שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

סוג: פרווה

תבנית אינגליש קייק או 10 מאפינס

מצרכים:

2 ביצים

שליש כוס (66 ג’) שמן

חצי כוס (100 ג’) סוכר

1 שקית (10 ג’) סוכר וניל

שני שליש כוס (160 מ”ל) מיץ תפוזים (רצוי סחוט טבעי)

כוס ושליש (185 ג’) קמח תופח

חצי כפית שטוחה (2.5 ג’) אבקת סודה לשתיה

גרידת קליפת תפוז

רבע כפית (1 ג’) אבקת קינמון (לא חובה)




אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות.

-מקציפים את הביצים כדקה. ממשיכים להקציף ולהוסיף את החומרים לפי הסדר הבא: סוכר, סוכר וניל, שמן, מיץ תפוזים, גרידת תפוז, קמח תופח, קינמון ובסוף- אבקת סודה לשתיה.

-יוצקים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק ואופים במשך כ-30 דקות (עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש).

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

*אם אופים בתבנית מאפינס זמן האפיה מתקצר ל 15-20 דקות.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגת ביסקוויטיםעוגת ביסקוויטים
ציפוי שוקולד לעוגה ציפוי שוקולד לעוגה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
הדס (19:56 21.12.2023)

איך לשמור/לאחסן תעודה אחרי האפייה שתשאר טריה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:46 21.12.2023)

אפשר לשמור על השיש (לעטוף היטב בניילון נצמד).

avatar
יעל (13:02 19.11.2023)

שלום אפרת ותודה רבה על המתכונים
אם אני מכפילה את הכמות כמה זמן זה צריך להיות בתנור

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:38 19.11.2023)

כ-45 דקות.
בכל מקרה יש לבדוק עם קיסם.

avatar
יעל (15:41 19.11.2023)

תודה רבה

avatar
הילה איבגי (22:50 4.11.2023)

תודה על המתכון!
הכנתי אותה לשבת והיא נגמרה😀

עוגת תפוזים בחושה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:02 5.11.2023)

נראית מהמםם❤️
תודה שחזרת לשתף:)

avatar
דנה (13:01 26.04.2023)

אם אני רוצה להכין את העוגה כעוגת יום הולדת, באיזו תבנית לעשות? וכיצד משתנות הכמויות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:24 26.04.2023)

אפשר להכפיל כמויות פי 2 ולהכין בתבנית עגולה בקוטר 24 או מלבנית 22*31.

avatar
אורטל (10:37 24.02.2023)

היי ראשית כל האתר שלך מדהים והמתכונים מעולים!!👍
רציתי לשאול אם המתכון מתאים לתבנית קוגלהוף גודל 22
ואם יש לך מתכונים שמתאימים לתבנית הזו
תודה רבה🙏

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:18 24.02.2023)

היי,
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים!
אפשר להכין את הכמות במתכון בתבנית קוגלהוף(:
כל מתכון עם כמות המתאימה לתבנית אינגליש קייק או תבנית עגולה בקוטר 20 מתאים.

avatar
שירן (14:18 20.11.2022)

היי אפרת, האם יש אפשרות להכין את העוגה בגרסה טבעונית, ללא ביצים? ואם כן, במה להשתמש כתחליף?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:20 20.11.2022)

היי,
אפשר להכין את המתכון לעוגה טבעונית.

avatar
זהבה גולדמן (22:25 5.08.2021)

הי אפרת .
הכנתי את העוגה , יצא ממש טעים ואוורירי ,
תודה רבה על כל המתכונים והשירות !
שבת שלום ומבורך 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:13 6.08.2021)

שמחה ממש לשמוע שיצא מוצלח!
תודה ששיתפת זהבה ושבת שלום🌺

avatar
נאוה:)) (00:47 22.02.2021)

היי
הכנתי את העוגה והבלילה יצאה טוב אבל לקח לה בערך כפול זמן להיאפות והיא יצאה טיפה דחוסה… הכנתי עם מטרפה… את חושבת שזה קשור? למה זה קרה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:58 22.02.2021)

היי נאווה,
האם ערבבת הרבה לאחר הוספת הקמח? זה בד”כ הגורם העיקרי למרקם דחוס בעוגות…
לגבי זמן האפייה- יכול להיות שהחום אצלך היה שונה ולכן לקח יותר זמן.

avatar
מוריה (11:38 8.01.2021)

הי אפרת, העוגה בתמונה זו תבנית ששווה בגודלה לאינגליש קייק?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:21 8.01.2021)

כן 🙂

avatar
קרינה (16:19 22.08.2019)

היי אפרת,
רוצה עכשיו להכין את העוגה למחר לאורחים.וכמו תמיד אפשר לסמוך על המתכונים שלך גם הסוכר בידיוק כמו שצריך להיות…השאלה אפשר לשים 3/4 מהתערבות לתבנית סיליקון משומנת ולתערובת שנותרה להוסיף כף קקאו
שיהיה כמו שיש מעניין כזה.
תודה רבה על המתכונים.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:40 22.08.2019)

כן, אפשר. לתערובת שנותרה מספיק לשים כפית קקאו.

avatar
טלי (17:48 21.04.2019)

הכנתי את העוגה והיא בקעה באמצע, למה זה קורה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:02 21.04.2019)

זה יכול לקרות, זו תופעה מוכרת. פעם הבאה אפשר לאפות ב10 מעלות פחות, זה עשוי להפחית את התופעה.

avatar
נועם (14:37 13.01.2019)

היי
כמה אבקת אפייה לשים אם אין תופח?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:58 13.01.2019)

כוס ושליש קמח רגיל + כפית ושליש אבקת אפיה.

avatar
דורית (11:24 10.01.2019)

היי אפרת יקירה,
איך שומרים עוגת תפוזים? במקרר או בחוץ…וכמה ימים מחזיקה טריה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:38 10.01.2019)

היי דורית,
את העוגה יש לעטוף היטב בניילון נצמד ולשמור מחות למקרר.
העוגה מחזיקה במצב טוב כ-3 ימים.

avatar
גליה (12:28 14.12.2018)

היי אפרת,צהריים טובים, אפשר לערבב את העוגה ידנית במקום במיקסר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:00 14.12.2018)

כן.

avatar
מורן כלפון (12:25 21.11.2018)

היי
לתבנית עגולה קוטר 26 איך הכמויות צריכות להיות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:56 21.11.2018)

היי מורן,
אלה הכמויות המומלצות לתבנית 26:
5 ביצים
כוס שמן
כוס ורבע סוכר
2 שקיות סוכר וניל
כוס וחצי מיץ תפוזים (רצוי סחוט טבעי)
3 כוסות קמח תופח
חצי כפית אבקת סודה לשתיה
גרידת קליפת שני תפוזים
חצי כפית אבקת קינמון (לא חובה)
יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל.

avatar
גל (14:49 11.06.2018)

היי
איך יודעים כמה גרידת קליפת תפוז לשים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:54 11.06.2018)

היי גל,
מומלץ לגרד קליפה של תפוז קטן-בינוני שלם. זה יוצא בערך כפית מלאה.

avatar
רותם (17:19 25.05.2018)

היי אפרת…אתר מהמם!!!
מדוע העוגה יצאה לי יבשה? פעלתי בדיוק לפי השלבים…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:42 25.05.2018)

היי רותם,
באיזה תוכנית אפית אותה?
כמה מעלות וזמן אפיה?
שמת שליש כוס שמן?
אני ממליצה להכין סירופ כדי להרטיב אותה: שליש כוס מים, 3 כפות סוכר, 5 כפות מיץ תפוזים. לחמם את כל החומרים עד שהסוכר נמס והתערובת מבעבעת. להנמיך את האש ולבשל כ-5 דקות, עד שהסירופ מעט מסמיך ואז לשפוך באופן אחיד על העוגה.
שבת שלום 🙂

avatar
רותם (09:27 27.05.2018)

נהדרת!!
אחרי הסירופ היא יצאה מושלמת!

תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:27 27.05.2018)

שמחה לשמוע!
שבוע נפלא 🙂

avatar
ElinorF (17:41 22.01.2018)

היי אפרת,

צריך להקציף עם מיקסר את הביצים וגם את שאר החומרים או שצריך להקציף ידנית?
איזו עוגת יומולדת היית ממליצה לי לעשות לאישה בשנות השלושים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:26 22.01.2018)

היי,
אפשר להכין במיקסר או במטרפה ידנית, איך שנוח לך.
לגבי עוגת יום הולדת, זה מאוד תלוי מה בא לך. יש עוגות עם קרם, עוגות בלי קרם, עוגות שוקולד, עוגות לבנות. מצרפת לינק לעוגות יום הולדת מומלצות, אני ממליצה לך לעבור עליהן.

avatar
דקלה (12:10 12.01.2018)

היי אפרת,

צריך להכין אותה במיקסר או אפשר בקערה?
מבחינת ההקצפה
אשמח לדעת למה התכוונת
תודה רבה ושבת שלום ☺
דקלה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:18 12.01.2018)

היי דקלה,
עדיף במיקסר (אם רשום במתכון “לערבב” ולא מוזכר מיקסר – אפשר ידנית ואם רשום “להקציף” אז הכוונה למיקסר).
שבת שלום 🙂

avatar
דקלה (12:37 12.01.2018)

תודה רבה רבה על התשובה המהירה!!!💖
אלך עכשיו להכין לשבת

avatar
נורית (08:15 17.11.2017)

הי אפרת
הסירופ שהצעת למטה יצא לי ממש נוזלי.
ככה זה צריך להיות?
זה צריך להספק בעוגה?
תודה
חייבת לציין שאני מתה על המתכונים שלך – תמיד מצליחים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:56 17.11.2017)

היי נורית,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים.
לגבי הסירופ, מומלץ לבשל אותו על אש נמוכה עד שיסמיך קצת.
שבת שלום 🙂

avatar
עדן (20:34 25.05.2017)

הכמות הזו תספיק לתבנית לב 24ס”מ?או שיש צורך להכפיל כמויות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:42 25.05.2017)

הכמות במתכון מספיקה לתבנית אינגליש קייק. לתבנית 24 יש להכפיל כמויות ב-2.

avatar
מורן (07:13 6.01.2017)

כמה כפיות אבקת אפיה להוסיף לקמח רגיל ולא תופח? האם כפיות שטוחות או גדושות או ״רגילות״? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:40 6.01.2017)

היי מורן,
היחס הוא שעל כל כוס קמח תופח שמים כוס קמח רגיל + כפית רגילה אבקת אפיה.
במקרה הזה יש לשים כוס ושליש קמח רגיל + כפית ושליש אבקת אפיה.

avatar
גילי (09:06 9.12.2016)

היי אפרת המתכונים שלך פצצה, עכשיו אני מכינה את הסברינה כבר בפעם השלישית וגם את התפוזים, תודה רבה ושבת שלום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:27 9.12.2016)

תודה גילי!
שבת שלום 🙂

avatar
אדוה (16:45 5.11.2016)

העוגה יצאה רכה אך עם טעם לוואי מעט מר. אני חוששת שזה בגלל הסודה לשתיה. מה דעתך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:51 5.11.2016)

היי אדוה,
אבקת סודה לשתיה לא אמורה לגרום לטעם מר אלא אם כן היא מקולקלת (שמת רק חצי כפית שטוחה, נכון?)
זה יכול להיות קשור בתפוז. יש זנים מסוימים שיכולים לגרום לטעם מעט מר. סחטת את התפוזים?
סיבה נוספת היא הקליפה שיכולה להיות מרה. גירדת קליפת תפוז שלמה?

avatar
הודיה (12:30 23.10.2016)

היי אפרת העוגה הזאת יוצאת טעימה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:32 23.10.2016)

תודה הודיה, שמחה לשמוע 🙂
חג שמח!

avatar
מירב (15:27 5.08.2016)

אפשר בלי סודה לשתיה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:26 5.08.2016)

היי מירב,
אם אין לך תכיני בלי.
שבת שלום 🙂

avatar
שיר (16:21 26.02.2016)

אני עכשיו הולכת להכין. תודה על המתכונים אני בכיתה ח’ ועם האתר הזה מדי פעם הולכת למטבח ותמיד כולם נהנים! שבת שלום ותודה רבה:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:02 26.02.2016)

אני ממש שמחה לשמוע! כל הכבוד 🙂
שבת שלום!

avatar
Keren (18:03 18.02.2016)

אפרת אין לי מילים, עוגה חלומית שנגמרה!! הכל קל וטעים :)) תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:24 18.02.2016)

איזה כיף לשמוע!! תודה קרן 🙂

avatar
רחלי (17:39 18.02.2016)

היי. אני רוצה להוסיף לעוגה קוקוס. כמה לדעתך צריך להוסיף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:24 18.02.2016)

היי רחלי,
שימי בין שליש לחצי כוס קוקוס.
בהצלחה 😉

avatar
רחלי (09:04 20.02.2016)

יצא מעולה!!! כל כך רכה וטעימה!! המתכונים שלך תמיד מצליחים לי. המון תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:44 20.02.2016)

תודה רחלי! כיף לשמוע 🙂

avatar
Keren (20:54 17.02.2016)

היי :)) נהנית מאוד מהאתר
מה אפשר להוסיף לרוטב למעלה במקום חמאה שלא יהיה חלבי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:34 17.02.2016)

העוגה טעימה גם בלי רוטב אבל אם את רוצה בכל זאת להכין סירופ תפוזים אפשר להשתמש במרגרינה או מחמאה.
סירופ תפוזים: שליש כוס מיץ תפוזים טבעי, כף מלאה סוכר, כפית של קליפה מגורדת של תפוז, 10 גרם מרגרינה/מחמאה -מביאים לרתיחה בסיר קטן ומערבבים עד שהסוכר נמס. יוצקים על העוגה כשהסירופ חמים (לא רותח).
בהצלחה 😉

avatar
קרן (20:17 17.02.2016)

הייייי 🙂 אני בדיוק לקראת סיום ההכנה… צריך לכסות את התבנית בנייר כסף????

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:30 17.02.2016)

אין צורך לכסות.

avatar
לי (14:48 8.01.2016)

היי,
אני מעוניינת להכין בתבנית מלבנית גדולה
בכמה אני צריכה להכפיל חומרים?

תודה ושבת שלום 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:12 8.01.2016)

היי לי,
אם הכוונה לתבנית בגודל 32X25 אז אלה הכמויות:
5 ביצים
כוס שמן
כוס ורבע סוכר
2 שקיות סוכר וניל
כוס ושני שליש מיץ תפוזים
3 כוסות ושליש קמח תופח
כפית גדושה אבקת סודה לשתיה
גרידת קליפה של 2 תפוזים
חצי כפית קינמון (לא חובה)
שבת שלום 🙂

avatar
עדן (13:35 24.12.2015)

היי …..עד כמה גרוע שהקצפתי לעוגת תפוזים סוכר וביצים שלא בטמפרטורת החדר?,שהו רק כמה דקות בחוץ?איך זה ישפיע?תודה:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:37 24.12.2015)

היי עדן,
הכל בסדר, העוגה תהיה טעימה בכל מקרה 🙂

avatar
אורלי (15:57 17.12.2015)

חוסלה חצי שעה אחרי שיצאה מהתנור. עוגה מעולה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:58 17.12.2015)

תודה אורלי, שמחה לשמוע 🙂

avatar
מיכל (16:19 13.12.2015)

אי אפשר להפסיק לאכול את העוגה. כל כך מתאימה לימי החורף. כוס תה חם ועוגת תפוזים שלא מתוקה מידי. מומלץ!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:20 13.12.2015)

תודה מיכל! שמחה שאת נהנת מהעוגה 🙂
שבוע נפלא

avatar
נופר (14:44 5.12.2015)

היי,

האם משמנים את התנית לפני ההכנסה לתנור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:12 5.12.2015)

כן נופר, רצוי לשמן.

avatar
נופר (17:29 17.12.2015)

תודה, הכנתי שוב והעוגה מעולה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:32 17.12.2015)

מעולה 🙂

avatar
לידיה שניצר (14:04 3.12.2015)

האם מספיקות 2 בייצים לעוגת התםוז?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:24 3.12.2015)

כן 🙂

avatar
רותי (23:07 24.01.2015)

העוגה יצאה מושלמת!!! זה חוסל מהר מידי חחח.. פעם הבאה אכין 2.. אחת עם הקינמון ואחת רק עם התפוזים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:00 25.01.2015)

שמחה לשמוע! תודה רותי 🙂

avatar
נעמה (12:38 27.12.2014)

איזה כיף ! רצה להכין..שבת שלום!

avatar
נעמה (11:53 27.12.2014)

היי, מהו הסירופ מעל העוגה שרואים בתמונה..? נראה מצויין ואחלה שידרוג לעוגה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:13 27.12.2014)

היי נעמה,
זה סירופ תפוזים: 1/3 כוס מיץ תפוזים טבעי, כף מלאה סוכר, כפית של קליפה מגורדת של תפוז, 10 גרם חמאה -מביאים לרתיחה בסיר קטן ומערבבים עד שהסוכר נמס. יוצקים על העוגה כשהסירופ חמים (לא רותח).
שבת שלום 🙂

avatar
אלייה (10:26 20.06.2017)

היי !
האם אפשר להחליף את החמאה אך לא במחמאה או מרגרינה , או להשמיט לגמרי ויצא גם טוב ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:16 20.06.2017)

היי אלייה,
החמאה מסמיכה קצת את הסירופ אבל אני מניחה שאפשר להכין גם בלעדיה.

avatar
זהבה רמתי (08:19 12.12.2014)

היי .מה הכמויות לעוגה כאשר משתמשים בתבנית רגילה ולא בתבנית אינגליש קייק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:41 12.12.2014)

היי זהבה,
אם זו תבנית מלבנית או עגולה בקוטר 26 פשוט להכפיל כמויות.
שבת שלום 🙂

avatar
שלום, נצרת עלית (21:52 31.10.2014)

כן, השתמשתי בשקית אחת של אבקת אפייה. הקפדתי שהיא תעורבב היטב עם הקמח.
אם לא הייתי משתמש באבקת אפייה העוגה היתה גבוהה יותר?.
ואולי שמתי קצת יותר מדי מיץ תפוזים…? מה דעתך?
בתודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:33 1.11.2014)

היי שלום,
היית צריך להשתמש באבקת אפיה אבל ביחס לכמות הקמח במתכון היית צריך לשים רק כפית ושליש.
לעיתים כששמים יותר אבקת אפיה ממה שצריך אז העוגה שוקעת. אם שמת יותר מידי מיץ תפוזים אז זה יכול להסביר את המרקם שתארת (כמו גומי).

avatar
שלום, נצרת עלית (20:01 31.10.2014)

העוגה אומנם נאפתה אבל המרקם שלה לא היה פריך. הבצק יצא חלק וגומייתי כזה (מעין גומי).
מה לא היה נכון באפייה שלי. בנוסף, העוגה יצאה נמוכה מהרגיל. ד”א, אפיתי אותה מקמח מלא. אולי זאת הסיבה??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:04 31.10.2014)

היי שלום,
הסיבה היא הקמח המלא שמשנה את המרקם והעוגה הופכת לדחוסה וכבדה ולא אוורירית. לא בכל מתכון מתאים להשתמש בקמח מלא, למשל בעוגה הזאת פחות מומלץ. וגם בעוגות שכן מתאים אני תמיד ממליצה לנפות את הקמח לפני ולשלב עם הקמח המלא קמח לבן (חצי-חצי). לגבי זה שהעוגה יצאה נמוכה- האם השתמשת באבקת אפיה?

avatar
אפרת בן חורין (22:13 2.10.2014)

שאלה… אם משתמשים בקמח מלא יש להוסיף סודה לשתיה? כמה אבקת אפיה? מה עדיף? תופח מלא או תופח רגיל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:34 2.10.2014)

הי אפרת,
מבחינת הטעם עדיף להשתמש בקמח תופח רגיל אבל אם רוצים להפוך את העוגה ליותר בריאה ולשלב קמח מלא אז מומלץ להשתמש בחצי מהכמות בקמח מלא וחצי בקמח רגיל אחרת העוגה יוצאת דחוסה מידי. אין צורך לשים סודה לשתיה אבל חשוב להשתמש באבקת אפיה.
במתכון הזה אפשר להשתמש ב2/3 כוס קמח רגיל + 2/3 כוס קמח מלא + כפית וחצי אבקת אפיה.
גמר חתימה טובה 🙂

avatar
אוסנת עקיבא (15:43 5.08.2014)

מה אפשר להשים במקום קמח תופח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:45 5.08.2014)

הי אוסנת,
כוס ושליש קמח רגיל + כפית ושליש אבקת אפיה.

avatar
רוני (11:37 5.08.2014)

היי האם אני חייבת להוסיף גרידת תפוז? וכמה בערך זה מעט קינמון:) ?
תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:43 5.08.2014)

הי רוני,
גרידת התפוז מוסיפה טעם אבל אפשר לוותר.
לגבי הקינמון- בסביבות 1/4 כפית אבקת קינמון.

avatar
חג (20:13 25.07.2014)

הי לכם

איך לכולם יצא טוב
שלי לא עלתה בכלל ובפנים דביקה וקצת רטובה
היתה 35 דק בתנור 180 מעלות
🙁

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:56 25.07.2014)

היי,
השתמשת באבקת אפיה? אם כן, יכול להיות שאבקת האפיה לא עורבבה היטב עם הקמח?
לגבי הרטיבות בעוגה, יכול להיות שהעוגה עדיין לא הייתה מוכנה. יש לקחת בחשבון שזמן האפיה משתנה בין תנור לתנור.

avatar
מאיה (17:27 8.07.2014)

אפשר להכין אותו מתכון רק עם פחות ביצים ובלי קינמון?

avatar
מאיה (17:29 8.07.2014)

לא משנה לא התקבנתי לזה פשוט….מסובך

avatar
מאיה (17:29 8.07.2014)

*לשני..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:39 8.07.2014)

הי מאיה,
תכיני את עוגת התפוזים והקוקוס כי היא עם 2 ביצים ובלי קינמון. אם אין לך תמצית וניל את יכולה להכין בלי.
https://www.10dakot.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%96%D7%99%D7%9D/

avatar
מאיה (17:26 8.07.2014)

אפשר להכין אותו מתכון רק עם 2 ביצים ותמצית וניל?

avatar
ענת (14:44 15.06.2014)

הכנתי ביום שישי .לא אהבו אצלי בביתאת העוגה. האמת-לא יצאה אורירית .
יש לי מתכון דומה מאוד של חנה שאולוב שאני מכינה ששם שמים 2 ביצים ולא 4 (שזה מספיק לדעתי\) ובמקום קינמון -תמצית וניל והיא יוצאת מעולה.ממש התאכזבתי-לא נורא.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:08 15.06.2014)

הי ענת,
צר לי לשמוע שהתאכזבת 🙁
יכול להיות שהעוגה הזאת היא מעט פחות אוורירית (למרות שיש כאלה שמעדיפים זאת).
יש באתר מתכון לעוגת תפוזים וקוקוס שהיא יותר אוורירית (עם 2 ביצים ותמצית וניל).
https://www.10dakot.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%96%D7%99%D7%9D/
תמשיכי לעדכן, חשוב לנו לדעת.
שבוע נפלא!

avatar
מיטל (19:23 6.06.2014)

פשוט וממש טעים! תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:46 6.06.2014)

תודה מיטל ושבת שלום 😉

avatar
עדי אלון (20:53 1.05.2014)

יצא מעולה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:57 1.05.2014)

שמחה לשמוע 😉

avatar
ענת (14:33 25.02.2014)

האתר מדהים-מדהים.
האם אפשרי בעוגה לשים קמח תופח?תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:53 25.02.2014)

תודה ענת 🙂
כן, אפשר להשתמש בקמח תופח.

avatar
יעלי (17:50 20.02.2014)

הכנתי אותה עם קמח כוסמין מלא וסוכר חום. מעולה!! 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:30 20.02.2014)

רעיון מעולה ובריא יותר, תודה יעלי 🙂

avatar
טלי (17:10 11.02.2014)

אפשר לעשות במיקרו ? (אני יודעת שזאת שאלה מוזרה) 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:18 11.02.2014)

היי טלי, האמת היא שלא ניסינו כך שאני לא יודעת לומר בוודאות איך ייצא אבל קחי בחשבון שאין על המרקם של אפייה בתנור 🙂

avatar
נולי (00:30 26.01.2014)

עוגה מעולה! הכנתי אותה עם קמח מלא וסוכר חום והיא יצאה טעימה מאד. תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:48 26.01.2014)

בשמחה רבה נולי! רעיון מעולה, תודה על העדכון 🙂

avatar
ורד (14:42 24.01.2014)

העוגה יצאה מהתנור לפני רבע שעה וכבר חצי חוסל!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:45 26.01.2014)

היי ורד, שמחה לשמוע 🙂

avatar
לירן (12:54 14.01.2014)

הכמות מספיקה לתבנית אינגליש קייק אחת ? או שתיים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:54 14.01.2014)

היי לירן, תבנית אחת.

avatar
מרינה (14:31 2.01.2014)

מה גודל התבנית ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:12 2.01.2014)

היי מרינה, תבנית אינגליש קייק.

avatar
יוליאנה (15:36 5.12.2013)

חייב להוסיף קינמון?
מה אפשר להוסיף במקום?
אם אני יוסיף בוטנים מרוסקים זה יצא טעים?
אני יכולה להוסיף תפוז סחוט?
תודה מראש וסליחה על כמות השאלות אשמח אם תעני

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:45 5.12.2013)

היי יוליאנה, את יכולה לוותר לגמרי על הקינמון ואין צורך לשים משהו במקומו.
אני תמיד בעד להשתמש בתפוזים סחוטים כך העוגה יוצאת יותר טעימה.
לגבי בוטנים מרוסקים, זה כבר עניין של טעם. אם את אוהבת את השילוב הזה את יכולה לשים עד 1/3 כוס בוטנים קצוצים. בהצלחה:)

לקריאת כל התגובות