שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 40 דקות

סוג: פרווה

תבנית מלבנית בגודל 22X31

מצרכים:

3 ביצים גדולות

3/4 כוס (150 ג’) סוכר

חצי כוס (100 ג’) שמן

כוס (240 מ”ל) מיץ תפוזים

כפית (5 מ”ל) תמצית וניל

2 כוסות (280 ג’) קמח תופח

חצי כוס (45 ג’) קוקוס

אופן הכנה:

מערבבים את כל החומרים יחד (קודם מקציפים את הביצים עם הסוכר, אח”כ מוסיפים שמן, מיץ ותמצית ווניל. בסוף קמח תופח וקוקוס).

מכניסים לתנור שחום מראש בחום 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.

הפעל טיימר (40 דק’)
+
טיימר פועל

עוגת תפוזים קלה, מתכון לעוגת תפוזים

עוגת תפוזים

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
פשטידת פטריות דלת קלוריות
עוגת גנאש שוקולד

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
מיכל (22:22 26.07.2021)

יצא מושלם כמו כל המתכונים שלך!! תודה רבה!!!
ראיתי בתגובות שכתבת שבשביל להרטיב את העוגה לשים מעל מים רותחים עם דבש שמתי וזה יצא מושלם!! אולי כדאי לך להוסיף את זה במתכון…

מתכונים ב-10 דקות (09:05 27.07.2021)

שמחה ממש שאהבת את המתכון! תודה מיכל🌺

ליזה (08:22 11.11.2020)

בוקר טוב אפרת,
חשבתי ששתי תבניות אנגליקייק מחליפות את התבנית המלבנית
אני מבינה שטעיתי כי העוגות קצת יצאו נמוכות זה בסדר?
הייתי צריכה להכניס הכל לתבנית אינגלישקייק רגילה 1 זה מחליף את המלבנית או אינגלישקייק הגדולה יותר
תודה מראש🙏

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:24 11.11.2020)

היי ליזה,
2 תבניות אינגליש קייק מחליפות תבנית מלבנית קטנה בגודל 31X22.
אולי השתמשת בתבנית מלבנית גדולה יותר בגודל 25X32?

ליזה (11:39 11.11.2020)

השתמשתי באיגליקייק מספר 31×10.3
כפול 2

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:46 11.11.2020)

עכשיו הבנתי, הכנת בשתי אינגליש קייק.
זה אמור לצאת בסדר. השתמשת בכוס בנפח 240 מ”ל?
העוגה תפחה בכלל?

ליזה (12:35 11.11.2020)

כן ב2 אינגליקייק.
העוגה תפחה אבל יחסית נמוכה.
כן השתמשתי בכוס הנכונה

ליזה (12:38 11.11.2020)

מצב התמונה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:48 11.11.2020)

זה יצא באמת נמוך.
מה גובה הבלילה שזה היה לפי האפיה? כי זה נראה כאילו לא תפח מספיק.

ליזה (19:17 11.11.2020)

אפרת הבלילה היתה יותר נמוכה מהצילום
והיתה תפיחה אבל לא מספיק
נראה שאילו הייתי שמה הכל באינגליקייק 1 היה נראה יותר מלא
למרות ש2 כוסות קמח זה בדרך כלל מנה כפולה
אין לי הסבר למה שקרה
למרות שעכשו שקראתי תגובות אז היו עוד תגובות מסוג זה.
מבחינת טעם היא טעימה
הייתי שמחה לדעת אפה הטעות אבל לא מצליחה לראות טעות בעקבות מה שרשמת במתכון.
תודה🙏

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:43 11.11.2020)

יכול להיות שזה בגלל שאין הרבה ביצים בבלילה (רק 2), זאת גם אופציה. למרות שהעוגה שאני הכנתי גם נעשתה באינגליש קייק והגובה שלה סביר (ראי בתמונת המתכון).
שיניתי במתכון ל-3 ביצים. אני חושבת שתוספת של ביצה תוסיף עוד נפח לעוגה.

ריקי (16:25 13.10.2020)

שלום אפרת, המתכון יתאים לתבנית 24?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:02 13.10.2020)

כן.
חשוב רק להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל כי שתצא מספיק בלילה.

גיתית (23:01 24.05.2020)

שלום לך אפרת יקרה!
אני ממש רוצה להכין כעת את העוגה, אך גיליתי שיש לי רק ביצה אחת 😞.
האם יש לך רעיון במה ניתן להחליף את הביצה שאין לי?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:59 25.05.2020)

תכיני חצי כמות באינגליש קייק אחת:
1 ביצה
שליש כוס סוכר + כף סוכר נוספת
כוס קמח תופח (או כוס קמח מעורבב עם כפית אבקת אפיה)
שליש כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
רבע כוס קוקוס
חצי כפית תמצית וניל

גליה (21:42 26.03.2020)

תודה רבה, מקסימה שאת! המשך ערב נעים, והמון אושר ושמחה עם הילדים! גליה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:08 26.03.2020)

❤️

גליה (14:42 26.03.2020)

היי אפרת, צהריים טובים! האם אפשר להחליף את השמן הרגיל בשמן צמחי? תודה רבה לך, אהובה טובה, מקווה שאת עוברת את התקופה הזאת של הבידוד בשלום, זה קשה לכולנו יקרה…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:36 26.03.2020)

היי גליה, מה שלומך?
במקום חצי כוס שמן אפשר לשים 85 גרם חמאה או מרגרינה מומסת. אפשר (ואפילו עדיף) גם לשלב 50 גרם חמאה/מרגרינה מומסת + 5 כפות שמן.
המון בריאות ובשורות טובות ❤️

גליה (14:38 26.03.2020)

רק בשורות אובות לך ולכל עם ישראל, אמן!!! שננצח את נגיף הקורונה כבר…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:36 26.03.2020)

אמן!!

א.ז. (19:14 15.02.2020)

העוגה יצאה די יבשושית…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:27 15.02.2020)

העוגה אמורה לצאת דווקא מאוד עסיסית.
שמת חצי כוס שמן?
באיזה כוס השתמשת?
אולי אפית יותר מידי או בתוכנית לא נכונה? יש לאפות בחום עליון חום תחתון.

א.ז. (09:13 16.02.2020)

עשיתי בדיוק מה שצריך. אני מנויה לאתר שלך מזה שנים, אוהבת ומצליחה בכל המתכונים שלך.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:36 16.02.2020)

אם הכנת בדיוק לפי המתכון, עם הכוס הנכונה, אני לא יודעת מדוע העוגה יצאה ככה. מתנצלת 🙂

שרה (22:13 13.02.2020)

היי איך מכינים סירופ לעוגה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:04 14.02.2020)

אפשר לערבב 4 כפות אבקת סוכר + 2 כפות מיץ תפוזים.

שרה (06:48 13.02.2020)

לעוגה שיוצא יותר מתבנית אחת עם איזה ביצעם להשתמש?

שרה (06:56 13.02.2020)

התכונתי לביצים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:13 13.02.2020)

לא הבנתי, באיזה תבנית את רוצה להשתמש? ב-2 תבניות אינגליש קייק?

ליזה (11:46 5.02.2020)

היי אפרת,
אפשר מתכון לעוגה אינגליש רגילה 1
תודה מראש🙏

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:53 5.02.2020)

היי ליזה,
כמויות לאינגליש קייק אחת:
2 ביצים קטנות
שליש כוס סוכר + כף סוכר נוספת
כוס קמח תופח (או כוס קמח מעורבב עם כפית אבקת אפיה)
שליש כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
רבע כוס קוקוס
חצי כפית תמצית וניל

אתי (14:36 21.01.2020)

האם אפשר להשתמש במשקה קל תפוזים במקום סחוט טרי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:17 21.01.2020)

כן.

Tamar (23:04 4.01.2020)

שבוע טוב!
הכנתי לשבת ויצא חבל”ז. חוסל עד הפירור האחרון. תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:07 5.01.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה תמר

רותם (14:15 4.01.2020)

המתכון לא יצא טוב, המתכון עם 2 ביצים מספיק לתבנית אינגליש קייק אחת ולא לשתיים. בתגובות מישהו ביקש מתכון לתבנית אינגליש קייק אחת וכתבתם 2 ביצים, תשימו לב.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:07 5.01.2020)

היי רותם,
אין טעות במתכון. לתבנית אינגליש קייק אחת יש לשים 2 ביצים קטנות ולכמות במתכון יש לשים 2 ביצים גדולות או 3 קטנות.
הכנת לפני המתכון? באיזה כוס השתמשת? אולי הבעיה בגודל הכוס.

פדידה זאנט (15:52 25.12.2019)

היי אפרת תודה לך על המתכונים שלך .אפשר להמיר הקמח שקדים או קמח ללא גלוטן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:25 25.12.2019)

מניחה שאפשר להמיר לקמח תמי או כרגיל (יש לשים 2 כוסות קמח + שקית אבקת אפיה).

שרי (19:46 6.12.2019)

היי! העוגה טעימה מאוד וקלה להכנה!מה המתכון ל3 אינגליש קייק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:16 7.12.2019)

3 ביצים גדולות או 4 ביצים M
כוס ורבע סוכר
3/4 כוס שמן
כוס וחצי מיץ תפוזים
כפית תמצית וניל
3 כוסות קמח תופח
3/4 כוס קוקוס
*יש להשתמש בכוס זכוכית רגילה עם ידית (240 מ”ל)

נטלי (18:05 5.12.2019)

שלום
קודם כל רוצה להודות לך על המתכונים אני מכינה המון מאתר שלך
מה כוונה לביצים גדולות L או XL?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:39 5.12.2019)

L או XL.

ליזה (19:47 28.11.2019)

שאלה נוספת,
שכחתי בתגובה הקודמת אני יכולה להמיר לקמח כוסמין ?
מכינה תבנית 1.
תודה🙏

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:38 28.11.2019)

כן אפשר.

ליזה (19:44 28.11.2019)

היי אפרת,
גם לתבנית 1 צריך 2 ביצים?
תודה🙏

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:38 28.11.2019)

כן, קטנות.

הודיה (12:16 20.09.2019)

היי, הכנתי את העוגה ויצאה ממש טעימה!
אבל.. לא בדיוק הספיק לי ל-2 תבניות, אלא רק לתבנית וחצי.
ועשיתי בדיוק מה שכתוב במתכון והשתמשתי בתבנית אינגליש קייק חד פעמית רגילה.
מה יכולה להיות הסיבה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:28 20.09.2019)

באיזה כוס השתמשת?
עד איזה גובה מלאת את התבנית?

הודיה (04:35 21.09.2019)

כוס מדידה של אפייה, לא זכוכית ולא חד פעמית.. אני מכינה איתה כל הזמן עוגות.
ומילאתי עד שלושת רבעי מהתבנית הראשונה, מהשניה מילאתי רק חצי כי לא הספיק.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:41 21.09.2019)

היית צריכה לחלק באופן שווה את הבלילה בין שתי התבניות. זה אמור להגיע קצת מעל החצי אבל זה תופח.

ליזה (06:52 28.08.2019)

היי אפרת,
אפשר מתכון לעוגת אחת אינגלישקיק.
תודה🙏

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:59 28.08.2019)

היי ליזה,
כמויות לאינגליש קייק אחת:
2 ביצים קטנות
שליש כוס סוכר + כף סוכר נוספת
כוס קמח תופח (או כוס קמח מעורבב עם כפית אבקת אפיה)
שליש כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
רבע כוס קוקוס
חצי כפית תמצית וניל

ליזה (09:01 8.08.2019)

היי אפרת,
היית מוסיפה גרידת תפוז גם?
וכמה?
תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:23 8.08.2019)

כן. כפית גרידת תפוז.

אהובה (19:40 8.05.2019)

כאשר אומרים להקציף במהירות נמוכה איזה מספר זה במיקסר יש לי סאוטר יש בו מספרים

תודה וחג עצמאות שמח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:03 9.05.2019)

מהירות 4.

בת חן (20:47 15.01.2019)

יכול להיות שיש טעות במתכון? כתוב 2 ביצים ל2 אינגליש קייק.. בדרכ זה 2 ביצים עבור אינגליש אחת.. ראיתי במתכון דומה אחר שלך..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:30 16.01.2019)

זאת לא טעות 🙂
כל עוגה זה משהו אחר.

שרה (14:59 3.01.2019)

מיץ תפוזים הכוונה היא לתפוזים סחוטים או מבקבוק מיץ תפוזים ואם כן בקבוק, מאיזה חברה רצוי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:28 3.01.2019)

עדיף מיץ תפוזים סחוט טבעי או מיץ מבקבוק שרשום עליו 100% מיץ כמו פרימור, פריניב, פריגת.
אם משתמשים במיץ מבקבוק לשתיה קלה אז עדיף תפוזינה כי יש בו חתיכות פרי.

מיכל (12:37 13.12.2018)

היי
האם מתאים להוסיף לעוגה זו גם פצפוצי שוקולד?
יום טוב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:35 13.12.2018)

כן.
יום מקסים 🙂

ורד (22:49 3.11.2018)

היי,
מדווחת לאחר שהעוגה מוכנה…באמת אין טעם לוואי. הכנתי בתבנית חד פעמית בינונית כי כתוב 2 תבניות אינגליש קייק אך העוגה יצאה נמוכה מאוד, דחוסה, לא רכה ופשוט לא טעימה. זה ממש מוזר כי כל שאר המתכונים שהכנתי טעימים ותמיד מצליחים 🙁

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:45 4.11.2018)

היי ורד,
ברור שיש כאן איזושהי בעיה כי זו עוגה מאוד מוצלחת. כמה שאלות כדי להבין היכן הבעיה:
1. באיזה גדול תבנית הכנת? מלבנית קטנה 22X31 או מלבנית בינונית 25X32?
2. באיזה כוס השתמשת?
3. שמת קמח תופח? העוגה תפחה בכלל?

ורד (12:23 2.11.2018)

היי, קודם כל אין על האתר שלך!
כל מתכון שהכנתי מעולה ותמיד מצליח!
הכנתי עכשיו את העוגה ונשפכה לי תמצית וניל מעבר לכפית. האם יהיה לעוגה טעם לוואי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:50 2.11.2018)

תודה ורד 🙂
לא אמור להיות טעם לוואי.

אסנת (22:57 24.10.2018)

שלום,

אם אני רוצה להכין את העוגה בתבנית בגודל 22*32
האם אני צריכה לשנות את הכמויות ?

תודה רבה !

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:19 25.10.2018)

אם המדידה היא מהשוליים העליונים אז הכמות שבמתכון מספיקה.
יום מקסים 🌺

דנה (14:04 18.09.2018)

הכנתי.. הריח נהדר. טרם טעמנו.. אבל יש לך מושג אולי למהמהעוגה יצאה מנוקדת? חח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:39 18.09.2018)

היי דנה,
אני מניחה שזה בגלל הסוכר. אולי הוא לא נמס לגמרי בתערובת.
גמר חתימה טובה 🌺

חגית דורון (18:07 16.10.2017)

האם אפשר להקציף עם מזלג במקום מיקסר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:10 16.10.2017)

כן, אפשר.

עידן (18:15 8.09.2017)

כבר פעם שניה שאני מכין את העוגה והיא יוצאת ממש מעולה!
אבל… באף אחת מהפעמים לא הצלחתי להבין איך אמור לצאת מזה 2 תבניות… הכי הרבה שאני מצליח זה תבנית אחת ו-3 קאפקייקס…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:21 8.09.2017)

היי עידן,
אתה משתמש בתבנית אינגליש קייק חד פעמית או רגילה?

חסויה (15:04 9.06.2017)

היי,
האם התמצית וניל הכרחית? ואם כן יש משהו שאפשר להחליף בו?

תודה

מתכונים ב-10 דקות (17:52 9.06.2017)

אפשר לוותר על תמצית הוניל.
שבת שלום 🙂

.נועה (13:41 12.05.2017)

היי יש לי שאלה לשימור את העוגה במקרר או בחוץ תודה

מתכונים ב-10 דקות (14:07 12.05.2017)

היי נועה,
כעקרון עדיף לשמור את העוגה בחוץ. בגלל שחם בתקופה הזאת אז אפשר לשמור אותה בחוץ (במקום קריר ומוצל) במשך כ-24 שעות ולאחר מכן אפשר להכניס למקרר.
שבת שלום 🙂

גבי (10:07 11.05.2017)

שלום, האם אני יכולה לוותר על הקוקוס?

מתכונים ב-10 דקות (10:47 11.05.2017)

כן.

אהובה (20:21 10.05.2017)

ערב טוב
האם אפשר במקום קמח תופח רגיל להשתמש בקמח תופח מלא ואם כן האם יש שינוי במתכון

תודה

מתכונים ב-10 דקות (23:05 10.05.2017)

היי אהובה,
אפשר אבל לדעתי העוגה תצא קצת “כבדה” ודחוסה. הייתי ממליצה לשלב כוס קמח מלא תופח עם כוס קמח תופח רגיל (או כוס קמח לבן מעורבב עם כפית מלאה אבקת אפיה).

אביה (10:23 28.04.2017)

האם המישות זה סהתאם לכוס חד פעמי? או כוסות מדידה?

מתכונים ב-10 דקות (10:25 28.04.2017)

בכל המתכונים באתר השימוש הוא בכוס בנפח של 240 מ”ל. זו יכולה להיות כוס זכוכית סטנדרטית רגילה כמו בתמונה בלינק המצורף- המרת מידות אפיה.
שבת שלום 🙂

לימור (12:39 17.01.2017)

שלום

בהוראות ההכנה רשום “מערבבים את כל החומרים יחד (קודם מקציפים את הביצים, אח”כ שמן וסוכר…”). האם הכוונה להקציף ביצים, ואת שאר החומרים להוסיף תוך כדי הקצפה?
כמה זמן צריך להקציף את הביצים לבד?

תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (12:51 17.01.2017)

היי לימור,
מקציפים את הביצים עם הסוכר כדקה ואח”כ מוסיפים את השמן ויתר החומרים תוך כדי הקצפה.

לימור (19:36 18.01.2017)

תודה רבה על המענה. ועוד שאלה בבקשה- קראתי המלצה לכסות את העוגה בניילון נצמד כדי לתת לעוגה רכות. אחרי כמה זמן לעטוף את העוגה (שהניילון לא יימס מחום התבנית)?

מתכונים ב-10 דקות (20:52 18.01.2017)

אחרי 5-10 דקות ניתן לעטוף את העוגה בניילון נצמד.

אודליה (22:14 24.10.2016)

היי אפרת, הכנתי לחג ויצאה טעימה מאוד! רק שהיא הייתה מעט דחוסה ולא גבוהה אבל אני מניחה שזה בגלל שהתעצלתי להוריד את המיקסר ממקום גבוה במטבח וערבבתי את הכל עם כף! בכל זאת קיבלתי מחמאות 🙂 יש לי שאלה: למה בעוגה הזאת צריך מיקסר ובעוגות בחושות אחרות באתר מספיק עם כף? וסליחה על הבורות, אבל עדיין לא הצלחתי להבין מה זה מיקסר “רגיל” ומה זה מיקסר “ידני”! יש לי מיקסר אחד פשוט מפלסטיק שמגיע כבר עם קערה ועם וו הקצפה ווו לישה. זה נחשב “רגיל”? תודה רבה ושבוע טוב 🙂

מתכונים ב-10 דקות (22:52 24.10.2016)

היי אודליה,
יש עוגות שיוצאות קצת יותר דחוסות בגלל המרכיבים שלהם ולכן מומלץ להקציף את הביצים והסוכר במיקסר כי זה נותן לעוגה יותר אווריריות.
אפשר להשתמש במיקסר רגיל(כמו שיש לך) או ידני, זה לא משנה. לעוגות אני משתמשת במיקסר ידני שהוא מיקסר שמחזיקים ביד ומחוברים אליו שני מוטות הקצפה. זה פשוט נוח לי יותר אבל אין בעיה להשתמש במיקסר רגיל עם וו הקצפה.
שבוע מעולה 🙂

אודליה (23:26 24.10.2016)

תודה רבה על התגובה המהירה! כנראה שהתבלבלתי (רואים כמה השתמשתי במיקסר עד עכשיו, למרות שיש לי אותו כבר יותר מ10 שנים חחח 🙂 )! מה שיש לי זה בעצם מיקסר ידני, עם 2 מוטות הקצפה ו2 מוטות לישה, אבל מגיע גם עם עמוד וקערה. אז רק שאלה אחרונה (לא קראתי את כל התגובות למטה אז מחילה אם כבר שאלו …)- כמה זמן צריך לערבב את הביצים והסוכר לפני שמוסיפים את שאר המרכיבים ועל איזה מהירות? תודה רבה ולילה טוב 🙂

מתכונים ב-10 דקות (23:39 24.10.2016)

את הביצים יש להקציף עם הסוכר במשך 1-2 דקות על עוצמה הכי גבוהה, עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה. אח”כ מוסיפים את יתר החומרים לפי הסדר הרשום במתכון כשהקמח תמיד אחרון ומערבבים על העוצמה הכי נמוכה.
לילה טוב 🙂

שרון (11:05 16.10.2016)

הי,
אני בדרך כלל משתמש בקמח מלא באפיה .
במידה ואשתמש ב 2 כוסות קמח תופח מלא או כוס אחת ,איך זה משפיע על כמויות החומרים הנוזליים ?

מתכונים ב-10 דקות (11:10 16.10.2016)

היי שרון,
ממליצה לשלב בין קמח מלא לקמח רגיל (כוס קמח מלא תופח + כוס קמח תופח רגיל). הנוזלים נשארים באותה כמות.
חג שמח 🙂

א (15:52 8.09.2016)

היי, גם אחרי שמקציפים את הביצים ולאורך כל הערבוב משתמשים בוו המקציף ולא המערבל? באיזו מהירות? ואם אני משתמשת בתבנית עגולה אז באיזה קוטר? תודה.

מתכונים ב-10 דקות (16:50 8.09.2016)

היי,
אם משתמשים במיקסר ידני אז יש להקציף את הביצים עם הסוכר על המהירות הגבוהה ביותר. אם משתמשים במיקסר רגיל יש להשתמש בוו מקציף. לאחר מכן ניתן להמשיך לערבב במיקסר במהירות בינונית או ידנית בעזרת מטרפה.
הכמות מתאימה לתבנית עגולה בקוטר 24.
בהצלחה 🙂

מאיה (15:49 8.08.2016)

היי 🙂
אם אני רוצה לעשות את העוגה הזו כמאפינסים, עד איזה גובה של תבנית מאפינס אני צריכה למלא בבלילה?
תודה רבה!!! 🙂
מאיה

מתכונים ב-10 דקות (16:35 8.08.2016)

היי מאיה,
יש לשמן את השקעים ולצקת את הבלילה לגובה עד 2/3 מהשקעים (אם זו תבנית סיליקון אפשר למלא עד 3/4 גובה).
זמן האפיה יתקצר ל 20-25 דקות.
בהצלחה 😉

מאיה (22:02 9.08.2016)

תודה רבה! 🙂

מירב (15:59 30.07.2016)

עשיתי את העוגה ויצאה טעימה אמנם, אבל בכלל לא טפחה והייתה דחוסה..זה אמור להיות ככה?ואם לא אז מה יכולה להיות הסיבה לכך?
תודה.

מתכונים ב-10 דקות (19:06 30.07.2016)

היי מירב,
אם השתמשת בקמח תופח יכול להיות שהייתה בעיה עם הקמח (זה לפעמים קורה). אם השתמשת ב2 כוסות קמח רגיל + שקית אבקת אפיה אז יכול להיות שלא ערבבת בניהם כמו שצריך לפני שהוספת לתערובת.
הכנת ב-2 תבניות אינגליש קייק? שימנת אותן לפני? חיממת את התנור מראש 7-10 דקות לפני שהכנסת את העוגה?

מירב (21:56 31.07.2016)

השתמשתי בקמח טופח בסןג שאני תמיד משתמשת..
הכנתי בתבנית עגולה 25, בלי לשמן..תנור חומם מראש 5 דקות.

מתכונים ב-10 דקות (22:52 31.07.2016)

היי מירב,
אני חושבת שתבנית 25 גדולה לכמות שבמתכון. כשיצקת את התערובת לתבנית את זוכרת עד איזה גובה הגיעה הבלילה? לפני אפיה אני מתכוונת.
חשוב לשמן את התבנית כי אם העוגה נדבקת לתבנית היא עלולה לא לתפוח.

תהילה (11:38 12.05.2016)

הי..עשיתי את העוגה הזאת ויצא פצצה!!! טרפו לי אותה…אחלה מתכון..תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (15:55 12.05.2016)

תודה תהילה, שמחה לשמוע 🙂

שיר (20:07 3.05.2016)

אפשר לותר על המיץ תפוזים?

מתכונים ב-10 דקות (20:38 3.05.2016)

היי שיר,
מומלץ שלא כי זה מה שנותן לעוגה את הטעם.
אם אין לך מיץ תפוזים ובכל זאת את רוצה להכין את העוגה אפשר לשים במקום כוס “לימונדה” – סחטי לימון שלם לתוך כוס, מלאי את הכוס במים, המתיקי בכף סוכר או דבש והשתמשי בזה לעוגה.
בהצלחה 🙂

איתמר (16:30 8.04.2016)

שאלה קצת קשה: האם לדעתך ניתן להחליף את מיץ התפוזים במיץ תפוחים (מרוסקים בבלנדר)?? תודה

מתכונים ב-10 דקות (17:02 8.04.2016)

היי איתמר,
אני חושבת שאפשר פשוט לעוגה יהיה טעם של תפוחים 🙂
אם תנסה אשמח לעדכון איך יצא.
שבת שלום!

אליזבט (12:39 9.03.2016)

היי,
אני די חדשה באתר הזה ולפי התגובות עושה רושם שהמתכונים ממש טובים…
שאלה: אני רוצה להכין ב-2 תבניות אינגליש קייק חד-פעמיות.
האם יש צורך בשינוי כמויות? טמפ?
בתודה, אליזבט

מתכונים ב-10 דקות (12:54 9.03.2016)

היי אליזבט,
הכמות במתכון מספיקה ל-2 תבניות אינגליש קייק. יש לחלק את הבלילה באופן שווה בין שתי תבניות (גם אם הבלילה נראית נמוכה, זה בסדר מאחר והיא תופחת במהלך האפיה).
אפיה ב180 מעלות במשך 25-35 דקות. יש לבדוק עם קיסם, כשיוצא יבש העוגה מוכנה.
בהצלחה והמשך יום נפלא 🙂

אורנה (14:14 13.02.2016)

אמא שלי רוצה להכין את העוגה עם חמאה.
איך להמיר את השמן בחמאה?
תודה ושבת נפלאה

מתכונים ב-10 דקות (17:18 13.02.2016)

היי אורנה,
במקום חמאה היא יכולה לשים 100 גרם חמאה מומסת.

חנה (00:02 16.01.2016)

האם אפשר במקום שמן להשתמש בשמן קוקוס, אם כן באיזו כמות ? תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:54 16.01.2016)

כן חנה, אפשר לשים חצי כוס שמן קוקוס מומס (במצבו הנוזלי).

סועאד (14:21 7.01.2016)

ראשית כל ברצוני לציין שכל המתכונים באתר הם מוצלחים במיוחד וכשאני מתכוונת להכין מהשהוא שיצליח לי בוודאות אז אני פונה ישירות לאתר
אפיתי את העוגה פשוטה וטעימה בטירוף במיוחד שבעלי והילדים מעדיפים אפיה בבית על עוגות קנויות תבורכו ותמשיכו להצליח

מתכונים ב-10 דקות (14:55 7.01.2016)

תודה סועאד, אני שמחה לשמוע 🙂
סופ”ש נפלא

נירית (20:33 26.12.2015)

מצאתי את המתכון כשחיפשתי עוגה מהירה להכנה אחרי שמי שהייתה אמורה להביא קינוח לארוחת שבת הבריזה ברגע האחרון. ההכנה לקחה 7 דקות ויצאה עוגה נפלאה שחוסלה תוך חצי שעה. ממליצה לבזוק אבקת סוכר מעל לשדרוג.

מתכונים ב-10 דקות (20:57 26.12.2015)

תודה נירית, שמחה לשמוע 🙂
שבוע טוב

רותם חן (13:21 17.12.2015)

הכנתי המון מתכוניי אוכל ומעולם לא אפיתי עוגות (השארתי לאשתי את הנישה הזאת) אבל פתאום היה לי געגוע לעוגת תפוזים ,אז נגשתי למלאכה ועבדתי בדיוק כמו שציינת ויצא מעולה,תודה רבה לך

מתכונים ב-10 דקות (13:30 17.12.2015)

שמחה שהחלטת להכין ושיצא טעים!
תודה 🙂

אלינור (16:21 14.12.2015)

שלום,
אוהבת את כל המתכונים באתר, תודה רבה.
הכנתי את העוגה הזו מספר פעמים והיא מצוינת, כרגע אין לי תפוזים, אבל יש לי משקה קל בטעם תפוזים. אפשרי? או שעדיף לא לנסות?

מתכונים ב-10 דקות (16:27 14.12.2015)

היי אלינור,
את יכולה להכין ממשקה קל בטעם תפוזים.
המשך יום נפלא 🙂

ליאת (07:38 8.12.2015)

אפשר עם קמח מלא?

מתכונים ב-10 דקות (08:54 8.12.2015)

היי ליאת,
פחות ממליצה להשתמש רק בקמח מלא מאחר ואז העוגה תצא דחוסה. אם בכל זאת רוצים, אפשר לשלב חצי כוס קמח מלא עם חצי כוס קמח רגיל+ 2 כפיות אבקת אפיה. כדאי לנפות את הקמחים לפני שימוש, אפילו להעביר במסננת.
בהצלחה 😉

רינה (16:00 13.11.2015)

תודה רבה עוגת תפוזים וקוקוס נ ה ד ר ת

מתכונים ב-10 דקות (16:12 13.11.2015)

שמחה שאהבת!
תודה ושבת שלום 🙂

הילה (21:47 7.11.2015)

עוגה ממש ממש טעימה. תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (22:10 7.11.2015)

תודה הילה, שמחה לשמוע 🙂
שבוע טוב

שי (14:26 7.11.2015)

שאלה, אפיתי את העוגה בתבנית אחת בינונית, העוגה יצאה קצת יבשה. הוספתי קוקוס בחצי כוס יותר מהמתכון האם זאת הסיבה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (17:02 7.11.2015)

היי שי,
זה יכול להיות בגלל שהעוגה נאפתה יותר מידי בתנור או שהיה חסר שמן (אולי בגלל הוספת יותר קוקוס ואפיה בתבנית בינונית היה כדאי להוסיף יותר שמן).
בכל אופן, אני ממליצה להרטיב את העוגה בסירופ- לחמם על הגז 3-4 כפות דבש או סוכר עם רבע כוס מים במשך כ-3 דקות ולשפוך על העוגה בעזרת כף באופן שווה.

שי (20:39 7.11.2015)

תודה על העצות. אגב, למרות שיצאה קצת יבשה עדיין הצלחנו להינות ממנה 🙂

קורל (12:05 6.11.2015)

במה אפשר להתשמש במקום תמצית וניל ?

מתכונים ב-10 דקות (12:12 6.11.2015)

היי קורל,
שימי שקית סוכר וניל או שפשוט תכיני בלי.
שבת שלום 🙂

מיכל (22:01 29.10.2015)

עשיתי אתמול את המתכון, עשיתי כמאפינס, יצאו 20 ותפחו ממש
איך שהם יצאו מהתנור בעלי אכל שניים מרוב שהיה לו טעים
נתתי לחברים ולקחתי לעבודה וזה פשוט התחסל וקיבלתי מחמאות שזה היה פשוט מעולה
המאפינס ממש נמסו בפה והיו רכים ואווריריים
בקיצור עוד מתכון מעולה, כרגיל 🙂

מתכונים ב-10 דקות (22:23 29.10.2015)

איזה כיף לשמוע ואיזה כיף שאת תמיד חוזרת לעדכן 🙂

שרון (11:12 12.10.2015)

מתכוונת להכין בתבנית אינגליש קייק אחת ושהעוגה תצא גבוהה – מה כמות כל אחד מהמרכיבים?יש לי ביצים M לשים 1 או 2?לעטוף כמה דק’ אחרי שיוצאת מהתנור בניילון נצמד – יוסיף לה רכות ועסיסיות?לכמה זמן העוגה טובה?

מתכונים ב-10 דקות (11:21 12.10.2015)

היי,
אם את מכינה בתבנית אינגליש קייק אחת אלה הכמויות:
2 ביצים
שליש כוס סוכר + כף סוכר נוספת
כוס קמח תופח
שליש כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
רבע כוס קוקוס
חצי כפית תמצית וניל
את יכולה לעטוף את העוגה לקבלת רכות ועסיסיות (זה נכון לכל העוגות הבחושות).
העוגה נשמרת בחוץ עטופה בניילון נצמד במשך 3-4 ימים.

שרון (11:39 12.10.2015)

תודה רבה!

שרון (11:40 13.10.2015)

הכנתי אתמול פעם שניה ויצאה מדהים. כל כך פשוט וקצר להכנה ועוגה מדהימה בטעמה ומרקמה. תודה רבה ושיהיה שבוע שקט לכולנו!

מתכונים ב-10 דקות (11:46 13.10.2015)

אני שמחה מאוד לשמוע שרון!
שבוע שקט ורגוע לכולנו 🙂

מיכל (22:25 6.10.2015)

היי
רציתי לדעת האם ניתן להכין כמאפינס
ועד איזה גובה למלא
וכמה זמן בתנור
וכמה מאפינס יוצאים

תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (23:16 6.10.2015)

היי מיכל,
אפשר להכין כמאפינס.
יש למלא עד 3/4 גובה מהשקע.
לדעתי זמן אפיה יהיה 20-25 דקות.
אמורים לצאת מהכמות 16-20 מאפינס.

ליז (16:41 25.09.2015)

היי רציתי לשאול אם אפשר להחליף את התפוזים במים או חלב?

מתכונים ב-10 דקות (17:42 25.09.2015)

היי ליז,
במקרה הזה לא מומלץ מאחר וזאת עוגת תפוזים והמיץ הוא זה שנותן את הטעם.
שבת שלום 🙂

רות (22:58 30.07.2015)

היי,אשמח לדעת האם ניתן להחליף את הקוקוס בקמח קוקוס ולקבל את אותו האפקט?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (23:06 30.07.2015)

היי רות,
אין לי ניסיון עם קמח קוקוס אבל לפי מה שאני יודעת הוא שונה מקוקוס רגיל ומשתמשים בו כתחליף או משלים לקמח רגיל אך בכמות קטנה מאוד כי הוא ידוע כסופח נוזלים.
בכל מקרה, נראה לי שפחות מומלץ להשתמש בו במתכון הזה במקום הקוקוס 🙂

תהילה (11:17 3.04.2015)

שלום. האתר נהדר והעוגות נפלאות. האם ניתן להמיר את הקמח הרגיל בקמח מצה ? ואם כן בכמה?

מתכונים ב-10 דקות (11:28 3.04.2015)

תודה תהילה 🙂
מאחר וקמח מצה שונה מקמח רגיל לצערי אני לא יודעת לומר עד שלא ניסיתי (גם יחס הנוזלים והשמן במתכון עלול להשתנות).
יש באתר עוגת תפוזים מקמח שקדים/שקדים מולבנים טחונים אם בא לך לנסות 😉
חג שמח!

יולי (16:51 15.12.2014)

היי…
המיקסר שלי התקלקל לצערי… אפשר גם ידני לערבב??

מתכונים ב-10 דקות (18:29 15.12.2014)

היי יולי,
כן אפשר 🙂

הגר (19:27 20.11.2014)

ממש טעימה! וקלה להכנה! אתר מעולה, תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (20:02 20.11.2014)

תודה הגר 🙂 שמחה שאהבת!

גליה (15:33 16.10.2014)

היי, רוצה להכין את העוגה הזו. רשום לערבב ובסוגריים “קודם מקציפים…” אשמח לתשובה אם זה רק בהקצפה או גם בערבוב.. תודה

מתכונים ב-10 דקות (19:38 16.10.2014)

היי גליה,
מומלץ להקציף במיקסר אבל אפשר גם לערבב באופן ידני.

רויטל (09:39 3.10.2014)

הייי אני מתכוונת להכין היום את העוגה הזו ..נראית ניפלא וטעימהה , ברצוני לדעת באפייה האם לשים בתנור אפייה עם מאוורר או בלי?

מתכונים ב-10 דקות (11:08 3.10.2014)

הי רויטל,
מומלץ לאפות בתוכנית רגילה של התנור (בדר”כ זה הסימון של שני קוים עליון ותחתון) ולא בתוכנית טורבו עם המאוורר אחרת העוגה מתייבשת.
גמר חתימה טובה 🙂

ליאורה (13:45 8.08.2014)

העוגה תענוג אהבתי מאוד

מתכונים ב-10 דקות (14:15 8.08.2014)

הי ליאורה,
אני שמחה שאהבת 😉
תודה על העדכון ושבת שלום!

סיגלית אנג'ל (14:31 28.07.2014)

העוגה נראת מצויינת אני הולכת לנסות שוב. פעם האחרןנה שהכנתי היא לא תפחה ולא התבשלה לי.שתי שאלות אלייךבבקשה: האם צריך לשמן את התבנית לפני? ומתי אפשר להוציא את העוגה מהתנור האם תכף שהיא מוכנה מוציאים אותה? או שמשאירים אותה בתנור קצת?? תודה רבה על המתכונים הנהדרים שלך.

מתכונים ב-10 דקות (14:42 28.07.2014)

הי סיגלית,
לגבי ההתפחה- תוודאי שאת משתמשת בקמח תופח או ב2 כוסות קמח רגיל מעורבבות היטב עם שקית אבקת אפיה ותחממי את התנור מראש, לפחות 10 דקות לפני.
לגבי האפיה- אם העוגה פעם שעברה היתה אפויה מבחוץ אך מבפנים לא זה אומר שהתנור שלך חזק לכן מומלץ לאפות הפעם ב170 מעלות ולבדוק בעזרת קיסם שנועצים במרכז העוגה. הקיסם צריך לצאת יבש לגמרי (זמן האפיה יכול להיות בין 40 דקות לשעה ולעיתים אפילו טיפה יותר).
לאחר שהעוגה מוכנה, מומלץ לפתוח את דלת התנור לגמרי ולאחר 2 דקות להוציא את העוגה מהתנור.
וכן, מומלץ לשמן מעט את התבנית לפני שיוצקים לתוכה את הבלילה.
בהצלחה ומחכה לעדכון 😉

ליליאן (22:14 23.06.2014)

היי, קניתי קמח ולא תופח. כמה להוסיף אבקת אפייה?

מתכונים ב-10 דקות (08:43 24.06.2014)

הי ליליאן,
תוסיפי לקמח שקית אבקת אפיה.

סמדר (20:07 23.06.2014)

היי,

רציתי לדעת אם ניתן להחליף בנוזל סוכרלוז במקום הסוכר?

מתכונים ב-10 דקות (20:21 23.06.2014)

הי סמדר,
לא ניסיתי אבל לא צריכה להיות בעיה.

נאוה ג. (06:37 17.05.2014)

הכנתי בתבנית מלבנית. עוגה מצויינת.

מתכונים ב-10 דקות (07:40 17.05.2014)

תודה נאוה 🙂

תמי אלפסי (15:10 29.04.2014)

אתר מצוין…תמשיכו לתת עוד מתכונים , העוגה מצוינתתתתתתתתת

מתכונים ב-10 דקות (15:11 29.04.2014)

תודה תמי 🙂

שמואל (13:56 27.02.2014)

עוד שאלה קטנה .היא נפתחה באמצע ולא הייתה ממש שחומה זה בסדר?

מתכונים ב-10 דקות (14:00 27.02.2014)

כן שמואל, זה יכול לקרות בעוגה הזאת. על עוד היא אפויה מפנים וטעימה זה בסדר.

שמואל (13:21 27.02.2014)

אני בן 59 החלטתי שאני רוצה להיכנס למטבח ולהתחיל לבשל. בחרתי קודם להתחיל עם עוגות . עוגה זו הראשונה שהכנתי בחיים ומה אגיד לך פשוט נהדרת .

גאה בעצמי . לאט לאט אעבור גם לבישולים. אתר נהדר

מתכונים ב-10 דקות (13:28 27.02.2014)

כל הכבוד שמואל! אני ממש שמחה לשמוע.
תמשיך לאפות ולבשל ונשמח לשמוע עדכונים ממך 🙂

ענת (10:45 27.02.2014)

יום נפלא. שבת שלום.תודה

מתכונים ב-10 דקות (09:41 27.02.2014)

תודה ענת 🙂
וכן, 2 כוסות זה 280 גרם. אני משתמשת בדר”כ בכוס הסטנדרטית (מזכוכית עם הידית) והמידות שלה זה 140 גרם. הדבר החשוב ביותר הוא להשתמש באותה גודל כוס לכל מרכיבי המתכון (קמח, שמן, סוכר, נוזלים וכו’) כדי שגם אם הכוס מעט קטנה או גדולה יותר היחסים נשמרים. יום מצוין!

ענת (09:44 19.05.2014)

היי ,בןקר אור-מתכננת להכין את העוגה המשגעת הזאת- היום.

תוכלי בבקשה להסביר לי כמה זמן להקציף ביצים? אוו כוונתך-כפי שאני עושה בדר”כ ביצים להקציף עם סוכר לקצף תפוח -להנמיך מיקסר ואז להוסיף שמן וכו’?

אני אופה עוגות בחושות ב- 160 – 170 מעלות -ואולי בגלל זה אין לי בקע באמצע העוגה?יום טוב

מתכונים ב-10 דקות (09:49 19.05.2014)

היי ענת,
בדיוק כפי שרשמת, כפי שאת מכינה בדרך כלל 😉
ונכון, לרוב כשאופים עוגה בחום נמוך יותר זה מונע בקע במרכז העוגה.
יום מצוין!

ענת (08:40 27.02.2014)

אתר מדהים -ושאלה כללית לגבי האפייה -האם 2 כוסות קמח זה 280 גרם?
את משתמשת לפי כוסות מדידה לכל המצרכים?תודה

אלומה (19:45 21.01.2014)

היי,
העוגה מצוינת!
עוגה פשוטה וטעימה-בדיוק כמו שאני אוהבת 🙂
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (21:00 21.01.2014)

תודה אלומה, שמחה שאהבת:)

רוני (20:08 26.10.2013)

הכנתי אתמול, עוגה מצוינת ונפלאה. תודה

דנה (15:46 22.09.2013)

עוגה מדהימה. חוסלה כלא הייתה.

כנרת עשור (22:30 21.09.2013)

קודם כל אחלה אתר ואחלה מתכונים
רציתי לדעת האם עוגת התפוזים והקוקוס מספיקה לשני תבניות אינגליש קיק?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (22:39 21.09.2013)

העוגה הזאת ספציפית מתאימה לתבנית אינגליש קייק אחת ואז היא יוצאת גבוהה. אם תכיני בשתי תבניות, אני מאמינה שהעוגות תצאנה נמוכות. אפשרות נוספת היא להכין בתבנית מאפינס ואז יוצאות כ-20 עוגות אישיות. שבוע טוב:)

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.