הצורך.
בהצלחה!

avatar
בת ציון (13:36 4.10.2021)

וואו תודה רבה רבה על המענה המהיר!!
אין כמו המתכונים באתר שלך…
חורף בריא

avatar
Rachel (13:16 27.09.2021)

תודה רבה על המתכון!!
איזה תוספת אפשר ליד חוץ מאורז?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:06 27.09.2021)

היי,
שמחה שאהבת את המתכון!
מצרפת לך כאן רעיונות לתוספות.
בגדול את יכולה להגיש את העוף עם כל תוספת כמעט (קוסקוס, אטריות, ספגטי, בורגול, פירה…)
חג שמח!

avatar
Rachel (14:32 27.09.2021)

תודה רבה!!

avatar
ברוריה (00:38 6.06.2021)

אני רוצה להבין באופן כללי כל פעם שאני מכינה עוף בתנור קשה לי לדעת מתי הוא באמת מוכן אם אני מוציאה אותו בזמן לא תמיד הוא מספיק אפוי ואז אני אופה עוד קצת ואז הוא כבר נראה יותר מידי אפוי כמה זמן כדאי לאפות עוף שלא יתיבש אבל שיהיה מוכן ועסיסי כמו בתמונות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:15 6.06.2021)

היי ברוריה,
הנה כמה טיפים בנושא:
ראשית כדאי לדעת שהחלקים המומלצים ביותר לעוף בתנור הם ירכיים ושוקיים. הם יוצאים הכי טוב ועסיסי.
שנית, השיטה הטובה ביותר לשמירה על עסיסיות העוף בתנור היא להשאיר את התבנית מכוסה רוב זמן האפייה, ולהסיר את הכיסוי רק לקראת הסוף.
בנוסף, חשוב להקפיד שיהיו מספיק נוזלים/רוטב שיעטפו את העוף באפייה.
זמן האפייה הוא מינימום שעה, ובדרך כלל צריך שעה ורבע עד שעה וחצי מקסימום.
בהצלחה😊

avatar
יח (16:23 22.04.2021)

יצא פצצה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:31 22.04.2021)

שמחה לשמוע!

avatar
צופיה (19:03 27.06.2019)

הי אפרת,
כמידי שבוע אני על האתר הזה שולה מתכונים לכל המנות,
אני מכינה את העוף ל10 אנשים כמה כרעיים צריך? בכמה להכפיל את התיבול?
תודה על הכל אין עליך..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:41 27.06.2019)

היי צופיה,
אם את מכינה עם כרעיים (שוק+ירך) אז כמות של 7-8 כרעיים בדר”כ מספיקה (זה יוצא 14-16 חתיכות עוף). אני מציעה לחתוך את הכרעיים ל-2 חלקים.
אל תמהרי להכפיל את התיבול. תכיני את הכמות שבמתכון, לדעתי היא אמורה להספיק. אם לא הספיקה, מקסימום תכיני חצי כמות נוספת.

avatar
חיים (09:34 29.11.2018)

אהבתי את הפתיחה
500 גרם כנפיים או כנפיים…

תודה על המתכונים המעולים שאת מעלה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:52 29.11.2018)

אתה היחיד שטרחת לתקן אותי 🙂
תודה חיים.
יום מעולה

avatar
יעל (01:42 5.09.2018)

היי, תודה על האתר המקסים
אפשר להכין ולהקפיא? זה יפשיר בסדר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:30 5.09.2018)

כן, אפשר.
יום נפלא 🙂

avatar
יוסי (14:38 31.10.2017)

היי אפרת.

יש איזה תחליף לדבש? במתכון הזה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:15 31.10.2017)

היי יוסי,
אפשר לשים סילאן או סירופ מייפל.

avatar
ריקי (15:54 23.03.2017)

שלום!
שאלה קטנה יש לי.. כמה מלח ופלפל לשים?
תודה ויום מקסים=]

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:01 23.03.2017)

שימי כשליש כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור.
המשך יום נפלא 🙂

avatar
שרה (20:21 3.01.2017)

היי אפרת
יש אפשרות לבשל את העוף? אין לי תנור בשרי ואני אוהבת את התיבול
אשמח אם תוכלי לענות לי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:45 3.01.2017)

היי שרה,
אני חושבת שכן אבל קחי בחשבון שבבישול זה יוצא קצת אחרת כי העוף מפריש נוזלים שמתערבבים עם הרוטב.
בכל מקרה אם את מחליטה לבשל אז יש לטגן את העוף כדקה מכל צד עם כ-2 כפות שמן ואז להוסיף את יתר החומרים + בין רבע לחצי כוס מים ולבשל על אש נמוכה עם מכסה במשך כשעה ורבע-שעה וחצי. אפשר להוסיף לסיר גם קוביות תפוחי אדמה. יש לשים לב כל הזמן שהתבשיל לא מתייבש ואם כן, יש להוסיף מים לפי הצורך.

avatar
שרה (14:46 4.01.2017)

היי
תודה על המענה.
אתמול כבר עשיתי את העוף באננס שיצא מדהים.
אנסה את העוף הזה בהזדמנות ואכתוב איך זה יצא בעז”ה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:15 4.01.2017)

מעולה 🙂
יום נפלא!

לקריאת כל התגובות