שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 35-40 דקות

סוג: פרווה

תבנית מלבנית בגודל 22X31 או 2 אינגליש קייק או תבנית עגולה 24

מצרכים:

3 ביצים

3/4 כוס (150 ג’) שמן

כוס (200 ג’) סוכר

כוס ורבע (300 מ”ל) מים חמים (לא רותחים)

2 כוסות (280 ג’) קמח תופח

3 כפות (30 ג’) קקאו

1 כף (4 ג’) אבקת נס קפה

כפית (5 מ”ל) תמצית וניל

אופן הכנה:

-לערבב את כל המרכיבים ביחד (קודם ביצים, אח”כ שמן וסוכר, אחריהם מים חמים ובסוף את השאר).

-לשפוך את התערובת לתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות במשך 35-40 דקות.

הפעל טיימר (35 דק’)
+
טיימר פועל

לחצו להכנת – ציפוי שוקולד לעוגה.

מתכון לעוגת שוקולד, עוגת שוקולד פרווה, עוגת שוקולד בחושה, עוגת שוקולד מהירה

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מתכון לעוגת שיש
מתכון למאפינס דבש

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
עדי (17:10 28.06.2021)

אפשר להפחית בסוכר?

אשמח לתשובה בהקדם.
תודה וכל טוב!💖

מתכונים ב-10 דקות (17:23 28.06.2021)

היי עדי,
אפשר לשים 3/4 כוס עד חצי כוס (פחות מומלץ).
בהצלחה(:

עדי (17:26 28.06.2021)

אש אשים 3/4
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (17:56 28.06.2021)

בכיף😊

יעל (22:45 9.06.2021)

שלום אפרת. לפני האפייה – יש לי המון גושים עדיין של קקאו וקמח אבל ממש קטנים… זה קריטי? תודה

מתכונים ב-10 דקות (23:47 9.06.2021)

אם יש הרבה גושים כדאי לערבב עוד קצת (רצוי עם מטרפה ידנית- ילך מהר יותר)😊

יוכי (12:16 1.12.2020)

יש מצב להשתמש עם שמן זית? בדיוק נגמר לי השמן

מתכונים ב-10 דקות (12:19 1.12.2020)

עדיף תמיד להשתמש בשמן זית קנולה במתכונים של עוגות ואפייה
אבל אם אין ברירה הייתי מציעה להשתמש בשמן זית בטעם מעודן כדי שהטעם לא יורגש במתכון

יוכי (12:41 1.12.2020)

תודה על התגובה המהירה

דבורה רות (19:58 11.06.2020)

הי אפרת,
הכנתי את העוגה עם הקרם הראשון. היא מתקררת עכשיו על השיש. צריך לשמור במקרר?
ושוב מנצלת את ההזדמנות להודות לך על אתר מקסים (אני מכורה…)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:57 11.06.2020)

היי 🙂 אפשר לשמור על השיש, מכוסה היטב.

maya (09:18 3.06.2020)

היי
הכנתי את העוגה
עדיין לא חתכתי
אבל היא נראת יבשה
ככה צריך לצאת?
עטפתי אחרי שמוכן בניילון נצמד

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:01 3.06.2020)

העוגה יכולה להראות יבשה אבל היא לא יבשה באמת בתנאי שלא אפית את העוגה יותר מידי ובתנאי שאפית אותה בחום עליון וחום תחתון ולא בטורבו.

maya (13:09 3.06.2020)

כן אפיתי עוד עשר דקות כי היא לא הייתה מוכנה
אבל בחום רגיל עליון ותחתון

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:23 3.06.2020)

אם היא לא היתה עדיין אפויה אז אין בעיה שהמשכת לאפות.

חד (19:00 19.05.2020)

באיזה תבנית הכנת איזה יפה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:22 19.05.2020)

תבנית מסיליקון שנקראת הרמוניה (מחנות בשם “מיסטרל”)

גלי (22:24 6.02.2020)

אני באמצע הכנת העוגה (לפני אפייה) והתערובת נוזלית מידי. מה לעשות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:28 7.02.2020)

ראיתי רק עכשיו, מקווה שהסתדרת.
לדעתי יש בעיה בגודל הכוס. באיזה כוס השתמשת?

רוני (07:40 2.12.2019)

האם אפשר לוותר על הנס קפה? או שזה חובה?
פשוט זה לילדים קטנים ..
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:36 2.12.2019)

כן אפשר.

ס. סמדי (09:18 22.11.2019)

היי אפרת אם אני מקציפה ביצים סוכר העוגה יותר יוצאת יותר רכה ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:14 22.11.2019)

היי סמדי,
העוגה תצא יותר אוורירית. ההקצפה מוסיפה לה נפח.

מורן (23:36 19.10.2019)

עוגה טובה!
יצאה לי נמוכה כנראה בגלל התבנית
אז הוספתי קרם קישוטים למעלה ויצא עוגת יומולדת משפחתית

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:51 21.10.2019)

מעולה 🙂

מורן (10:03 23.10.2019)

בוקר טוב אפרת!
לפי בקשת הילדה המתוקה אני צריכה להכין את העוגה ליומולדת בכיתה שתספיק ל 22 בנות איזו תבנית עגולה תתאים? אפילו שישאר עוד .
ועוד שאלה,
מעוניינת להכין את העוגה הזאת עם ציפוי שוקולד מעל ובצדדים ואז לקשט מסביב ולכתוב עם קרם
אני אשמח לעזרה אין לי מושג איך לעשות את הקרם ואיזה ציפוי שוקולד יתאים כדי שיהיה יציב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:11 23.10.2019)

היי מורן,
ממליצה להכין בתבנית מלבנית בגודל 32X25 את הכמות הזה:
5 ביצים קטנות
כוס שמן + 2 כפות שמן
כוס וחצי סוכר
1+3/4 מים חמים
3 כוסות קמח תופח
4.5 כפות קקאו
כף גדושה אבקת נס קפה
כפית וחצי תמצית וניל
ציפוי שוקולד: להמיס 200 גרם שוקולד מריר + שני שליש כוס שמנת מתוקה או קצפת צמחית
קרם לקישוט: להקציף במיקסר שליש כוס שמנת מתוקה או קצפת צמחית עם 2 כפות מלאות אינסטנט פודינג וניל או שוקולד.
*בכל המתכון יש להשתמש בכוס זכוכית רגילה עם ידית.
*מציעה לקנות מיכל שמנת נוסף ליתר ביטחון (למקרה שהקרם לא יספיק).

מורן (15:25 24.10.2019)

תודה רבה!!!
עוד קצת חפירה..
לגבי הביצים יש לי רק גודל L לשים 5 ביצים?
ולגבי התבנית במקום המלבנית שציינת יש אפשרות בעגולה? אם כן איזה גודל? אני רוצה להוציא מהתבנית ולקשט סביב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:29 24.10.2019)

שימי 5.
הכמות שרשמתי לך מתאימה לתבנית עגולה 26.

מורן (21:46 24.10.2019)

תודה רבה!
את ממש נותנת חשק להכין דברים בלי לחשוש איך יצא!
נראה לי שיש לי הצעת יעול בשבילך..
כשאני קוראת מתכון חדש שאת מעלה של עוגות אני יודעת מראש איזה שאלות ישאלו כמו המרות של מצרכים או להכין בכמות גדולה יותר /קטנה
אולי פשוט מראש תצייני את זה במתכון וככה תחסכי את השאלות? בפרט כמות לגודל תבנית.
בטוחה שחזרת מהחופשת חג והיה עומס..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:54 24.10.2019)

רעיון מצוין. אני מקווה להגיע גם לזה.. 🙂
כרגע אני עובדת על אתר משודרג ונוח יותר, בעיצוב חדש שתוכלו ליהנות ממנו 😃

מורן (09:21 14.11.2019)

רציתי פשוט לומר תודה!!!
העוגה שהכנתי לכיתה של הבת שלי חוסלה ואפילו המורה נהנתה!
השבוע עשינו חגיגונת בבית והכנתי שוב את העוגה כולנו התענגנו!
הייתי מעלה תמונה אבל העיצוב לא יצא משהו יש לי עוד דרך ארוכה בעניין הזה..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:28 14.11.2019)

תודה מורן, שמחה לשמוע 💖

ס. סמדי (09:20 22.11.2019)

אפשר להקציף את הביצים זה יותר מוצלח

שולמית (23:17 21.09.2019)

היי רציתי לשאול אם את יודעת להגיד למה העוגה נסדקה לי בצורה רצינית, ואיך אפשר שלא ייסדק?
שמתי בשתי תבניות אלומיניום מאורכות.
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:42 21.09.2019)

היי שולמית,
תופעת התבקעות העוגה היא ידועה וטבעית בחלק מהעוגות הבחושות וגם בעוגה הזאת.
אם רוצים להפחית את התופעה אפשר לאפות פעם הבאה בטמפ’ נמוכה יותר, ב170 מעלות (גם אז העוגה תפתח באמצע אבל פחות).

הודיה (16:50 12.08.2019)

היי
אפשר להוסיף בפנים נטיפי שוקולד/קוקוס/גם וגם כדי שיהיה מעניין ועסיסי יותר?
אם כן מה הכמות?
תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:17 12.08.2019)

כן. אפשר להוסיף חצי כוס קוקוס + חצי כוס נטיפי שוקולד צ’יפס. מומלץ לפזר חלק מהשוקולד צ’יפס מעל הבלילה כי הוא נוטה לשקוע במהלך האפיה.

מאיר (14:21 11.08.2019)

אפשר להשתמש גם בקפה טסטרס צ’ויס או שצריך דווקא אבקת קפה נמס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:47 11.08.2019)

אפשר. יש להמיס כף שטוחה קפה עם 1-2 כפות מים רותחים ורק אז להוסיף לתערובת.

רונה (11:37 2.08.2019)

שלום אפרת! האם תבנית של בבקה קטנה מתאימה לזה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:03 2.08.2019)

אם הכוונה לתבנית בגודל 31X22 אז כן.

שרון (10:04 22.07.2019)

אפרת המקסימה!בשבת הגיעו במפתיע אחי אשתו והבן הקטן שלהם לביקור.כשהלכו לישון בצהריים הכנתי את העוגה.כשקמו הכנו שתייה חמה וכולם כל כך נהנו.האחיין שלי אכל ונהנה כל כך מהעוגה!תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:31 22.07.2019)

שמחה לשמוע! 🙂
תודה שרון

Keren (22:32 17.07.2019)

מנסה שוב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:35 17.07.2019)

תקשיבי נראה מהמם!! אין מילים😍

Keren (23:42 17.07.2019)

הכל בזכותך. הייתי חייבת לעלות תמונה…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:05 18.07.2019)

❤️

Keren (15:01 17.07.2019)

העלתי תמונה בתגובה הקודמת
אבל לא ראו

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 17.07.2019)

אולי התמונה מעל 8MB?

Keren (06:57 17.07.2019)

עשיתי זאת! בזכותך העוגה היתה פשוט מושלמת והילדה שלי וכולם נהנו מכל ביס.. לא נשאר פירור!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:09 17.07.2019)

זה כיף לשמוע!
תודה קרן 🙂

מורן (10:19 14.07.2019)

שבוע טוב,
מקווה שתראי את ההודעה עד 14:00
לקחתי מהתגובות כמות לתבנית 26
יש לי ביצים בגודל L כמה לשים?
אני לא בטוחה שארצה לשלוף את העוגה מהתבנית
מה שכן ארצה זה לצפות מעל בשמנת מתוקה דובדבנים קצת מראה של יומולדת
אשמח גם לכמות מתאימה שלהשמנת מתוקה
אני מעדיפה את העוגה הזאת כי אותה אהבתי לא רוצה לקחת סיכון ☺ וגם אני מוגבלת בזמן..
בבקשה תשלחי לי תגובה במייל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:00 14.07.2019)

שבוע טוב מורן,
אם את רוצה שהעוגה תהיה יותר יציבה ופחות מתפוררת שימי 5 ביצים. אם זה לא קריטי לך, שימי 4 ביצים.
אם את רוצה להכין קצפת משמנת מתוקה אז יש להקציף מיכל שמנת מתוקה + 3 כפות מלאות אינסטנט פודינג וניל + רבע כוס חלב קר, עד לקצפת יציבה.

ג׳ולי (22:10 12.07.2019)

מתכון מושלם!! (שמעתי בעצתך) זה עבד הרבה יותר מהמתכון הקודם♥️
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:17 14.07.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה ושבוע נפלא!

Keren (18:52 30.06.2019)

העלתי תמונה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:46 1.07.2019)

מהמם 😍
תודה קרן

Keren (18:48 30.06.2019)

מושלם וקל!! תודה תודה תודה! עשיתי ניסוי ושבוע הבא מכינה יומולדת של הבת שלי אין עליך!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:46 1.07.2019)

מעולה 🙂

Keren (22:47 29.06.2019)

היי אפרת
רוצה להכין בתבנית עגולה 26 ראיתי בתגובות את המתכון. רציתי לשאול אם העוגה תצא גבוהה?
תודה ושבוע מצויין!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:15 30.06.2019)

שבוע טוב קרן 🙂
היא יוצאת בגובה סביר.
חשוב להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל (כוס זכוכית רגילה עם ידית).

Keren (04:29 30.06.2019)

תודה על התגובה המהירה!
אני בארהב, יש לי כאן כוס מדידה של ml זכוכית, אולי במקרה את יודעת אם זה כמו בארץ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:29 30.06.2019)

זה בסדר, פשוט תמלאי קמח ונוזלים עד 240 מ”ל.

שרון (09:28 27.06.2019)

אפרת המקסימה!לתבנית 26 מספיק 4 ביצים L או צריך 5?אפשר להכין בלי אבקת נס קפה?מה היא מוסיפה לעוגה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:26 27.06.2019)

אם את רוצה שהעוגה תהיה יותר יציבה שימי 5 ביצים L.
הנס קפה מוסיף קצת טעם מיוחד אבל אפשר לוותר עליו.

שריתה (12:18 24.01.2019)

תודה רבה, אפרת, על כל האתר הזה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:28 24.01.2019)

בשמחה ❤️

פ (20:33 1.01.2019)

יצא מאוד טעים אין כמו המתכון הזה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:35 1.01.2019)

שמחה שאהבת 🙂

נטלי (11:11 27.11.2018)

היום יום שלישי ואני צרחכה ליום חמישי לגן ואני רוצה לצפות בבצק סוכר האם זה מתאים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:11 27.11.2018)

כן.

ריקה (15:21 23.11.2018)

שלום
אחלה אתר, כל הכבוד לך על האתר שלך מאז שגיליתי את האתר רק מפה מכינה מאכלים. ממש פשוטים ומאוד קלים להבנה. בסוף הטעמים נפלאים.
אני לא מבינה את השאלות של המגיבים זה לא להאמין כמה אנשים בורים כל כך הרבה שאלות טיפשיות כל הכבוד לך על הסבלנות שילך לך לכל אחד ואחד. יישר כח!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:33 23.11.2018)

תודה ריקה ❤️

ורוניקה (10:41 24.10.2018)

אפרת,
תודה רבה!! העוגה מעולה! כל כך פשוטה להכנה, לקח לי 5 דקות להכין אותה. מפאת חוסר זמן לא שפכתי עליה גנאש רק עטפתי ובערב קישטתי. הגננות מסרו שלא נשאר פירור…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:12 24.10.2018)

מהמם!! 😍
תודה ורוניקה 🌺

ורוניקה (11:44 22.10.2018)

תודה. שכחתי לשאול- אם אני מצפה את העוגה בקצפת יש טעם לשפוך לפני גאנש שקולד? זה מוסיף לה עסיסיות? או מספיק לכסות בניילון נצמד?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:41 22.10.2018)

זה יכול להוסיף טעם ועסיסיות אבל זה גם יוצא טעים בלי זה. זאת אומרת שמספיק שאת מכסה את העוגה בניילון נצמד עד שהיא מתקררת ואז שמה קצפת מעל.

ורוניקה (20:13 21.10.2018)

היי אפרת,
אני רוצה להכין את העוגה בתבנית אלומיניום בצורת לב (כמו בתמונה), אני לא יודעת בדיוק מה הגודל. בחנות היה כתוב שהיא 30 ס”מ. אני מדדתי את האורך והרוחב וזה 27 ס”מ. את מכירה את התבנית הזו, את יכולה לכתוב לי כמויות מדויקות לעוגה גבוהה.
האם לדעתך תבנית כזו תספיק ל 20 ילדים?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:06 21.10.2018)

היי ורוניקה,
לדעתי אלה הכמויות שאמורות להתאים:
5 ביצים קטנות
כוס שמן + 2 כפות שמן
כוס וחצי סוכר
1+3/4 מים חמים
3 כוסות קמח תופח
4.5 כפות קקאו
כף גדושה אבקת נס קפה
כפית וחצי תמצית וניל
*הכמות אמורה להספיק ל20 ילדים.

הילא (17:51 16.10.2018)

העוגה יצאה מצוינת. הכנתי אותה עם קמח כוסמין מלא בתוספת חצי חבילת אבקת אפיה ועוד רבע כוס מים חמים.
הוספתי ציפוי של 2 כפות קקאו, 2 כפות סוכר, 2 כפות מים רותחים – דקה במיקרו ואז מוסיפים 25 גר חמאה ומערבבים היטב.
תודה על מתכון קל וטעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:53 16.10.2018)

נשמע מעולה 🙂
תודה על השיתוף.

מורן (13:41 8.08.2018)

יצאה מעולה!
תמיד אני מכינה את העוגת שוקולד עסיסית
שם יש אבקת סודה והעוגה אוורירית
למה פה אין א.סודה?
תודה על אתר כל כך נפלא!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:50 8.08.2018)

היי מורן,
לא בכל עוגות השוקולד מוסיפים אבקת סודה לשתיה למרות שאפשר בהחלט להוסיף. אבקת הסודה לשתיה גם מכהה את העוגה וגם מוסיפה מעט אוורירית.

לירון (10:28 25.06.2018)

זה מספיק לתבנית בינונית/ גדולה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:37 25.06.2018)

היי לירון,
הכמות במתכון מתאימה לתבנית מלבנית קטנה בגודל 22X31.
לתבנית מלבנית בינונית בגודל 32X25 אלה הכמויות:
5 ביצים קטנות
כוס שמן + 2 כפות שמן
כוס וחצי סוכר
1+3/4 מים חמים
3 כוסות קמח תופח
4.5 כפות קקאו
כף גדושה אבקת נס קפה
כפית וחצי תמצית וניל

תהילה (23:07 4.06.2018)

מה הכוונה במים חמים?
חמימים או ממש רותחים? זה עקרוני?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:03 5.06.2018)

מים חמים, לא רותחים. יש לערבב חצי כוס מים רותחים עם חצי כוס מים רגילים.

אפרת (17:48 26.05.2018)

היי,
ניתן להשתמש בקמח כוסמין מלא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:45 26.05.2018)

כן, אפשר.

שרה (17:10 22.04.2018)

אפשר במקום מים להוסיף חלב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:47 22.04.2018)

כן.

שרון (13:05 22.02.2018)

הי, אפשר לשים משהו אחר במקום נס קפה,

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:36 22.02.2018)

אפשר לוותר על נס הקפה.

קורל (12:49 19.11.2017)

מה אני עושה אם אין לי תמצית וניל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:10 19.11.2017)

תכיני בלי.

קארין (22:10 1.11.2017)

שלום. שאת כותבת ביצים במתכונים שלך לאיזה גודל הכוונה? לארג’ וקטנות זה מדיום?
אז אם שמתי 4 ביצים ל2 אנגליש קייק טעיתי..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:49 1.11.2017)

היי קארין,
אם אני לא מציינת את גודל הביצים אז אפשר להשתמש בכל גודל.
אם הכנת את הכמויות לפי המתכון הזה ושמת 4 ביצים לא אמורה להיות בעיה.

קארין (21:19 1.11.2017)

שלום.רציתי לשאול למה העוגה יצאה לי “רטובה” ועסיסיות כאילו דחוסה ולא אווירית? נעצתי קיסם ויצא יבש לחלוטין.עשיתי לפי המתכון שמתי 4 ביצים לארג’ ואפיתי ב2 אנגלית קייק..האם זהו המרקם שאמור לצאת? איך יודעים שהעוגה מוכנה? תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:55 1.11.2017)

היי קארין,
כמה זמן אפית את העוגה? אולי היא לא נאפתה עד הסוף?
בדקת עם קיסם בכמה מקומות במרכז העוגה?

דני (14:57 10.08.2017)

היי
אפשר להכין בתבנית 20 מתפרקת?
העוגה מתאימה לציפוי בבצק סוכר?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:06 10.08.2017)

היי דני,
מה גובה התבנית?
היא מתאימה לציפוי בבצק סוכר. ממליצה לשים 3 ביצים גדולות כדי שתהיה מספיק יציבה.

דני (15:46 10.08.2017)

תבנית קפיצית מתפרקת רגילה לא יודע מה הגובה שלה אולי 5-6 ס”מ

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:42 10.08.2017)

יש גם תבניות קפיצית בגובה 10 ס”מ לכן שאלתי. בכל מקרה לפי הנתונים שציינת זאת הכמות המומלצת:
2 ביצים גדולות או 3 קטנות (כדי שהעוגה תהיה יציבה)
כ 2/3 כוס שמן (120 גרם)
3/4 כוס סוכר (150 גרם)
200 מ”ל מים חמים
כוס וחצי קמח (210 גרם)
2 כפות מלאות קקאו
כף שטוחה אבקת נס קפה
כפית תמצית וניל
*אפשרות נוספת היא להכין את הכמויות לפני המתכון, למלא את התבנית עד גובה 3/4 ואת הלילה העודפת לשים בכמה תבניות מאפינס בודדות.

חגית (16:13 28.07.2017)

העוגה יצאה נמוכה למה? לא עלתה. דייקתי במרכיבים. תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:21 28.07.2017)

היי חגית,
באיזה גודל תבנית אפית?
העוגה תפחה או נשארה באותו גובה שהיתה לפני האפיה?

הדר (21:57 29.06.2017)

שלום,

אם מכינים בטוסטר אופן סטנדרטי, מה יהיו הכמויות המתאימות?

תודה

מתכונים ב-10 דקות (08:08 30.06.2017)

היי הדר,
האם ניתן להכניס לטוסטר תבנית מלבנית בגודל 22X31?

דניאל (13:08 26.06.2017)

היי אני רוצה להכין את העוגה הזו בכדי לצפות אותה ולהדביק דף אכיל. האם מתאימה? ואם כן תוכלי לרשום לי כמויות של תבנית אלומיניום ענקית? תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (14:49 26.06.2017)

היי דניאל,
אפשר להדביק על העוגה דף אכיל.
כמויות לתבנית אלומיניום ענקית:
5 ביצים גדולות (או 6 ביצים קטנות)
כוס וחצי שמן
2 כוסות סוכר
2.5 כוסות מים חמים
4 כוסות קמח תופח
6 כפות קקאו
2 כפות אבקת נס קפה
2 כפיות תמצית וניל

שרה (16:41 29.05.2017)

והפעם מכינה ליומולדת של הבן…
יש לי תבנית סיליקון מדוגמת עם חור, האם העוגה מתאימה לתבנית כזו? מילאתי מים עד 3/4 התבנית. וזה יצא מקביל ל3 תבניות אינגליש קייק. האם החשבון נכון או שצריך למלא עד השפה ?אם כן אשמח לכמויות ל3 איגליש קיייק

מתכונים ב-10 דקות (18:48 29.05.2017)

היי שרה,
כמויות מומלצות:
5 ביצים קטנות
כוס שמן + 2 כפות שמן
כוס וחצי סוכר
1+3/4 מים חמים
3 כוסות קמח תופח
4.5 כפות קקאו
כף גדושה אבקת נס קפה
כפית וחצי תמצית וניל
יום הולדת שמח 🙂

שרה (19:41 29.05.2017)

תודה אפרת היקרה. מה אני עושה אם יש לי רק ביצים מדיום?

מתכונים ב-10 דקות (20:09 29.05.2017)

שימי 5 ביצים M.

מירב (23:12 11.07.2017)

וכמה ביצים צריך אם יש לי רק large

מתכונים ב-10 דקות (23:24 11.07.2017)

את יכולה לשים 4 ביצים L.

מורד דניאל רחלי (12:17 4.05.2017)

האם צריך לאפות עם תנור עם טורבו או רגיל אשמח לקבל תשובה מידית

מתכונים ב-10 דקות (12:22 4.05.2017)

תוכנית רגילה (קו עליון וקו תחתון).

הדס (16:59 24.04.2017)

כתבת שאם רוצים בקוטר 26 אז להשתמש ב 5 ביצים קטנות ??

יש לי גודל L

מתכונים ב-10 דקות (17:08 24.04.2017)

היי הדס,
בכל זאת שימי 5 ביצים.

שרה (00:45 24.04.2017)

היי אפרת המקסימה,
מתכוננת להכין ליומולדת של הבת שלי. כמה שאלות:
1. מה ההבדל בין העוגה הזו ל”עוגת שוקולד עסיסית” שלך?
2. תבנית 26 יספיק ל16 ילדות? מה המידה הבאה אחרי 26? (הגברת הזמינה עוגה עגולה)
3. אני מבינה שאת הסוכריות שמים על הגאנש 10 דקות אחרי. האם גם לגבי עדשים לחכות ככה?
התנור שלי יחסית חזק, את ממליצה מלכתחילה לשים על 170 ובתחתית התא? לכמה זמן?

תודה על הסבלנות, זה משהו נדיר. את עונה עשרות פעמים על אותה שאלה במקום לבקש שידפדפו בתגובות הקודמות. את מדהימה!
והאתר- מושלם. מעלה את הביטחון העצמי של אלפי נשים עסוקות ולא בשלניות כמוני…

מתכונים ב-10 דקות (09:39 24.04.2017)

היי שרה,
1. עוגת השוקולד העסיסית היא יותר לחה ומתפוררת. זאת עוגה שהיא יותר יציבה.
2. תבנית 26 אמורה להספיק ל16 ילדות. לאחר 26 יש תבנית 28 (היא אמורה להיות בנפח של תבנית תנור ענקית). קחי בחשבון שהכמות במתכון מתאימה לתבנית 24 אבל באחת התגובות תוכלי למצוא כמויות לתבנית 26.
3. נכון, את הסוכריות מומלץ לפזר על העוגה לאחר שהגנאש מתקרר וקצת מתייצב. אם את שמה סוכריות עדשים אפשר אפילו להמתין 20 דקות.
אם התנור שלך חזק מומלץ לאפות ישר על 170 מעלות בחום עליון ותחתון כאשר העוגה מונחת באמצע התנור. בגלל שזאת תבנית יחסית גדולה יש לעקוב אחרי העוגה ואם את רואה במקרה שהעוגה משחימה מהר בחלק העליון יש להנמיך ל160 מעלות ולהמשיך לאפות. אני מניחה שזמן אפיה בתבנית 26 עשוי לקחת כ 45-50 דקות אבל זה משתנה בין תנור לתנור ולכן כדאי תמיד לבדוק עם קיסם בכמה מקומות במרכז העוגה אם יוצא יבש.
בהצלחה והמון מזל טוב! 🙂

שרה (20:42 24.04.2017)

היי אפרת. התא העליון של התנור מורכב מ2 גופי חימום אבל אין אמצע. יש רק 2 אפשרויות לשים את התבנית- למעלה או למטה. מה עדיף? (התא החלבי משום מה אופה לי פחות טוב)
ושוב תודה על תשובות מהירות ומפורטות. את מיוחדת עם הסבלנות והחיוך הקבוע!

מתכונים ב-10 דקות (22:30 24.04.2017)

אז אני חושבת שעדיף לשים בחלק התחתון אבל הכי טוב שתאפי איך שאת תמיד אופה עוגות, היכן שאת תמיד מניחה את התבנית.

מיכל (20:48 19.03.2017)

האם ניתן לחתוך את העוגה באמצע? ממש דחוף!!

מתכונים ב-10 דקות (20:55 19.03.2017)

כן אפשר אבל רק אחרי שהעוגה מתקררת לגמרי.

מלכי (15:31 17.03.2017)

תבנית סיליקון שקיבלתי, אני לא יודעת כמה היא מותאמת למיקרו, תבנית הסיליקון ממש נמוכה.
אנסה להכין כמות קטנה ונראה איך יצא…

מתכונים ב-10 דקות (17:14 17.03.2017)

אפשר לנסות ולראות רק חשוב לעמוד ליד המיקרוגל בזמן ההפעלה.
בהצלחה ושבת שלום 🙂

מלכי (02:13 17.03.2017)

שאלה נוספת-עוגת מקרוגל מתאימה לתבנית סיליקון?
התבנית ממש נמוכה!

מתכונים ב-10 דקות (08:01 17.03.2017)

השאלה היא לגבי עוגת השוקולד במיקרוגל? יש תבניות סיליקון שמתאימות למיקרו ויש כאלה שפחות. זה תלוי באיכות התבנית.
לא הבנתי איזה תבנית נמוכה? של הסיליקון?

מלכי (02:05 17.03.2017)

בוקר טוב
אני רוצה להכין עוגה בתבנית סיליקון וקצת התבלבלתי, כי מצד אחד את ממליצה לחלץ מהתבנית רק אחרי קרור, מצד שני-את הציפוי יש לשפוך על העוגה בעודה חמה…
מה את ממליצה?
(יש לי נסיון מר של חילוץ כושל-תמיד נשבר העוגה… אני רוצה פעם אחת להצליח לעשות את זה יפה כמו שצריך)

מתכונים ב-10 דקות (07:57 17.03.2017)

היי מלכי,
הוספת הציפוי על עוגה חמה היא רק המלצה. העוגה יוצאת טעימה גם ששמים את הציפוי בשלב מאוחר יותר.
אני ממליצה לשמן היטב את התבנית ולהניח לעוגה להתקרר לגמרי לפני שמחלצים אותה. לאחר מכן אפשר לשים את הציפוי.
בהצלחה 🙂

מיכל (23:10 12.03.2017)

אם אין לי קמח תופח כמה אבקת אפיה לשים?

מתכונים ב-10 דקות (09:33 13.03.2017)

היי מיכל,
יש לערבב 2 כוסות קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפיה.

הודיה (22:13 28.12.2016)

היי, רוצה להכין למחר עוגת יום הולדת מרשימה במיוחד.
הקישוט הוא מאוד ספציפי-העוגה תצופה בשוקולד, מסביב לכל העוגה אצמיד גליליות ואקשור בסרט.. מעל אקשט עם כל מיני שוקולדים מעניינים. אשמח למתכון לעוגה שתתאים לתיאור שלי לתבנית קפיצית קוטר 26. בנוסף אשמח לציפוי שוקולד בלי שמנת.
אשמח גם לטיפים לקישוט העוגה. אני לא אופה בדרך כלל לכן רוצה ללכת על בטוח. שיהיה קל, טעים ומרשים במיוחד. תודה וסליחה על החפירה.

מתכונים ב-10 דקות (10:39 29.12.2016)

היי הודיה,
את יכולה להכין את העוגה הזאת. היא טעימה. לגבי כמויות לתבנית 26, ראי תגובה קודמת.
ציפוי שוקולד: 200 גרם שוקולד מריר + 40 גרם חמאה/מרגרינה + 6 כפות מים – להמיס ולערבב לתערובת חלקה.
לגבי הקישוט, מה שהצעת נשמע מעולה. אם במהלך ההכנה יהיו לך שאלות את מוזמנת לשאול.
בהצלחה ומזל טוב 🙂

אלייה (20:54 10.12.2016)

האם אפשר לקבל מתכון לעוגת יום הולדת גבוהה בקוטר 26 על בסיס שמן ?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (21:01 10.12.2016)

היי אלייה,
אם התכוונת לעוגה הזאת אז כמויות לתבנית 26:
5 ביצים קטנות
כוס שמן + 2 כפות שמן
כוס וחצי סוכר
1+3/4 מים חמים
3 כוסות קמח תופח
4.5 כפות קקאו
כף גדושה אבקת נס קפה
כפית וחצי תמצית וניל
שבוע טוב 🙂

אלייה (18:26 11.12.2016)

ראשית תודה רבה , את נפלאה !
שנית , אני רוצה להכין עוגת יום הולדת לבני עם קצפת ואני מתחבטת איזו עוגה אכין שתהיה לשביעות רצון האורחים ?
אני פשוט מרוצה מהמתכונים שלך לכן אני מבקשת את עזרתך .

מתכונים ב-10 דקות (20:16 11.12.2016)

היי אלייה,
יש מתכון לעוגת שוקולד עם קצפת שהיא מעולה וקוצרת מחמאות. אם היא מוצאת חן בעיניך ארשום לך כמויות לתבנית 26.

הודיה (23:00 22.10.2016)

זה יוצא טעים

מתכונים ב-10 דקות (23:18 22.10.2016)

תודה הודיה 🙂

ורד (17:24 16.09.2016)

הכנתי את העוגה עם ציפוי גנאש שוקולד ויצא ממש טעים!!

מתכונים ב-10 דקות (18:02 16.09.2016)

שמחה לשמוע!
תודה ורד ושבת שלום 🙂

נטע (11:37 12.08.2016)

היי אני רוצה להכין את העוגה ולהפוך את התבנית כדאי שאוכל לצפות אותה בצדדים…העוגה יציבה או שהיא תתפרק לי שאהפוך אותה?תודה ושבת שלום

מתכונים ב-10 דקות (11:40 12.08.2016)

היי נטע,
אין בעיה. את יכולה להפוך את העוגה ולקשט אותה אך רק לאחר שהעוגה מתקררת לגמרי לטמפ’ החדר, אחרת היא עלולה להתפרק.
שבת שלום 🙂

בתאל (13:43 1.07.2016)

יצא לי רק אינגליש וחצי…. אולי בגלל שעשיתי עם כוס חד פעמית את כל המידות?

מתכונים ב-10 דקות (13:47 1.07.2016)

היי בתאל,
כנראה שזאת הסיבה. כוס חד פעמית היא קטנה.

ים (08:47 28.06.2016)

הי אני רוצה להכין את העוגה ליום הולדתה של ביתי והיום אעשה ניסוי בתבנית אינגליש קייק אחת.שאלתי- אני רוצה עוגת פרווה ואין לי מרגרינה. יש דרך כלשהי להכין ציפוי שוקולד לעוגה ללא מרגרינה? שוקולד מריר ומים בלבד יכול לעבוד? ואם לא אשמח לעצתך. תודה!!!

מתכונים ב-10 דקות (09:01 28.06.2016)

היי ים,
לתבנית אינגליש קייק אחת תכיני מחצית מהכמויות (2 ביצים, שליש כוס שמן, חצי כוס סוכר, חצי כוס מים חמים, כוס קמח תופח, כף וחצי קקאו, חצי כף אבקת נס קפה, חצי כפית תמצית וניל).
את יכולה להכין את הציפוי הזה: 50 גרם שוקולד מריר + כף שמן קנולה + כף מים – להמיס הכל ביחד ולצקת על העוגה בעודה חמה (אגב הציפוי מתאים לעוגת אינגליש קייק אחת).
לעוגת היום הולדת עצמה אני ממליצה להכין ציפוי גנאש (להמיס 100 גרם שווקולד מריר + חצי מיכל קצפת צמחית). זה הציפוי העשיר והמומלץ ביותר ומאוד מוסיף לעוגה.
בהצלחה 🙂 והמון מזל טוב!

איילה (18:15 23.06.2016)

עוגה נהדרת! להכנת ציפוי: ישנו ציפוי ללא שוקולד, שניתן להכין מקקאו או שוקולית? תודה!

מתכונים ב-10 דקות (18:38 23.06.2016)

היי איילה,
שמחה שיצא טעים 🙂
ציפוי לעוגה מקקאו:
3 כפות שטוחות קקאו
4 כפות מלאות סוכר
40 גרם חמאה/מרגרינה
4-5 כפות מים
יש לחמם על הגז (אש הכי נמוכה) כמה דקות ולשפוך על העוגה.
בהצלחה!

ליטל (13:18 24.06.2016)

אפשר לשים אבקה לשוקו במקום הקקאו?

מתכונים ב-10 דקות (13:32 24.06.2016)

היי ליטל,
אני חושבת שכן. שימי 3 כפות גדושות אבקת שוקולית או כף אבקת קקאו ו2 כפות גדושות שוקולית.
שבת שלום

לי (15:45 12.01.2017)

האם אפשר להחליף את המרגרינה בשמן???

מתכונים ב-10 דקות (16:58 12.01.2017)

היי לי,
את מתכוונת בציפוי? אם כן, אפשר לשים כף שמן.

לימור (21:56 23.05.2016)

האם כוס פלסטיק חד פעמית זו הכמות המדוייקת למדידה כמויות?

מתכונים ב-10 דקות (22:02 23.05.2016)

היי לימור,
כוס חד פעמית קטנה מידי. יש להשתמש בכוס זכוכית סטנדרטית רגילה (עם הידית) בנפח של 240 מ”ל.

דקלה (07:52 30.04.2016)

היי אני צריכה 2 תבניות של קוטר 26 ,מה הכמויות ? תודה רבה !

מתכונים ב-10 דקות (11:31 30.04.2016)

היי דקלה,
ממליצה לך להכין בפעמיים כדי שמרקם העוגה לא ייפגע.
כמויות לתבנית 26:
4 ביצים
כוס שמן + 2 כפות
כוס וחצי סוכר
2 כוסות מים חמים
3 כוסות קמח תופח
4.5 כפות קקאו
כף וחצי אבקת נס קפה
כפית וחצי תמצית וניל
בהצלחה 😉

עידו (17:01 14.02.2016)

שלום,
איך עושים את הציפוי מעל העוגה כמו בתמונה?

מתכונים ב-10 דקות (17:51 14.02.2016)

היי עידו,
מניחים בקערה 100 גרם שוקולד מריר/חלב חתוך לקוביות, 20 גרם חמאה או מרגרינה ו3 כפות מים וממיסים כמה שניות במיקרוגל. מערבבים היטב לתערובת חלקה ושופכים מעל העוגה בעודה חמה.

קרן (16:47 9.02.2016)

שלום,
האם אפשר להשתמש בקמח 70% ?

מתכונים ב-10 דקות (17:14 9.02.2016)

היי קרן,
אפשר אבל כדי שהעוגה לא תצא דחוסה מידי הייתי ממליצה לשלב עם קמח לבן ולשים כוס ושליש קמח מלא ושני שליש כוס קמח לבן.
כמובן שיש להוסיף 2 כפיות אבקת אפיה.
בהצלחה 😉

אפרת (16:42 1.02.2016)

היי! חיפשתי מכון לעוגת פרווה ליום האהבה והגעתי לכאן. יש לי תבנית בצורת לב בקוטר 27/28 בערך. יש איזה טיפים לפני תחילת האפייה? תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות (20:40 1.02.2016)

היי אפרת,
בדר”כ לתבנית 26 יש צורך להכפיל כמויות ב1.5 ולדעתי זה אמור להספיק אבל בגלל שהתבנית שלך היא בקוטר 27-28 אני מתלבטת אם כדאי להכפיל ב1.5 או ב-2 🙂 זה תלוי אם את רוצה עוגה גבוהה או לא.

אפרת (19:50 5.02.2016)

המון תודה, אעדכן!

ליליה (02:35 25.01.2016)

הכנו אתמול ויצא מעולה כמו כל המתכונים שלך!! 🙂

מתכונים ב-10 דקות (08:08 25.01.2016)

תודה ליליה! שמחה שיצא טעים 🙂
יום נפלא

רותם (15:26 24.01.2016)

הי האם אפשר ל’נות את התבנית לתבנית עגולה?

מתכונים ב-10 דקות (15:31 24.01.2016)

כן רותם, הכמות מתאימה לתבנית עגולה בקוטר 24.

אני (16:54 23.12.2015)

אפשר להשתמש בקמח חיטה בהיר? אם כן כמה קמח ואבקת אפיה צריך לשים?

מתכונים ב-10 דקות (17:15 23.12.2015)

כן. 2 כוסות קמח + 2 כפיות אבקת אפיה.
בהצלחה 😉

אנונימית (17:42 18.12.2015)

אפשר במקום תמצית וניל סוכר וניל?

מתכונים ב-10 דקות (18:15 18.12.2015)

כן. שימי שקית סוכר וניל.
שבת שלום 🙂

מלי (20:59 11.12.2015)

חייבים להכין עם מיקסר? אי אפשר פשוט לערבב עם כפית?

מתכונים ב-10 דקות (21:37 11.12.2015)

היי מלי,
אין צורך להשתמש במיקסר. אפשר לערבב ידנית עם כף.

אליה (20:50 11.12.2015)

שלום!
רציתי לדעת עם אפשר להכין את העוגה בלי
תמצית וניל?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (21:38 11.12.2015)

כן אליה, אפשר לוותר על תמצית הוניל.

הילה (08:00 28.11.2015)

רציתי לשאול אם העוגה רכה מאוד או שניתן לעצב איתה צורות ( כלומר לחתוך ולדחק איתה, למען צורה ליומלדת)
במידה ורכה מדי, יש המלצה למתכון אחר דל עוגה שנוח לעבוד איתה?

מתכונים ב-10 דקות (10:32 28.11.2015)

כן הילה, העוגה יציבה לצורך חיתוך ועיצוב צורה, רק חשוב להניח לה להתקרר לגמרי לפני שחותכים אותה כי כשהיא חמה, אפילו מעט, היא יכולה להתפרק (כמו כל עוגה).
בהצלחה ומזל טוב 😉

ישראל (18:19 19.10.2015)

היי שלום
העוגה צנחה לי ):
אבל אפילו ככה היא היתה טעימה… תיסלם

מתכונים ב-10 דקות (18:21 19.10.2015)

היי ישראל,
העוגה צנחה לאחר שהוצאת אותה מהתנור או בזמן האפיה?

ישראל (18:26 19.10.2015)

אהלן
כבר באפייה היא נהייתה מצ’וקמקת ונמוכה… נראלי יצא אפילו יותר נמוך מהבלילה עצמה.
ובמקום קמח תופח שמתי קמח רגיל פלוס אבקת אפייה וסוכר ווניל במקום תמצית ווניל ככה שהמרכיבים נראלי היו בסדר…

מתכונים ב-10 דקות (19:33 19.10.2015)

היי,
אם כבר באפיה היא הייתה נמוכה יכול להיות שהייתה בעיה עם אבקת האפיה. אולי פג תוקפה?
במקום קמח תופח שמת 2 כוסות קמח רגיל + שקית אבקת אפיה?
ערבבת היטב את הקמח עם אבקת האפיה לפני שהוספת לבלילה?

ישראל (20:24 19.10.2015)

כע שמתי שקית אבקת אפייה
אבל באמת לא עירבבתי אתזה קודם… ניפיתי תקמח לתוך הבלילה ואז שפכתי את האבקה.חבל.
ממש תודה על התגובות המהירות והעזרה ועל המתכונים המדהימים!
מטעויות נלמד להשתפר…

מתכונים ב-10 דקות (22:41 19.10.2015)

מטעויות לומדים הכי טוב 🙂
אין לי ספק שפעם הבאה תהיה הרבה יותר מוצלחת!

שפרה (10:08 30.07.2015)

אפשר להכין כמאפינס?

מתכונים ב-10 דקות (10:20 30.07.2015)

כן בטח 🙂
אמורים לצאת מהכמות 16-20 מאפינס ומומלץ לבדוק את המאפינס כבר אחרי 15 דקות של אפיה.

נגה (17:26 12.06.2015)

היי במקום האבקת קקאו אפשר להמיר 3 כפות שוקולית לעוגות??

מתכונים ב-10 דקות (17:35 12.06.2015)

כן נגה, אבל שימי 4 כפות כי אבקת השוקולית עדינה יותר בטעם מהקקאו.
שבת שלום 🙂

אסתי כהן (23:32 7.05.2015)

הי אני מודה לך מאוד על כל המתכונים הם פשוט קלים מעולים וטעימים.
בנוסף רציתי לשאול שאלה לגביי העוגות לדוגמא העוגה הנ”ל תמיד יוצאות לי שבורות באמצע מה הסיבב שיכולה להיות? תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (23:49 7.05.2015)

היי אסתי,
שמחה שאת נהנת מהמתכונים 🙂
זו תופעה נפוצה בעוגות בחושות אבל יש כמה דברים שניתן לעשות כדי להפחית את התופעה:
*לאפות בטמפרטורה נמוכה יותר (במקום 180 מעלות ב-170 מעלות).
*מומלץ למלא את התבנית בבלילה עד לגובה של 3/4 ולא גבוה יותר.
*לשים את רשת התנור שלב אחד נמוך יותר. לעיתים העוגה קרובה יותר לחלק העליון של התנור ומקבלת חום גבוה מלמעלה, מה שגורם לה להתבקע.
בהצלחה בפעם הבאה 😉

עדי (22:09 23.04.2015)

יצא אחלה! תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (11:03 24.04.2015)

שמחה לשמוע! תודה שחזרת לעדכן 🙂

עדי (18:01 23.04.2015)

תודה רבה. כבר שלחתי את הבעל לקנות 😉

עדי (17:46 23.04.2015)

תודה,טוב לדעת 🙂
התכוונתי למידות עצמן של התבנית …יש כל מיני גדלים

מתכונים ב-10 דקות (17:57 23.04.2015)

תבנית אינגליש קייק בגודל 10X31 🙂

עדי (17:40 23.04.2015)

היי, מה המידות לתבנית אינגליש קייק?

מתכונים ב-10 דקות (17:44 23.04.2015)

היי עדי,
2 ביצים, שליש כוס שמן, חצי כוס סוכר, חצי כוס מים, כוס קמח תופח, כף וחצי קקאו, חצי כף אבקת נס קפה, חצי כפית תמצית וניל.

מיכאלה (20:49 4.03.2015)

1.חייבים לשים נס קפה?
2. באיזה ביצה להשתמש? L/M/Sׁׁׁׂׂׂׂׂ

מתכונים ב-10 דקות (20:59 4.03.2015)

היי מיכאלה,
אפשר לוותר על נס הקפה.
במקרה הזה לא משנה גודל הביצה, תשתמשי במה שיש לך.
ערב נעים ופורים שמח 🙂

שני (16:01 26.12.2014)

שבת שלום, האם אפשר לאפות את העוגה בטוסטר אובן?
אם כן ויידועה הטמפרטורה המומלצת אשמח לדעת..

מתכונים ב-10 דקות (17:14 26.12.2014)

היי שני,
לא ניסיתי לאפות בטוסטר אובן אבל בגדול אפשר לאפות כמעט כל דבר בטוסטר אובן בתנאי שמכירים אותו ויודעים באיזה טמפ’ וכמה זמן לאפות.
קחי בחשבון שבטוסטר אובן מומלץ לאפות על 10-20 מעלות פחות מהמצוין במתכון וברגע שהעוגה מתחילה להשחים בחלק העליון, מומלץ להוציא אותה, לעטוף בנייר אלומיניום ולהמשיך לאפות עד שתהיה אפויה גם מבפנים.
שבת שלום 🙂

נעמי (15:34 25.12.2014)

היי, רציתי לדעת לכמה תבניות אינגליש קייק הכמות שרשמת פה מספיקה?

מתכונים ב-10 דקות (17:30 25.12.2014)

היי נעמי,
2 תבניות אינגליש קייק.

ליאת (21:17 22.12.2014)

עוגה טעימה מאוד!

מתכונים ב-10 דקות (21:20 22.12.2014)

תודה על העדכון ליאת! 🙂

ריקי (11:48 27.10.2014)

יצא עוגה יפה גבוהה וטעימה! הכי סטנדרטית שיש!

מתכונים ב-10 דקות (11:50 27.10.2014)

מעולה 😉
תודה לך ריקי שחזרת לעדכן ושיהיה לך יום נפלא!

ריקי (15:24 24.10.2014)

אין עליך!! תגובה מהירה!! תודה!!! שבת שלום!!

מתכונים ב-10 דקות (16:12 24.10.2014)

תודה ריקי! שבת שלום 🙂

ריקי (15:01 24.10.2014)

היי הכוס מים רותחים או רגילים?

מתכונים ב-10 דקות (15:07 24.10.2014)

מומלץ רותחים.

אני (07:46 24.09.2014)

בוקר טוב ,ושנה טובה האם יצא לך לעשות את העוגה מקמח ללא גלוטן מה דעתך ?

מתכונים ב-10 דקות (08:52 24.09.2014)

הי,
לא ניסיתי להכין את העוגה הזאת מקמח ללא גלוטן. אני מניחה שאפשר להשתמש בקמח תמי+ שקית אבקת אפיה או בשילוב של קמח ללא גלוטן עם קמח אורז (כוס ושליש קמח ללא גלוטן + 2/3 קמח אורז) + שקית אבקת אפיה.
אם תנסי, אשמח לקבל עדכון.
*יש באתר עוגת שוקולד ללא גלוטן על בסיס קורנפלור (מאוד טעימה) – https://www.10dakot.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%92%D7%9C%D7%95%D7%98%D7%9F/
חג שמח ושנה טובה!

חלי (09:29 12.09.2014)

בוקר אור
כשאומרים לערבב זה במקסר או ידני?
כי בתמונה רואים מיקסר וזה קצת מבלבל כי לערבב
זה ידני ולהקציף זה במיקסר
אז למה הכוונה? ובכלל בד”כ רשום במתכונים שלכם
לערבב ואז לא ברור אם זה ידני או מיקסר
תודה

מתכונים ב-10 דקות (09:54 12.09.2014)

הי חלי,
כמעט בכל המתכונים באתר ניתן להכין את העוגות הבחושות בערבוב ידני ולא חובה להשתמש במיקסר (אפשר להכין את העוגות גם במיקסר וגם בערבוב ידני עם כף או מטרפה).
רק אם רשום במפורש להקציף או שרשום להשתמש במיקסר (לדוגמא בעוגות קצפת ומוס) אז חייבים להשתמש במיקסר.
שבת שלום 🙂

שקד (14:10 7.08.2014)

היי רציתי לשאול לגבי ציפוי שוקולד פרווה איך להכין כמות מתאימה בדיוק לתבנית אחת של אינגליש קייק?

מתכונים ב-10 דקות (15:42 7.08.2014)

היי שקד,
כמות ציפוי לתבנית אינגליש קייק אחת:
50 גרם שוקולד מריר (חצי חבילה) + 10 גרם מרגרינה + 1.5 כפות מים.
להמיס במיקרוגל, לערבב ולשפוך על העוגה.

מיכל (19:14 24.07.2014)

האם הנס קפה צריך לביות מוכן או בצורת אבקה ?

מתכונים ב-10 דקות (19:36 24.07.2014)

הי מיכל,
אבקה.

צוף (14:03 12.07.2014)

שאלה אחרונה..:-) אם אין קמח תופח רק רגיל מה היחס אם א”א או סודה לשתיה? תודה

מתכונים ב-10 דקות (14:12 12.07.2014)

היי, על כל כוס קמח תופח שמים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.
במתכון הזה אפשר לשים 2 כוסות קמח רגיל + שקית אבקת אפיה (10 גרם) – הכמות בתוך השקית היא של 2 כפיות.

צוף (15:00 11.07.2014)

האם אפשר מעל בצק סוכר?

מתכונים ב-10 דקות (17:26 11.07.2014)

הי צוף,
אפשר לצפות את העוגה בבצק סוכר.

יעל (12:36 2.06.2014)

כשאת אומרת כוס למה את מתכוונת? מה הכמות?

מתכונים ב-10 דקות (13:18 2.06.2014)

הי יעל,
אם מדובר בקמחים הכוונה ל 140 גרם ואם מדובר בנוזלים הכוונה ל 240 מ”ל.

רותי (14:43 13.05.2014)

כמה ביצים?

מתכונים ב-10 דקות (14:46 13.05.2014)

הי רותי, 3 ביצים.

לאה (22:32 29.04.2014)

עוגה מושלמת! רכה וטעימה מאוד ולוקח דקות להכין. תודה רבה לכם על המתכון.

מתכונים ב-10 דקות (22:39 29.04.2014)

בשמחה לאה ותודה על העדכון 🙂

ליאת (09:29 11.04.2014)

אפשר סוכר וניל במקום תמצית וניל?

מתכונים ב-10 דקות (09:32 11.04.2014)

היי ליאת, כן אפשר.

יובל (17:54 7.04.2014)

מים חמים על ביצים? בטוח שזה לא הופך לחביתה?

מתכונים ב-10 דקות (19:39 7.04.2014)

היי יובל, אם מערבבים במהירות זה בסדר.
הוספת המים החמים לעוגה מגבירה את הפעולה של החומרים המתפיחים בעוגה עוד לפני האפיה וגורמת לטעמים להיות מודגשים יותר.

רונית (15:55 14.02.2014)

כמה זמן זה נשמר?

מתכונים ב-10 דקות (17:13 14.02.2014)

היי רונית, העוגה נשמרת בטמפ’ החדר כשהיא עטופה בניילון נצמד כ-3 ימים (כולל יום ההכנה).

שרית (17:50 5.02.2014)

היי!
בינתיים כל מה שהכנתי מפה יצא מעולה …אז תודה.
יש לי בירה שחורה ללא קליינטים… מה את אימרת? אפשר במקום המים?

מתכונים ב-10 דקות (18:07 5.02.2014)

הי שרית, כיף לשמוע שאת אוהבת את המתכונים.
לגבי הבירה, לא ניסיתי אבל זה בהחלט רעיון מעניין שאמור להצליח. אני מקווה רק שהבירה אינה דיאטטית מהסיבה שלא בריא לאפות משקה דיאטטי (בגלל החומרים שיש בו).
במידה וניסית נשמח מאוד לקבל עדכון איך יצאה העוגה 🙂

אוכל מצויין (15:44 12.01.2014)

חייב תמצית וניל?

מתכונים ב-10 דקות (16:24 12.01.2014)

היי, לא חייב:)

חלי (14:44 17.12.2013)

היי במקום מים אפשר לשים חלב שזה יותר טעים

מתכונים ב-10 דקות (14:46 17.12.2013)

היי חלי, תודה על הטיפ!

הדס מ (20:15 23.10.2013)

הכנתי ויצאה לי עוגה פשוטה וטעימה. כמו שצריכה להיות.

לימור (20:14 22.10.2013)

יצא מאוד טעים! תודה לכם

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.