שום דבר לא נמצא

זמן בישול/אפייה: 30-35 דקות

מס’ מנות: 2 עוגות

סוג: פרווה

רכיבים

3.5 כוסות קמח לבן (500 גרם)

כף גדושה שמרים יבשים (12 גרם)

רבע כוס תחליף סוכר סוויטאנגו

חצי כפית תמצית וניל

2 ביצים

¾ כוס (180 מ”ל) מים פושרים-חמימים

שליש כוס (66 ג’) שמן

קמצוץ מלח

למילוי: ממרח קקאו עם אגוזי לוז (סוויטאנגו)

להברשה: ביצה טרופה

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מניחים בקערת המיקסר (וו לישה): קמח, שמרים, סוכר ומערבבים. מוסיפים ביצים, תמצית וניל, מים, שמן ומערבים כדקה. מוסיפים קמצוץ מלח ולשים את התערובת במשך כ-10 דקות, עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק.

-יוצרים מהבצק כדור ומכסים את הקערה במגבת. מתפיחים בטמפ’ החדר (עדיף במקום חמים בבית) במשך שעה-שעה וחצי, עד שהבצק מכפיל את נפחו.

-מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים, מקמחים מעט משטח עבודה ומרדדים כל חלק למלבן בעובי של כחצי ס”מ.

-על כל בצק מורחים 4 כפות גדושות ממרח ומשטחים באופן אחיד.

-מגלגלים את הבצק לרולדה ובעזרת סכין ארוכה חוצים את הרולדה לאורכה לקבלת שתי רצועות שוות וארוכות (המילוי נחשף). מפתלים את שתי הרצועות יחד לצורה של צמה ומהדקים בקצוות. חוזרים על אותה פעולה עם מחצית הבצק שנותר ומניחים כל רולדה בתבנית אינגליש קייק משומנת.

-מחממים תנור ל-175 מעלות (בינתיים אין בעיה שהרולדות ימתינו בחוץ).

-מברישים את הרולדות בביצה טרופה ואופים בתנור במשך 30-35 דקות, עד שהעוגות משחימות.

ראו גם
המבורגר בנינג’ההמבורגר בנינג’ה
פסטה ירקות וגבינה לתינוקות פסטה ירקות וגבינה לתינוקות
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
ליהי (17:13 7.12.2024)

אני חייבת לנסות. נראה ממש טוב. מחכה לעוד מתכונים.

avatar
אורלי (21:38 28.11.2024)

אפרת האלופה נראה ממש טוב!
רק תתקני –
כתוב בית טרופה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:18 29.11.2024)

תודה על ההערה:)

avatar
ברורית דויד (10:38 28.11.2024)

שלום,
אם אני רוצה לשים סוכר, כמה עלי לשים? עדיף סוכר לבן או חום?
תודה על האתר המושלם!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:49 28.11.2024)

רבע כוס סוכר לבן

avatar
סיגל (14:45 20.11.2024)

אפשר להשתמש בקמח כוסמין?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:02 20.11.2024)

כן אבל אני ממליצה להוסיף משפר אפיה כי קמח כוסמין תופח פחות טוב.

avatar
סיגל (10:28 21.11.2024)

תודה רבה

avatar
רותם (20:35 12.11.2024)

יצא ממש ממש טעים! תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:35 12.11.2024)

❤️

לקריאת כל התגובות