התחדשנו! אתר מתכונים ב-10 דקות בעיצוב חדש
התחדשנו! אתר מתכונים ב-10 דקות בעיצוב חדש
שום דבר לא נמצא

עוגת קראמבל תפוחים רכה וטעימה שאי אפשר להפסיק ליישר.

עוגת תפוחים פירורים

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

2 ביצים

שליש כוס (66 ג') סוכר

שליש כוס (80 מ"ל) שמן

תפוח עץ גדול קלוף חתוך לקוביות קטנטנות

שליש כוס (80 מ"ל) מים

כוס (140 ג') קמח תופח

כפית אבקת קינמון

קראמבל: שליש כוס (45 ג') קמח רגיל, רבע כוס (30 ג') אגוזים/שקדים טחונים, כף גדושה סוכר, 3 כפות שמן 




אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-מערבבים את חומרי הקראמבל בקערית עד לתערובת פירורית.

-בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, תפוח ומים ומערבבים. מוסיפים קמח תופח ואבקת קינמון ומערבבים עד לאיחוד חומרים.

-יוצקים את התערובת לתבנית ומעל מפזרים באופן אחיד את פירורי הקראמבל. 

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 35-40 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

עוגת תפוחים פירורים

ראו גם
פטריות עם אפונה
סלט כרוב סגול, תפוחים וגזר

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
בת שבע (11:33 5.12.2019)

עוגה מהממת! כייפית קלילה וטעימה מאד!
מכינה היום פעם שניה…
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:52 5.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂

Avatar
אמונה (11:36 22.11.2019)

הי אפרת
תודה רבה על האתר המקסים , נעזרת בו המון
הקרמבל יצא כמו בצק של עוגיות ולא פירורי . מה הסיבה ?
ואיך מתקנים ?
תודה ושבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:52 22.11.2019)

לא נורא, תפוררי אותו עם האצבעות.

Avatar
דיקלה (10:20 16.11.2019)

הכנתי את העוגה שלך כרגיל יצאה אליפות! במקום מים שמתי יוגורט. יאמיי

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:00 16.11.2019)

מהמם 😍
תודה דיקלה

Avatar
רפי (09:51 11.11.2019)

אפשר במקום מים דלש כוס יין לקידוש לא תירוש עם אלכוהול

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:35 11.11.2019)

כן. ממליצה לשים רבע כוס יין ולהשלים במים עד גובה שליש כוס.

Avatar
אורית (12:52 28.09.2019)

הכנתי ויצא מעולה! אפילו הילד הבררן שלי טרף. עוגה בסיסית שסוגרת פינה ומספיקה לסוף השבוע. תודה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:28 28.09.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אורית ושנה טובה 🌺

Avatar
מור (23:08 26.09.2019)

היוש!
חזרתי לעדכן שלמרות שאני לא עפה על תפוחים בתוך עוגה (לכן גירדתי אותם)- היא יצאה טעימה בטירוף! וגם בעלי ממש אהב. תודה רבה לך!!!
רק שאלה קטנה מבחינה ויזואלית היא לא יצאה שחומה כמו שלך אלא יותר חיוורת, יש לך רעיון למה? אני רוצה להכין שוב לכבוד החג.
שתהיה לך שנה טובה ומתוקה:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:06 27.09.2019)

היי מור,
שמחה שיצא טעים 🙂
הוספת כפית קינמון? כי זה מה שצובע את העוגה.
שנה טובה ומתוקה 💝

Avatar
אנה (13:04 30.08.2019)

היי אפרת,
האתר שלך מקסים!
ואני לומדת כל כך הרבה מהשאלות והתשובות האדיבות שלך.. תודה!
רציתי לשאול-
אם אין לי תפוח אדום כרגע, תפוח ירוק יעבוד בעוגה הזו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:21 30.08.2019)

כן 🙂

Avatar
שרה (20:45 5.12.2019)

נכון מאוד.
כל תשובה מפורטת, מתייחסת לכל שאלה/ בקשה. תודה רבה . אין ספק שאת משלמת לבבות עושה לאנשים הרבה טוב. עלי מעלה מעלה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:52 5.12.2019)

תודה שרה ❤️

Avatar
מיקי (23:51 23.07.2019)

הכנתי כבר לפני שקיבלתי את התשובה..
אבל תודה בכל אופן!!
עשיתי פשלה מצחיקה נורא אבל העוגה יצאה מאוד מאוד מאוד טעימה!!!
הפשלה היא שהכנתי שתי עוגות דומות מאוד (שתיהן מהאתר שלך..)
ועל זאת צריך לשים את הקראמבל ועל השניה אגוזים קצוצים והתבלבלתי ושמתי בעוגה הזו את האגוזים ובשניה את הקראמבל..
אבל זה בכלל לא היה נורא..
והעוגה הייתה פצצה!!! משובחת וטעימה!! ד.א אפילו האגוזים הוסיפו..חחח..
בקיצור… תודה רבה ולילה טו!!!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:16 24.07.2019)

לפעמים מטעויות יוצאים דברים טובים 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן.

Avatar
מיקי (16:49 23.07.2019)

אפשר מקמח שיבולת שועל?
אם לא אז מקמח כוסמין כן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:29 23.07.2019)

עם קמח שיבולת שועל זה ייצא קצת דחוס. עדיף כוס קמח כוסמין + כפית אבקת אפיה.

Avatar
אירית (11:31 5.07.2019)

עוגה מדהימה! תודה רבה:-)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:17 5.07.2019)

מהמם 😍
תודה לך

Avatar
מיכל (12:15 23.06.2019)

היי, האם אפשר לשלב משמש או שזיף בעוגה יחד עם התפוחים?
תודה
מיכל

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:22 23.06.2019)

אני חושבת שכן.

Avatar
מיכל (08:18 12.06.2019)

בוקר טוב…
כן אני חושבת בכוס גדולה.. (מקסימום אנסה עוד פעם..)
*תפוח צהוב
*תבנית אינגלישקיק חד פעמית
תודה ויום טוב..!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:03 12.06.2019)

תנסי פעם הבאה להשתמש בכוס זכוכית רגילה עם ידית ובתפוח אדום.
עדכני אותי איך יצא 🙂

Avatar
מיכל (18:06 11.06.2019)

היי….
גם אני הכנתי את העוגה הזו בעבר…
ותאמת שנכנסתי למתכון הזה שוב כי התחשק לי להכין אותו עוד פעם כי התמונה שלו מושלמת ומגרה אששש…!!!
והיא יצאה לי בערך כמו ש"יהלומית" מתארת, העוגה והתפוחים בצבע אפרפר יצאו.. והמרקם קצת דחוס…
והקרמבל לא יצא לי קראנצי הוא יצא פירורי ולח כזה..
אשמח אם תוכלי לכתוב לי מה יכול להיות ועל מה כדי להקפיד יותר (אני לא כל כך זוכרת מה עשיתי אז אבל אני חושבת שהשתמשתי בכוס של 240מ"ל..)
תודה לך אפרת היקרה!!
האתר מדהיםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:16 11.06.2019)

בטוח שהשתמשת בכוס בנפח 240 מ"ל? כי מה שאת מתארת יכול לקרות בשימוש בכוס קטנה יותר.
את זוכרת באיזה סוג תפוחים השתמשת?
הכנת בתבנית אינגליש קייק חד פעמית?

Avatar
יהלומית (18:32 31.05.2019)

היי, הקראמבל יצא פריך אבל פנים העוגה יצא אפור (הגיוני?)ורך מדי..ייתכן והייתי צריכה להמשיך באפיה? הקיסם יצא יבש..

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:53 31.05.2019)

היי,
כל העוגה יצאה בצבע אפור או רק התפוחים?
אין בעיה שהעוגה תצא רכה, זה דווקא טוב אבל לא רטובה. כמה זמן היא היתה בתנור?
חשוב גם להניח לעוגה להתקרר לגמרי לפני שחותכים אותה.

Avatar
חגית (14:02 31.05.2019)

היי אפרת
אני באמצע להכין את העוגה ותערובת הקראמבל יצאה נוזלית מאד, מה אפשר לעשות כדי לתקן זאת?
תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:24 31.05.2019)

השתמשת במקרה בכוס חד פעמית? תוסיפי עוד קצת קמח ואגוזים.

Avatar
חגית (13:21 2.06.2019)

אכן השתמשתי בכוס חד פעמית…
הוספתי גם קמח וגם שקדים ועדיין העיסה היתה ממש רטובה
בכל מקרה פיזרתי אותה מעל העוגה ויצא ממש טעים..
מקווה שבפעם הבאה יצא יותר פרורי.. אולי צריך להפחית את כמות השמן?
אגב, השתמשתי בקמח כוסמין, ועשיתי כמות כפולה, אולי כאן הטעות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:31 2.06.2019)

אז זאת הסיבה. כוס חד פעמית קטנה מידי. יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ"ל (כוס זכוכית רגילה עם ידית).

Avatar
מיכאלה (16:17 24.05.2019)

הכנתי!….
כשזה יצא הקראמבל היה נראה לי לא כל כך קראנצי כמו שהוא אמור להיות (חושבת כך)
אז שמתי את התנור על תוכנה של יבוש חלק עליון ל-5 דקות
ונתתי לזה 10 צינון בטפ" החדר.. עדיין לא ממש קראנצי אבל בסדר גמור לא נורא…..
אבל הטעם משהו משהו!!!!!!!!!!
אז תודה לך, ושבת שלום.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:11 24.05.2019)

פעם הבאה תוסיפי כף נוספת של שמן.
שמחה שיצא טעים בכל זאת 🙂
שבת שלום

Avatar
מיכאלה (13:55 24.05.2019)

היי אפרת,
נראה מתכון פצצה!!!!
רוצה להכין כבר עכשיו!
השאלה אם צריך להקציף את חומרי הבלילה או רק לערבב?
וכוס של 240 מ"ל?
איך הקראמבל צריך להראות לפני האפיה?
תודה לך על הכל………….!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:14 24.05.2019)

היי מיכאלה,
אפשר להקציף או לערבב ידנית, מה שנוח לך יותר.
נכון, כוס של 240 מ"ל.
לפני האפיה הקראמבל הוא במרקם פירורי (נראה כמו פירורי בצק).

Avatar
נוי (14:06 8.05.2019)

עושה רושם שיצא טוב..אבל למה הקרמבל רך..כאילו הוא לא אפוי? ככה זה אמור להיות או שהוא צריך להתקשות.. תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:52 8.05.2019)

הקראמבל אמור לצאת במרקם פריך-נימוח (לאחר שמתקרר לטמפ' החדר).

Avatar
חן (13:20 6.05.2019)

יצא מדהיםםםםםם תודההה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:09 6.05.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה חן

Avatar
רותם (08:18 25.04.2019)

היי,הכנתי את העוגה לפני פסח ויצאה פיצוץ (רק שאצלי הוספתי עוד חצי תפוח, אבל נתתי גם עוד 10 דק אפיה בגלל הנוזליות), תודה!
רציתי להכין אותה גם לפסח, ניתן להחליף בקמח מצה ואבקת אפיה? אם כן מה היחסים בין הקמח מצה לא.אפייה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:13 25.04.2019)

היי רותם,
אני ממליצה לך להכין את העוגה הזאת – עוגת תפוחים לפסח. אם רוצים גם קראמבל אפשר להוסיף לה מהמתכון הזה ובמקום שליש כוס קמח רגיל לשים 3-4 כפות קמח מצה.
חג שמח 🌷

Avatar
שפרה (09:35 27.03.2019)

היי,
האם הכמות זה לתבנית אינגליש קייק חד פעמית אחת?
ובמידה ואני רוצה לשתי תבניות מה הכמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:48 27.03.2019)

היי,
הכמות היא לתבנית אינגליש קייק אחת.
ל-2 תבניות אינגליש יש להכפיל את כל הכמויות ב-2.
יום מקסים 🌺

Avatar
אסנת (14:09 26.03.2019)

תודה, מתכון מעולה =)
רציתי לשאול, איך אפשר להמיס את התפוחים שיקבלו מרקם נוזלי יותר בתוך העוגה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:41 26.03.2019)

במקום קוביות אפשר לגרד את התפוחים בפומפיה דקה.

Avatar
נטלי (01:44 19.03.2019)

שלום אפרת
קודם כל אני יש לציין שאתרך מעולה ואת מקסימה כמו גם המתכונים

אני מבקשת את עזרתך בקשר לקראמבל
ניסיתי כבר מספר פעמים לאפות עוגה בחושה רגילה אבל שגם כן יש לה פירורים למעלה כמו העוגה כאן , וכל פעם מחדש הפירורים שוקעים לי לתוך כל הבלילה לאחר בערך 10 דקות או רבע שעה שהעוגה בתנור

אני משערת שעוגות שמכילות שזיפים או תפוחים כמו במתכון כאן או כל פרי מסויים , זה בעצם מה שעוזר גם להחזיק את הפירורים שלא יבלעו בתוך העוגה , אבל אני מעוניינת בעוגת וניל בחושה רגילה עם פירורים שהם עושים את העוגה הכי טעימה עם הקריספיות והטעם שלהם.

תמיד רציתי לעשות עוגה עם פירורי קראמבל שזה ממש טעים ואני פשוט לא מצליחה.

לצורך העניין זאת העוגה שעשיתי והפירורים שקעו

https://m.ynet.co.il/Articles/3953058

גם מתכון של קרין גורן יש דומה שגם לא הצליחו לי הפירורים

אני דווקא אופה בחום לא גבוה מידי וכמו שצריך ב 165 או 170 מעלות, והבלילה גם יוצאת לי די סמיכה במתכון שעשיתי כדי שתוכל להכיל את הפירורים עליהם שלא ישקעו

ולמרות כל זאת הפירורים נבלעים בתוך העוגה והופכים בתחתית שלה למין תחתית עיסת חמאה לא אפוייה ומתוקה בטירוף ומלאת סוכר ולא ניתנת לאכילה

לגבי הקראמבל:
עשיתי מ 50 גרם חמאה וחצי כוס קמח ורבע כוס סוכר וכפית קינמון, ולא לקחתי מהבלילה כפי שמצויין במתכון

דווקא נראה לי שאני עושה היטב את הקראמבל כי דווקא יוצא לי ממש פירורים, ואני השתמשתי בחמאה קרה חתוכה לקוביות ואיחסנתי בינתיים את הקערה במקרר עד שהכנתי את העוגה

אני באמת לא מבינה מה הטעות ולמה זה לא מצליח לי

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:40 19.03.2019)

היי נטלי,
יכול להיות שתערובת הפירורים כבדה והאפיה בטמפ' של 165-170 פחות טובה במקרה הזה.
נסי לאפות ב-180 מעלות. חשוב לחמם את התנור כ-7 דקות מראש.

Avatar
נטלי (13:06 19.03.2019)

1. את באמת חושבת שרק הטמפרטורה ושינוי ל 180 מעלות יפתור את הבעייה ?

2. לגבי חימום התנור, ידוע לי ואני תמיד מדליקה מראש והפעם הוא היה מחומם אפילו 50 דקות או קרוב לשעה, זאת יכולה להיות הבעייה לחמם יותר מידי ולא רק 7 דקות כפי שציינת, או שזה לא קשור ?

3. הכנסת העוגה לתנור ל 5 דקות, ולאחר מכן לפתוח את התנור ולשפוך את הפירורים יכול לעזור שלא ישקעו ?

4. במקרה של הוספת פירורים, זה נראה לי צריך שהבלילה תהיה סמיכה, אני צודקת?
זאת אומרת זה לא יכול להתאים לכל מתכון כמו עוגת תפוזים או עוגת וניל(שעושים אותה על בסיס הקצפת שמנת מתוקה)כי הבלילות שלהן יותר אווריריות, או שזה כן יכול להתאים ?
למרות שראיתי מתכונים של עוגת דבש שכן שמים פירורים, נראה לי דבש זה די סמיך.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:38 19.03.2019)

1. בטמפרטורה של 180 העוגה נאפית בזמן קצר יותר וזה יכול לעזור.
2. זאת לא הבעיה.
3. כעקרון לא מומלץ לפחות את דלת התנור באמצע אפיה אבל אם אפיה ב180 מעלות לא תעזור כדאי לנסות את מה שהצעת.
4. נכון, רצוי שהבלילה תהיה סמיכה אחרת זה ישקע מהר יותר.

Avatar
אהובה (21:31 12.03.2019)

שלום אפרת. תודה למתכונים מיוחדים וקלים.אני פעם בשבוע מכינה עם הנכדות שלי גיל 6 8 11 עוגות ועוגיות הם כל כך שמחות מהתוצאות.גם כל כך טעים. שוב תודה אהובה והנכדות.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:40 12.03.2019)

שמחה מאד לשמוע 🙂
תודה אהובה ❤️

Avatar
ספיר (09:03 8.03.2019)

איך לשמור? במקרר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:25 8.03.2019)

מחוץ למקרר עטוף היטב בניילון נצמד.

Avatar
לינוי (18:57 7.03.2019)

היי האם אפשר בלי האגוזים ושקדים?
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:34 7.03.2019)

אפשר לוותר על האגוזים/שקדים ולהגדיל את כמות הקמח לחצי כוס.

Avatar
שקד (22:06 5.03.2019)

האם אפשר להחליף את הביצים בזרעי פשתן או בתחליף אחר להכנת עוגה טבעונית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:20 6.03.2019)

לא ניסיתי אבל אולי אפשר בזרעי פשתן.

Avatar
שקד (20:30 16.03.2019)

רק לעדכן שעשיתי ויצא מעולה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:35 16.03.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

Avatar
שרית (19:44 4.03.2019)

נראה ממש טעים ומוצלח! מקווה לנסות בהזדמנות שיהיה לי מוזה לפנק את החברה.

Avatar
ויקטור (17:29 3.03.2019)

טעים מאד
תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:37 3.03.2019)

שמחה יצא טעים 🙂
תודה ויקטור

Avatar
ג׳ני (06:58 3.03.2019)

טעים מאוד, תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:01 3.03.2019)

תודה לך שחזרת לעדכן 🙂
שבוע נפלא!

Avatar
עמית טרבלסי (14:19 2.03.2019)

מה אפשר לשים במקום שקדים/אגוזים?שיתאים לילדים קטנים

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:32 2.03.2019)

אפשר לשים פירורי ביסקוויטים או להגדיל את כמות הקמח לחצי כוס קמח ולוותר על האגוזים.

Avatar
אורית (08:29 2.03.2019)

הכנתי אתמול, העוגה טעימה מאוד !!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:27 2.03.2019)

תודה אורית, שמחה שאהבת 🙂

Avatar
אורה (12:29 1.03.2019)

ממש טעימה! ממליצה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:33 1.03.2019)

תודה אורה 🙂

Avatar
אורטל (10:47 1.03.2019)

מהממת!
עשיתי עם קמח מלא, הוספתי יותר נוזלים..
יצא טעים מאוד ומרגיש בריא 🙂
מקווה שיישאר לשבת…

אגב- מה היחסיות של כל המתכונים להמרהה לקמח מלא? או לקמח 70-80%
תושה ושבת שלום!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:59 1.03.2019)

שמחה שיצא טעים גם עם קמח מלא 🙂
בדר"כ היחס הוא כוס קמח לבן = כוס קמח מלא פחות כף.
שבת שלום!

Avatar
גלית (10:28 1.03.2019)

הכנתי את העוגה עכשיו. יצאה מדהימה!!!!!!
הכנתי עם קמח כוסמין. ממש משגעת. תודה רבה!!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:34 1.03.2019)

שמחה לשמוע!
תודה גלית ושבת שלום 🌷

Avatar
גלית (08:38 1.03.2019)

הי
אם אני רוצה עוגה גדולה יותר האם להכפיל כמויות?
תודה רבה
גלית

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:16 1.03.2019)

כן. את יכולה להכפיל כמויות ב-2 ולהכין בתבנית מלבנית 22X31.

Avatar
שרה (16:38 28.02.2019)

וואווו! איזו עוגה מטריפה!
נכנסת למועדפים 🙂
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:22 28.02.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שרה 🌷

Avatar
רחלי (16:29 28.02.2019)

הי אפרת!
אני ממש לפני לידה ופתאום ראיתי את המתכון והתחשק לי ממש!
אז רצתי להכין ממש עכשיו
וזה יצא מדהים!!!!!!!!
תודה גדולה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:20 28.02.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן.
לידה קלה ובריאה ❤️

Avatar
zivi (16:01 28.02.2019)

אפשר לשים קמח רגיל במקום קמח תופח?
תודה רבה על המתכונים היפים נהנתי מאד!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:59 28.02.2019)

כן. אפשר לערבב כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

Avatar
שוש (15:11 28.02.2019)

במקום מים מה אפשר, בהנחה שזה לא פרווה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:56 28.02.2019)

אפשר חלב או מיץ תפוזים/תפוחים.

Avatar
נילי (14:52 28.02.2019)

אפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:55 28.02.2019)

לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר להשתמש בכוס קמח כרגיל או תמי ולהוסיף כפית אבקת אפיה.

Avatar
יוכי (13:50 28.02.2019)

במקום קמח תופח
כמה אבקת אפיה להוסיף לקמח רגיל?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:20 28.02.2019)

כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

Avatar
חני (12:38 28.02.2019)

אפשר להשתמש בחמאה מומסת במקום בשמן?
תודה על המתכונים הנפלאים 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:31 28.02.2019)

כן, בתערובת העוגה אפשר לשים 65 גרם חמאה מומסת.
בקראמבל אפשר לשים 3 כפות חמאה מומסת.

Avatar
יפעת (09:18 28.02.2019)

אפשר לעשות קראמבל בלי אגוזים/שקדים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:07 28.02.2019)

כן. תגדילי את כמות הקמח לחצי כוס.

Avatar
שרה (08:53 28.02.2019)

תודה רבה על הנתינה הגדולה שלך. נועם הליכותייך.
נהנית תמיד מהמתכונים שלך.
את מתכוונת לאינגליש קייק חד פעמית או הגדולה ממתכת?

בהערכה
שרה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:05 28.02.2019)

תודה שרה 🌷
הכוונה לתבנית אינגליש קייק חד פעמית.

Avatar
רותם (08:11 28.02.2019)

היי אפרת
באיזה תפוח מומלץ להשתמש? חמוץ/מתוק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:03 28.02.2019)

לא משנה. אני השתמשתי במתוק.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.