מצרכים להכנת עוגת שוקולד ללא סוכר
תבנית מאפינס (10 יחידות) או תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- חצי כוס שמן
- 3/4 כוס “כמו סוכר” (או כל ממתיק אחר במתיקות של 3/4 כוס סוכר)
- 3/4 כוס מים חמימים
- כוס קמח תופח
- רבע כפית אבקת סודה לשתיה
- כף וחצי אבקת קקאו
חומרים לציפוי שוקולד (לא חובה):
- חבילת שוקולד מריר ללא סוכר (100 גרם)
- 4 כפות מים רותחים
- 20 גרם מחמאה/ מרגרינה
איך מכינים עוגת שוקולד ללא סוכר?
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מערבבים את כל החומרים לפי הסדר בהם רשומים.
- יוצקים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת ומכניסים לתנור למשך כ- 35 דקות.הפעל טיימר (35 דק’)+טיימר פועל
- מכינים את הציפוי: שמים שוקולד מריר, מחמאה ומים בקערת זכוכית וממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים. מוצאים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת שוקולד חלקה. כשהעוגה יוצאת מהתנור (בעודה חמה) יוצקים את התערובת על העוגה.

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
189 תגובות
כניסה
189 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







