שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

סוג: פרווה

ספרי מתכונים ב10 דקות

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

2 ביצים

שליש כוס (66 ג’) סוכר

שליש כוס (80 מ”ל) שמן

חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים סחוט טבעי

קליפה מגורדת מחצי תפוז (לא חובה)

כוס קמח (140 ג’) לבן

כפית מלאה (6 ג’) אבקת אפיה

לזיגוג: 2 כפות אבקת סוכר + כף מיץ תפוזים

אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-מערבבים (בעזרת מיקסר או מטרפה ידנית) את הביצים עם הסוכר במשך כחצי דקה. מוסיפים שמן, מיץ וגרידת תפוז ומערבבים.

-בקערית נפרדת מערבבים את הקמח עם אבקת האפיה ומוסיפים לתערובת. מערבבים קלות עד לאיחוד חומרים (שימו לב – ערבוב יתר פוגע באווריריות העוגה).

-מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ומכניסים לתנור החם. אופים במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

-בזמן שהעוגה בתנור מכינים את הזיגוג: מערבבים 2 כפות אבקת סוכר עם כף מיץ תפוזים עד לתערובת חלקה.

-כשהעוגה מוכנה, מזלפים מעליה בעזרת כפית את הזיגוג ועוטפים בניילון נצמד.

*ניתן להכפיל את כל הכמויות ב-2 ולהכין בתבנית מלבנית בגודל 22X31. זמן האפיה עשוי להתארך ל 40-45 דקות.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
אורז עם תרד וחומוס
ברוקולי מוקרם

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
ענת (23:19 29.05.2021)

הי אפרת – מאוד אוהבת את המתכונים שלך!
האם אפשר להוסיף כפות של פודינג וניל לטעם? אם כן כמה היית ממליצה?
תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (00:31 30.05.2021)

היי,
אני לא בטוחה אם זה כדאי כי הפודינג משנה את המרקם… את יכולה לנסות להוסיף כף:)

שלומית בונה סוכה (18:11 20.05.2021)

היי 🙂
תודה רבה לך על האתר הנפלא!
שתי שאלות:
1. הכנתי את העוגה הזו כמה פעמים אבל היא תמיד יוצאת לי דחוסה, מה הסוד כדי שתהיה אוורירית וכיפית לאכילה?
2. על איזו תכנית אפייה מומלץ להשתמש בשביל עוגות בחושות כמו זו?

מתכונים ב-10 דקות (19:13 20.05.2021)

היי שלומית,
חשוב להקפיד על:
חימום התנור לפחות 10 דקות לפני האפייה
שימוש בכוס מדידה ודיוק בכמויות החומרים
ערבוב טוב של הביצים והנוזלים עם מטרפה
הימנעות מערבוב יתר אחרי הוספת הקמח
הימנעות מאפיית יתר- מומלץ לבדוק עם קיסם כבר אחרי 20-25 דקות.
לא חובה- ניפוי של הקמח כשמוסיפים אותו לתוך תערובת הנוזלים
מומלץ לאפות על חום עליון ותחתון (לא טורבו)
מקווה שעזרתי🌺

ש (22:10 11.05.2021)

תודה רבה על המתכון המושלם!
שהוצאתי את העוגה הוספתי מייפל מעל,
ממש טעים ! תודה!!

מתכונים ב-10 דקות (22:20 11.05.2021)

איזה כיף שאהבת! תודה על השיתוף😊

מתכונים ב-10 דקות (22:37 11.05.2021)

היי שרית,
אפשר להשתמש בפטריות שימורים, ואפשר לוותר על הטימין😊

מור (09:07 26.04.2021)

אם אני מעוניינת להכין את העוגה בתבנית עגולה, איך אני מתנהלת מבחינת כמויות?
תודה יקירה

מתכונים ב-10 דקות (09:24 26.04.2021)

היי מור,
אם זו תבנית בקוטר 24 יש להכפיל כמויות פי 2.
אם זו תבנית בקוטר 26, הנה הכמויות למתכון:
5 ביצים גדולות
כוס סוכר
כוס שמן + 2 כפות
כוס וחצי מיץ תפוזים סחוט טבעי
קליפה מגורדת מתפוז שלם (לא חובה)
3 כוסות קמח לבן
3 כפיות מלאות אבקת אפיה
לזיגוג: 6 כפות אבקת סוכר + 3 כפות מיץ תפוזים

הילה (14:12 16.04.2021)

היי
האם לכסות את העוגה בניילון נצמד ישר שיוצאת מהתנור או לחכות שתצטנן?

מתכונים ב-10 דקות (14:27 16.04.2021)

היי הילה,
יש לתת לעוגה להתקרר כ-5 דקות ואז לעטוף😊

רחל (23:21 8.04.2021)

עוגה פצצה!!!! רוצו להכין!! אורירית רכה וטעימה חגיגה אמיתית למי שאוהב פירות הדר!!

מתכונים ב-10 דקות (00:21 9.04.2021)

כיף שאהבת, תודה רחל😊

חסוי (22:46 7.04.2021)

אפשר להישתמש במיץ תפוזים לא טבעי?

מתכונים ב-10 דקות (23:02 7.04.2021)

היי,
כן, אפשר מיץ תפוזים קנוי😊

שיראלוש (13:05 19.03.2021)

זה מתכון מוצלח?
נראה טוב אבל רוצה לוודא.

מתכונים ב-10 דקות (13:55 19.03.2021)

היי,
מוצלח וטעים:)

אנונימי (11:04 18.04.2021)

ממש מוצלח! אני שדרגתי עם 2 כפות קוקוס בבלילה יוצא מושלם

מתכונים ב-10 דקות (11:10 18.04.2021)

שמחה שיצא מוצלח, תודה על השיתוף😊

איריס (21:39 12.03.2021)

עוגה רכה וטעימה.
תודה ושבת שלום😀

מתכונים ב-10 דקות (18:32 13.03.2021)

תודה לך איריס, שבוע טוב🌺

ח (15:21 11.03.2021)

טעים
תודה

מתכונים ב-10 דקות (15:28 11.03.2021)

שמחה שאהבת!

לינה (19:44 7.03.2021)

הי, אפשר להכין בלבנית קוגל? אם כן באיזה כמויות?

מתכונים ב-10 דקות (19:50 7.03.2021)

היי לינה,
האם התכוונת לתבנית קוגלהוף? אם זו תבנית קוגלהוף סטנדרטית יש להכפיל כמויות ב-2.

לינה (20:06 7.03.2021)

כן יש לי תבנית קוגלהוף מסיליקון, יש משהו מיוחד לעשות בשביל שיצא בה טוב?
והמון תודה

מתכונים ב-10 דקות (20:21 7.03.2021)

את יכולה לעשות בה כמעט כל מתכון של עוגה:) רק שימי לב שתבנית קוגלהוף סטנדרטית שווה ל2 תבניות אינגליש קייק רגילות.

לינה (23:35 7.03.2021)

מהמם, תודה!!
שאלה קטנה נוספת, אפשר להכין את העוגה הזו גם בתבנית קרטון עגולה? קוטר 24

מתכונים ב-10 דקות (09:52 8.03.2021)

אפשר בהחלט, רק צריך להכפיל את הכמויות פי 2:)

. (16:02 5.03.2021)

עוגה מושלמת הכנתי כבר חמש פעמים 6 אנשים גמרו תוך 20 דקות

מתכונים ב-10 דקות (16:22 5.03.2021)

שמחה לשמוע😊 שבת שלום.

י (18:39 23.02.2021)

אם מחלקים את העוגה לתבנית מיני אינגליש קייק בגודל של בדיוק חצי תבנית אינגליש קייק רגילה, זמני האפייה משתנים?
תודה רבה על האתר והמתכון המעולה!

מתכונים ב-10 דקות (19:31 23.02.2021)

היי,
זמן האפייה עשוי להתקצר. ממליצה לבדוק עם קיסם/שיפוד עץ לאחר כ15-20 דקות. (הקיסם צריך לצאת יבש עם מעט פירורים)😊

אוריאל (12:29 20.02.2021)

אפשר להשתמש בקונפלור במקום אבקת אפייה?

מתכונים ב-10 דקות (18:26 20.02.2021)

היי אוריאל,
אבקת אפייה עוזרת לעוגה ל”תפוח” באפייה וחשובה גם למרקם, לכן לא הייתי ממליצה להחליף בקורנפלור…

תהילה (15:07 9.04.2021)

תודה רבה על המתכונים המושלמים שלך! אף פעם לא מתאכזבת
טיפ קטן
אם אין אבקת אפיה ( מה שקרה לי היום) תחליפי ברבע מכמות אבקת האפיה בסודה לשתיה ( לא יותר זה ייתן טעם לוואי. זה קרה לי בפעם הראשונה שהכנתי את המתכון המצוין הזה ) וטיפונת חומץ

מתכונים ב-10 דקות (16:07 9.04.2021)

תודה תהילה🌺

רחלי (20:27 15.02.2021)

היי אפרת,
אפשר להשתמש במיץ תפוזים רגיל ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:17 15.02.2021)

כן.

עדי (08:57 4.02.2021)

העוגה יצאה מעולה . התחסלה תוך יומיים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:14 4.02.2021)

נראה מעולה 🙂
תודה עדי

שירין (17:36 30.01.2021)

היי , האם ניתן להמיר בקמח מלא ?

שירין (18:15 30.01.2021)

והאם הבלילה אמורה לצאת מעט נוזלית ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:10 30.01.2021)

היי שירין,
רצוי לשלב קמח לבן בחצי מהכמות כדי שמרקם העוגה לא ייצא דחוס מידי.
הבלילה אמורה לצאת נוזלית אבל לא מידי. חשוב להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל.

שירין (19:13 30.01.2021)

תודה רבה,יצא מאוד טעים.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:17 30.01.2021)

שמחה לשמוע 🙂

אוריאל (16:47 6.02.2021)

ניתן להשתמש בקמח תופח? ומה זא קמח רב תכילתי שיש בסופרים?
או ניתן להשתמש בכל קמח שקיים או רק בקמח לבן כמו שהזכרת?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:09 6.02.2021)

היי אוריאל,
אפשר לשים כוס קמח תופח ולוותר על אבקת אפיה.
לא כל קמח שקיים ייתן תוצאה טובה אבל קמח לבן או תופח מתאים.
קמח רב תכליתי זה קמח שאמור להתאים לכל סוגי האפיה, כולל למתכון הזה (יש לשים לב שלא מדובר בקמח ללא גלוטן).

אוריאל (15:54 10.02.2021)

תודה רבה…

אוריאל (15:57 10.02.2021)

במצרכים רשום שדרוש כפית אבקת אפייה ואת רושמת לי שאפשרי להחליף אבל בכוס קמח תופח.. כפית לא שווה הרי לקמח תופח..

ליאור (16:56 29.01.2021)

אפשר להמיר את המיץ תפוזים לחלב באותה כמות?

מתכונים ב-10 דקות (18:54 30.01.2021)

אפשר למרות שהמיץ מוסיף המון טעם.
אם כן, כדאי להגדיל את כמות הסוכר לחצי כוס.

יעל (17:11 28.01.2021)

היי
האם אפשר להשתמש בכוס קמח תופח במקום קמח רגיל ואז לוותר על הכפית אבקת אפייה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:01 28.01.2021)

כן 🙂

Nofar neumann (22:05 5.02.2021)

כן אבקת האפיה היא כמו חומר מפעיל לקמח אבל בקמח תופח כבר “חומר מפעיל” כך שאז לא צריך את אבקת האפיה😁

הדס (17:53 27.01.2021)

משהו לא ברור לי לגבי הכמות של השמן… רשום 80 מ”ל שליש כוס זה הרבה יותר משליש כוס אשמח לעזרה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:22 27.01.2021)

היי הדס,
למה הרבה? כוס זה 240 מ”ל ולכן שליש כוס זה 80 מ”ל.
אולי את מודדת בגרם? את שוקלת את זה? בגרם זה יוצא 66 ג’

אוריאל (16:44 10.02.2021)

באיזה סוג כוס מדדת? כי לפי המשקל שלי כל חומר שהכנסתי שקלתי לפני והמשקל הראה מספר אחר.. ומדדתי עם כוס של תה הרחבים..

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:56 10.02.2021)

הכוס הזאת פחות טובה. יש לך כוס זכוכית כזאת?

אוריאל (12:25 20.02.2021)

לא נראה לי.. יש לי מד משקל (למטבח..) השאלה אם עדיף לשקול במשקל קודם או להשתמש בכוס עצמה?

מתכונים ב-10 דקות (18:30 20.02.2021)

היי אוריאל,
תשתמש בכוס מדידה (מ”ל) ואז צריך 80 מ”ל, או שתשתמש במשקל ואז צריך 66 גרם שמן.
בהצלחה

תהילה (12:49 22.01.2021)

הי אפרת,
מה הכמויות לתבנית עגולה 21 ס”מ ?
תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:07 22.01.2021)

היי תהילה,
אלה הכמויות המומלצות:
3 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
קליפה מגורדת מחצי תפוז (לא חובה)
כוס וחצי קמח לבן
כפית וחצי אבקת אפיה
לזיגוג: 3 כפות אבקת סוכר + כף וחצי מיץ תפוזים
*יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל

תהילה (08:59 9.01.2021)

עוגה מעולה 👌 אוורירית וקלילה וממש קלה להכנה! הזיגוג למעלה הוסיף המון לא לוותר עליו!!

מתכונים ב-10 דקות (17:58 9.01.2021)

תודה תהילה 🙂
שמחה לקרוא שיצא מוצלח
שבוע נפלא🌸

[email protected] (18:54 4.01.2021)

עוגה רכה אוורירית טעימה
עשיתי עם הבן שלי בן 5 כל כך אהב להכין ולאכול תודה אפרת

מתכונים ב-10 דקות (23:22 4.01.2021)

שמחה לקרוא שיצא מוצלח❤️
לילה נפלא

סתיו (10:46 30.12.2020)

עוגה מדהימה!!! הוספתי מעט תמצית וניל

מתכונים ב-10 דקות (16:17 30.12.2020)

נראה מעולה סתיו!!
שמחה לקרוא שאהבת ❤️

מירב (19:36 29.12.2020)

יצאה טעימה מאוד, מתיקות מעודנת, אורירית ורכה. הוספתי שוקולד צ’יפס מלמעלה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (19:58 29.12.2020)

נראה מעולההה מירב 🙂
תודה שחזרת לשתף❤️🌸

יהודה (18:46 29.12.2020)

יצא מדהים!! אני ממש אוהב עוגת תפוזים וזו הכי טעימה שטעמתי!
הכנתי כפול 2 וגם הכנתי 1 ללא גלוטן מקמח כרגיל ויצא מושלם!

מתכונים ב-10 דקות (19:10 29.12.2020)

תודה רבה לך יהודה 🙂
שמחה לקרוא שאהבת 🌸

שמרית הלל (16:28 27.12.2020)

עוגה מושלמת!!
והזיגוג ממש מוסיף. שמחה שלא התעצלתי חחח

מתכונים ב-10 דקות (18:58 27.12.2020)

שמחה לקרוא שאהבת שמרית 🌻
ערב נפלא

ליאורה (20:50 26.12.2020)

תשמעי..
פשוט מדהים אותי מחדש כמה המתכונים שלך מדוייקים,קלים,מהירים וטעימים.
אני מחשיבה את עצמי בשלנית טובה (בלי להשתחצן) ואני נכנסת וקוראת המון מתכונים בכל מיני אתרים,חלקם מוצלחים יותר,חלקם פחות..
אצלך כל מתכון הוא בול פגיעה!
שאפו ענק!
והעוגת תפוזים קצרה מלא מחמאות..מעולה!

מתכונים ב-10 דקות (00:39 27.12.2020)

תודה רבה לך ליאורה!
שמחה לקרוא שאת נהנת ❤️❤️
שבוע נפלא🌸

אדוה (15:37 8.12.2020)

הי אפרת, האם אפשר להקפיא?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:09 8.12.2020)

בטח 🙂

מושקי מוצני (13:31 25.11.2020)

הכנתי כבר בורגול מה לדעתך אני יכולה להוסיף לו ???

מתכונים ב-10 דקות (14:30 25.11.2020)

היי מושקי
מה הכוונה? תרצי רעיון למנה עיקרית ליד הבורגול?
תוכלי להכין עוף בתנור, או נתחי סטייק פרגית במחבת
תלוי מה המצרכים שיש לך 🙂

מושקי מוצני (13:24 25.11.2020)

אפשר לעטוף גם בניר כסף נכון ??
אשמח שתעני בהקדם האפשרי …
תודה ענקית ❤😀

מתכונים ב-10 דקות (14:29 25.11.2020)

נכון 🙂

מושקי מוצני (15:15 25.11.2020)

תודה רבה רבה !!🙂

אסנת (18:43 12.11.2020)

אווואייי עוגההה מדהימההה!!!!
וטעימה!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:30 12.11.2020)

שמחה שאהבת ❤️

שירן (18:52 6.11.2020)

היי עוגה מעולה !!! התחסלה ב10 דק
2 שאלות : במידה ואני רוצה 2 תבניות אינגליש קייק איזה מצרכים צריך להכפיל ?
ושאלה לגבי עוגות בחושות הם תמיד ״מתפוצצות״ לי למעלה מה הפתרון ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:57 7.11.2020)

היי שירן,
1. יש להכפיל את כל הכמויות ב-2.
2. זו תופעה מוכרת (את יכולה לראות בתמונת מתכון שזה קרה גם לי). אפשר להבא לנסות לאפות בטמפ’ יותר נמוכה, נגיד ב170 מעלות. קחי בחשבון שזמן האפיה קצת יתארך.

שירן (20:42 16.11.2020)

אפיתי ב160-165 מעלות , בתקווה שזה יעזור לי אבל לא עזר ל”פיצוץ” :/

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:44 16.11.2020)

זה אמור להפחית את התופעה אבל לא תמיד אפשר להימנע מזה לגמרי.

שמואל ל (23:13 15.10.2020)

הכנתי עם קמח כוסמין 70 אחוז יצא מעולה,האתר מקום מפלט ומרפא בימי קורונה אלו..
נתן לי השראה ועשיתי לחם עם יוגורט כוסמין רק כף סילאן ותבלינים ויצא לחם אוורירי וטעים.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:16 15.10.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שמואל

עדי (21:31 11.10.2020)

הי אפרת! יצאה עוגה פצצה וואי את לא מבינה משו משו! תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:16 11.10.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

ניקול (17:38 29.09.2020)

הי, האם 120 ג’ קמח זה כוס? זה לא 240ג’? תטדה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:41 29.09.2020)

140 גרם קמח זה כוס בנפח 240 מ”ל.
גרם זה משקל והוא משתנה בין מוצר למוצר ומ”ל זה נפח והוא קבוע.
אם את משתמשת בכוס בנפח 240 מ”ל תתעלמי מהגרמים שרשומים בסוגריים.

חן (23:27 28.09.2020)

היי אפרת
עשיתי את העוגה בעלת 5 המרכיבים והיא יצאה לי דחוסה ממש, בהתחלה ערבבתי את כל החומרים עם לקקן וראיתי שיש גושים אז עשר עירבבתי עם מיקסר, יכול להיות שזו הסיבה?
בהתחלה מערבבים את הרטובים על מהירות גבוהה ואז שמוסיפים את היבשים מעבירים למהירות נמוכה במיקסר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:54 29.09.2020)

היי חן,
איזו עוגה הכנת?
מומלץ לערבב עם מטרפה או מיקסר. לקקן או כף פחות מומלץ כי אז יש גושים.
אפשר לערבב את הכל במהירות בינונית.
העוגה תפחה בכלל?

חן (16:13 1.10.2020)

הכנתי את העוגת מיץ
כן היא תפחה אבל ממש דחוסה, התאכזבתי
אנסה לעשות את זו אולי ילך יותר טוב

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:30 1.10.2020)

יכול להיות שזה בגלל ערבוב יתר.
כדאי לנסות להבא לערבב הכל עם מטרפה ידנית או עם מיקסר במהירות בינונית.

חן (15:02 3.06.2021)

האם בעודה הזאת של התפוזים ניתן להמיר חלק מהשמן בעוד מיץ תפוזים? לא אוהבת לשים הרבה שמן בעוגות
ניתן לשים שמן זית?

מתכונים ב-10 דקות (16:37 3.06.2021)

כן, אפשר להחליף עד שליש מכמות השמן במיץ.
אפשר שמן זית, אך טעמו יורגש מעט בעוגה ולא כולם אוהבים את הטעם הייחודי הזה…

חן (23:26 3.06.2021)

אז כמה בדיוק שמן ומיץ לשים אם אני רוצה להפחית בשמן?

היא תצא לי אוורירית?

מתכונים ב-10 דקות (00:50 4.06.2021)

כדאי לשים רבע כוס שמן ו2/3 כוס מיץ תפוזים.
במידה ותראי שזה יוצא לטעמך- תוכלי בפעם הבאה להפחית עוד טיפה מכמות השמן.

חן (22:36 4.06.2021)

היי אפרת,
העוגה ממש טובה רק שכל הזמן יוצא לי מירקם ספוגי כי שאני מצרפת את הקמח אי אפשר שלא לערבב עד שכולו ייטמע
אני ממש משתדלת לא לערבב הרבה (בד״כ מערבבת עם לקקן, אולי עדיף עם מיקסר?)
כאילו העוגה לא יצאה לי פירורית כזו ואוורירית

מתכונים ב-10 דקות (20:35 5.06.2021)

היי חן,
ראשית, יש להקפיד על שימוש בכוס מדידה על מנת לדייק בכמויות ולקבל את המרקם המושלם.
שנית, כדאי להשתמש במטריפה ידנית ולערבב בעדינות רק עד שאין גושים. עם לקקן יש צורך לערבב יותר, ולכן כנראה העוגה יוצאת במרקם כזה.
בהצלחה😊

יסמין (20:42 26.09.2020)

היי אפרת. אין לי מיץ תפוזים יש לי מיץ מנגו זה יכול להתאים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:51 26.09.2020)

כן אבל יהיה לעוגה טעם של מנגו.

אני (16:18 26.09.2020)

הי אפרת,
תודה על מתכונים נפלאים.
יש לי בבית 2 ליטר מיץ תפוזים טבעי שייפוג תוקפו בעוד כיומיים. לא אוהבים אצלי עוגות תפוזים. יש לך רעיונות למתכונים? אולי מתכון להכנת התרכיז הקפוא של פריגת?
תודה רבה 💙

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:08 26.09.2020)

אין לי מתכון להכנת התרכיז הקפוא אבל אפשר להקפיא את המיץ (מומלץ לחלק למנות כדי להפשיר כל פעם כמות קטנה).

אני (20:24 26.09.2020)

רעיון מעולה, תודה רבה

קלרה (09:55 27.08.2020)

היי, אין לי אבקת סוכר בבית. אפשר לעשות משהו עם מייפל? או משהו רעיון אחר כלשהו?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:51 27.08.2020)

אפשר לערבב כף מייפל עם כף מיץ תפוזים.

קלרה (11:52 27.08.2020)

תודה אפרת. האמת שהעוגה כבר מוכנה ועטופה בניילון כחצי שעה. אפשר עוד לעשות את זה או לוותר? עד כמה זה משדרג?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:16 27.08.2020)

אפשר לוותר על זה.

הילה (15:25 21.08.2020)

כמו כל המתכונים שלכם..פשוט מושלם!מאוהבת באתר הזה…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:40 21.08.2020)

תודה הילה 💜

דביר (17:50 15.08.2020)

למה צריך לעטוף את העוגה בניילון נצמד אחרי הזילוף סוכר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:49 15.08.2020)

זה עושה אותה יותר עסיסית כי האדים שמצטברים בפנים מרככים אותה. בכל מקרה, לא חובה.

קוקי (10:56 23.07.2020)

עוגה מעולה רכה בטירוף ובקלי קלות

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:36 23.07.2020)

שמחה שאהבת 🙂

קטיה (14:21 22.07.2020)

היי אפרת,
רציתי לשאול אם אפשר להוסיף למתכון הזה שוקולד ציפס? ואם כן אז כמה?
תודה רבה:)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:03 22.07.2020)

כן, אפשר לשיןם בין רבע לשליש כוס. כדאי להשאיר קצת כדי לפזר מעל הבלילה.

רבקה (18:12 7.07.2020)

הגודל של תבנית אחת 31/10

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:33 7.07.2020)

זו תבנית אינגליש קייק חד פעמית?
אם כן, יש להכפיל את כל הכמויות ב-2 ולהשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל (כוס זכוכית רגילה עם ידית).

רבקה (18:05 7.07.2020)

אם אני רוצה להכין את העוגה ב2 תבניות אנגליש קיק
מהם הכמויות ? ובאיזה כוס להשתמש?

מיכל (00:54 19.06.2020)

אם אין מיץ תפוזים – אפשר מים?
או – יש לי אשכולית אדומה – יעזור?
אודה לתשובתך בדחיפות……
כמו כן – אני רוצה לשים דבש במקום סוכר
מתכוונת להכפיל ב – 2
כמה לשים?
אלפי תודות

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:36 19.06.2020)

היי מיכל,
אפשר אבל חבל כי המיץ עושה את כל הטעם של העוגה.
האמת שלא ניסיתי עם אשכולית אדומה.
אפשר לשים דבש באותה כמות.

ליאת אלכביר (13:18 18.06.2020)

היי רציתי לדעת בכל עוגה דומה לזאת שיש בה תפוזים.
אז מה הכוונה לטבעי?? לסחוט תפוזים?? או בקבוק של מיץ תפוזים טבעי ??

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:44 18.06.2020)

הכוונה לתפוזים טריים סחוטים או למיץ תפוזים קנוי שרשום עליו 100% מיץ סחוט טבעי.

אלו (22:24 24.05.2020)

אחלה עוגה ובאמת קלה.
ממליצה להכפיל את המצרכים פי 1.5 בשביל עוגה גבוהה בתבנית אינגליש קייק.
אם אין אבקת סוכר לציפוי אפשר להשתמש בסוכר רגיל, כל עוד ממש ממסים אותו (כמה שניות במיקרוגל או מעט מים רותחים)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:56 25.05.2020)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

אבי (08:10 21.05.2020)

אפשר להקפיא

אבי (08:18 21.05.2020)

ועוד שאלה איך אפשר לעשות את זה בגירסה חלבית תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:56 21.05.2020)

אפשר להקפיא.
לגבי גרסה חלבית אפשר לשים 80 גרם חמאה מומסת במקום השמן (למרות שלדעתי זה טעים כמו שזה).

ליאת (19:39 14.05.2020)

היי אפרת עכשיו העוגה יצאה מהתנור ורציתי לשאול אם מכסים אותה בניילון נצמד מיד אחרי שהיא יצאה או אחרי שהיא מתקררת? תודה מראש.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:43 14.05.2020)

אחרי 5 דקות מרגע שיצאה מהתנור.

אלי (16:13 1.05.2020)

שףהי, שאלת מתחילות.
אפשר להשתמש בקמח תופח במקום קמח ואבקת אפייה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:29 1.05.2020)

כן אפשר.

עדי (12:22 29.04.2020)

כרגיל , עוד עוגה מושלמת וטעימה!!! הבנות מאוד נהנו להכין אותה 😃

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:31 29.04.2020)

שמחה לשמוע ❤️

Orit Goldman (18:15 25.04.2020)

היי
האם אפשר להוסיף חתיכות תותים
ובמקום המיץ נגיד להוסיף חלב?
אני רוצה פשוט להכין עוגת תותים בחושה ולא ראיתי מתכון לזה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:40 25.04.2020)

אני חושבת שאפשר.

הדס (08:58 22.04.2020)

תודה על האתר הניפלא!
האם ניתן להשתמש בלימון מהול במיים במקום בתפוז?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:46 22.04.2020)

כן, אפשר לסחוט לכוס 3 כפות מיץ לימון ולהשלים במים עד חצי כוס.

לימור (15:46 24.04.2020)

אני עשיתי זאת במתכון דומה של עוגת תפוזים – החלפתי בלימון מהול במים (חצי/חצי) עם 1/2 כפית סוכר. גם ברוטב החלפתי בלימון, יצאה עוגה מעולה.

גל (09:35 22.10.2020)

וכמה סוכר להוסיף לתמהיל של המים והלימון?
תודה מראש

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:58 22.10.2020)

כפית.

שולה (14:56 19.04.2020)

הי אפרת, האם במקום תפוזים אפשר תאנים ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:34 19.04.2020)

היי שולה,
הכוונה לשים מיץ תאנים?

תהילה (09:58 3.04.2020)

הי אפרת את הקמח והאבקת אפיה תערבב גם במיקסר ?ולאחר מכן להוסיף לתעוברת ולערבב הכל במיקסר או בכף?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:20 3.04.2020)

את הקמח ואבקת האפיה אפשר לערבב עם כף. להוסיף לבלילה ולערבב במיקסר עד לאיחוד חומרים.

שלי (13:02 2.04.2020)

היי אם יש לי ביצים M זה בסדר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:21 2.04.2020)

כן.

לירון (21:47 28.03.2020)

ערב טוב אפרת,
אפשר להכין את העוגה ללא סוכר? או במקום הסוכר לשים \”כמו סוכר\”?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:12 28.03.2020)

היי לירון,
אפשר לשים שליש כוס “כמו סוכר”.

לירון (15:51 31.03.2020)

תודה🙏

ערן ק (01:50 26.03.2020)

😅😅😅 השאלות פה קורעות אותי

Keren (17:46 10.06.2020)

היי אפרת
שאלה ראשונה- אפשר להכין בתבנית רינג ולהכפיל כמויות?
שאלה שניה- יש לי ביצים L אז כמה לשים?
תודה רבה רבה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:15 10.06.2020)

היי קרן,
באיזה קוטר התבנית?

המלכה (12:30 24.03.2020)

היי אפרת היקרה, רציתי בבקשה לדעת אם אני יכולה להוסיף נטיפי שוקלד, באיזה שלב ואיך? תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:46 24.03.2020)

כן. אפשר להוסיף לבלילה בסוף כרבע כוס וגם לפזר מעל הבלילה כ-2 כפות.

המלכה (07:25 25.03.2020)

אפרת יקרה תודה רבה, העוגה יצאה טעימה מאוד כמו כל המתכונים הטובים שלך 😋😋😋

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:09 25.03.2020)

שמחה לשמוע ❤️

ורד (12:31 13.03.2020)

תודה!!! הכנתי את העוגה והיא קלה וטעימה!!!
הוספתי למעלה פלחי תפוזים מבושלים בסוכר וזה בכלל שידרג את המראה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:29 13.03.2020)

נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לשתף

מיטל (10:17 13.03.2020)

הי אפרת, קמח מלא 80 אחוז מתאים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:40 13.03.2020)

אני חושבת שכן. היא תצא במרקם קצת יותר דחוס וכבד מקמח לבן אבל יותר מוצלח מקמח מלא 100%.

הדס (09:55 17.02.2020)

היי, המתכונים לך מעולים! אפשר להחליף את שמן הקנולה בשמן קוקוס? ואם כן, אז לשמור על אותן כמויות בדיוק? תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:45 17.02.2020)

כן, אפשר לשים שליש כוס שמן קוקוס נוזלי.

לימור (15:25 16.02.2020)

היי הכנתי את העוגה ביום שישי האחרון פשוט עוגה מעולה יצא לי להכין כבר כמה פעמים עוגה תפוזים כזו עוגה הרבה זמן לא יצא לי תודה רבה .

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:43 16.02.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה לימור

שרון (09:40 9.02.2020)

בוקר טוב, הכנתי את העוגה בכמות כפולה בתבנית 28×18.7 אבל העוגה יצאה ממש נמוכה. יש לך רעיון למה זה קרה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:13 9.02.2020)

היי שרון,
התבנית הזאת גדולה יותר. מדדת מהחלק התחתון או העליון?
דרך אגב השתמשת בכוס בנפח 240 מ”ל?

שרון (07:44 10.02.2020)

היי אפרת,
השתמשתי בכוס המוגדרת ככוס מדידה והמידות הן אלו שרשומות על התבנית.
תהייה: אולי משהו לא היה תקין באבקת האפיה ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:56 10.02.2020)

בדר”כ כשאני משתמשת בתבנית כזאת אני מכפילה כמויות ב2.5 אבל אולי זאת תבנית קטנה יותר ממה שאני מכירה.
אם העוגה לא תפחה אז כנראה שמשהו לא היה תקין עם אבקת האפיה.
לגבי כוס המדידה כדאי לוודא שמדובר ב240 מ”ל. כבר נתקלתי בכוסות מדידה שהנפח שלהן היה שונה.

הילה (14:08 6.02.2020)

היי אפרת,
יש לי סוכר חום בבית, האם זה בסדר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:49 6.02.2020)

כן. בגלל שהוא גרגירי כדאי לערבב אותו טוב עם הביצים עד שכמעט יימס.

גילי (22:22 31.01.2020)

הי אפרת,
הכנתי את העוגה עם קמח כוסמין במקום הקמח הרגיל. יצא מצוין!
תודה על עוד מתכון נהדר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:31 1.02.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה

נועם (12:56 30.01.2020)

היי אפרת, בכמה ניתן להחליף את כמות השמן? אולי להחליף ברסק תפוחים
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:31 30.01.2020)

אפשר להחליף ברסק תפוחים אבל מומלץ רק מחצית מכמות השמן כדי שהעוגה לא תצא “כבדה” מידי.

ניקול קלוגין (17:28 26.01.2020)

אהבתי מאוד!!! תודה רבה , ממליצה בחום , מעכשיו העוגה האהובה עליי🤤🥰

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:35 26.01.2020)

שמחה שאהבת ❤️

Oksanak (09:42 25.01.2020)

מכינה תמיד, יוצא מעולה!!!
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:10 25.01.2020)

נראה מעולה! 🙂

ברכי (14:33 20.01.2020)

וויי פשוט עוגה מושלמת הכנתי כפול והכל התחסל תודה על אתר מגניב שעושה כיף להכין דברים!!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:17 20.01.2020)

שמחה שיצא טעים!

אורלי (22:59 5.01.2020)

עשיתי את המתכון המורחב עם 5 ביצים לתבנית פיירקס גדולה. יצאה עוגה מצויינת. אורירית וטעימה, לא מתוקה מדי. פשוט 10!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:52 6.01.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אורלי

אמונה (09:47 2.01.2020)

אפרת יקרה!אני ממש לא מוכשרת בבישול ובאפיה אבל ב”ה בזכות המתכונים המדוייקים שלך, יש לנו מדי שבוע עוגה טעימה או תבשיל טוב.

ממליצה להכפיל כמויות ולהכין שני פסים, העוגה נעלמת מהר מאוד!
נ.ב. מצויינת בהקפאה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:51 2.01.2020)

שמחה לשמוע 💖
תודה!

נועם (21:24 21.12.2019)

המתכונים שלך נהדרים אפרת! לא רק בעוגות אני מכינה הכול דרך
כל פעם הצלחה אני מכינה את העוגה הזאת בפעם האלף וכל פעם לא נשארת חתיכה ממנה!
תודה לך מלכה ⁦❤️⁩

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:12 21.12.2019)

שמחה לשמוע, תודה נועם 💖

פנינה (12:12 21.12.2019)

שלום אפרת

אפשר במקום לשמן את התבנית לשים נייר אפייה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:13 21.12.2019)

כן.

רבקה (19:57 19.12.2019)

היי אפרת אם אני רוצה להכין בתבנית עגולה בקוטר 25/6כמה אני צריכה להכפיל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:44 19.12.2019)

היי רבקה,
אלה הכמויות המומלצות:
5 ביצים גדולות
כוס סוכר
כוס שמן + 2 כפות
כוס וחצי מיץ תפוזים סחוט טבעי
קליפה מגורדת מתפוז שלם (לא חובה)
3 כוסות קמח לבן
3 כפיות מלאות אבקת אפיה
לזיגוג: 6 כפות אבקת סוכר + 3 כפות מיץ תפוזים
*יש להשתמש בכוס זכוכית רגילה עם ידית (240 מ”ל).

מירית (12:36 17.12.2019)

המתכון הקבוע שלי, יוצא מצוין!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:15 17.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה מירית

זוהר (11:11 17.12.2019)

היי אפרת, צריכה להכין בתבנית 25×32. בכמה צריכה להכפיל כמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:21 17.12.2019)

היי זוהר,
כמויות לתבנית מלבנית בגודל 25×32:
5 ביצים גדולות
כוס סוכר
כוס שמן + 2 כפות
כוס וחצי מיץ תפוזים סחוט טבעי
קליפה מגורדת מתפוז שלם (לא חובה)
3 כוסות קמח לבן
3 כפיות מלאות אבקת אפיה
לזיגוג: 6 כפות אבקת סוכר + 3 כפות מיץ תפוזים
*יש להשתמש בכוס זכוכית רגילה עם ידית (240 מ”ל).

מור (08:35 15.12.2019)

זאת הפעם השנייה שהכנתי את העוגה לשבת ויצא ממש ממש מעולהההה. תודה רבה על האתר המקסים שלך, מתכונים קלים ומדויקים וטעימים כל כך!!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:04 15.12.2019)

שמחה לשמוע, תודה מור ❤️

חן (12:40 13.12.2019)

אפשרי לא לשים אבקת אפייה במידה ויש בנאדם שאסור לו?
מה קורה אם לא שמים אבקת אפייה? היא לא נאפית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:41 13.12.2019)

אם לא שמים אבקת אפיה העוגה יוצאת דחוסה כי היא לא תופחת.
אפשר להכין את אחד המתכונים האלה שהם ללא אבקת אפיה- בראוניז ללא גלוטן או בראוניז מפירורי ביסקוויטים.

חן (19:33 13.12.2019)

ויש אפשרות לאפות עם קמח מסוג אחר אם אסור אבקת אפייה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:06 14.12.2019)

כל קמח אחר גם יצריך אבקת אפיה כדי שהעוגה לא תצא דחוסה.

שרה (22:21 10.12.2019)

את העוגה אופים בתוכנית טורבו או תוכנית רגילה של למעלה ולמעטה..?
תוכלי בבקשה להסביר לי אזה עוגות או עוגיות משתמשים בתוכנית טורבו ואיזה הרגיל..?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:47 11.12.2019)

כן, עוגות ועוגיות תמיד יש לאפות בתוכנית רגילה (קו עליון ותחתון).
טורבו זה רק כאשר אופים כמה תבניות במקביל ובכל מקרה זה פחות מומלץ.

גלי (21:48 9.12.2019)

הכנתי היום! איזה טעים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:46 10.12.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂

לינוי (10:43 23.11.2019)

חייבת לומר לך שהעוגה נהדרת! כמה קלה – ככה טעימה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:51 23.11.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה לינוי

אסתי (14:25 15.11.2019)

אין לי אבקת סוכר..מה ניתן לשים במקום?
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:36 15.11.2019)

לזיגוג חייבים אבקת סוכר. אם אין לך תוותרי על הזיגוג.

רוני (09:20 12.11.2019)

הכנתי עם חברות את העוגה , החברות לא אהבו ואחים שלי כן..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:01 12.11.2019)

תודה שחזרת לעדכן.

שרון (10:52 10.11.2019)

אפרת המקסימה!הכנתי לסופ”ש ויצאה טעימה מאוד.תודה רבה ושבוע נפלא!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:20 10.11.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ושבוע מקסים!

יעל (10:32 28.10.2019)

היי אפשר להחליף את השמן בחמאה? ואם כן מה הכמות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:14 28.10.2019)

כן, אפשר לשים 65 גרם חמאה מומסת.

מעין מאיר (23:22 25.02.2021)

אפשרי גם במרגרינה?

מתכונים ב-10 דקות (00:21 26.02.2021)

היי מעיין,
מרגרינה פחות כדאי, אך את יכולה לנסות…

שרון (15:27 10.10.2019)

היי, לא תפח לי בכלל ;( שמתי כפית אבקת אפיה כמו שרשום ….

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:43 10.10.2019)

באיזה כוס השתמשת?
ערבבת את הקמח עם אבקת האפיה לפני או שהוספת את אבקת האפיה ישירות לבלילה?

שרון (15:05 24.09.2019)

היי אפרת, אני רוצה להכין את העוגב בתבנית מלבנית קטנה. האם אני צריכה להכפיל כמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:27 24.09.2019)

אם הכוונה לתבנית מלבנית בגודל 31X22 אז יש להכפיל כמויות ב-2.

לירז (12:38 19.09.2019)

כל המתכונים שלך ממש מעולים
תודה רבה!
שאלה שלי אם אני משתמשת בתבניות חד פעמיות מאלומניום
האם להשים אותם על הרשת או על תבנית התנור? והאם במתכונים שלך את משתמשת בחד פעמי? ומה עם נייר אפייה? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:59 19.09.2019)

היי לירז,
את התבנית יש לשים על הרשת (לא משנה באיזה תבנית את משתמשת).
מספיק לשמן את התבנית, אין צורך לשים גם נייר אפיה.
אני לרוב משתמשת בתבניות חד פעמיות מקרטון קשיח.

מרים פרץ (13:05 13.09.2019)

אפרת אין עליך פשוט מושלם!
אני מאוד מרוצה מהמתכונים המושלמים שלך.
יישר כח!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:44 16.09.2019)

תודה מרים ❤️

לי (23:33 9.09.2019)

היי,
למה בעצם צריך את הכוס שמן? אפשר בלי?
בפעם הראשונה שעשיתי יצא מעולה!! אבל עם טעם של שמן טיפה שהיה דומיננטי יותר מהתפוזים :/

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:44 9.09.2019)

השמן מעניק רכות ועסיסיות לעוגה ולא אמורים להרגיש את הטעם שלו.
צריך לשים רק שליש כוס. שמת כוס שלמה?

לי (23:49 9.09.2019)

80 מ״ל (מדוד במשקל לפי מה שרשום) אבל האם ניתן לוותר או שהיא תצא פחות טובה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:41 10.09.2019)

לוותר לגמרי לא כדאי אבל אפשר להפחית קצת מכמות השמן.
השתמשת בשמן קנולה?

לי (14:27 10.09.2019)

כן, שמן קנולה.. ואנסה להפחית ניראה אם ייצא יותר טוב מבחינת הדומיננטיות 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:37 10.09.2019)

עדכני אם זה עזר.. 🙂

מיטל (15:36 4.09.2019)

היי אפרת, האם ניתן להכין איתה עוגת שכבות עם אינסטנט וניל?
אם לא, אשמח להצעה אחרת אם יש 🙂
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:28 4.09.2019)

אפשר.
יש גם את העוגה הזאת – עוגת טורט או עוגת דבש עם קרם.

אביה (11:39 29.08.2019)

שלום, תודה על המתכון, היא יוצאת לי קצת דחוסה ולא אוורירית.
מה ניתן לעשות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:22 29.08.2019)

היי אביה,
באיזה כוס השתמשת?
ערבבת הרבה לאחר הוספת הקמח?

ירושלמי רוטשטיין (12:26 11.08.2019)

האם במקום אבקת אפיה וקמח רגיל אפשר לשים קמח תופח?וכמה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:53 11.08.2019)

כן. כוס קמח תופח.

רוני (17:31 9.08.2019)

תודה רבה על המתכון יצא לי מעולה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:38 9.08.2019)

שמחה לשמוע 🙂

אביגיל (18:57 21.07.2019)

היי אפרת אפשר להשים במקום מיץ תפוזים מיץ תפוחים? תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:39 21.07.2019)

כן אפשר.

תמרוש (18:47 11.07.2019)

אוףף לא יצא טוב אני יעשה עודהפעם תמיד שווה לנסות.. תודה בכל זאת אני בת 12 וחצי אז ביוש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:15 11.07.2019)

כל הכבוד לך על הניסיון 🙂
תרשמי לי מה לא יצא טוב ואעזור לך לשפר לפעם הבאה.

שירה גדות (12:11 11.07.2019)

יצא מעולה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:10 11.07.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שירה

רמי סרוסי (15:55 4.07.2019)

כל הכבוד לך. אני גבר בשלן אבל לא אופה. פעם ראשונה שמנסה להכין עוגה קלה בלי סיבוכים. יצא לי מעולה אפילו לא היה לי את הכלי הזה שמטריפים בצים. בללתי במזלג. בקיצור יצא פצצה.וכל זה בטוסטר אובן. חחח תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:10 4.07.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה רמי

ינאי (12:55 28.06.2019)

ששמים את הזיגוג מכניסים למקרר אחרי זה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:57 28.06.2019)

לא. אפשר לשמור בחוץ ולעטוף בניילון נצמד.

חופית (15:53 26.06.2019)

היי אפרת:) רציתי לשאול מה עושים כדי העוגה תצא אורירית ? היא יוצאת לי נוזלית כל פעם איזה תוכנית צריך לשים בתנור ? אולי האופן ההכנה שלי היא זאת שגורמת לה לצאת נוזלית ? אשמח לדעת מה לעשות.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:07 26.06.2019)

היי חופית,
באיזה כוס את משתמשת?
יש לאפות תמיד בחום עליון וחום תחתון.

דנה (18:10 21.06.2019)

אפרת היקרה,
הכנתי את העוגה ואפילו הכפלתי את הכמויות והיא יצאה נהדרת! לא מתוקה מידי, ממש מוצלחת! תודה על המתכון! עשית לנו את השבת!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:18 21.06.2019)

שמחה לשמוע!
תודה דנה ושבת שלום 💕

שרון (08:26 14.06.2019)

אפרת המקסימה!יש לי ביצים XL לשים אחת או שתיים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:32 14.06.2019)

שימי 2.

בת אל (13:42 30.05.2019)

מתכון סוף הדרך עוגה רכה במיוחד תודה רבה לך!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:48 30.05.2019)

שמחה שאהבת 🙂

חן (12:20 16.05.2019)

היי אתר מעולה תמיד עוזר והמתכונים להיט
רציתי לשאול האם נראה לך שאפשר לעשות את העוגת תפוזים הזאת כבסיס לעוגה ( הכוונה כמו עוגת טורט) אני רוצה לזלף עליה עם קרם ממש כמו עוגת יומולדת??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:21 16.05.2019)

כן אפשר 🙂

ליאת (08:37 8.05.2019)

היי,
מה הכמויות לתבנית קוגלהוף?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:07 8.05.2019)

אם זו תבנית קוגלהוף סטנדרטית יש להכפיל כמויות ב-2.

קרן (10:39 1.05.2019)

היי
כמה זמן להשאיר את העוגה עטופה בניילון הנצמד ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:43 1.05.2019)

כל הזמן (עד שהיא מתחסלת 🙂 ). זה שומר עליה שלא תתייבש.

אוראל איילין (07:10 1.05.2019)

היי האם אפשר גם לשים את הזיגוג וגם לפזר אבקת סוכר ?
או שנאבקת סוכר תיבלע בעוגה ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:07 1.05.2019)

רוב הסיכויים שאבקת הסוכר תימס בזיגוג.
אפשר לפזר רגע לפני ההגשה ואז יראו את זה.

ריבי (08:47 25.04.2019)

האם אפדר להשתמש בקמח תופח כשר לפסח?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:04 25.04.2019)

לא ניסיתי אז אני לא יודעת איך זה ייצא.
יש מתכון למאפינס תפוזים לפסח.
חג שמח 💝

מיכל (13:53 27.03.2019)

היי
אם אני רוצה לעשות את זה במאפינס ואני צריכה כמות של 27 ילדים
איך זה מבחינת הכמויות?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:52 27.03.2019)

תכפילי כמויות ב-3 אבל שימי 5 ביצים גדולות.

מירי (12:37 22.03.2019)

שלום. רציתי לשאול בבקשה האם אפשר לפזר אבקת סוכר מעל העוגה בלי לערבב עם מיץ תפוזים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:52 22.03.2019)

כן. לאחר שהעוגה מתקררת.

מלכה (20:23 19.03.2019)

הי נירא מעולה..אני מעוניינת לאפות בתבנית שקעים סיליקון, כמה זמן לאפות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:41 19.03.2019)

15-20 דקות.

מיקי (15:46 19.03.2019)

חייב אבקת סוכר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:16 19.03.2019)

לזיגוג כן. אם אין לך אפשר לוותר על הזיגוג.

נופר (15:32 8.03.2019)

היי! קודם כל רציתי לומר שאני “צעירה” במטבח והמתכונים שלך עוזרים לי המון!! אז תודה רבה:)

אפיתי את העוגה הזו לא מזמן והיא יצאה מעולה! רק שאבקת הסוכר שבזיגוג הפכה לאחר כמה דקות לגרגירים קטנים של סוכר,
מה הסיבה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:26 8.03.2019)

היי נופר,
בדר”כ אבקת סוכר לא יכולה להפוך לגרגירי סוכר והיא בדר”כ נמסה.
אבקת הסוכר שהשתמשת בה טובה? היא הומסה כמו שצריך עם מיץ התפוזים?
שבת שלום 🙂

קרן (17:11 5.03.2019)

תודה אפרת, אין על המתכונים שלך.
יצא מעולה,בכלום עבודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:47 5.03.2019)

נראה מעולה 🙂
תודה קרן

עדינה (11:45 13.03.2019)

היי אני ממש חדשה כאן רק כמה שעות. האם החומרים של העוגת תפוז שרוול תתאים לשתי תבניות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:39 13.03.2019)

ברוכה הבאה 🙂
החומרים במתכון מתאימים לתבנית אינגליש קייק אחת. אם את רוצה שתי תבניות אפשר להכפיל את כל הכמויות ב-2.

שרון (12:57 5.03.2019)

אפרת המקסימה!קודם כל, חייבת לפרגן-הכנתי בפעם השנייה את עוגת הגבינה עם הנוטלה וחייבת לציין שהיא פשוט מעדן!חשבתי לפזר מעט קוקוס לקישוט על העוגה אחרי ששמה את הזיגוג.מתי כדאי לשים אותו ומתי לעטוף עם ניילון נצמד?תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:27 5.03.2019)

היי שרון,
שמחה שהעוגה יצאה טעימה 🙂
לגבי העוגה הזאת, אפשר לפזר קוקוס מעל העוגה לאחר שאת שמה את הזיגוג ולעטוף בניילון נצמד.

שרית (15:27 31.05.2019)

הי, אפשר את המתכון של העוגת גבינה עם הנוטלה בבקשה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:28 31.05.2019)

מצורף המתכון- עוגת גבינה ונוטלה.

ר (11:37 4.02.2019)

שלום אפרת היקרה!!
האם מיץ מקלמנטינות סחוט יתאים לזה??
אגב המתכון של המרק אטריות פשוט טעים ומתאים לחורף עשיתי אותו מספר פעמים ואף פעם לא נמאס
תודה רבה לך
😊

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:06 4.02.2019)

כן, יתאים.
לגבי המרק, שמחה לשמוע 🙂
המשך יום נפלא

שרון (18:08 30.01.2019)

הי אפרת!האם אפשר כשהעוגה מוכנה להרטיב עם התפוזים- חשבתי גם לעזות חורים כדי שכל הרוטב כינס פנימה ורק אז אבקת סוכר? מה דעתך?ומתי שמים את הרוטב כשהעוגה חמה.?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:50 30.01.2019)

כן, אפשר בהחלט.
את הרוטב שמים כשהעוגה חמה.

קרינה (21:30 26.01.2019)

היי אפרת,
יש לי מיץ תפוזים של פריגת מקרטון האם אפשרי להכין איתו את העוגה במקום תפוז טבעי?
תודה רבה:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:57 26.01.2019)

כן אפשר.

בירנית (15:40 23.01.2019)

יצא מעולה!
הכפלתי כמויות, באחת התבניות פיזרתי קצת קינמון

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:42 23.01.2019)

נראה מעולה!
תודה על השיתוף 🌷

רבקה (20:36 21.01.2019)

תודה אפרת, מתכון מעולה! אימצתי אותו. נראה
לי זו הולכת להיות עוגת החורף שלי…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:08 21.01.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה רבקה

עינת (12:00 14.01.2019)

היי אפרת

קמח כוסמין 70 אחוז מנופה מתאים פה? (לא קמח מלא כנראה)

תודות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:00 14.01.2019)

כן.

אלישבע (15:34 11.01.2019)

וואאוו יצא מעולה מרקם מצוין תודה רבה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:52 11.01.2019)

תודה אלישבע, שמחה שיצא טעים 🙂

דלית (10:28 6.01.2019)

cבוקר טוב
אני אשמח להוסיף לתוך העוגה קוקוס
צריך להמיר במשהו אחר
או שניתן פשוט להוסיף מעט קוקוס לטעם נוסף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:59 6.01.2019)

אפשר להוסיף בסביבות רבע כוס קוקוס.
שבוע נפלא 🌷

זהבה (06:12 6.01.2019)

אבקש לקבל מתכונים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:21 6.01.2019)

היי זהבה,
להוסיף את המייל שלך לרשימת התפוצה?

אורה (16:43 4.01.2019)

אפיתי ומאד טעים! הוספתי פצפוצי שוקולד מריר ואגוזי מלך.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:47 5.01.2019)

מעולה 🙂
תודה אורה 🌷

יעל (15:47 4.01.2019)

אני חדשה בעסק האפיה אשמח אם תאומרי לי מאיפה קונים את הכוס מדידה של הקמח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:01 4.01.2019)

אפשר להשתמש בכוס זכוכית רגילה עם ידית (בנפח 240 מ”ל)

שי שמעון (20:56 3.01.2019)

אפרת,
תודה על המתכונים,
בהחלט זאת עוגה משובחת
אנחנו רגילים להוסיף קוקוס למעלה על הזיגוג וזה מוסיף לטעם וליופי
בברכה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:49 4.01.2019)

נשמע מעולה 🙂
תודה!

אלה (11:43 3.01.2019)

היי אפרת, איזה כיף עוד מתכון עם תפוזים, תודה
1. לגבי מיץ תפוזים סחוט טבעי – בסופר יש בקבוקים שכתוב עליהם סחוט טבעי שנשמרים בקרור – האם הם מתאימים?
2. רוצה להכין גרסה ללא גלוטן – אפשר להשתמש בקמח “כרגיל”? אותה כמות? להגדיל אבקת אפייה? משהו אחר במתכון משתנה?
3. לא בטוחה שהבנתי איך לזגג את העוגה – פשוט לשפוך עליה את הזיגוג עם כפית?
4. לגבי הניילון הנצמד – לעטוף ישר אחרי הזיגוג? לא יפגע בו? כמו כן כמה זמן אחרי העטיפה אפשר להגיש את העוגה?
המון המון תודה לך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:50 3.01.2019)

1. כן
2. כן. אותן כמויות
3. נכון
4. כן, זה לא ממש יפגע כי הוא די נספג בעוגה. אפשר לאכול מהעוגה לאחר שהיא מתקררת לטמפ’ החדר (20-30 דקות).

עדנה לאופר (10:20 3.01.2019)

תודה על המתכונים השבועיים הנפלאים. האם אפשר להמיר את הביצים למשהו טיבעוני?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:48 3.01.2019)

היי עדנה,
אני חושבת שכדאי להוסיף חצי כפית אבקת סודה לשתיה, כף מיץ לימון טבעי סחוט ולהגדיל את כמות מיץ התפוזים לשני שליש כוס.

אביגיל (08:29 3.01.2019)

תודה רבה על מתכונים מדהימים.
האם אפשר להחליף את הקמח בקמח כוסמין / מלא / שיבולת שועל ?
והאם אפשר במקום השמן לשים רסק תפוחים ?
תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:48 3.01.2019)

היי אביגיל,
אפשר להמיר בקמח כוסמין רגיל. שימוש בקמח כוסמין מלא אפשרי אבל יהפוך את העוגה לקצת יותר דחוסה.
לא מומלץ להמיר את כל כמות השמן. כדאי להשאיר לפחות רבע כוס שמן והיתר להשלים ברסק תפוחים (*גם שימוש ברסק עלול לפגוע במרקם העוגה).
יום נפלא 🌷

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.