זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 25-30 דקות
סוג: חלבי/ פרווה
2 תבניות אינגליש קייק או תבנית מלבנית בגודל 22X30
מצרכים:
4 ביצים
3/4 כוס (150 ג’) שמן
כוס (200 ג’) סוכר
כוס (240 מ”ל) חלב
2 כוסות קמח תופח
4 כפות מלאות ממרח נוטלה (או כל ממרח שוקולד אחר)
4 כפות מלאות (40 ג’) אגוזים טחונים
לזילוף מעל: 2 כפות מלאות ממרח שוקולד + 2 כפות מים
אופן הכנה:
-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית מלבנית בגודל 22X30.
-מערבבים במיקסר או במטרפה ידנית את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן וחלב ומערבבים. מוסיפים את הקמח ומערבבים קלות עד לאיחוד חומרים.
-מעבירים מחצית מהבלילה לקערה נפרדת. למחצית מהבלילה מוסיפים 4 כפות ממרח שוקולד ומערבבים לתערובת שוקולדית חלקה.
-יוצקים לתבנית המשומנת את הבלילה השוקולדית. מעל מפזרים אגוזים טחונים ויוצקים מעל את הבלילה הבהירה. בעזרת קיסם מערבבים את התערובת תוך יצירת דוגמאות של שיש.
-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 25-30 דקות (תבנית אינגליש קייק) או 35-40 דקות (תבנית מלבנית), עד שקיסם יוצא יבש.
-מערבבים בקערית 2 כפות מלאות ממרח שוקולד עם 2 כפות מים עד לתערובת נוזלית. שמים בשקית אוכל, גוזרים פתח קטנטן בקצה השקית ומזלפים פסים מעל העוגה.
הערה: לגרסה פרווה ניתן להמיר את החלב בחלב סויה או מיץ תפוזים מבקבוק לשתיה קלה ולהשתמש בממרח שוקולד פרווה.
- עוגת אספרסו |
- עוגה לבנה |
- עוגה עם ציפוי קראנץ |
- עוגת שוקולד עסיסית |
- עוגת תפוזים אוורירית |
- עוגה ללא אפייה
הי אפרת! אני רוצה להכין את העוגה ,אבל שהבלילה החומה תיהיה יותר שוקולדית..מה את ממליצה להוסיף? אולי קקאו? או יותר נוטלה?
תוסיפי כף שוקולית
ואם את רוצה יותר צבע כהה אז גם חצי כפית אבקת קקאו.
צהריים טובים.
האם חייבים במתכון מיקסר או שאפשר גם בלי?
אפשר גם לערבב ידנית (רצוי במטרפה).
יצא מצוין! מודה שהחלק האחרון של הזילוף עם השקית פחות צלח לי
הכי חשוב שיצא טעים🙂
שבוע נפלא ורגוע
היי אפרת , הכנתי את העוגה ויצא פשוט מושלם!! הבן שלי לא אוהב עוגות בחושות וממש ממש אהב אותה, תודה רבה על המתכון המעולה!🙏🏻
איזה כיף שאהבתם את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
היי אפרת,
האם לגרסת פרווה ניתן להשתמש בחלב שיבולת שועל (בטעם אגוזי לוז למשל) והאם ניתן להקפיא את העוגה?
תודה על מתכונים מעולים וקלים!
היי
אפשר לשתי השאלות(:
שמחה שאת נהנית מהמתכונים😊
אפרת הי, הכנתי והעוגה ממש טעימה והמרקם וואוו. תודה על עוד מתכון קל ומוצלח 😋
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
היוש הכנתי עם ריבת חלב במקום נוגט יצא מעדן. טעים מאוד!!
תודה על מתכונים טובים ומהירים ממליצה בחום ולשמור את המתכון במעודפים
איזה כיף שיצא מוצלח❤️
תודה על השיתוף!
שלום, נראה לך יעבוד עם נוגט?
תודה רבה!
היי,
יכול לעבוד, רק שהטעם והצבע יהיו פחות דומיננטיים.
אפשר בלי אגוזים טחונים?
היי,
אפשר לוותר על אגוזים.
קלילה, מהירה וטעימה מאוד! תודה 😊
איזה כיף שחזרת לשתף! שמחה שיצא מוצלח😊
שלום אפרת
אפשר להוסיף את הממרח לכל הבלילה? שיהיה הכל שוקולד ולא שיש
תודה רבה!
היי,
כן, אפשר לשים 5 כפות ממרח לכל התערובת.
תודה להשם יתברך!!
יצא טעים
תודה רבה אפרת על המתכון
ממליצה
ניסינו עם סויה ושוקולד מריר ויצאה טובה ממש מבחינתי לכבוד שב”ק..
הכוונההחלב סויה
שמחה מאד שיצא מוצלח גם בגרסה פרווה! תודה ששיתפת(:
אם שמתי כוס שמן בטעות?
כבר אפית את העוגה אני מניחה, נכון?
העוגה כנראה תצא קצת שונה במרקם אבל עדיין אמורה להיות בסדר…
ממכר כבר פעם שלישית שמכינה!!
איזה כיף! תודה על השיתוף אלינור❤
יצא מוש!
איזה כיף(: נראה מושלם!
עוד עוגה מוצלחת וממש טעימה מהאתר שלך. (הכנתי מחצי כמות)
חג שמח
נראה מעולה ממש! שמחה שאהבת את המתכון(:
חג שמח😊
היי, האם ממרח בוטנים הולך?
היי יפעת,
כן, אמור לצאת מצוין:)
אפיתי אתמול את העוגה
תודה רבה טעים מאוד וקל להכנה
נראה מעולה! תודה על השיתוף😊
ממש עכשיו הכנתי אותן.
אני צריכה אותן למחר בבוקר, האם להשאיר אותן במקרר לאחר שהן מתקררות עד מחר בבוקר? בגלל החלב והממרח או אפשרי בחוץ?
כדאי במקרר מכוסה:)
מתכון קליל ביותר!
העוגות יצאו נדיררר, שידרגתי אותן אפילו המקום אגוזים טחונים שלא היה לי בבית, טחנתי פקאנים מסוכרים קצת ושמתי😍..וניל הבלילה הבהירה פיזרתי ממש בקטנה שברי עוגיות אוריאו..משדרג פלאים
תודההה:)
שדרוג מעולה, תודה!🌺
הבת שלי הכינה,עוגה ראשונה בחייה, יצא מצוין ומלא לחות
איזה כיף לשמוע:) תודה שרון
היי אפרת,
רוצה עוגה אחת ואין לי תבנית מלבנית כרגע.
לאיזה גודל של תבנית עגולה אוכל להתאים במקום והאם אותה כמות מצרכים בדיוק?
אותו זמן אפייה?
המון תודה
היי שרית,
אפשר להכין מחצית מהכמויות באינגליש קייק או בתבנית עגולה בקוטר 20.
אפשר גם בתבנית מאפינס (זה יוצא 10-12 מאפינס).
זמן אפיה 30 דקות. אם זה מאפינס זה יוצא 15-20 דקות.
המון תודה.
אפיתי בתבנית קוגלהוף 20.
השתמשתי בממרח קינדר מחנויות אפייה.
הגדלתי טיפה סוכר ואגוזים.
יצא מעולה, כמו תמיד. קל להכנה.
המון תודה.
מהמם 😍
תודה שחזרת לעדכן!
היי אפרת, אני רוצה שזה יהיה עוגה פרווה , האם עדיף להשתמש במיץ סחוט או עדיף חלב סויה לדעתך ?
תודה מראש
לגרסה פרווה ניתן להמיר את החלב בחלב סויה או מיץ תפוזים מבקבוק לשתיה קלה ולהשתמש בממרח שוקולד פרווה.
תלוי מה את אוהבת יותר 🙂 זה לא משנה
היי, האם אפשר להחליף את החלב בחלב שיבולת שועל? כמה זה ישפיע על הטעם או המרקם?
לא ניסיתי להשתמש בחלב שיבולת שועל בעוגה בחושה, יודעת שיש לחלב טעם דומיננטי- אם את מתחברת אז אפשרי בהחלט 🙂
אם הכיוון הוא להפוך את העוגה לפרווה תוכלי להשתמש במיץ תפוזים או להמיר במים
היי…רציתי לשאול אם החלב צריך להיות חם?
לא.
כמו בכל פעם, המתכון שלך לא אכזב. אליפות!
תודה, תודה ושוב תודה! הולכת לחפש עוד מתכונים שלא ניסיתי )))
תודה טניה 🙂
היי אפרת אשמח לדעת אם אפשר להחליף את הקמח בקמח רגיל ולהוסיף שתי כפיות אבקת סוכר
תודה אורית
אפשר לערבב 2 כוסות קמח רגיל + 2 כפיות אבקת אפיה.
אם אני רוצה להשתמש בסוכר חום, כמה צריך לשים?
כוס.
תודה לך. אין על המתכונים שלך!!
היי, האם השימוש במיקסר מיועד רק לצורך ערבוב הביצים עם הסוכר? ולאחר מכן פשוט לערבב את שאר המצרכים עם כף?
אפשר לערבב את כל החומרים עם המיקסר.
העוגה יצאה טעימה בטירוף! רק שנבקעה לי באמצע קצת…(מה יכולה להיות הסיבה חוץ מטמפ׳ גבוהה של התנור?)
חוץ מזה, רציתי לומר שאני אוהבת מאוד את האתר שלך. כל דבר שאני רוצה להכין, אני פונה קודם לכאן. המתכונים ברורים, קלים ואף פעם לא מאכזבים.
תודה רבה לך על האתר הנפלא!
ועוד דבר, היא יצאה לא אחידה בגובה- נמוכה בצדדים וגבוהה מאוד באמצע. מה הסיבה לכך?
תודה רבה 🙂
היי,
קודם כל העוגה נראית מעולה (למרות הבדלי הגובה) 🙂
שימי לב שגם בעוגה שאני הכנתי העוגה קצת נמוכה בצדדים וגבוהה יותר במרכז.
השתמשת בקמח תופח או שערבבת קמח עם אבקת אפיה? כי לפעמים ערבוב לא מספיק טוב של קמח עם אבקת אפיה עלול לגרום לזה.
השתמשתי בקמח תופח (:
אז להבא כדאי לנסות לאפות ב170 מעלות במקום 180.
אנסה. תודה רבה! 🙏🏼🌸
פשוט מתכוניםם מדהימים!!
תודה תודה תודה!!
מהמם 😍
תודה על השיתוף!
יצא מושלם ואוורירי
תודה לך
נראה מעולה 🙂
תודה נעה
האם אפשר להקפיא את העוגה?
לכמה ימים היא נשמרת?
העוגה נשמרת טריה 2-3 ימים.
אפשר להקפיא אותה.
יצא נפלא כמו כל המתכונים שלך! תודה 😄
מהמם 🙂
תודה על השיתוף!
אפשר לוותר על האגוזים לגמרי?
כן.
אין כמוך!!! תודה רבה!!
מהמם 😍
תודה אילה
הבלילה נוזלית מאד, הכנתי חצי כמות בתבנית אינגליש אחת ולקח לה 45 דקות. חוץ מזה יצאה רכה ומושלמת וזה העיקר!
באיזה כוס השתמשת?
רגילה. זכוכית. אולי שמתי יותר מדי שמן כי אני תמיד מתקשה בחישוב חצי של 3/4
מוזר כי הבלילה לא אמורה לצאת כל כך דלילה אלא אם כן הכוס שהשתמשת בה קטנה בנפח מהכוס שאני משתמשת בה.
היי בימקום אגוזים אפשר להישתמש בלוטוס ואני ישבור אותם?
כן אפשר.
היי אפרת, אפשר להחליף את החלב בחלב סויה?
כן.
יש לי ביצים בגודל M.
בכמה ביצים להשתמש?
4 ביצים.
היי,
האם השתמשת בביצים גודל M או L?
תודה:)
לא משנה, שימי מה שיש לך.
מתכון מעולה! קיבלתי המון מחמאות!
אני הוספתי כציפוי 1 שמנת מתוקה ו100 גרם שוקולד מריר.. שידרג מאוד
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה ענבל ויום מקסים
האם אפשר להשתמש בכוסות מדידה של איקאה במקום כוס הזכוכית?
אם הכוס בנפח 240 מ”ל אז כן.
אני רוצה להכין בתבניות מאפינס אישיות- כמה זמן צריך לאפות בתנור?
15-20 דקות.
אפשר לשים במקום חלב מים
עדיף מיץ תפוזים אבל אם אין אפשר לשים מים.
אני חדשה בעסק האפיה רצתי לשאול כמה זמן צריך לערבב את התערובת כדי שהעוגה לא תיהיה דחוסה
כמה שפחות. כדאי להשתמש במטרפה ידנית או במיקסר ידני, כך הערבוב יהיה קצר יותר.
שלום רציתי לדעת עם אפשר למרוח מעל העוגה ממרח לוטוס במקום נוטלה
כן אפשר.
שלום
ראיתי באחת התגובות שאפשר להכין עם קמח כוסמין. האם אפשר להכין את העוגה עם קמח כוסמין מלא?
אם כן – מה הכמות, כמה אבקת אפייה להוסיף והאם צריך להוסיף נוזלים?
תודה
אפשר להמיר ב-2 כוסות קמח כוסמין + 2 כפיות אבקת אפיה.
אם זה קמח כוסמין מלא, זה עלול לצאת במרקם קצת דחוס.
מתכון מהמם ! עשיתי בתבנית מלבנית ומשום מה נפתח לי כמו פס באמצע העוגה שכל האמצע שלה לא נאפה. מה הסיבה?
זה יכול לקרות בגלל טמפ’ גבוהה מידי (אולי התנור שלך חזק יחסית). בכל אופן יש להמשיך לאפות עד שהאמצע נאפה. יש לבדוק עם קיסם מכמה מקומות במרכז העוגה לפני שמוציאים אותה מהתנור.
היי, אפשר כמויות ל3 עוגות? פשוט להכפיל ב1.5 את על המרכיבים?
5 ביצים גדולות
כוס ורבע שמן
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי חלב
3 כוסות קמח תופח
6 כפות מלאות ממרח נוטלה (או כל ממרח שוקולד אחר)
6 כפות מלאות (40 ג’) אגוזים טחונים
לזילוף מעל: 3 כפות מלאות ממרח שוקולד + 3 כפות מים
*מומלץ להשתמש במיקסר ידני.
היי אפרת,
יש אפשרות לוותר על האגוזים?
אפשר לוותר על האגוזים.
הכנתי את העוגה לסעודה בשרית של שבועות והיא יצאה טעימה ביותר, מדוייקת בטעמים (אפילו שהחלפתי כף אחת של נוטלה בכף ממרח תמרים. לא הרגישו בהבדל). תודה רבה רבה!
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן!
עוגה מדהימה העוגה הכי אהובה עלינו בבית טעם מעולה שעושה חשק לעוד ..
שמחה לשמוע 🙂
היי אפרת !
יצא מושלם תודה רבה על האתר הנפלא!!!
נראה מהמם 😍
תודה אילה
הי אפרת. הכנתי את העוגה לשבת. ערבבתי עם מטרפה ידנית ואפיתי בסיר פלא. עם נוטלה ובלי אגוזים. העוגה יצאה טעימה אך דחוסה. במה טעיתי?
היי אורנה,
כמה זמן ערבבת לאחר שהוספת את הקמח? כי ערבוב יתר עלול לגרום לעוגה לצאת דחוסה.
היי אפרת, אני קבועה באתר שלך אז חייבת קודם להגיד תודה על המתכונים המוצלחים, ההסבר המפורט על כל מתכון והסבלנות לענות על שאלות.
עוד שאלה:) אני עכשיו הכנתי את העוגה ואני צריכה להביא אותה מחר לגן של הילדה, איפה לשמור אותה עד אז?
היי שרון 🙂
תשמרי מחוץ למקרר. יש לעטוף היטב בניילון נצמד או נייר כסף.
היי, ניתן להחליף את הקמח התופח לקמח ללא גלוטן?
אם זה קמח תמי או כרגיל אז אני מניחה שאפשר לשים 2 כוסות ושקית אבקת אפיה.
היי אפרת
הכנתי בתבנית מלבנית ויצא מושלם.
את יכולה בבקשה לתת לי כמויות לתבנית אינגליש קייק אחת?
בתודה מראש
😍
היי דורית,
כמויות לתבנית אינגליש קייק:
2 ביצים
שליש כוס שמן
חצי כוס סוכר
חצי כוס חלב
כוס קמח תופח
2 כפות מלאות ממרח נוטלה (או כל ממרח שוקולד אחר)
2 כפות מלאות אגוזים טחונים
לזילוף מעל: כף מלאה ממרח שוקולד + כף מים
היי אפרת
הכנתי עכשיו לשבת. עוגה מצויינת! אוורירית, רכה וטעימה.
למרות ששמתי 3/4 כוס סוכר ולא כוס היא יצאה מתוקה ומופלאה.
תודה ושבת שלום
תודה שחזרת לעדכן!
שבת שלום 💜
אפרת היקרה
אני רוצה להכין את העוגה הזאת אך אין לי ממרח שוקולד.
אני רוצה להכין “ממרח” משוקולד מריר.
כיצד את ממליצה לי לעשות זאת?
וגם, האם הכרחי אגוזים טחונים?
תודה מראש
היי יעל,
אפשר פשוט להמיס 75 גרם שוקולד מריר עם 2 כפות שמן.
אפשר לוותר על האגוזים.
שלום אפרת, רוצה לנסות עוגה זו למחר. הממרח צריך להיות נוזלי? תודה מראש
לא חייב להיות ממש נוזלי.
היי, אפשר להכין את העוגה לדעתך ללא סוכר? עם תחליף נוזלי של סוכרזית? (אין לי כמו סוכר)
יש לך עוגה בחושה אחרת שלא צריך להקציף את הביצים עם סוכר ועדיין תצא אוורירית?
תודה
היי הילה,
אני חושבת שאפשר.
אני ממליצה על עוגת שיש.
האם אפשר שמנת במקום חלב?
כן אפשר.
היי, יש תחליף לאגוזים טחונים ??
אפשר להכין בלי האגוזים.
היי,
האם את יכולה להמיר את המצרכים לתבנית עגולה 26?
היי שיר,
כמויות לתבנית 26:
5 ביצים גדולות
כוס ורבע שמן
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי חלב
3 כוסות קמח תופח
6 כפות מלאות ממרח נוטלה (או כל ממרח שוקולד אחר)
6 כפות מלאות (40 ג’) אגוזים טחונים
לזילוף מעל: 3 כפות מלאות ממרח שוקולד + 3 כפות מים
*מומלץ להשתמש במיקסר ידני.
היי אפרת אני ככ\’ מרוצה מהעוגות שלך עשיתי איזה כמה מתכונים שלך יצא ממש טעים תודה:-)
שמחה לשמוע ❤️
יצא מושלם!! תודה על מתכונים מדהימים אחד אחד!
מהמם תודה 🙂
כן אפשר.
יצא מעולה!!! אכלתי כבר כמה פרוסות 🙂 הפחתתי קצת בכמות הסוכר, שמתי 120 גרם בערך במקום 200 וזה אחלה
שמחה שיצא טעים!
תודה על התמונה 🙂
שלום האם אפשר סוכר חום
אפשר אבל קח בחשבון שהוא קצת פחות מתוק מסוכר לבן.
היי, המתכון נראה טוב…
רציתי לדעת במה אפשרי להחליף את המיץ תפוזים?
תודה רבה
הכי טעים זה עם מיץ תפוזים או חלב.
אם אין, אפשר לשים מים.
חחח אם זה לא עולם קטן אז אני לא יודעת מה כן 😉
גם הספר “תרנגול פרסי” של אותה סופרת מצויין.
תודה על מתכונים מצויינים, שבת שלום 🙂
ממש עולם קטן 🙂
שבת שלום יקירה
מתכון מצויין, אפשר גם לשים יוגורט במקום החלב 🙂
אגב, ראיתי כי שם משפחתך הוא סיאצ’י, עכשיו אני באמצע ספר מצויין על משפחה מטהרן, נקרא “מכתבי אהבה מטהרן” שכתבה פרי סני והוא על משפחת סיאצ’י, סיפור אמיתי ומומלץ 🙂
היי דנה,
שמחה שיצא טעים.
לגבי הספר, זה ספר של חמי שמתאר את סיפור חייו 🙂
שלום אפרת עוגה מאד מוצלחת טעימה מאד עם ריבת חלב וגם עם מלוי שוקולד ללא סוכר. כולם התלהבו.
תודה והצלחה אהובה.
תודה אהובה 🌷
שמחה שיצא טעים.
יום נפלא!
שלום אפרת,
הכנתי העוגה ונצמדתי למתכון כלשונו, מלבד השימוש בסוכר חום בהיר במקום לבן.
לצערי העוגה יצאה דחוסה ו”חונקת” וגם לא מספיק מתוקה. שהתה בתנור 32 דקות.
איפה טעיתי?
תודה.
היי עמוס,
סוכר חום בהיר הוא פחות מתוק מסוכר רגיל ולכן היה כדאי להגדיל את הכמות.
לגבי המרקם הדחוס, יכול להיות שערבבת יותר מידי את הבלילה לאחר הוספת הקמחים?
יש מצב שאת צודקת לגבי הערבוב.
לגבי הסוכר, למדתי היום דבר חדש.
תודה רבה,
עמוס
תודה לך אפרת התענגתי הבוקר על העוגה העדינה הזאת מלכתחילה הממרח פסק זמן מוצלח ומשדרג
תודה אסתי.
יום נפלא 🌷
תודה ניקי יצא מאוד טעים . עדין נפש כזה . הכנתי ממרח פסק זמן
אני לא ניקי אבל שמחה שיצא טעים 🙂
הי, אם אני רוצה פרווה מה אני ישים במקום החלב?
נראה לך אם זה יהיה טעים עם ממרח לוטוס?
וקמח תופח כמה קמח וכמה אבקת אפיה?
תודה רבה ושבת שלום!
היי אילה,
במקום חלב אפשר לשים מיץ תפוזים.
זה יכול להיות טעים עם לוטוס.
2 כוסות קמח רגיל + 2 כפיות אבקת אפיה.
שבת שלום 🌷
הי אפרת,
קודם כל תודה על כל המתכונים המוצלחים
החלטנו לעבור לקמח כוסמין, זה יתאים? הוא לא תופח…
תודה
היי אילנה,
אפשר לשים 2 כוסות קמח כוסמין + 2 כפיות אבקת אפיה. יש לערבב אותם קודם בנפרד ורק אז להוסיף לבלילה.
תודה על המרשם. למה 2 תבניות איפוא פספסתי אותך.
הכמות במתכון מתאימה ל-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית אחת מלבנית קטנה בגודל 30X22.
בוקר טוב!
תודה על המתכון נראה מצוין.
יש אפשרות להכין ללא גלוטן?
אם כן איזה קמח נראה לך ילך כאן?
היי רחלי,
לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר להשתמש בתערובת קמחים ללא גלוטן כמו קמח כרגיל או תמי ולשים 2 כוסות קמח + 2 כפיות אבקת אפיה.
שלום, אפרת,
אגוזים קצוצים או אגוזים טחונים?
והאם ניתן לוותר עליהם?
תודה.
היי מרים,
לא משנה. אפשר לשים קצוצים דק או טחונים. אפשר גם לוותר עליהם.
יום מקסים 🙂
שלום אפרת ובוקר טוב
אני מאוד נהנת מהאתר
אפשר לעשות אם ממרח חלוה לא קקאו [הבן שלי רגיש ]
והאם טוב מהיום לשבת ?
תודה -ותמשיכי להעלות מתכונים טעימים ושווים כי אין על המתכונים שלך שתמיד יוצאים מוצלחים
היי בתיה,
אני מניחה שאפשר להכין עם כל ממרח אחר, רק חשוב שהוא יהיה טעים כי הוא משפיע על הטעם של העוגה. אם יש לך ממרח ריבת חלב זאת גם יכולה להיות אופציה טעימה.
אם יש לך אפשרות להכין מחר אז עדיף. אם לא, אפשר להכין היום (רצוי לקראת הערב), לעטוף היטב ולשמור מחוץ למקרר עד שבת.
יום נפלא
תודה על המתכון, בהחלט נראה מאוד קל וטעים, הולכת להכין בסופש, אעדכן איך היו התוצאות 🙂
מעולה 🙂
יום מקסים
בוקר טוב אפרת,
האם ניתן להמיר חצי מכמות השמן ברסק תפוחים?
תודה, לימור
היי לימור,
בגדול אפשר להמיר חצי מכמות השמן ברסק תפוחים באותה כמות. חייבת לציין שלא ניסיתי בעוגה הזאת.
אם את מנסה אני ממליצה להתחיל בחצי כוס שמן ורבע כוס רסק תפוחים. אם יוצא מוצלח, פעם הבאה אפשר להגדיל את כמות הרסק.
יום מקסים 🙂