זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 30 דקות
סוג: פרווה
רכיבים
2 ביצים
שליש כוס ממתיק סווייטאנגו
שליש כוס (80 מ”ל) שמן
שליש כוס (80 מ”ל) מים
¾ כוס (105 ג’) קמח לבן
כפית אבקת אפיה
חצי כוס סוויטאנגו שוקו
לציפוי: 50 ג’ שוקולד מריר ללא תוספת סוכר + 2 כפות מים + כף שמן
אופן ההכנה
-מערבבים בקערה את הביצים עם ממתיק סוויטאנגו. מוסיפים שמן ומים ומערבבים.
-מערבבים בקערית נפרדת: קמח, אבקת שוקו ואבקת אפיה. מוסיפים לבלילה ומערבבים עד לאיחוד חומרים.
-יוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת ומכניסים לתנור החם במשך 30-35 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל
-מכינים את הציפוי: שמים בקערית שוקולד מריר, 2 כפות מים וכף שמן וממיסים במיקרוגל. יוצקים על העוגה בעודה חמה.
ראו גם
- עוגת בננה ללא סוכר |
- עוגה אישית ללא סוכר |
- ריבועי גבינה וקקאו |
- בלינצ’ס ללא תוספת סוכר |
- לביבות שוקולד צ’יפס |
- עוגת גבינה ללא סוכר
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
אפשר להשתמש גם באבקת שוקו רגילה?
תודה, אין על האתר המושלם הזה שתמיד יש לו מה להציע…
כן:)
היי, אפשר גם קמח כוסמין מלא? תודה רבה!
אפשר אבל צריך לקחת בחשבון שזה ישנה קצת את הטעם והמרקם.
מה זה סטיוויאגו????🤔🤔
תחליף סוכר:)
אפשר להשתמש גם בסוכר רגיל באותו יחס.
מה זה שליש סטיוויאגו, שליש מה?
שליש כוס